Lansați un site web WordPress cu un singur produs

Majoritatea oamenilor preferă în prezent să-și cumpere lucrurile pe internet în loc să viziteze un magazin local. În SUA, în 2016, aproximativ 80% din populație a cumpărat online. Dacă intenționați să intrați în industria comerțului electronic, atunci ar trebui să creați un site elegant pentru a vă prezenta produsul. Acest lucru va crește cu siguranță șansa de a ajunge la mai mult din publicul țintă și de a le converti în vânzări.


Chiar dacă vă vindeți produsul în Amazon și eBay, a avea un site oficial face diferența. Într-o măsură mai mare, dacă aveți doar un singur produs, reparați imediat lumina reflectoarelor și puneți-i un „inel” atunci când rulați un magazin de comerț electronic.

Ce este un site web cu un singur produs și cum funcționează?

Evident, evident, un singur site web de produs este un site web care vinde un singur produs. Și nu există nicio umbră îndoială că este imensă imensitate să construiești un site cu un singur produs, în comparație cu cel care prezintă sute de produse.

Da, cu cât aveți mai multe produse, cu atât este mai mare șansa unei conversii. Așadar, cheia aici este să găsiți acel produs care vă poate face mulți bani. Gândiți-vă la Dropbox, Uber, Asana și Evernote. Acestea sunt doar câteva dintre site-urile web cu un singur produs care fac profit.

Este important să rețineți, însă, că nu puteți crea un singur magazin de produse în toate situațiile. Dacă aveți un produs digital, atunci să aveți un magazin unic de produse este o plăcere, deoarece nu necesită niciun cost de transport sau de fabricație. Un alt lucru ar putea fi un produs cu un brand puternic sau un produs care vizează o nișă specifică.

Și, desigur, dacă doriți să creșteți conversia și vânzările, site-ul dvs. de produs unic trebuie să aibă o copie solidă, imagini de înaltă calitate și un apel clar la acțiune.

Caracteristici cheie ale unui site web de produs unic

Deci, ce face un site web de produs unic?

Rezumatul produsului de mai sus

Partea cea mai importantă a unui site web este faldul de deasupra sau jumătatea superioară a site-ului. De aici vizitatorii petrec cea mai mare parte a timpului de navigare, aproximativ 80%. Deci, trebuie să atragi imediat atenția vizitatorului tău rezumând produsul deasupra faldului.

Răspundeți de ce

Dacă produsul dvs. nu este atât de unic din toate punctele de vedere și știți că aveți mulți concurenți, atunci trebuie să fiți clar de ce merită achiziționat produsul dvs. în comparație cu alte mărci.

Nu exagera

Mențineți pagina dvs. de pornire simplă și nu copleșiți vizitatorii cu prea multe informații. Puteți adăuga un buton la „Aflați mai multe” și le redirecționați către pagina cu caracteristici.

Oferiți opțiuni de cumpărare

Dacă vindeți produsul dvs. pe alte platforme, cum ar fi Amazon sau eBay, atunci mergeți mai departe și adăugați linkurile de pe site-ul dvs. web. Acest lucru oferă cumpărătorilor o opțiune în care să vă verifice produsul.

Pași pentru crearea unui site Web WordPress unic de produs

1. Decideți un plan de gazdă web și instalați WordPress

Dacă nu aveți încă un furnizor de găzduire web, atunci alegeți unul care să ofere performanță și asistență clienților excepțional de bună. Aș recomanda SiteGround deoarece oferă soluții de găzduire rapide și sigure de înaltă calitate. Am postat și noi o lista de accesibil gazde web aici.

SiteGround oferă trei planuri care încep de la 3,95 USD pe lună pentru un singur site web cu 10 GB spațiu web, 5,95 USD pe lună pentru site-uri web nelimitate cu spațiu web de 20 GB și 11,95 USD pe lună pentru site-uri web nelimitate cu 30 GB spațiu web.

Toate aceste planuri sunt livrate gratuit cu un clic și instalare WordPress, unde nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea manuală a WordPress pe site-ul dvs. web. SiteGround are deja grijă de el.

Accesați SiteGround

2. Selectați o temă WordPress

Atunci când alegeți tema perfectă pentru site-ul dvs. unic de produs, luați în considerare una rapidă, ușoară și extrem de personalizabilă. Astra Tema este foarte recomandabil, având în vedere că peste 300.000 de site-uri web folosesc această temă.

Pe lângă faptul că este rapid și ușor, Astra are opțiuni puternice de design pe care le puteți configura pentru a face site-ul dvs. să pară mai atractiv. Puteți gestiona containerele site-ului dvs., inclusiv antetul, postările, paginile unice și blogurile.

În plus, este complet compatibil cu WooCommerce, precum și cu cei mai populari construitori de pagini precum Elementor, Brizy, Beaver Builder, Thrive Architect, Divi și Gutenberg.

Dacă doriți mai multe opțiuni de design și funcții, puteți face upgrade la versiunea sa Pro care începe de la 59 USD.

De asemenea, poate doriți să selectați dintr-un site web gata de import prin instalare Site-uri de start Astra. Există șabloane disponibile și gata de personalizare cu Elementor, Beaver Builder, Gutenberg și Brizy.

Vizitați Astra

3. Personalizați-vă site-ul utilizând un constructor de pagini

Dacă nu sunteți în codificare și doar un nou-construitor a unui site web, atunci Vă recomand cu mare drag utilizarea unui constructor de pagini precum Elementor. Acest constructor de pagini vă oferă posibilitatea de a controla fiecare element al site-ului dvs. web și de a le proiecta în funcție de preferințe sau de branding.

Are o funcționalitate drag-and-drop care vă permite să faceți editare in linie și design live. Este rapid și intuitiv. Puteți alege chiar și mai mult de o sută de șabloane și blocuri pre-proiectate.

Elementor este un plugin gratuit. Dar, dacă aveți nevoie de funcții de proiectare mai avansate, puteți folosi versiunea sa Pro, care începe de la 49 USD pe an pentru un singur site.

Vizitați Elementor

4. Instalați și configurați WooCommerce

Funcționalitatea comerțului electronic nu este ambalată în funcționalități native WordPress. Asa de, va trebui să instalați WooCommerce dacă doriți să gestionați operațiunile produsului și să procesați plățile.

WooCommerce este o soluție eCommerce open-source care vă permite să configurați un magazin online în doar câteva minute. Cu WooCommerce, puteți prelucra plățile prin PayPal, Stripe, card de credit și alte alternative.

De asemenea, puteți integra WooCommerce cu MailChimp ca serviciul dvs. de marketing prin e-mail, Google Analytics și Facebook. De asemenea, are un tablou de bord al magazinului central unde puteți examina valorile cheie, disponibilitatea produsului și multe altele.

După ce ați instalat și activat WooCommerce, puteți configura acum setările utilizând expertul de configurare. Cu aceasta, puteți configura magazinul, setări variabile ale produsului, setări gateway de plată, opțiuni de expediere și alte funcții recomandate.

Accesați WooCommerce

5. Adăugați produsul

Accesați Produse, apoi Adăugare nou. Începeți să completați toate câmpurile necesare cu toate informațiile despre produsul dvs. Deoarece este un produs unic, asigurați-vă că faceți să pară mai atrăgător pentru a crea mai mult hype vizitatorilor dvs. S-ar putea să doriți să încărcați mai multe imagini de calitate de produs din diferite unghiuri și variații.

Secțiunea de date despre produs de mai jos pe pagina produsului vă permite să specificați prețurile, detaliile de expediere, inventarul și alte opțiuni. Pe cât este posibil, faceți-o mai detaliată și faceți clar copierea produsului dvs. pentru clienții vizați.

S-ar putea să doriți să personalizați pagina produsului dvs. pentru a face să arate excelent și să încercați diferite variante de conținut și design.

6. Configurați CartFlows

Acum, pentru a vă vinde cu ușurință și rapid produsul, trebuie să creați o pâlnie de vânzare. Canalele vă ajută să generați mai mulți clienți, să transformați mai mulți vizitatori în cumpărături de clienți și creșterea vânzărilor. Deci, WooCommerce ar putea fi bun, dar nu este suficient să îl lăsați la asta. Ai nevoie de un plugin care să te ajute creați o pâlnie de vânzare cu checkout securizat, comanda bumps, upsells și downsells.

Deci, care este un singur plugin de utilizat? Desigur, CartFlows! Împreună cu Sujay Pawar din Brainstorm Force, compania din spatele Tema Astra, am construit CartFlows pentru a înlătura frustrările cu vânzarea produselor pe site-urile WordPress.

Cu CartFlows, puteți crea o pagină de verificare fără frecare și puteți reduce abandonarea coșului de cumpărături. Puteți, de asemenea, să prezentați bumps-uri pentru comenzi, upsells / downsells sau oferte cu discount înainte de a finaliza comanda. Și, pentru a arăta aprecieri clienților, puteți proiecta o pagină de mulțumire care să se potrivească cu marca dvs..

Un alt lucru minunat despre CartFlows este că există șabloane gata făcute pentru constructorul dvs. de pagini preferate, fie ele Elementor, Divi, Thrive Architect sau Beaver Builder.

În plus, este complet gratuit. Dar, dacă doriți mai multe opțiuni de stil de checkout, șabloane, controlul câmpului de checkout, bumps-ul comenzii și multe altele, puteți achiziționa versiunea pro care are un preț de 299 USD pe an.

Accesați CartFlows

Concluzie

Succesul unui magazin online nu este direct proporțional cu numărul de produse pe care le vindeți. Puteți crea un singur magazin online de produse și puteți câștiga tone de bani. Tot ce ai nevoie este planificarea strategică. Combinați-o cu utilizarea instrumentelor potrivite, redactarea unei copii convingătoare, imagini de înaltă calitate și apel clar la acțiune.

Așadar, dacă nișa dvs. este marcată în piatră și sunteți setat pe acel produs unic, creați-vă acum site-ul dvs. de comerț electronic și începeți să câștigați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector