6 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru construirea listelor (sau orice altceva)

Popup-urile au devenit infame când publicitatea web a fost la început. Reputația sa proastă rămâne încă în ziua de azi, dar totuși poți profita de a utiliza ferestre pop-up fără a fi încruntat de publicul tău web. Obțineți cele mai bune avantaje pentru a-ți dezvolta lista de e-mailuri, a-ți promova ofertele și multe altele.


În cazul în care nu ați ocupat de una, un pop-up este o casetă mică care apare brusc pe pagină, în funcție de ce ați făcut clic. Este un pic enervant pentru unii utilizatori, dar dacă se face corect, ar putea fi o strategie bună de publicitate pentru produsul dvs. sau să adunați datele de contact ale potențialilor care nu sunt încă pregătiți să cumpere ceea ce oferiți. Puteți afla mai multe despre extinderea listei dvs. de e-mail cu ajutorul pluginurilor WordPress aici.

Pentru a face reclame eficiente prin intermediul ferestrei pop-up, veți avea nevoie de pluginurile potrivite pentru WordPress.

Am enumerat 6 plugin-uri popup WordPress, gratuite și plătite, pentru a vă ajuta să decideți care este potrivit pentru site-ul dvs. web.

1. prosperați conduceți

Thrive Leads este un plugin de generare de plumb pentru WordPress, unde are toate tipurile de forme opt-in pe care le puteți afișa automat pe site-ul dvs. web.

Este o soluție de creare a listelor creată de o echipă de oameni care sunt obsedați de optimizarea conversiilor, deoarece acest plugin se concentrează în principal pe conversii.

De asemenea, oferă funcții precum A / B Testing Engine și raportări și informații acționabile, unde puteți avea o imagine de ansamblu asupra celor mai valoroase valori. Acest plugin dorește să ofere utilizatorilor lor rate exacte de conversie care să le îmbunătățească opt-ins-urile.

Interfață de proiectare

Ați încercat creatorul de pagini Thrive Architect?

Dacă da, utilizarea Thrive Leads vă va fi mai ușor, deoarece au o mulțime de asemănări. Thrive conduce oferă șabloane de design pop-up pre-făcute pe care le puteți alege sau vă puteți construi propriul design.

Reguli de direcționare și declanșare

Pentru declanșatoare, puteți utiliza:

 • Încărcarea paginii
 • Dupa ceva timp
 • Parcurgeți adâncimea, fie ca procent, fie când un vizitator ajunge la un anumit element
 • Faceți clic pe
 • Intenție de ieșire

Pentru regulile de direcționare, puteți utiliza următoarele opțiuni:

 • Tipuri de conținut (cum ar fi prima pagină, toate paginile, indexul blogului și altele)
 • Postări sau pagini
 • Categorii
 • Tipuri de post

De asemenea, puteți viza dispozitive și dacă un utilizator este sau nu conectat la WordPress.

Prețuri

Îl puteți obține pentru 67 USD pentru o singură licență. Dar dacă doriți, puteți achiziționa și un abonament Thrive pentru 19 USD pe lună, care include toate pluginurile și temele pe care Thrive le are.

Accesați Thrive Leads

2. Elementor Popup Builder (Elementor Pro)

Elementor este unul dintre cei mai populari construitori de pagini pentru WordPress. Dacă utilizați Elementor Pro, care este o versiune premium, puteți utiliza Elementor Popup Builder pentru a construi și gestiona ferestrele pop-up..

Dacă doriți control complet asupra designului pop-up, atunci mergeți pentru Elementor. Puteți personaliza cu ușurință fereastra pop-up, puteți seta propriile reguli de direcționare și vă va permite să conectați ferestrele pop-up prin link-uri de site și formulare de contact.

Dar, spre deosebire de alte plugin-uri cu funcționalitate de testare A / B și urmărire a conversiilor încorporate, Elementor nu le are. Popup Builder este încă nou pe piață, astfel încât acestea ar putea dezvolta aceste funcții în versiunile următoare.

Interfață de proiectare

Elementor Popup Builder oferă o mare varietate de șabloane de design pe care poate doriți să le utilizați pentru a crea un pop-up rapid și frumos.

De asemenea, oferă un fundal transparent sau canvas pentru a vă permite să vă proiectați propriul și să vă personalizați ferestrele în care aveți controlul complet asupra aspectului și a opțiunilor de design..

Deoarece puteți utiliza toate widgeturile obișnuite Elementor și Elementor Pro, puteți utiliza widgetul Formular pentru a adăuga atât formulare obișnuite, cât și formulare de e-mail opt-in.

Puteți conecta aceste formulare la mulți furnizori populari de servicii de marketing prin e-mail și hochei web Zapier.

Puteți utiliza, de asemenea, alte widget-uri, cum ar fi CTA-uri, cronometre înapoi, formulare de conectare și butoane de partajare socială.

Reguli de direcționare și declanșare

După ce ați finalizat crearea propriei ferestre, următorul pas va fi alegerea opțiunilor de direcționare și declanșare.

Puteți viza anumite conținuturi, formulări și categorii, precum și starea de conectare a utilizatorului, rolurile utilizatorului, dispozitivele și referitorii.

Pentru regulile de declanșare, puteți alege din timp în pagină, pe defilare, pe clic, timp inactiv și înainte de a ieși din pagină.

Prețuri

Puteți avea acces la Elementor Popup Builder atunci când achiziționați Elementor Pro care începe de la 49 USD pentru o singură licență. Dacă doriți să-l utilizați pentru site-uri web nelimitate, este de 199 USD pe an.

Accesați Elementor Popup Builder

3. Convertiți Pro

Convert Pro este un alt instrument de construire a listelor populare cu un constructor pop-up ușor drag-and-drop pentru a vă proiecta propriul pop-up.

Oferă funcționalitate integrată de testare A / B, astfel încât să vă puteți optimiza ferestrele de tip pop-up. De asemenea, are analiză de bord și posibilitatea de a conecta ferestrele la o gamă largă de servicii populare de e-mail marketing.

Interfață de proiectare

Convert Pro nu este la fel de flexibil ca Elementor Popup Builder sau Thrive Leads, dar vă oferă totuși suficient control asupra pop-urilor dvs..

Puteți alege să personalizați unul dintre șabloanele sale pre-făcute sau să vă construiți propriul design folosind funcționalitatea drag-and-drop.

Reguli de direcționare și declanșare

Convert Pro are mai multe opțiuni de direcționare și declanșare în comparație cu alte pluginuri popup WordPress. Un plugin la care mă pot gândi că are aproape aceleași caracteristici ar fi OptinMonster, despre care voi discuta într-un timp.

Convert Pro vă oferă mai multe opțiuni pentru a afișa ferestrele pop-up:

 • Ora pe pagina
 • Intenție de ieșire
 • Sul
 • Inactivitate
 • fursec
 • Utilizarea blocurilor de anunțuri
 • Știri și vizitatori care se întorc
 • Referrer
 • Programa
 • Făcând clic

De asemenea, puteți crea diferite seturi de reguli cu combinația acestor reguli.

Puteți utiliza următoarele opțiuni pentru vizarea ferestrei pop-up:

 • Conținut specific (cum ar fi pagina specifică, tipul postării, categorii, autor etc.)
 • Localizarea geografică
 • fursec
 • Dispozitiv
 • Stare autentificată
 • Clic

Prețuri

Puteți utiliza Convert Pro pentru 99 USD pe an sau 399 USD pentru acces pe viață.

Vizitați Convert Pro

4. Pro WP Abonare

Dacă doriți un plugin pop-up mult mai simplu pentru site-ul dvs. WordPress, atunci v-aș recomanda WP Subscribe Pro.

Nu este la fel de flexibil ca și celelalte pluginuri și nu are o funcționalitate drag-and-drop. Cu toate acestea, puteți încă să personalizați ferestrele pop-up cu șabloanele sale pre-construite folosind interfața back-end pentru a schimba textul și culorile.

Caracteristicile sale de declanșare și de direcționare nu sunt la fel de detaliate precum celelalte pluginuri, dar le au pe cele mai importante. În plus, vă permite, de asemenea, să vă integrați pop-up-urile cu cele mai populare servicii de e-mail marketing.

Interfață de proiectare

WP Subscribe Pro nu este la fel de flexibil ca celelalte pluginuri, dar puteți personaliza șabloanele existente pe baza propriilor preferințe.

Folosind interfața back-end, puteți edita textul și culorile modelului ales. Dar nu te aștepta să obții controlul deplin asupra proiectării.

Reguli de direcționare și declanșare

Regulile de direcționare la WP subscriere se concentrează numai pe conținutul specific WordPress, cum ar fi linii specifice, pagini de început și pagini de arhivă.

Reguli de declanșare pentru pop-up-ul dvs. folosind acest WP Subscribe Pro este puțin mai larg. Puteți seta reguli imediat, întârziere la timp, defilări și ieșirea din intenție.

Prețuri

Puteți obține WP Subscribe Pro pentru licență unică de 19 dolari, cu asistență de un an și garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați WP Abonați Pro

5. OptinMonster

OptinMonster nu este în întregime un plugin popup WordPress, deoarece este un software ca serviciu (SaaS), ceea ce înseamnă că este un software autonom care acceptă platforme online. Dar, cu un plugin dedicat WordPress, puteți integra cu ușurință OptinMonster cu WordPress. De exemplu, ai putea combinați-l cu SendinBlue.

Când vine vorba de direcționarea și declanșarea regulilor, OptinMonster are una dintre caracteristicile mai detaliate. În plus, cea mai recentă versiune are o funcționalitate drag-and-drop care vă permite să personalizați pop-up-urile.

De asemenea, include analitice de bord și funcționalitate de testare A / B.

Interfață de proiectare

OptinMonster este un software flexibil în crearea pop-up-ului. Vă permite să vă proiectați propriul pop-up sau puteți utiliza unul dintre șabloanele sale pre-construite și îmbunătățiți-l folosind constructorul drag-and-drop.

De asemenea, oferă widget-uri pe care le puteți utiliza pentru ca ferestrele pop-up să pară mai atrăgătoare.

Reguli de direcționare și declanșare

OptinMonster, similar cu ConvertPro, are mai multe reguli de direcționare și declanșare în comparație cu alte plugin-uri WordPress.

La regulile de declanșare, puteți alege dintre:

 • Ora pe pagina
 • Ora pe site
 • Intenție de ieșire
 • Sul
 • Inactivitate
 • Clic
 • Data / ora

Opțiunile de direcționare includ:

 • Pagini specifice / căi URL
 • Dispozitiv
 • Localizarea geografică
 • fursec
 • Referrer
 • Vizitatori nou și întoarcere
 • Utilizarea blocantelor de anunțuri

Cred că un lucru pe care nu îl are OptinMonster este regulile țintă ușoare pentru conținut specific WordPress. Nu există nicio opțiune de a viza anumite categorii de posturi și starea de conectare a utilizatorului.

Ei bine, puteți face acest lucru vizând căi URL sau cookie-uri. Și dacă sunteți un non-tech, s-ar putea să găsiți acest lucru confuz, deoarece nu este la fel de simplu ca alte soluții sau plugin-uri specifice WordPress.

Prețuri

Planul OptinMonster începe de la 108 USD pe an. Dacă aveți nevoie de acces la funcții mai avansate, puteți achiziționa un plan superior.

Accesați OptinMonster

6. Popup Maker

Deci, aștepți să adaug un plugin popup gratuit WordPress pe listă?

Ei bine, aici te duci – Popup Maker. Este un plugin gratuit care vă permite să creați ferestre pop-up pentru site-ul dvs. WordPress. Puteți achiziționa, însă, un plan premium, care oferă o varietate de șabloane pop-up, opt-ins-uri și multe altele.

Popup Maker este o alegere bună, în special pentru utilizatorii tehnici. Deci, dacă sunteți un non-tech, este posibil să nu fie cea mai bună alegere pentru dvs. Dar dacă aveți cunoștințe de bază cu HTML / CSS, atunci puteți supraviețui cu Popup Maker.

Interfață de proiectare

Interfața de design Popup Maker este oarecum similară cu editorul clasic WordPress.

Deși nu este la fel de flexibil în comparație cu celelalte pluginuri, puteți folosi în continuare ofertele existente pentru a vă face cunoscute pop-urile. Acesta oferă multe caracteristici, cum ar fi ferestrele de tip diapozitiv, bare de banner, pop-up-uri plutitoare adezive, ferestre de notificare, pop-up-uri de formă opt-in și multe altele.

Reguli de direcționare și declanșare

Dacă instalați versiunea gratuită a acestui plugin, puteți seta regulile de declanșare după clic și timp. Puteți declanșa un pop-up pe clic pe un element din meniu, bare laterale, butoane, imagini și orice alt conținut al site-ului dvs. web.

De asemenea, are declanșări Auto Open care vă permite să configurați o întârziere în timp; atunci pop-up-ul va fi afișat în funcție de preferințe.

Când vine vorba de direcționare, Popup Maker vă permite să setați o condiție pentru a viza exact cine va și nu va vedea ferestrele dvs., precum și să vizați orice conținut WordPress, cum ar fi postări, pagini, categorii, etichete, tipuri de postări și multe altele..

Dacă doriți să vă îmbunătățiți ferestrele de tip pop-up, puteți obține extensii premium pentru Popup Maker, cum ar fi ferestrele pop-up-intenție de ieșire, constructorul de teme avansat, integrarea MailChimp, condițiile avansate de direcționare și modalitățile de verificare a vârstei.

Prețuri

Pluginul Popup Maker este complet gratuit. Dar, dacă doriți funcții suplimentare, puteți achiziționa extensiile premium individual sau prin pachet pentru 192 USD.

Accesați Popup Maker

Concluzie

După prezentarea soluțiilor pop-up, puteți acum să identificați cel mai bun plugin popup WordPress pentru dvs.?

De la aspectul său, Thrive Leads face totul destul de bine, de la funcționalitatea sa drag and drop până la reguli de direcționare și declanșare solide, la funcționalitatea de testare A / B, la prețuri accesibile.

Când vine vorba de flexibilitate în personalizarea pop-urilor, Elementor Pro primește clar trofeul.

Dacă doriți o regulă de direcționare și declanșare mai detaliată, atunci puteți merge cu Convert Pro sau OptinMonster.

Dacă doriți un plugin ușor de utilizat, atunci alegeți WP Subscribe Pro. Sau, dacă doriți unul gratuit, atunci mergeți pentru Popup Maker.

Continuați cu alegerea care se potrivește celei mai mari cerințelor dvs. de construire a listelor și de marketing web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map