5 plugin-uri pentru a-ți descărca lista de e-mailuri

Marketingul prin e-mail a murit. Nu! Indiferent pe ce nișă vă aflați acum, dacă un lucru pe care trebuie să vă concentrați cel mai mult este construirea listei dvs. de e-mailuri.


Dacă doriți ca afacerea dvs. online să aibă succes, crearea listei dvs. de e-mail este calea de urmat, deoarece marketingul prin e-mail este unul dintre cele mai bune și practice moduri de a vă angaja cu clienții dvs. și de a vă crește conversiile..

Dacă aveți o listă de e-mail captivantă, aceasta poate fi ușor mai profitabilă decât rezultatele pe care le obțineți de pe canale de social media, cum ar fi Facebook sau Twitter. Pur și simplu faceți abonamentul super ușor pentru cititorii dvs..

Puteți adăuga formulare optin în locațiile cheie ale site-ului dvs., cum ar fi bara laterală și sub zona de conținut. Unele plugin-uri vă pot ajuta să faceți acest lucru într-o adiere.

Popups Elementor Pro

Puteți proiecta pop-up-uri excepțional de frumoase și de atrăgător de atenție cu unul dintre cele mai populare pluginuri pentru constructorul de pagini Elementor și funcția popup Builder.

Captează-ți avantajele și crește rata de conversie prin crearea de pop-up-uri inteligente care să atragă cititorii să opteze. Popups Elementor folosește aceeași interfață ca Elementor, astfel încât să puteți aplica aceleași opțiuni de styling pentru pop-urile dvs..

De asemenea, puteți alege dintre mai mult de o sută de șabloane frumoase. Puteți crea un optin specific într-o anumită pagină WordPress.

Alte caracteristici uimitoare, în afară de captarea plumbului:

 • Integrați cu ușurință formularele dvs. la furnizorul dvs. de servicii de email marketing pentru a vă crește lista de abonați.
 • Creați fereastră pop-up cu intenție de ieșire pentru a încuraja cititorii să rămână pe site-ul dvs. web sau să achiziționeze produsul dvs. chiar atunci când urmează să plece.
 • Creați formulare de autentificare frumoase pentru utilizatorii dvs..
 • Dezvăluiți-vă conținutul premium numai acelor utilizatori care au participat.
 • Creați o fereastră pop-up pentru a primi bun venit utilizatorilor dvs. în momentul în care aterizează pe site-ul dvs. web.
 • Fă-ți promoția și vânzarea în interiorul unui pop-up banner de vânzări.

Totuși Elementor Popups nu are teste A / B și analize încorporate. Și este disponibil numai când sunteți în Elementor Pro.

Elementor Pro începe de la 49 USD pe an pentru un singur site.

Vizitați Elementor

2. Convertiți Pro

Convert Pro este un popular plugin de e-mail și de generare a plumbului creat de Brainstorm Force, creatorii Astra Theme și pluginul Schema Pro. Cu funcționalitatea sa drag and drop, puteți crea cu ușurință și rapiditate forme optin de conversie mobile prietenoase și de înaltă conversie.

Puteți configura declanșatoare comportamentale care să vizeze vizitatorii dvs. cu mesajul corect și timpul potrivit. Aceasta înseamnă să crești rata de conversie și să creezi o listă de e-mailuri extrem de segmentată.

Puteți integra pluginul, de asemenea, cu furnizori majori de servicii de email marketing, cum ar fi ActiveCampaign, MailChimp, AWeber, SendinBlue, ConvertKit, GetResponse și multe altele.

O altă caracteristică excelentă a Convert Pro este că puteți crea formularele dvs. care sunt direcționate numai către anumite țări, sau țări din afara UE, sau toate țările UE. De asemenea, puteți configura formularele dvs. pentru a fi afișate doar în anumite dispozitive.

Un lucru pe care îl consider lipsit de Convert Pro este selectarea sa limitată de șabloane pentru unele dintre tipurile de forme optin. Dar hei, poți construi întotdeauna de la zero folosind editorul drag and drop. Puteți efectua chiar personalizări grele cu șabloanele existente.

Planul de prețuri Convert Pro începe de la 99 USD pe an sau 399 USD pentru un abonament pe viață.

Vizitați Convert Pro

3. OptinMonster

Dacă sunteți un utilizator non-WordPress, OptinMonster este un instrument excelent pentru a vă stimula avantajele și pentru a vă crește veniturile.

Cum functioneazã?

Pur și simplu selectați dintr-un șablon pre-construit pe care îl oferă și personalizați atâta timp cât doriți, cu ajutorul constructorului drag and drop ușor de utilizat. Configurați declanșările comportamentului cu funcția de segmentare și segmentare puternică. Și apoi, obțineți toate detaliile de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți strategia de generare de plumb.

OptinMonster are, de asemenea, funcționalitate de testare separată pentru a determina care metodă funcționează cel mai bine pentru creșterea conversiilor. Puteți testa diferite titluri, machete și conținut pentru a vedea care formă de optină are cea mai mare rată de conversie.

Puteți, de asemenea, să împiedicați vizitatorii să renunțe la pagina dvs. adăugând un pop-up chiar înainte de a închide pagina. Le puteți oferi un magnet de plumb descărcabil sau puteți oferi o reducere sau puteți să-i invitați să discutați cu suport tehnic și orice alt lucru care vă ajută să vă creșteți lista de e-mailuri. Nu ratați recenzia noastră video OptinMonster 2 și walk yet.

OptinMonster variază între 9 dolari pe lună și 49 dolari pe lună, ceea ce este semnificativ mai scump decât toate alternativele.

Accesați OptinMonster

4. WPFusion

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga funcționalitatea de membru și de a beneficia de vizitatorii site-ului și de datele CRM, atunci WPFusion ar putea fi cea pentru dvs..

WPFusion folosește etichete și integrează zeci de plugin-uri WordPress la CRM. În timp ce CRM-ul dvs. furnizează implicarea clicurilor din linkurile din e-mailurile dvs., WPFusion oferă implicarea clicurilor din linkurile de pe site-ul dvs. web.

Aceasta înseamnă că puteți iniția declanșatoare automate pentru campaniile dvs. de e-mail pe baza activității utilizatorului la nivel de site-ul web. WPFusion vă permite să etichetați în mod inteligent oamenii.

WPFusion are o funcționalitate a unui plugin de membru, unde puteți controla ce conținut este văzut de un anumit utilizator pe baza etichetelor din CRM. Deci, dacă doriți ca magnetul dvs. plumb descărcabil să fie văzut doar de un anumit tip de client, puteți face acest lucru.

WPFusion are o versiune gratuită. Dar, versiunea pro începe de la 247 USD pe an.

Accesați WPFusion

5. ConvertKit

Dacă sunteți blogger, podcaster sau alte companii care creează audiențe, atunci ConvertKit este furnizorul de servicii de e-mail de care aveți nevoie.

Transformați-vă cititorii casual în abonați prin proiectarea și încorporarea formularelor pe site-ul dvs. web pentru a începe creșterea listei de e-mailuri. Puteți organiza cu ușurință abonații dvs. prin etichetarea lor în funcție de activitate, interese și multe altele.

Cu aceste etichete, puteți segmenta audiența dvs. și apoi trimiteți-le mesajul potrivit la momentul potrivit. Aceasta înseamnă să le trimiteți un e-mail mai personalizat, care captează emoția cititorului dvs. și, în cele din urmă, le convertește în clientul dvs..

O altă caracteristică interesantă a ConvertKit este că puteți retrimite e-mailul transmis la persoanele care nu l-au deschis prima dată când l-ați trimis. Puteți schimba linia de subiect dacă doriți.

ConvertKit are un set limitat de declanșatoare și acțiuni pentru automatizare avansată. Și, puteți împărți doar liniile de subiect ale testului și nu conținutul, automatizarea și timpul de livrare. De asemenea, oferă șabloane de e-mail, dar trebuie să aveți cunoștințe HTML / CSS. Deci, dacă ești un non-techie, acesta este un lucru pe care trebuie să-l iei în considerare.

În general, ConvertKit este un software puternic de marketing prin e-mail conceput special pentru creatorii de conținut și bloggerii.

Planul de prețuri al ConvertKit începe de la 24 USD pe lună pentru 0 – 1.000 de abonați. Pe măsură ce creșteți abonații, va trebui să vă actualizați planul.

Accesați ConvertKit

Concluzie

Dacă doriți să creați și să vă dezvoltați cu succes lista de e-mailuri, trebuie să știți care sunt pluginurile cele mai potrivite pentru nevoile afacerii dvs. Cele pe care le-am enumerat mai sus se numără printre cele mai bune instrumente pentru ridicarea listei de e-mailuri.

Ai nevoie de un furnizor de servicii de e-mail. Ai nevoie de un instrument pentru a-ți capta cablurile. Ai nevoie de un instrument de automatizare a marketingului.

Construirea listei de e-mailuri nu trebuie să fie obositoare. Cu instrumentele potrivite, puteți începe să construiți lista dvs. de abonați precum wildfire.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map