Cum să creezi un site web de afaceri folosind WordPress și Elementor

Aflați cum puteți crea un site web pentru afacerea dvs. utilizând WordPress, Elementor și Astra. Acestea sunt instrumente 100% gratuite pe care le folosesc personal.


În acest mod de a face un tutorial web 2019, vă voi arăta mai mult decât doar cum să creați un site web, vă voi învăța, de asemenea, cum să optimizați SEO site-ul dvs. web și cum să generați oportunități din acesta.

Acest tutorial este cuprinzător, cel mai lung mod de a construi un site web tutorial. sper sa iti placa.

Lucruri de care ai nevoie:

 • Hosting. Recomand SiteGround.
 • A numele domeniului.
 • Tema WordPress. Pentru acest tutorial, folosim tema Astra gratuită.
 • WordPress Page Builder. Pentru aceasta, utilizăm gratuit creatorul de pagini Elementor.

Să începem!

Pasul 1: Cumpărați un web hosting și un nume de domeniu.

Cea mai importantă parte a site-ului dvs. de afaceri este găzduirea. Găzduirea va determina cât de rapid se încarcă site-ul dvs., care este un factor foarte important care are impact asupra generarii și conversiei de plumb. De asemenea, Google preferă site-urile web mai rapide, cu rate de respingere scăzute, astfel încât un site web mai rapid crește șansele de clasare pe Google.

Un lucru pe care aș dori să-l subliniez este să evit cât mai mult companiile EIG și GoDaddy. EIG reprezintă Endurance International Group și controlează peste 60 de companii de găzduire. Își concediază personalul de asistență intern și consolidează totul sub o umbrelă. Ceea ce se întâmplă este suportul pentru clienți, calitatea găzduirii și calitatea generală a serviciului.

Iată câteva dintre cele mai cunoscute companii EIG:

 • Hostgator
 • BlueHost
 • iPage
 • Arvixe
 • Vacă grasă
 • HostMonster Orange Mic

GoDaddy are, de asemenea, o mulțime de recenzii proaste în ceea ce privește calitatea și serviciul pentru clienți, iar site-urile web pe care le găzduiesc se încarcă foarte lent.

De asemenea, veți dori să evitați gazdele „mamă și pop”, deoarece nu au resurse pentru a utiliza tehnologii avansate de găzduire care vă vor oferi site-ul dvs. web avantaj.

De asemenea, doriți să alegeți o găzduire care furnizează certificate SSL gratuite. Fără certificat SSL, site-ul dvs. va avea această etichetă urâtă „Nu este sigură”:

nu sigur

Dacă sunteți o afacere, puteți să vă luați adio potențialilor clienți cu acea etichetă. Dacă găzduirea dvs. nu furnizează certificate SSL gratuit, un certificat SSL vă poate costa 50 – 100 USD pe an pe site.

De asemenea, doriți un serviciu care vă va permite să faceți upgrade la ceva numit PHP7, care va face site-ul dvs. mai rapid.

Siteground, Serviciul meu preferat de găzduire web

Un serviciu de găzduire pe care l-am găsit care satisface toate aceste criterii este SiteGround. SiteGround oferă certificat SSL gratuit, vă permite să faceți upgrade la PHP7, are găzduire de calitate și asistență uimitoare pentru clienți. Este într-adevăr cel mai bun acolo.

Iată principalele caracteristici ale SiteGround:

 • Certificat SSL gratuit
 • Suport FAST Knowledgable
 • Mediu de înscenare WordPress
 • Migrații site-uri gratuite
 • 30 de zile de backup

Am făcut o afacere uimitoare cu ei pentru a acorda o reducere de 70% tuturor celor care se înscriu folosind acest link. Deci, dacă doriți să economisiți bani pe gazduire, click pe acest link și cumpărați-vă găzduirea acum.

Pentru a cumpăra găzduirea de la SiteGround, click pe acest link. După ce aterizați pe pagina lor de pornire, veți vedea patru tipuri diferite de găzduire:

alege un plan al site-ului

Alegeți hostingul WordPress și faceți clic pe Incepe. Vei vedea apoi trei planuri de prețuri:

site-uri wordpress care găzduiește prețuri

Alegeți unul în funcție de nevoile și bugetul dvs. Puteți verifica și ei compararea fiecărui plan de găzduire pentru a putea decide care se potrivește nevoilor dvs. de afaceri.

După ce ați ales un plan, faceți clic pe Obțineți un plan. Vei fi apoi dus la următorul pas, care este alegerea unui domeniu. Dacă aveți deja un nume de domeniu, selectați „Am deja un domeniu”. Dar dacă nu aveți unul, selectați „Înregistrează un domeniu nou” astfel încât să puteți cumpăra un domeniu chiar în SiteGround. Aceasta costă 15,95 USD pe an.

alege un domeniu

Rețineți că, dacă numele de domeniu pe care doriți să îl achiziționați nu mai este disponibil, SiteGround vă va anunța și va trebui să alegeți altul. După ce ai un nume de domeniu, faceți clic pe Continua.

Următorul pas pentru finalizarea achiziției este furnizarea detaliilor dvs. personale și corecte de facturare. După ce ați făcut acest lucru, faceți clic pe Plătește acum. Acum aveți un nume de domeniu de găzduire web și de încredere.

Pasul 2: Instalați WordPress.

WordPress este instrumentul de creare a site-urilor web pe care îl vom folosi pentru a crea site-ul dvs. de afaceri. Este complet gratuit, foarte ușor de utilizat, dar foarte puternic. Vine cu mii de pluginuri și teme care vă vor permite să faceți orice doriți cu site-ul dvs. web.

SiteGround vine de fapt cu o instalare WordPress cu un singur clic care va instala rapid WordPress pentru tine.

După ce ați finalizat achiziția de găzduire, veți vedea un ecran cu un link care spune „Continuați către zona clienților”. Faceți clic pe asta și veți fi dus la o pagină unde vă puteți configura noul cont de găzduire. Sub Configurează-ți site-ul, Selectați Începeți un nou site web.

Vei vedea apoi o listă de software pe care o poți instala. Selectați WordPress.

instalați wordpress

Pentru a finaliza procesul, va trebui să furnizați detalii de autentificare admin (adresă de e-mail, nume de utilizator și parolă) pentru site-ul dvs. web. Acestea sunt detaliile pe care le veți utiliza pentru a accesa backend-ul site-ului dvs. web, așadar asigurați-vă că le păstrați în siguranță.

După ce ați făcut acest lucru, faceți clic pe A confirma > Configurare completă. Și acum aveți un site WordPress WordPress găzduit de sine stătător.

Pasul 3: Instalați certificatul SSL.

Înainte de a face orice altceva, vreau să vă arăt mai întâi cum să instalați un certificat SSL pentru a scăpa de eticheta Not Secure pe care v-am arătat-o ​​înainte. Sub Conturile mele, clic Du-te cPanel.

du-te la cpanel

CPanel este locul în care puteți instala diferite programe software și instrumente pentru site-ul dvs. web. Dacă defilați până la capăt, ar trebui să vedeți o secțiune apelată Securitate. Sub această secțiune, faceți clic pe Să criptăm.

permite criptarea

Selectați domeniul pe care doriți să instalați certificatul SSL, selectați Să criptăm SSL, și faceți clic pe Instalare.

Acum este timpul să vă conectați la noul dvs. site web. Clic Conturile mele din nou în partea de sus și faceți clic pe butonul Instalații tab. Aici veți vedea numele de domeniu pe care l-ați înregistrat. Peste ea este un verde Accesați portalul de administrare buton. Faceți clic pe acest buton pentru a accesa pagina dvs. de autentificare WordPress.

accesați tabloul de bord wordpress admin

Pagini de conectare WordPress urmează de obicei aceste formate: yourdomain.com/wp-admin și yourdomain.com/wp-login. Ale tale ar putea fi diferite. Dar trebuie să vă amintiți sau să notați adresa URL a paginii dvs. de conectare, astfel încât data viitoare, veți putea să o accesați tastând direct URL-ul în bara de adrese și fără a mai fi nevoie să vă conectați la Siteground..

Pagina de autentificare WordPress arată astfel:

pagina de autentificare wordpress

Introduceți aici numele de utilizator și parola pentru a vă conecta la site-ul dvs. web pentru prima dată.

După ce vă aflați în interior, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să spuneți WordPress că aveți un certificat SSL. Acest lucru este destul de simplu de făcut.

În bara laterală din stânga, mergeți la Setări > General. Pe ecran, veți vedea două căsuțe cu numele dvs. de domeniu: Adresa WordPress (URL) și Site Site (URL). Trebuie să tastați litera „s” după „http” și înaintea punctului „:” pentru ambele casete.

adăugarea certificatului ssl în wordpress

După ce ați terminat, dați clic pe Salvează modificările. Site-ul dvs. web ar trebui să aibă acum o pictogramă lacat chiar lângă numele domeniului:

site-ul securizat cu https

Acum, ultimul lucru pe care trebuie să-l facem pentru certificatul SSL este să ne asigurăm că persoanele care tastează „http” pe adresa lor vor fi redirecționate către adresa URL „https”. Avem nevoie de un plugin pentru a face asta.

Pentru a instala un plugin, accesați Plugin-uri > Adăuga nou. În bara de căutare din dreapta sus, căutați pluginul SSL într-adevăr simplu. Instalează-l și activează-l.

instalați foarte simplu ssl

Apoi, veți vedea acest mesaj pop-up pe tabloul de bord:

activează foarte simplu ssl

Faceți clic pe albastru Continuați, activați SSL! buton. Veți fi deconectat și, după ce v-ați autentificat, pluginul Really Simple SSL este în plin efect.

Pasul 4: Instalează Astra Tema și site-urile Astra.

Pentru un site web de afaceri, doriți o temă care are un cod curat și funcții flexibile pentru a face personalizarea cât mai ușoară și rapidă. Există o mulțime de teme WordPress de calitate, dar tema pe care o vom folosi aici este Astra Tema.

Astra Tema este o temă gratuită WordPress care are o viteză și o simplitate excelente. Ceea ce îmi place cel mai mult despre el este că se configurează pe baza instrumentelor de care aveți nevoie, iar acest lucru ușurează lucrurile la sfârșitul vostru. Există, de asemenea, o versiune Pro dacă doriți să accesați funcții premium.

tema astra

Iată caracteristicile care îmi plac cel mai mult despre Astra:

 • Una dintre cele mai rapide teme disponibile
 • Peste 100 de site-uri de început (majoritatea sunt 100% gratuite)
 • Caracteristică flexibilă pentru meniul Mega
 • Pachet puternic de adăugare
 • Suport extins WooCommerce

Pentru a instala Astra, accesați Aspect > Temă > Adăuga nou. Căutați Astra, faceți clic Instalare, și Activati.

instalarea astra

Un alt lucru minunat despre Astra este faptul că are un plugin numit Site-uri de start Astra. Acest plugin are o bibliotecă de șabloane gratuite și premium pre-construite pe care le puteți folosi pe propriul site web doar cu câteva clicuri. Vom folosi un șablon Site Astra pentru a reduce timpul de creare a site-ului nostru la jumătate.

După instalarea Astra, veți vedea acest mesaj pe tabloul de bord:

începe cu site-ul astra

Clic Incepe. Aceasta va instala Astra Starter Sites pentru tine. Puteți instala, de asemenea, Astra Sites accesând Plugin-uri > Adăuga nou. Caută Site-uri Astra și instalați și activați-l. Pentru a accesa site-urile Astra, accesați Aparențe >Site-uri de start Astra.

Alegerea paginilor dvs.

După instalarea Astra Sites, vi se va cere ce constructor de pagini preferați: Gutenberg, Elementor, Beaver Builder sau Brizy. În acest tutorial, voi folosi Elementor.

Elementor este un constructor de pagini WordPress care a dus la crearea de pagini la un nou nivel. Are un set de funcții profunde, dar este foarte ușor de utilizat și de stăpânit. Versiunea gratuită este suficientă pentru a construi o pagină web decentă, dar dacă doriți funcții mai avansate, cum ar fi să puteți adăuga formulare de contact, glisante, tabele de prețuri și multe altele, puteți face upgrade la versiunea Pro.

Alegerea temei site-ului Astra

După ce ai ales generatorul de pagini, vei fi dus la biblioteca de șabloane pentru site-urile Astra. Există tone de șabloane elegante, cu aspect profesional – atât gratuit, cât și premium – din care puteți alege. Șabloanele sunt organizate după următoarele categorii: Blog, Business, comerț electronic, gratuit și altele. Întrucât creați un site web de afaceri, cel mai bine este să navigați în Afaceri secțiune.

Luați-vă timp pentru a alege ce șablon simțiți că se va alinia cel mai îndeaproape cu marca dvs. Aceste șabloane sunt complet modificabile cu constructorul de pagini pe care l-ați ales, ceea ce înseamnă că puteți modifica cu ușurință textul, imaginile, aspectul, butoanele și, practic, totul din pagină..

Pentru acest tutorial, voi folosi Contabil șablon, deoarece pare uimitor și ușor pe ochi.

Pentru a instala o temă, trebuie doar să faceți clic pe ea pentru a fi dus la previzualizare. Dacă vă place ceea ce vedeți, faceți clic pe butonul Tema de import buton și asigurați-vă că casetele sunt toate bifate.

casete tema astra site-uri

Dacă veți observa, există o casetă care spune „Instalați pluginuri necesare”. Dacă bifează această casetă, se vor instala toate pluginurile necesare pentru ca tema să arate exact așa cum este. Pentru această temă, a instalat WPForms Lite, un plugin care vă permite să creați formulare simple de contact și Elementor, constructorul de pagini pe care îl voi folosi. Puteți face clic pe micul semn de întrebare de lângă acesta pentru a vedea ce pluginuri vor fi instalate.

WPForms este un plugin care vă poate ajuta să obțineți oportunități de calitate pentru afacerea dvs. prin formulare eficiente. Puteți consulta review-ul meu WPForms pentru a afla mai multe despre el. dacă doriți să utilizați un plugin de formulare diferite, puteți doar dezactiva / șterge WPForms în Plugin-uri > Plugin-uri instalate și instalează-ți creatorul de formulare preferat.

instalarea temei site-ului astra

Importarea temei poate dura ceva. Nu închideți browserul și nu accesați actualizare. Așteptați-l și, când va fi terminat, veți vedea un albastru Vizualizați site-ul buton. Faceți clic pe butonul pentru a fi dus pe site-ul dvs. web care are acum tema pe care tocmai ați importat-o.

Pasul 5. Alegerea elementelor de proiectare.

Site-ul dvs. web arată acum uimitor, dar veți dori să vă faceți propriul dvs. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de schema de culori, tipografie și logo.

Să începem cu paleta dvs. de culori. Dacă aveți deja culoarea mărcii, aceasta va fi mai ușoară.

Alegerea unei palete de culori

În mod normal, un site web are un set de 2-3 culori: culoarea primară, accentul și culoarea pop. culoare primară este culoarea dominantă a site-ului dvs. web și cel mai probabil culoarea mărcii dvs. Aceasta este culoarea cu care doriți ca oamenii să-și amintească de marca dvs..

Atunci când alegeți culoarea principală, trebuie să cercetați psihologia culorilor sau modul în care culorile afectează percepția sau comportamentul oamenilor. Anumite culori îi fac pe oameni să simtă ceva, de ex. roșul îi face să se simtă atenți, așa că trebuie să luați în considerare aceste lucruri atunci când vă alegeți culoarea principală.

culoare de accent este de obicei folosit pentru a face anumite elemente să iasă în evidență decât restul, precum titluri sau titluri de postare.

În cele din urmă, culoare pop contrastează cu restul de culori pentru a face ca elementele importante ale site-ului să iasă în evidență, cum ar fi butoanele de apelare la acțiune sau formularele de generare de plumb.

Există două instrumente care îmi plac să folosesc în alegerea unei palete de culori. Primul este Coolors.co, un site web unde puteți răsfoi diferite palete de culori pentru a obține idei sau inspirație. Dacă vedeți ceva care vă place, puteți copia rapid codul Hex pentru a-l utiliza pe WordPress.

Dacă faceți clic Explora la titlu, veți vedea această vastă colecție de palete:

palete de culori coolere

Dacă vedeți o paletă care vă place, treceți mouse-ul peste ea, faceți clic Vedere, și veți fi dus într-o fereastră nouă, unde veți vedea codurile Hex pentru fiecare culoare.

coduri hex. de palete de culori

Aceste coduri Hex sunt ceea ce aveți nevoie pentru a utiliza aceste culori pe site-ul dvs. web. Mai târziu, vă voi arăta cum să utilizați aceste coduri Hex pe backendul WordPress.

Un alt instrument cool este Colorzilla. Aceasta este o extensie Google Chrome care vă permite să obțineți codul Hex de orice culoare pe care îl vedeți pe orice site web doar făcând clic pe acesta.

Dacă doriți să obțineți extensia Colorzilla, Click aici. Apoi apasa Adăugați la crom.

ColorZilla

Vei vedea apoi această pictogramă în bara de instrumente:

pictograma colorzilla

Deci, dacă doriți să cunoașteți codul Hex al unei culori pe care ați văzut-o pe un site web, trebuie doar să faceți clic pe această pictogramă, apoi să faceți clic pe culoarea pe care doriți să o copiați. Codul Hex va fi apoi copiat automat. Puteți lipi acest cod Hex în anumite zone din WordPress.

Personalizarea tipografiei

De asemenea, doriți să utilizați propria dvs. tipografie care să se potrivească cu identitatea dvs. de marcă și să vă ajute site-ul web să iasă în evidență. În mod normal, site-urile web au 2-3 fonturi. La fel ca în cazul culorilor, veți avea un font primar care sunt fonturi pentru titluri sau meniu. Ai nevoie și de un font de corp pentru paragrafe de texte și, de asemenea, un supliment „fontul pop”Pentru a ajuta unele texte să iasă în evidență.

Ca și culorile, aveți nevoie de tipografie care să fie fidelă mărcii dvs., să arate plăcut ochilor și să transmită mesajul potrivit despre marca dvs..

Unul dintre instrumentele mele preferate atunci când aleg tipografia este Fontpair.co. Acesta este un site web care vă arată cum arată două fonturi diferite împreună.

fontpair.co

Dacă vedeți ceva care vă place, rețineți cum se numește, astfel încât să îl puteți căuta în WordPress și să îl utilizați pe site-ul dvs. web.

De asemenea, îmi place să folosesc WhatFont, o extensie Google Chrome care vă spune ce font este folosit pe orice site web doar prin trecerea mouse-ului peste el.

Pentru a instala WhatFont, Click aici apoi apasa Adăugați la crom. Atunci veți vedea această pictogramă în bara de instrumente:

whatfont

Pentru a cunoaște numele unui font, faceți clic pe această pictogramă și treceți mouse-ul peste text. Ce vă va spune numele acestui font, iar dacă faceți clic pe acesta, veți vedea, de asemenea, dimensiunea fontului, culoarea, familia, stilul, greutatea și multe altele.

folosind ceea ce nu

În cele din urmă, afacerea dvs. are nevoie de un logo frumos care vorbește despre ce este vorba despre brandul dvs. Puteți merge cu trei rute diferite aici. Puteți să vă creați singur logo-ul folosind un instrument gratuit numit Canva, un instrument popular de proiectare care face proiectarea cu adevărat ușoară chiar și pentru începători.

Vei fi surprins de câte șabloane de logo au Canva și toate arată uimitor. Puteți modifica aceste șabloane pentru a le face propriile dvs..

Ar trebui însă să știți că trebuie să faceți upgrade la Pro dacă doriți să exportați logo-ul cu un fundal transparent. Cu toate acestea, există o probă gratuită de o lună, deci ceea ce puteți face este să faceți upgrade la Pro, să vă exportați logo-ul transparent și să anulați înainte de încheierea procesului.

logo-uri canva

Puteți, de asemenea, să angajați un designer pentru a face acest lucru pentru dvs. Puteți încerca site-uri web cum ar fi Fiverr.com sau 99design, dar trebuie să fiți atenți în alegerea unui artist în funcție de stilul său, istoricul său, recenzii, evaluări și multe altele.

A treia rută și, probabil, o idee bună dacă doriți un logo de marcă puternic este să angajați un strateg / consultant în proiectare. Oameni ca aceștia sunt profesioniști care își fac timp să înțeleagă despre ce este vorba despre brandul tău, unde îți merge afacerea și care sunt valorile tale de bază, astfel încât să poată încorpora asta în logo.

Pasul 6. Personalizați-vă site-ul.

După ce aveți o paletă de culori, fonturi și logo pentru site-ul dvs. web, acum este timpul să le utilizați pe site-ul dvs. web. Dacă sunteți în tabloul de bord WordPress backend, accesați Aspect > Personalizează pentru a deschide personalizatorul de teme.

personalizați tema

Puteți accesa, de asemenea, dacă sunteți pe frontendul site-ului dvs. web. Ar trebui să existe o bară neagră în partea de sus a ecranului, care este vizibilă numai pentru cei conectați pe site-ul dvs. web. Clic Personalizează pentru a deschide personalizatorul de teme.

personalizați frontendul tematic

După ce vă aflați în interiorul personalizatorului de teme, veți putea adăuga logo-ul dvs., schimba culorile, schimba aspectul site-ului și multe altele.

personalizator de teme

În bara laterală din stânga, veți vedea diverse opțiuni pentru a modifica site-ul. Fiecare temă are opțiuni de personalizare diferite, deci dacă utilizați o temă diferită, ceea ce vedeți aici ar putea fi puțin diferit de al meu. Toate modificările pe care le faceți aici sunt afișate în timp real pe site-ul dvs. web.

În această temă, pentru a schimba culorile site-ului, accesați Culori și fundal. Veți avea opțiunea de a schimba culorile de bază, pesmetul, antetul și bara de subsol.

editor de fundal de culoare

Culorile de bază sunt culoarea tematică, culoarea legăturii, culoarea textului și culoarea de asamblare a linkurilor din site-ul dvs. web. Pentru a schimba culorile de bază, faceți clic pe Culori de bază. În interior, veți vedea butoane care spun Selectați Culoare. Faceți clic pe aceste butoane pentru a schimba o culoare specifică.

De exemplu, pentru a schimba culoarea temei, faceți clic pe Selectați Culoare pe lângă asta. Vei vedea apoi două moduri de a selecta o culoare. În primul rând, puteți lipi un cod Hex într-o cutie. Dacă vă amintiți despre ce am vorbit despre codurile Hex din pasul anterior, în câmpuri ca acestea puteți introduce acele coduri Hex.

Deci, dacă ați găsit o culoare în Coolors.co sau în orice alte locuri, puteți insera aici codul Hex. Puteți selecta, de asemenea, o culoare într-un instrument de selecție de culori încorporat.

editor de culori de bază

Următorul vă schimbă tipografia. Accesați personalizatorul făcând clic pe săgeata înapoi din partea de sus a barei laterale și faceți clic pe Tipografie. Veți putea modifica tipografia de bază, pesmet, conținut și blog.

tipografie

În sfârșit, pentru a încărca sigla, accesați schemă > Antet > Identitatea site-ului. Sub secțiunea Logo, faceți clic pe butonul Schimbați logo-ul butonul și încărcați logo-ul.

schimba logo-ul

Astra vă permite, de asemenea, să utilizați un logo diferit pentru retină sau dispozitive de înaltă rezoluție, precum și pentru dispozitive mobile. Puteți regla, de asemenea, lățimea logo-ului. Dacă derulați în jos, veți putea, de asemenea, să vă schimbați titlul site-ului, să adăugați o etichetă a site-ului și o pictogramă sau un punct de afișare.

Vă sugerez să explorați personalizatorul de teme pentru a vedea diferite lucruri pe care le puteți face aici. Astra Tema vă permite să faceți mai multe ca să schimbați aspectul antetului și subsolului, să schimbați structura postării blogului, să schimbați cât de larg va fi site-ul dvs. și multe altele.

După ce ați făcut personalizarea, nu uitați să faceți clic Publica pentru a face modificările să fie transmise live pe site-ul dvs..

Pasul 7. Personalizarea site-ului dvs. web cu Elementor.

După ce culorile, tipografia și logo-ul site-ului dvs. sunt setate, este timpul să accesați Elementor și să schimbați complet aspectul site-ului pentru a-l potrivi cu marca dvs. Vom schimba imaginile, textele, butoanele, aspectul și multe altele.

Există două moduri de a edita o pagină cu Elementor. În primul rând, dacă sunteți în backend, accesați Pagini și ar trebui să vedeți o listă cu toate paginile site-ului dvs. web. Aceasta include paginile pe care Site-ul Astra le-a creat automat. Paginile realizate cu un anumit constructor de pagini (de exemplu, Elementor) vor fi etichetate ca atare:

pagini

Treceți mouse-ul peste pagina pe care doriți să o editați cu Elementor și faceți clic pe Editează cu Elementor.

editați cu elementul backend

Asta te va duce în Elementor.

Dacă sunteți pe frontendul site-ului dvs. web, puteți intra în Elementor accesând pagina pe care doriți să o editați și faceți clic pe Editează cu Elementor pe bara neagră din partea de sus:

editați cu elementul frontend

Interfața Elementor este ușor de înțeles și de obișnuit, deoarece este destul de similară cu personalizatorul de teme. Majoritatea ecranului arată pagina pe care o editați în timp ce în stânga este o bară laterală cu controale și opțiuni.

elementor

Dacă ați observat, antetul nu poate fi văzut în Elementor. Motivul este că versiunea gratuită a Elementor nu este capabilă să editeze anteturi și subsoluri. Această caracteristică este disponibilă numai pentru Elementor Pro.

Bara laterală din stânga este locul unde puteți găsi element pe care le puteți adăuga pe pagina dvs. După cum vedeți, puteți adăuga o titlu, imagine, videoclip, buton, divizor și multe altele. Puteți adăuga aceste elemente trăgându-le și aruncându-le în zona dorită.

Elementor permite, de asemenea, editarea textului în linie, ceea ce înseamnă că puteți modifica textul în zona de conținut în sine. Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți face cu textele din Elementor:

editarea textului în elementor

După cum vedeți, puteți edita sau șterge textul chiar pe zona de conținut, ceea ce îl face mult mai ușor. Veți găsi mai multe opțiuni de personalizare în bara laterală, cum ar fi modificarea dimensiunii, a culorii, a greutății, a tipografiei și a umbrei. Puteți adăuga, de asemenea, animații precum fade simple, zoom, sărituri și multe altele.

Ați dori, de asemenea, să vă folosiți propriile imagini pentru a vă face pe deplin propriul site. Puteți înlocui sau elimina cu ușurință o imagine dacă asta doriți. Pentru a personaliza o imagine, trebuie doar să faceți clic pe ea și opțiunile vor apărea în bara laterală din stânga. Puteți încărca o nouă imagine, modifica dimensiunea acesteia, adăugați un chenar sau o umbră, adăugați o animație și multe altele.

editarea imaginii în elementor

Pentru site-ul meu web, vreau să elimin această imagine și să folosesc doar o altă imagine de fundal. Pentru a șterge o imagine, treceți mouse-ul peste ea și faceți clic dreapta pe butonul pictograma stilou albastru în colțul din dreapta sus. Va apărea un meniu pop-up. Clic Șterge pentru a elimina imaginea.

ștergerea unei imagini din elementor

Pentru a personaliza titlul, treceți mouse-ul peste el și faceți clic pe pictograma punctată din partea de sus:

personalizarea rubricii în elementor

Opțiunile de personalizare pentru titlu vor apărea apoi în bara laterală din stânga. Pentru a schimba imaginea de fundal a titlului dvs., faceți clic pe Stil și du-te la fundal. Aici puteți încărca un fundal nou.

personalizarea rubricii

După cum puteți vedea, după încărcarea imaginii, am ajustat suprapunerea de fundal pentru a mă asigura că imaginea este văzută clar. Am făcut asta mergând la Suprapunere de fundal și reglarea opacității.

De asemenea, am ajustat culoarea textului pentru a mă asigura că poate fi văzut și am ajustat lățimea textului, astfel încât să nu se suprapună cu imaginea. Am făcut asta mergând la Avansat > Poziționare personalizată și selectarea Personalizat pentru lățimea.

Construirea unei pagini web uimitoare este atât de ușoară cu Elementor. Există doar atât de multe opțiuni disponibile, așa că este doar o problemă de a explora fiecare zgomot și rudă. Puteți să o explorați în ritmul propriu și, dacă există ceva ce nu înțelegeți, puteți să vă adresați prin intermediul secțiunii de comentarii de mai jos sau chiar să căutați elementarul complet bază de cunoștințe.

Am și un tutorial Elementor în care vă arăt cum să începeți rapid cu Elementor. Îl poți urmări aici.

Pasul 8. Asigurați-vă site-ul.

De asemenea, este esențial ca un site web de afaceri să fie cât mai sigur posibil de sistemele de hacking și furturi de identitate. Situația este că unii dintre voi ar putea fi vulnerabili la cyberattacks din cauza parolelor slabe, a vulnerabilităților pluginului și a software-ului învechit. Aceste lucruri lasă o gaură pe site-ul dvs. și trebuie să găsiți o modalitate de a bloca aceste găuri.

Cel mai bun plugin WordPress pe care l-am găsit până acum, care face acest lucru este Securitatea iThemes. Versiunea gratuită a acestui plugin vă oferă deja caracteristici puternice de securitate și îl puteți activa cu un singur clic.

Pentru a instala iThemes Security, mergeți la Plugin-uri > Adăuga nou apoi caută Securitatea iThemes.

instalați iteme

După ce este activat, veți vedea o nouă opțiune în bara laterală apelată Securitate. Mergi la Securitate > Setări și ar trebui să vedeți un mesaj despre diferitele caracteristici pe care iThemes le pot face pentru dvs..

site-uri sigure ale site-ului

Activarea tuturor acestor funcții necesită doar un clic din albastru Site securizat buton. După ce faceți clic pe butonul respectiv, veți vedea acest mesaj:

activați protecția împotriva forței brute a rețelei

Protecția forței brute de rețea este o caracteristică în care utilizatorilor care au încercat să intre în alte site-uri care sunt membre ale acestei rețele, li se interzice automat să intre în dvs. Aceasta este o caracteristică destul de bună pe care o are doar iThemes, așa că pentru a activa aceasta trebuie doar să vă adresați adresa de e-mail și să faceți clic pe Activați protecția forței brute de rețea.

În doar câteva clicuri, site-ul dvs. web este acum securizat. Puteți face mult mai multe cu acest plugin și, dacă doriți să aflați mai multe despre el, puteți urmări tutorialul meu de recenzie și configurare pentru securitatea iThemes aici.

Pasul 9. Backup-ul site-ului dvs. web.

De asemenea, trebuie să faceți o copie de siguranță a site-ului dvs. web pentru a vă salva de eventualul nefericit al pierderii datelor. Pentru asta, vom folosi Backup UpdraftPlus.

Pentru a instala acest plugin, accesați Plugin-uri > Adăuga nou și căutați Backup UpdraftPlus. Instalează-l și activează-l.

instalați updraftplus

După ce este activat, va crea o nouă opțiune Setări denumit Backrafts UpdraftPlus. Faceți clic pe el pentru a începe configurarea setărilor de rezervă.

backup-uri updraftplus în setări

După ce vă aflați în interior, faceți clic pe Setări. Aici, o vom configura astfel încât backup-urile automate în afara locului să se facă în mod regulat. Pentru Program de rezervă pentru fișiere, Vă recomand să o setați săptămânal și păstrarea unuia copie de rezervă. Fișierele nu se schimbă des, astfel încât acestea să fie suficient de bune.

cât despre Program de backup pentru baza de date, deoarece acest lucru se schimbă adesea, setați-l la zilnic și păstrați 7 copii de rezervă.

După ce ați configurat programele, derulați în jos și apăsați Salvează modificările. Apoi derulați din nou în sus pentru a alege unde doriți să stocați copiile de rezervă. De obicei, recomand Dropbox, deoarece este foarte ușor de utilizat, dar puteți folosi orice și oricâte doriți.

configurarea backup-urilor updraftplus

Faceți clic pe stocarea de la distanță preferată și faceți clic pe Salvează modificările din nou. Vei vedea apoi acest mesaj:

autentificare de stocare la distanță

Trebuie să faceți clic pe acest link pentru a autoriza Backrafts UpdraftPlus pentru a stoca copii de rezervă în stocarea selectată. În acest exemplu, de când am ales Dropbox, făcând clic pe acest link mă va conduce la pagina de conectare Dropbox. Odată ce mă conectez, voi vedea acest mesaj:

Copii de rezervă complete de configurare updraftsplus

Trebuie doar să dau clic Configurare completă, și voi fi readus la versiunea de backraft UpdraftsPlus în WordPress cu acest mesaj de confirmare în partea de sus:

autentificare updraftplus completă

Dacă aș vrea să fac o copie de rezervă, tot ce trebuie să fac este să fac clic pe albastru Backup acum buton. UpdraftPlus va crea, de asemenea, copii de rezervă în conformitate cu programul pe care l-am făcut anterior și le va împinge pe cele în DropBox.

Dacă doriți să restaurați o copie de rezervă, trebuie doar să faceți clic pe Copii de rezervă existente și faceți clic pe butonul Restabili.

Pasul 10. Optimizează-ți site-ul.

Am ajuns la ultimul pas și, în acest pas, vom vedea cum să optimizați site-ul dvs. pentru motoarele de căutare precum Google. Sunt sigur că majoritatea dintre voi ați auzit deja despre SEO sau despre optimizarea motoarelor de căutare. Pe scurt, este practica de a vă asigura că site-ul dvs. web este optimizat în mod corect pentru a facilita motoarele de căutare să vă găsească paginile și să vă afișeze pe paginile cu rezultate..

SEO are un aspect numit SEO pe pagina, iar acestea sunt practici pe care le puteți implementa pe site-ul dvs. web chiar în interiorul WordPress pentru a comunica în mod clar motoarelor de căutare despre ce este vorba site-ul dvs. web și conținutul dvs..

Iată câteva dintre cele mai bune practici SEO pe pagina pe care trebuie să le implementați:

 • Scrieți un meta titlu și meta descriere pentru fiecare pagină și postare.
 • Adăugați cuvinte cheie sau expresii cheie și folosiți-le în întregul conținut.
 • Adăugați ALT TXT pentru fiecare imagine din pagina / postare.

Acum, dacă nu sunteți familiarizați cu care sunt aceste lucruri, este în regulă. Sunt destul de ușor de învățat. Meta title este titlul care apare în Rezultatele Google, iar meta description este scurta descriere de sub titlu. Iată un exemplu:

exemplu de rezultat al căutării Google

Cuvântul cheie este ceea ce utilizează tipul utilizatorului în motorul de căutare pentru a căuta ceva. Meta-titlul este titlul rezultatului, iar meta-descrierea este scurta descriere de mai jos. Acestea sunt detalii importante, deoarece spun Google despre ce este pagina și că este relevant pentru expresia cheie „salon new York”.

Aceasta este o listă scurtă de tehnici SEO de pe pagină, deoarece există literalmente atât de multe lucruri pe care le faceți aici. Dar deocamdată, ne vom concentra pe acestea.

Pentru a face aceste lucruri, avem nevoie de un plugin. Unul dintre cele mai bune plugin-uri WordPress de pe pagina este Yoast SEO și vom folosi acest lucru în acest tutorial. Pentru a instala acest plugin, trebuie doar să accesați Plugin-uri > Adăuga nou și căutați Yoast SEO. Clic Instaleaza acum și Activati.

instalează yoast seo

Acum, când accesați orice pagină sau postare, veți vedea această nouă casetă sub zona editorului:

caseta seo seast

Aici puteți adăuga meta titlul, meta descrierea și cuvintele cheie. Pentru a adăuga un cuvânt cheie, tastați-l în caseta de mai jos Fraza cheie Focus:

adăugați un cuvânt cheie

Pentru a adăuga un meta titlu și o descriere, faceți clic pe butonul Editează fragmentul buton.

edita fragmentul

Sub titlul SEO este locul în care ar trebui să adăugați meta-titlul. Este o practică bună să includeți aici fraza-cheie de focalizare. În câmpul de descriere meta, ar trebui să vă dați o idee clară despre ce este pagina și să includeți, de asemenea, fraza de chei aici.

Pe măsură ce tastați ceva în câmpul titlu SEO și meta descriere, veți vedea o bară de progres portocalie care se află sub el. Aceasta înseamnă că textul este încă prea scurt. După ce devine verde, asta înseamnă că lungimea textului dvs. este corectă. Dacă se înroșește, este prea lung și ar trebui să îl scurtezi. Titlurile și descrierile lungi se reduc în rezultate, astfel încât este mai bine să rămâneți în zona verde.

Un alt lucru pe care doriți să îl faceți este să vă asigurați că site-ul dvs. este activat și funcționează efectiv. Pentru a face asta, mergeți la Yoast SEO > General > Caracteristici. Derulați în jos până vedeți Sitemap-uri XML. Asigurați-vă că este activat, apoi faceți clic pe albastru pictograma semnului de întrebare. Vei vedea apoi un link care spune Consultați sitemap-ul XML. Faceți clic pe aceasta pentru a vizualiza harta dvs. sit.

activarea sitemap-urilor

Pentru mulți dintre voi, acest lucru vă poate duce la o pagină de 404. Dar nu te speria. Soluția este destul de simplă. Nu trebuie decât să mergi Setări > permalinks. Selectați Numele postului și lovește Salvează modificările.

numele de post permalink

Acum, când încercați să accesați din nou sitemap-ul XML, veți vedea ceva de genul:

sitemap xml

Înveliți

Și asta înfășoară acest tutorial despre cum să creați un site web de afaceri cu WordPress. Aș dori să vă dau o lovitură pe umeri, pentru că ați făcut atât de multe și ați obținut atât de mult urmând acest tutorial. Dacă aveți întrebări, dați-le jos în secțiunea de comentarii și voi fi bucuros să vă ajut.

SiteGround

SiteGround este o gazdă web extrem de recomandată online, deoarece s-au ocupat de utilizatorii WordPress și totuși au prețuri accesibile. Sunt cei mai cunoscuți pentru performanțele rapide și suportul la fel de rapid.

Caracteristici cheie ale site-ului:

 • Certificat SSL gratuit
 • Suport FAST Knowledgable
 • Mediu de scena WordPress
 • Migrații site-uri gratuite
 • Backup-uri zilnice

SiteGround este o alegere solidă pentru nevoile dvs. de găzduire web. Ele se adresează site-urilor WordPress și oferă mai puține resurse decât concurenții lor, dar o fiabilitate mai mare.

Accesați SiteGround

Astra Tema

Astra este o temă gratuită WordPress, axată pe viteză. Opțional puteți cumpăra versiunea Pro pentru 59 USD, care adaugă câteva setări și opțiuni suplimentare.

Caracteristici cheie pentru tema Astra:

 • Nu tema The Fastes, dar nu este Slouch
 • O mulțime de site-uri demo gratuite
 • Funcția de meniu flexibilă Mega
 • Opțiuni de aspect personalizate
 • Asistență WooCommerce
 • Asistență LearnDash

Astra Tema este o alegere corectă pentru orice proiect de design web WordPress. Presupun că cea mai mare întrebare este dacă chiar trebuie să cumpărați o temă în aceste zile, deoarece constructorii de pagini fac toate aceleași lucruri pentru care ați avea nevoie de o temă. De exemplu, Elementor are tema gratuită Hello care permite constructorului de pagini să facă toate lucrările.

Există încă câteva motive bune pentru a achiziționa o temă profesionistă, dar pentru majoritatea oamenilor, cel mai probabil vor fi bine cu o temă gratuită.

Totuși, pentru mine cred că Astra Theme nu a ținut pasul cu tendințele actuale și nu o mai recomand.

Există teme moderne mult mai bune, care oferă constructorii de anteturi și subsoluri încorporate, fiind restricționat la 3 machete, plus aspecte mai flexibile pentru pagini și postări.

Vezi tema Astra

Elementor

Elementor este un constructor de pagini WordPress care a preluat designul WordPress de către furtună. Are cel mai profund set de caracteristici, dar este foarte ușor de utilizat și de stăpânit. Elementor este cel mai complet constructor de pagini gratuit. Există, de asemenea, un supliment Pro pentru a adăuga funcții de dezvoltator suplimentare.

Caracteristici cheie ale elementului:

 • Editorul paginilor în direct front-live
 • Caracteristici de personalizare a site-ului web
 • Biblioteca de șabloane și blocuri
 • Opțiuni extinse de răspuns mobil
 • Cel mai puternic popup Builder
 • PRO Creați anteturi / subsoluri personalizate
 • PRO Creați machete de tip postare

Elementor este cel mai puternic constructor de pagini disponibil în prezent. Ele lansează în mod constant noi funcții care sunt în conformitate cu tendințele actuale de proiectare. Acest lucru înseamnă că veți putea menține site-ul dvs. relevant.

Elementor Pro este o valoare incredibilă, având în vedere toate modulele suplimentare și caracteristicile de alimentare pe care le include.

Dacă aș începe astăzi un nou proiect de site, Elementor ar fi constructorul de pagini pe care l-aș alege. Consider că este necesar un constructor de pagini WordPress, care este o plăcere de utilizat.

Check Out Elementor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector