Tutorial de Schema Pro: Com mostrar fragments enriquits a WordPress

Com a complement de rics fragments i marcatge d’esquemes al vostre lloc web de WordPress, es transmet aquesta “personalitat addicional” que la destaca a les pàgines de resultats del motor de cerca de Google (SERPs). És possible que hàgiu vist resultats de Google amb estrelles de classificació, preus, especificacions de producte o informació de receptes. Aquestes excel·lents visuals indicacions de Google sovint augmenten les possibilitats de fer clic a l’hora de fer que la vostra pàgina aconsegueixi taxes de tràfic i conversions millorades.


Llàstima, a d’altres li sembla confús afegir fragments rics, però la veritat és que és fàcil d’utilitzar. Especialment si utilitzeu l’eina adequada, podreu maximitzar els avantatges de mostrar “resultats rics”.

Què són els fragments enriquits i el marc d’esquemes?

Els fragments rics i la marca d’esquemes rics tenen el mateix concepte, però tenen un rol totalment diferent. També es coneixen com a “resultats rics”, es tracta de dades estructurades que es poden afegir a l’HTML d’una pàgina per ajudar els rastrejadors web i Google a entendre millor el contingut. També és crucial si voleu que el vostre lloc sigui visible amb funcions de cerca.

Fragments rics

Recordeu, quan esteu buscant a Google, i alguns enllaços mostren valoracions d’estrelles? Aquest és un dels exemples d’un fragment ric.

UPer obtenir millors resultats, els fragments rics permeten als usuaris trobar la informació que busquen fàcilment. Quan el lloc web apareix als motors de cerca com Google i s’hi afegeixen fragments rics, Google pot mostrar informació addicional sobre el resultat real.

També heu d’entendre que afegir fragments rics al vostre lloc web no significa automàticament una classificació més alta del motor de cerca. Però, ajuda a fer que el vostre lloc web es destaqui, cosa que significa que augmenta la possibilitat que molts espectadors naveguin per la vostra pàgina.

Hi ha molts tipus de fragments rics que podeu utilitzar i aquí en són els més habituals:

Revisió – Mostra una classificació d’estrelles i qui va fer la crítica. Pot ser de ressenyes individuals o d’opinions acumulatives d’usuaris.

Vídeo – Es pot utilitzar per indicar la durada, la llicència, la companyia de producció i / o el creador del vídeo.

Recepta – Inclou informació nutricional com la mida de la porció, les calories, el contingut de greixos i molt més.

Música – Inclou informació sobre música, com ara data de publicació, durada, gènere i productor.

Producte – Una de les cerques més populars són productes, sobretot si esteu dins de la indústria de comerç electrònic. TI inclou la informació necessària sobre el producte com el preu o la imatge del producte.

Organització empresarial – Inclou propietats disponibles: nom de l’empresa, adreça (física i URL), número de telèfon, geolocalització (latitud i longitud) i logotip..

Principals històries – Aquest és el quadre “Principals històries” dels resultats de la cerca, però només ho podeu veure quan Google News aprovi el lloc web.

A part d’aquests, també podeu afegir esdeveniments, publicacions de treballs, llistes de cursos, llibres, articles i molts altres. Per resumir-ho, els fragments rics poden ajudar-vos a obtenir més clics i a fer que els vostres rànquings siguin més elevats.

Marcatge de l’esquema

La marca d’esquemes és una de les raons per les quals Google produeix resultats tan útils. És una de les noves formes d’optimització i es compta com una de les formes més dominants de SEO. Pot augmentar el rendiment del vostre lloc web als SERPs, ja que actua com a codi de detalls que ajuda Google a crear fragments rics..

El marcatge de l’esquema també ajuda amb altres funcions de visibilitat de la cerca, com ara:

 • Llocs del lloc: es tracta d’enllaços addicionals als resultats de la cerca si algú busca el vostre lloc web.
 • Breadcrumbs: en lloc de mostrar la vostra URL bruta, Google mostra els panells.
 • Quadre de cerca SiteLinks: permet que les persones puguin fer cerques al vostre lloc web des de la pàgina de resultats de la cerca de Google.

A més, pot millorar encara més el rendiment de SEO si combina l’esquema amb les millors eines de SEO de WordPress el 2019.

Com afegir l’esquema de marca al vostre lloc web de WordPress

Com he dit anteriorment, afegir fragments rics i marcatge d’esquema no triguen gaire temps sempre que utilitzeu l’eina adequada. Ara, alguns complements us poden ajudar a fer-ho, però puc dir que Schema Pro és el millor que podeu confiar.

La qual cosa el converteix en un excel·lent complement per automatitzar el marcatge de l’esquema?

 • Interfície fàcil d’utilitzar, de manera que funciona molt bé, encara que no siguis tecnològic
 • Permet mapar el contingut existent i afegir codi als camps de dades
 • Funciona entre escena i utilitza el format JSON-LD recomanat per Google per afegir esquemes
 • Creeu un marc d’esquema només per a una sola vegada i Schema Pro s’inserirà automàticament els codis en altres publicacions i pàgines rellevants.

Schema Pro costa 79 $ per any o 249 dòlars per accés a tota la vida. Si sou una agència, podeu obtenir-ho per 249 dòlars anuals o 699 dòlars per accedir a tota la vida.

Visiteu Schema Pro

Instal·lació i configuració de Schema Pro

Així, un cop hàgiu descarregat el connector Schema Pro, aneu al tauler de WordPress i feu clic a Afegeix un nou al menú de connectors. Carregueu el fitxer zip del connector Schema Pro, instal·leu-lo i activeu-lo. Si teniu problemes en la instal·lació de complements, consulteu la nostra guia completa de resolució de problemes de WordPress.

Configuració de Schema Pro

Dirigiu-vos al menú Configuració i trobareu Schema Pro.

A la pestanya Configuració, trobareu el botó Assistent d’inici de configuració on podeu configurar la informació bàsica del vostre lloc web.

Per començar a configurar, feu clic al botó Inici.

Seleccioneu el vostre logotip i definiu si el vostre lloc web representa una empresa o una persona. A continuació, feu clic a Següent.

Connecta els teus perfils de xarxes socials al teu lloc web. Feu clic a Següent.

Configureu els paràmetres per a pa ratllat, SiteLinks, quadre de cerca SiteLinks i a la pàgina que voleu aplicar l’esquema. Us recomano habilitar totes les funcions. Feu clic a “Següent”.

La configuració és com anar a fer un pícnic, oi? Però, si us confongueu, podeu fer clic a la icona del signe d’interrogació [?] Per obtenir més instruccions.

I ara és hora d’afegir el vostre esquema.

Schema Pro és compatible amb 13 tipus d’esquemes principals i en continua afegint-ne més. La informació de l’esquema que podeu afegir depèn del tipus d’esquema que seleccioneu. Per exemple, si opteu per un tipus d’esquema de Recepta, podeu afegir calories, temps de preparació, temps de cuina, categoria, rendiment de receptes, etc..

Si trieu un tipus d’esquema de publicació de treballs, podeu afegir títol, data de publicació, tipus d’ocupació, adreça, salari i altra informació relacionada.

La majoria dels bloggers també podrien beneficiar-se de l’ús del tipus d’esquema de l’article.

Creació d’un nou esquema

Si creeu un esquema per primera vegada, podeu fer clic al botó Crea primer esquema o dirigir-vos a Schema Pro al menú Configuració. A la pestanya Esquemes, feu clic a Afegeix un nou.

Trieu un tipus d’esquema. A continuació, feu clic a Següent.

Seleccioneu quin contingut voleu aplicar el tipus d’esquema. També podeu afegir regles AND i OR. Feu clic a Següent.

I ja heu acabat!

Com he comentat, la informació que podeu afegir depèn del tipus d’esquema que trieu. Així, a la pantalla següent, trobareu tota la informació relacionada amb ella, i Schema Pro maparà automàticament aquesta informació a la informació del vostre lloc web de WordPress.

En el nostre exemple, el tipus d’esquema és Article. Així doncs, Schema Pro mapeja el Nom de l’autor com a nom d’autor de WordPress i la Data de publicació com a data de publicació de WordPress.

Si voleu ajustar les coses manualment, podeu fer-ho mitjançant camps personalitzats i mapeu la informació amb la marca d’esquemes. A continuació, podeu seleccionar aquesta informació al menú desplegable.

Nou camp personalitzat

Parlant de camps personalitzats, hi ha casos que Schema Pro no pot trobar la informació necessària per a fer-se un mapeig d’esquema. Per exemple, al tipus d’esquema de l’article, hi ha marcats d’esquemes de valoració i recompte de comptes, però aquestes dades no estan disponibles de manera predeterminada a la publicació o a la pàgina de WordPress..

El que fa Schema Pro és que afegeix nous camps personalitzats a sota de l’editor de WordPress perquè pugueu emplenar-los, que és opcional, però.

Addició d’un tipus d’esquema diferent a una pàgina o publicació específica

Si escriviu un contingut més específic, com ara una revisió del producte (no només un article general), potser voldreu utilitzar el tipus d’esquema de revisió. Simplement podeu tornar a l’assistent de configuració de Schema Pro i afegir el tipus d’esquema de revisió.

La cosa aquí és que en lloc d’habilitar-lo a Totes les publicacions, podeu habilitar-lo a Pàgines / publicacions / arxius específics, etc. Podeu permetre-ho a una publicació determinada cercant el nom de la publicació i afegint manualment noves publicacions en el futur o a una etiqueta o categoria específica. Per exemple, podeu afegir una etiqueta o categoria “Revisar” a la qual es pot aplicar el tipus d’esquema de revisió.

Per tant, si creeu una publicació i definiu la seva etiqueta o categoria com a “Revisió”, a la secció Schema Pro que hi ha a sota de l’editor de WordPress es mostrarà el tipus d’esquema de revisió.

Com utilitzar l’eina de prova de dades estructurada per provar el marcatge del vostre esquema

Després de configurar i tota la configuració, heu d’assegurar-vos que tots els vostres esforços funcionen tan bé com desitgem. Provar-lo pot semblar difícil, però Google ofereix el seu millor equip d’eines per comprovar l’acabament. Es diu a Eina de prova de dades estructurada.

Aquesta eina comprova i detecta si el marcatge de l’esquema està present al vostre lloc web i us permet ajudar-vos a comprovar si hi ha algun error a la configuració del marc del vostre esquema..

Només cal que aneu a l’eina i introduïu l’URL del vostre contingut. Feu clic al botó Executar prova i Google esbrinarà si hi ha cap marca de l’esquema.

Un cop Google constati que teniu el marcador de l’esquema al seu lloc, vol dir que ja esteu tots configurats ja que Google té tot el que necessita per produir fragments rics per al vostre lloc web..

Conclusió

Afegir fragments i marcatge d’esquemes ric al vostre lloc web de WordPress pot semblar una mica complicat. Si no ets un expert en tecnologia, pot semblar desconcertant al principi. Però, pot ser gairebé sense esforç si utilitzeu el complement adequat per ajudar-vos en aquestes coses.

El complement de Schema Pro és molt fàcil d’utilitzar i una de les millors eines que he trobat a l’hora d’afegir fragments rics i marcatge d’esquemes al pilot automàtic. Funciona en el 99% de les coses que necessiteu per millorar l’experiència de l’usuari. Només heu de configurar algunes opcions de configuració i afegir manualment informació sobre els camps personalitzats. A més, es pot combinar amb una barra de progrés de la lectura per aconseguir un millor compromís.

Per tant, si voleu fer més destacat el vostre lloc web a la pàgina de resultats de la cerca i augmentar els vostres clics, podeu obtenir els avantatges de tenir fragments i marques d’esquemes riques..

Esquema Pro

Schema Pro us permet afegir esquema al vostre lloc web que us ajudarà els motors de cerca a comprendre millor el vostre lloc web i contingut.

Característiques clau de l’Esquema Pro:

 • Afegiu de forma eficaç les regles mitjançant l’esquema
 • Utilitzeu dades als camps personalitzats

Schema Pro és una opció fantàstica per afegir Schema al vostre lloc web de WordPress.

La pregunta més gran és si aprofitareu més allò que el vostre complement SEO ja proporciona.

Yoast i RankMath, els 2 complements de SEO més utilitzats per a WordPress, tots dos ofereixen gran part de la mateixa funcionalitat que ofereix Schema Pro. No va ser el cas quan es va publicar Schema Pro per primera vegada, però avui en dia es poden cobrir moltes de les necessitats del vostre esquema amb el que ja teniu.

Feu un cop d’ull a Schema Pro

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map