Tutorial Pro Schema: Cum să afișați fragmente bogate în WordPress

Suplimentarea fragmentelor bogate și marcarea schemelor în site-ul dvs. WordPress transmite „personalitatea suplimentară” care o face să iasă în evidență în paginile cu rezultatele motorului de căutare Google (SERP). Este posibil să fi văzut rezultatele Google cu stele de evaluare, prețuri, specificații ale produsului sau informații despre rețete. Aceste semne vizuale uimitoare din Google îți sporesc adesea șansele de a face clic pentru a face pagina ta să atingă rate de trafic și de conversie îmbunătățite.


Păcat, alții consideră că este confuz să adaugi fragmente bogate, dar adevărul este că este ușor de utilizat. Mai ales dacă utilizați instrumentul potrivit, veți putea maximiza avantajele prezentării „rezultatelor bogate”.

Ce sunt fragmentele bogate și marcarea schemelor?

Fragmentele bogate și marcarea schemelor au același concept, dar au roluri total diferite. Cunoscute și sub denumirea de „rezultate bogate”, acestea sunt date structurate care pot fi adăugate la HTML-ul unei pagini pentru a ajuta crawler-urile web și Google să înțeleagă mai bine conținutul. De asemenea, este crucial dacă doriți ca site-ul dvs. să fie vizibil cu funcții de căutare.

Fragmente bogate

Vă amintiți, când căutați pe Google, iar unele link-uri arată calificări de stele? Acesta este unul dintre exemplele unui fragment bogat.

Upentru a prezenta rezultate mai bune, fragmentele bogate permit utilizatorilor să găsească cu ușurință informațiile pe care le caută. Când site-ul dvs. web apare pe motoarele de căutare precum Google și se adaugă fragmente bogate, Google poate afișa informații suplimentare despre rezultatul real.

De asemenea, trebuie să înțelegeți că adăugarea de fragmente bogate pe site-ul dvs. web nu înseamnă automat un rang mai mare al motorului de căutare. Cu toate acestea, vă ajută să faceți site-ul dvs. în evidență, ceea ce înseamnă că crește șansa ca o mulțime de spectatori să vă răsfoiască pagina.

Există o mulțime de tipuri bogate de fragmente pe care le puteți utiliza, iar aici sunt cele mai comune:

Revizuire – Afișează un rating de stele și cine a făcut recenzia. Poate fi de la recenzii individuale sau recenzii cumulate de utilizatori.

Video – Poate fi utilizat pentru a indica durata, licența, compania de producție și / sau creatorul videoclipului.

Reţetă – Include informații nutriționale, cum ar fi dimensiunea de servire, calorii, conținutul de grăsimi și multe altele.

Muzică – Include informații despre muzică, cum ar fi data lansării albumului, lungimea, genul și producătorul.

Produs – Una dintre cele mai populare căutări sunt produse, mai ales dacă sunteți în industria de comerț electronic. IT include informațiile necesare despre produs, cum ar fi prețul sau imaginea produsului.

Afaceri și organizație – Acesta include proprietățile disponibile includ numele afacerii, adresa (fizică și URL), numărul de telefon, geolocalizarea (latitudinea și longitudinea) și sigla.

Stiri de top – Aceasta este caseta „Povești de top” din rezultatele căutării, dar puteți vedea acest lucru numai când Google News aprobă site-ul.

În afară de acestea, puteți adăuga, de asemenea, evenimente, înregistrări de locuri de muncă, liste de cursuri, cărți, articole și multe altele. Pentru a rezuma, fragmentele bogate vă pot ajuta să obțineți mai multe clicuri și să vă îmbunătățiți clasamentul.

Marcarea schemelor

Marcarea schemelor este unul dintre motivele pentru care Google produce astfel de rezultate utile. Este una dintre cele mai noi forme de optimizare și considerată una dintre cele mai dominante forme de SEO. Poate îmbunătăți performanța site-ului dvs. web în SERP-uri, deoarece acționează ca codul din culise care ajută Google să creeze fragmente bogate..

Marcarea schemelor ajută, de asemenea, cu alte funcții de vizibilitate a căutării, cum ar fi:

 • SiteLink – Acestea sunt link-uri suplimentare în rezultatele căutării, dacă cineva caută site-ul dvs. web.
 • Breadcrumbs – În loc să afișeze adresa URL brută, Google afișează pesmet.
 • Caseta de căutare SiteLinks – Permite utilizatorilor să caute pe site-ul dvs. web chiar din pagina cu rezultatele căutării Google.

Mai mult, vă puteți îmbunătăți în continuare performanțele SEO dacă combinați schema cu cele mai bune instrumente WordPress WordPress din 2019.

Cum să adăugați Marcarea schemei pe site-ul dvs. WordPress

Așa cum am menționat anterior, adăugarea de fragmente bogate și marcarea schemelor nu necesită mult timp atât timp cât utilizați instrumentul potrivit. Acum, unele plugin-uri vă pot ajuta să faceți asta, dar pot spune că Schema Pro este cel mai bun pe care vă puteți baza.

Ceea ce îl face un plugin excelent pentru automatizarea marcării schemelor?

 • Interfață ușor de utilizat, astfel încât funcționează excelent chiar dacă sunteți non-tech
 • Vă permite să mapați conținutul existent și să adăugați cod la câmpurile de date
 • Funcționează în culise și folosește formatul JSON-LD recomandat de Google pentru adăugarea schemei
 • Creați marcaj de schemă pentru o singură dată și Schema Pro va insera automat codurile în alte postări și pagini relevante.

Schema Pro costă 79 USD pe an sau 249 USD pentru acces pe viață. Dacă sunteți o agenție, o puteți obține pentru 249 USD pe an sau 699 USD pentru acces pe viață.

Accesați Schema Pro

Instalarea și configurarea Schema Pro

Așadar, după ce ați descărcat pluginul Schema Pro, accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe Adăugare nou din meniul Plugin-uri. Încărcați fișierul zip al pluginului Schema Pro, instalați și activați. Dacă aveți probleme la instalarea pluginului, vă rugăm să citiți ghidul nostru complet de depanare WordPress.

Configurație Schema Pro

Mergeți la meniul Setări și veți găsi Schema Pro.

În fila Configurare, veți găsi butonul Start Setup Wizard unde puteți configura informațiile de bază ale site-ului dvs. Web.

Pentru a începe configurarea, faceți clic pe butonul Start.

Selectați logo-ul și definiți dacă site-ul dvs. web reprezintă o companie sau o persoană fizică. Apoi, faceți clic pe Următorul.

Conectați-vă profilurile de social media la site-ul dvs. web. Faceți clic pe Următorul.

Configurați setările pentru pesmet, SiteLink, SiteLink caseta de căutare și pe ce pagină doriți să aplicați schema. Recomand activarea tuturor funcțiilor. Faceți clic pe „Următorul”.

Configurația este ca și cum ai merge la un picnic, nu? Dar, dacă sunteți confuz, puteți da clic pe pictograma semnului de întrebare [?] Pentru alte instrucțiuni.

Și acum, este timpul să vă adăugați schema.

Schema Pro acceptă 13 tipuri majore de schemă și continuă să adauge mai multe. Informațiile schemei pe care le puteți adăuga depind de tipul de schemă selectat. De exemplu, dacă optați pentru un tip de schemă Rețetă, puteți adăuga calorii, timp de pregătire, timp de gătire, categorie, randament al rețetelor etc..

Dacă alegeți un tip de schemă de înregistrare pentru joburi, puteți adăuga titlu, data publicării, tipul de angajare, adresa, salariul și alte informații conexe.

Majoritatea bloggerilor ar putea, probabil, să beneficieze de utilizarea tipului de schemă Articolul.

Crearea unei noi scheme

Dacă este prima dată când creezi o schemă, poți să dai clic pe butonul Creează prima schemă sau să te îndrepți spre Schema Pro din meniul Setări. În fila Scheme, faceți clic pe Adăugare nou.

Alegeți un tip de schemă. Apoi, faceți clic pe Următorul.

Selectați ce conținut doriți să aplicați tipul de schemă. Puteți adăuga și reguli AND și OR. Faceți clic pe Următorul.

Și ați terminat!

După cum am menționat, informațiile pe care le puteți adăuga depind de tipul de schemă pe care îl alegeți. Așadar, pe ecranul următor, veți găsi toate informațiile conexe cu aceasta, iar Schema Pro va efectua automat aceste informații pe informațiile site-ului dvs. WordPress.

În exemplul nostru, tipul schemei este Articolul. Deci, Schema Pro mapează numele autorului ca nume de autor WordPress, iar data publicată ca dată de publicare a WordPress.

Dacă doriți să reglați lucrurile manual, puteți face acest lucru folosind câmpuri personalizate și hartați informațiile cu marcarea schemelor. Puteți apoi să selectați informațiile respective în lista verticală.

Nou câmp personalizat

Vorbind despre câmpuri personalizate, există cazuri în care Schema Pro nu poate găsi informațiile necesare pentru a fi mapate cu marcarea schemelor. De exemplu, în tipul de schemă Articolul, există marcaje de schemă Evaluare și revizuire, dar aceste date nu sunt disponibile în mod implicit în postarea sau pagina dvs. WordPress.

Ce face Schema Pro este că adaugă noi câmpuri personalizate sub editorul WordPress, astfel încât să le puteți completa, ceea ce este opțional, totuși.

Adăugarea unui tip de schemă diferit la o anumită pagină sau postare

Dacă scrieți un conținut mai specific, cum ar fi o recenzie a produsului (nu doar un articol general), poate doriți să utilizați tipul de schemă Revizuire. Puteți pur și simplu să vă întoarceți la asistentul de configurare al Schema Pro și să adăugați tipul de schemă Revizuire.

Lucrul aici este că, în loc să îl activați în Toate mesajele, îl puteți activa la Pagini / Mesaje / Arhive specifice, etc. O puteți permite fie la o anumită postare căutând numele postării sale și adăugând manual noi postări în viitor sau la o anumită etichetă sau categorie. De exemplu, puteți adăuga o etichetă sau o categorie „Revizuire” la care se poate aplica tipul de schemă Revizuire.

Așadar, dacă creați o postare și setați eticheta sau categoria ca „Revizuire”, secțiunea Schema Pro de sub editorul WordPress va afișa tipul de schemă Revizuire.

Cum să folosiți instrumentul de testare a datelor structurate pentru a vă testa schemele

După configurare și toată configurația, trebuie să vă asigurați că toate eforturile dvs. funcționează la fel de bine pe cât ne dorim. Testarea poate părea dificilă, dar Google oferă cea mai bună trusă de instrumente pentru a verifica dacă există finisaje. Se numește a Instrument de testare a datelor structurate.

Acest instrument verifică și detectează dacă Marcarea schemelor este prezentă pe site-ul dvs. web și vă ajută să verificați dacă există o eroare găsită în configurația marcării schemelor dvs..

Pur și simplu accesați instrumentul și introduceți adresa URL a conținutului. Faceți clic pe butonul Executați testul și Google va găsi dacă există o marcare a schemelor.

Odată ce Google constată că aveți marcajul schemelor în loc, atunci înseamnă că sunteți toate setate, deoarece Google are tot ce are nevoie pentru a produce fragmente bogate pentru site-ul dvs. web.

Concluzie

Adăugarea de fragmente bogate și marcarea schemelor pe site-ul dvs. WordPress ar putea părea un pic complicat. Dacă ești un non-tech, ar putea părea descurajant la început. Dar, poate fi aproape fără efort dacă utilizați pluginul potrivit pentru a vă ajuta cu aceste lucruri.

Pluginul Schema Pro este foarte ușor de utilizat și unul dintre cele mai bune instrumente pe care le-am întâlnit atunci când vine vorba de adăugarea de fragmente bogate și marcare de scheme pe pilonul automat. Funcționează pe 99% din lucrurile de care aveți nevoie pentru o experiență sporită a utilizatorului. Configurează doar câteva setări și adaugă manual câteva informații pe câmpurile personalizate și ești bine să mergi. În plus, îl puteți combina cu o bară de progres pentru lectură pentru o mai bună implicare.

Așadar, dacă doriți să faceți site-ul dvs. Web în evidență în pagina cu rezultatele căutării și să vă măriți clicurile, atunci puteți să vă bucurați de avantajele oferite de fragmente bogate și de marcare de scheme.

Schema Pro

Schema Pro vă permite să adăugați schema pe site-ul dvs. web, care va ajuta motoarele de căutare să înțeleagă mai bine site-ul și conținutul dvs..

Caracteristici cheie Schema Pro:

 • Adăugați eficient schema prin reguli
 • Utilizați date în câmpuri personalizate

Schema Pro este o opțiune excelentă pentru a adăuga Schema pe site-ul dvs. WordPress.

Întrebarea mai mare este dacă veți mai beneficia de la ea, atunci ce vă oferă deja pluginul SEO.

Yoast și RankMath, cele 2 cele mai utilizate module SEO pentru WordPress, ambele oferă o mare parte din aceeași funcționalitate pe care o oferă Schema Pro. Nu a fost cazul când Schema Pro a fost lansată pentru prima dată, dar astăzi, o mare parte din nevoile schemei dvs. pot fi satisfăcute cu ceea ce aveți deja.

Verificați Schema Pro

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map