Cele mai bune site-uri de web site gratuit

constructor de site-uri webÎn aceste zile, nicio afacere nu poate supraviețui fără un site web puternic, funcțional și plăcut din punct de vedere estetic. Acest lucru este valabil în special pentru întreprinderile mici, noi, care au un moment foarte greu pentru a începe și chiar mai multe dificultăți pentru a rămâne pe linie.


Desigur, antreprenorii doresc să pună la dispoziție cel mai bun site web pe care îl pot cumpăra banii. Vestea proastă este că unele dintre acele site-uri web pot costa mai multe mii de dolari. De ce costă atât de mult?

De obicei, aceste costuri astronomice sunt legate de serviciile unui designer web. Designerii web inteligenți și experimentați sunt capabili să livreze site-uri web extrem de personalizate, care permit o mulțime de clopote și fluiere. Desigur, toată această sofisticare vine la un preț. Costul mediu pentru construirea unui site web de bază este de aproximativ 1840 USD AUD.

Într-o zi, este posibil să puteți plăti pentru un astfel de site web. De fapt, succesul continuu al afacerii dvs. poate depinde de sofisticarea crescândă a prezenței dvs. online.

În momentul de față, ai nevoie doar de ceva care să funcționeze.

Răspunsul poate fi utilizarea unui constructor de site-uri web. Ce este un constructor de site-uri și cum îl poți găsi pe cel potrivit?

În această recenzie, vom analiza o mulțime de construitori de site-uri gratuite și vom compara diferitele caracteristici.

Contents

Cele mai bune alegeri pentru producătorii de site-uri gratuite

Unii construitori de site-uri gratuite sunt mai buni decât alții, dar există sute acolo. De unde știi care să alegi? Din fericire, am depus eforturi grele pentru tine, analizând toate posibilitățile pentru a ajunge la o listă cu șase dintre cei mai buni construitori de site-uri gratuite pe care le vei găsi oriunde..

1. Wix (Cele mai multe caracteristici, șabloane gratuite și domeniu gratuit)


Caracteristici cheie
 • 300+ șabloane de calitate
 • Arhivă de baze de cunoștințe enorme
 • Înregistrare și activare rapidă
 • Suport minunat
 • Incredibil de usor de utilizat

Wix este considerat pe scară largă drept cel mai robust constructor de site-uri de azi. Este extrem de popular, iar interfața intuitivă îl face incredibil de ușor de folosit chiar și pentru începători. Caracteristicile magazinului web sunt fantastice. În plus, veți găsi animație pentru titluri și fundaluri video.

Cu versiunea gratuită, nu veți primi o adresă URL personalizată și veți vedea o reclamă Wix în paginile dvs. web. Acestea sunt mici compromisuri pentru o experiență generală excelentă, care include accesul la sute de șabloane gratuite de design. Wix de fapt are mult mai multe șabloane decât orice alți constructori de site-uri gratuite.


Puteți adăuga aplicații terțe și widget-uri, multe dintre acestea fiind disponibile cu un cost mic. Editarea este incredibil de ușoară, așa cum este adăugarea sau editarea imaginilor. Wix are unele funcții de comerț electronic la nivel gratuit, dar va trebui să faceți upgrade dacă doriți să luați plăți online.

Ne puteți citi integral Recenzie Wix aici.

2. Spațiu (ușor de utilizat, șabloane gratuite, fără încercare gratuită)


Caracteristici cheie
 • 40 de șabloane foarte moderne
 • Excelent pentru afaceri vizuale
 • 24/7 suport live chat și e-mail
 • Setări GRATUITE de domeniu și confidențialitate

Squarespace este o alegere elegantă, care are capacități solide de vânzare. Un Certificat SSL este inclus gratuit și instrumentele de analiză sunt de primă clasă.

Cu toate acestea, Squarespace nu este la fel de intuitiv și ușor de utilizat ca Wix. Utilizatorii noi pot constata că au un început mai lent din această cauză. În plus, acest serviciu oferă mult mai puține șabloane decât Wix. Lipsa unei piețe de widget-uri a unei terțe părți este, de asemenea, o marcă împotriva serviciului.

cu toate acestea, Squarespace este un performant de încredere când vine vorba de crearea de site-uri web șlefuite și șlefuite. Înregistrarea gratuită a domeniului este excelentă și site-urile Squarespace oferă cu siguranță modele responsive.


Modernizarea la planurile plătite este ușoară, iar prețurile sunt destul de accesibile. Cu toate acestea, alte înregistrări din această listă, inclusiv Wix, au planuri mai ieftine.

Ne puteți citi integral Recenzie spațiu aici.

3. Weebly (Ușor de utilizat, dar versiunea gratuită Foarte limitată)


Caracteristici cheie
 • E-mail GRATUIT
 • Înregistrare și activare instantanee
 • Mai multe metode de sprijin
 • Comparativ cost redus

Interfața clară și simplă a lui Weebly este o idee pentru noii utilizatori. Este capabil să creeze site-uri web care arată minunate și veți primi statistici de site incluse. Acest lucru este incredibil de valoros în timp ce testați succesul site-ului dvs. web.


Integrat în Weebly este capacitatea de a crea buletine informative și funcționalitatea comerțului electronic. Cu toate acestea, este mai restrictiv în comparație cu Wix. De asemenea, îi lipsește puterea de a efectua o „desfășurare universală” atunci când greșești. Un alt neajuns este că Weebly nu poate reutilizați imaginile încărcate.

Versiunea gratuită vă oferă 500 MB de stocare, iar prețul pe care îl plătiți este reclame Weebly pe fiecare pagină a site-ului dvs. web. Pentru câțiva dolari pe lună, puteți obține un domeniu personalizat și spațiu de stocare nelimitat.

Nu obțineți mare lucru în modul de personalizare a temelor cu Weebly. Posibilitatea de a schimba fonturile este aproximativ extinderea opțiunilor dvs..

4. Zyro Website Builder (Cel mai simplu mod de a construi un site web)


Caracteristici cheie
 • Instrumente AI
 • Constructor bazat pe grilă
 • Zeci de șabloane
 • Versiuni gratuite și plătite

  Zyro este conceput ca un constructor de site-uri ușor de utilizat, dar oarecum limitat de la început. Ca exemplu, în timp ce oferă zeci de șabloane (unele dintre acestea sunt disponibile numai pentru utilizatorii plătite), niciunul din șabloane nu vă permite să schimbați fonturile sau să modificați alte câteva funcții personalizate în mod tradițional. Ca un alt exemplu, folosesc un layout de constructor de site-uri bazat pe grilă.

  Acest lucru face ușor pentru noii utilizatori să își dea seama cum trebuie tragere și plasare elemente pe paginile lor, dar nu’nu vă permite să schimbați orientarea grilei.

  Zyro-pagina de start

  Ca atare, ei’e o alegere fenomenală dacă nu’nu am multă experiență folosind constructorii de site-uri în primul rând. Dar cei care au foarte mult timp de web site-ul sub centură vor dori probabil să se uite în altă parte.

  Dacă le folosești, tu’Vei beneficia de o mulțime de caracteristici excelente, cum ar fi instrumente AI de fapt utile, șabloane prestabilite de calitate, concepute pentru mai multe teme sau companii și funcționalitate plug-in pentru suplimente cheie precum Google Analytics și Facebook Messenger. În plus, toți utilizatorii Zyro obțin certificarea SSL gratuită și integrarea Unsplash pentru fotografii gratuite: valoare excelentă pentru bani sau timp.

  5. BoldGrid (bun pentru bloguri, dar și limitat)


  Caracteristici cheie
  • Construiți ORICE tip de site web
  • Alegeți dintre 3.000 de teme WordPress
  • Cost foarte mic (4,17 USD / lună)
  • Domeniu GRATUIT, e-mail, comerț electronic

  Acest constructor de site-uri web merge destul de mult pentru el. Pentru persoana potrivită, ar putea fi o alegere excelentă. Este vital să știți că BoldGrid nu are capacități de comerț electronic, așa că persoanele care doresc un magazin online ar trebui să se uite în altă parte. Mai mult, această platformă are doar o selecție limitată de widgeturi și nu oferă personalizare pentru vizualizarea mobilă.

  Cu toate acestea, BoldGrid furnizează Etalonare excelentă a site-ului și portabilitate. O galerie media salvează toate materialele pe care utilizatorii le încarcă și sunt disponibile mai multe opțiuni de publicare. Editarea drag-and-drop, biblioteca cu temă gratuită și imaginile de stocuri integrate sunt incluse, precum sunt copii de rezervă automatizate.

  tematică
  De departe, cel mai mare dezavantaj al BoldGrid este că trebuie să aveți o gazdă WordPress separată pentru a o rula. În esență, acest serviciu este un pachet de Plugin-uri WordPress. Acest lucru este în contrast cu constructorii de site-uri independente precum Wix. Dacă nu doriți să folosiți WordPress, aceasta poate fi o problemă.

  6. Jimdo


  Caracteristici cheie
  • Încărcare rapidă a paginii și funcționare
  • Curățați interfața constructorului
  • E-mail și comerț electronic inclus
  • 7,50 USD / lună preț

  Jimdo oferă o creare de site-uri ușor, simplă și directă. Obțineți o personalizare foarte bună a site-ului și, dacă vă grăbiți, este posibil să iubești creatorul automat de site-uri. În plus, Jimdo oferă asistență mobilă bună.

  La fel ca toți constructorii de site-uri web, Jimdo prezintă unele dezavantaje, cum ar fi capacitățile sale limitate de comerț electronic și interfața sa mai puțin prietenoasă. Nu primiți stocuri de active, ceea ce reprezintă un prejudiciu destul de mare.

  teme jimdo
  Versiunea gratuită vine cu 500 MB de stocare și două GB lățime de bandă. Puteți avea până la cinci pagini de site și HTTPS este inclus. Cu toate acestea, va trebui să puneți la dispoziție reclame pe fiecare pagină și nu veți primi statistici. Dacă doriți capabilități de comerț electronic, va trebui să plătiți fie pentru pachetele nelimitate, fie pentru comerțul electronic.

  7. Editor WordPress Gutenberg


  În loc să fie un adevărat constructor de site-uri, WordPress este de fapt un sistem de gestionare a conținutului sau CMS. Aceasta înseamnă că, în general, este mai complicat de utilizat. Veți obține cel mai mult din el atunci când știți cel puțin un pic de codare și sunteți dispus să puneți un timp suplimentar.

  Acum, WordPress a ieșit odată cu Editor Gutenberg, o caracteristică nouă care se bazează pe „blocuri” pentru a crea site-uri web. Această platformă seamănă mai mult cu un constructor de site-uri cu editare drag-and-drop.redactor gutenberg

  Acest software a început ca un plugin WordPress, dar este integrat în toate WordPress. Capacitățile sale oferă WordPress o interfață mai WYSIWYG, astfel încât procesul de proiectare să fie eficientizat. Cu toate acestea, nu are o interfață prietenoasă cu utilizatorul, capacitatea de a edita imagini este limitată și unii oameni consideră că se pune un accent prea mare pe site-urile blogging decât pe alte tipuri de site-uri web.

  Dacă sunteți nou în construirea site-urilor și WordPress, Gutenberg poate fi ok, dar dificil de învățat. Cei care folosesc deja WordPress se pot simți înșelați de flexibilitatea mai limitată a lui Gutenberg.

  Ce este un Web Builder?

  constructor de site-uri webUn constructor de site-uri este instrumentul final pentru cineva care are nevoie să creeze în grabă un site web. Și mai critic, aceasta este platforma perfectă pentru cineva care nu a mai deținut sau întreținut un site web înainte.

  Designerii de site-uri web pot petrece ani buni învățând tot felul de abilități și coduri, astfel încât să poată construi spații online excepționale. Când utilizați un constructor de site-uri, este ca și cum puteți profita de proiecte de site-uri pe jumătate formate, fără a cheltui.

  Acest lucru este posibil deoarece majoritatea constructorilor de site-uri web se bazează pe un format drag-and-drop familiar. Adăugați ceea ce doriți pe site-ul dvs. web și lăsați afară lucrurile care nu vă sunt pertinente. Cel mai bun dintre toate, nu trebuie să aveți cunoștințe sau experiență de codificare.

  Nu este nevoie de experiență în programare

  Asta e corect. Oricine nu a făcut niciodată niciun fel de programare sau codare înainte, poate utiliza un constructor de site-uri cu ușurință. Este cu adevărat posibil să începeți să vă proiectați site-ul web dimineața și să îl publicați după-amiază, datorită acestui software all-in-one.

  Desigur, unii constructori de site-uri web sunt mai buni decât alții. Cele cu adevărat bune oferă site-ului dvs. web un aspect incredibil de lustruit și profesional, care este, de asemenea, complet funcțional. Puteți face site-ul dvs. mobil-prietenos, să-l integrați cu fluxurile de social media și să actualizați site-ul dvs. cu cele mai recente măsuri de securitate ori de câte ori acestea devin disponibile. Puteți chiar integra instrumente de comerț electronic, astfel încât să puteți vinde clienților chiar de pe noul dvs. site web.

  Componentele unui constructor de site-uri web

  Una dintre primele componente de care site-ul dvs. web va avea nevoie este un nume de domeniu. Puteți să vă înregistrați dacă doriți. Cu toate acestea, mulți dintre cei mai buni construitori de site-uri web pot oferi asistența de care aveți nevoie pentru a îndeplini această sarcină. Producătorul site-ului dvs. web vă poate oferi chiar un nume de domeniu gratuit.

  Cu un nume de domeniu ales, este timpul să începeți să vă construiți site-ul. Procesul începe cu șabloanele. De obicei, constructorii de site-uri web oferă mai multe opțiuni. Șabloanele sunt frecvent orientate către un scop specific, cum ar fi comerțul electronic sau blogging-ul. Veți dori să alegeți unul care se potrivește bine cu scopul site-ului dvs. web.

  Cel puțin două sau trei pagini de bază

  constructor de site-uri webDupă alegerea șablonului dvs., veți avea ocazia să construiți o varietate de pagini și secțiuni. Chiar dacă mergeți pentru un site cu adevărat de bază, este înțelept să ai cel puțin două sau trei pagini. Cel puțin, veți avea o pagină de pornire, un “Despre noi“sau”Contactează-ne“pagina și o pagină pentru blogul sau produsele dvs..

  Dacă veți derula o afacere online, puteți lua în considerare rezervarea unei pagini pentru recenzii și mărturii ale clienților. Pagini cu întrebări frecvente sunt o idee grozavă.

  O altă componentă vitală a site-ului dvs. web este imaginile. Aceasta poate include fotografii și videoclipuri. Astfel de media oferă interes vizual și ajută la menținerea vizitatorilor angajați în conținut. În mod ideal, site-ul dvs. web va permite vizitatorilor să se conecteze la prezența dvs. pe social media, astfel încât să poată fi la curent cu toate noutățile voastre.

  Site-urile de afaceri vor dori să adauge instrumente de comerț electronic precum un coș de cumpărături și instrumente de plată. Un sistem de gestionare a stocurilor vă avertizează cu privire la stocul scăzut, iar alte funcții și widget-uri vă vor ajuta site-ul dvs. să funcționeze fără defecte.

  Cum producătorii de site-uri vă pot economisi bani

  Constructori de site-uri gratuit și plătite

  Poate că avantajul principal al utilizării unui constructor de site-uri este câți bani vă vor economisi. Până la urmă, lucrezi la un nou proiect. De ce ati turna mai multe mii de dolari pe un site web, atunci când nu știți sigur dacă ideea voastră poate chiar să nu fie pe teren?

  Un site web creat de un proiectant profesionist va arăta incredibil, dar dacă ideea de afaceri din spatele ei se încadrează, aventura nu va reuși. Asta în ciuda faptului că ai un site web profesionist.

  Website Builder vă permite să vă concentrați asupra afacerii dvs.

  Ideea din spatele utilizării unui constructor de site-uri este aceea vă oferă o oportunitate de a vă concentra pe fondul proiectului dvs.. Cu excepția cazului în care modelul dvs. de afaceri se referă pur și simplu la deținerea unui site web, atunci calitatea site-ului dvs. nu ar trebui să fie preocuparea dvs. principală.

  În schimb, ar trebui să vă dedicați tot timpul și eforturile dvs. în dezvoltarea unui produs sau serviciu mai bun, să aflați ce dorește publicul cu adevărat și să vă dați seama cum să le oferiți acestora.

  Un site web bun poate susține toate aceste lucruri și puteți utiliza un constructor de site-uri pentru a vă duce acolo.

  Cea mai bună veste dintre toate este că mulți constructori de site-uri pot fi folosiți gratuit. Asta e corect. Nu este absolut niciun cost pentru proiectarea site-ului dvs. web cu unii constructori. Este o modalitate low-cost de a-ți construi site-ul și de a-l publica fără să te coste vreun ban.

  Cu doar un pic de efort, v-ați economisit mai multe mii de dolari. S-ar putea să poți înscrie găzduire gratuită cu unii constructori de site-uri, economisind și mai mulți bani pe termen lung.

  Mai tarziu, când sunteți sigur că ideea dvs. de afaceri este câștigătoare, poate doriți să treceți la un plan plătit cu un constructor de site-uri sau chiar angajați un designer web pentru ceva complet personalizat. Deocamdată, un constructor de site-uri gratuit poate fi soluția ideală. Pentru mai multe idei de economisire de bani, consultați pagina noastră cel mai bun hosting ieftin pană.

  Dacă doriți să construiți un site nou, șansele sunt bune ca să nu aveți resurse nelimitate pentru acest lucru. Banii pe care trebuie să-i investiți sunt probabil extrem de mici, așa că este logic să economisiți cheltuieli acolo unde puteți. Un loc unde puteți face acest lucru implică alegerea unui constructor gratuit de site-uri web față de unul plătit.

  ale zilei constructorii de site-uri gratuite sunt surprinzător de polurați și sofisticați. Șansele sunt bune ca vizitatorii site-ului dvs. web să nu știe niciodată că mediul online pe care l-ați creat nu v-a costat niciun ban. Cu toate acestea, există unele compromisuri.

  Mai multe șabloane cu versiuni plătite

  Când alegeți un constructor de site-uri gratuit, veți vedea că aveți doar câteva opțiuni de șablon din care să alegeți. Faceți upgrade la chiar și cel mai ieftin dintre planurile plătite și este posibil să vedeți că opțiunile dvs. se înmulțesc, uneori la sute de opțiuni.

  În plus, nu veți avea acces la destul de multe widget-uri și aplicații. Aceasta înseamnă că funcționalitatea site-ului dvs. web poate fi oarecum limitată. Rezultatul poate fi puțin mai ușor de utilizat pentru vizitatori sau poate solicita să petreceți mai mult timp la îndemână pentru întreținere și actualizări.

  În plus, puteți găsi că nu primiți propria adresă URL cu un constructor de site-uri gratuit. Cu alte cuvinte, în loc de o adresă URL cum ar fi „betty’swebsite.com”, este posibil să aveți o adresă URL precum „wix.betty’swebsite.com”. Pentru unii, acesta este un dezavantaj uriaș, deoarece cred că le face să pară mai puțin profesionale. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să facă site-ul dvs. mai greu de găsit, iar succesul va însemna că puteți face upgrade la un serviciu plătit și la o adresă URL mai bună.

  Cu unii creatori de site-uri gratuite, veți descoperi o diferență în nivelul de asistență pentru clienți. Abonații plătiti pot avea întrebările sau preocupările lor în fața liniei, în timp ce clienții liberi sunt nevoiți să aștepte rândul. Rezultatul poate fi ore sau zile de așteptare în timp ce site-ul dvs. web întâmpină dificultăți. Totuși, cei mai renumiți constructori de site-uri vor putea răspunde la întrebări și îngrijorări în mod rezonabil viteza site-ului.

  Revizuire gratuită a constructorului de site-uri – Întrebări frecvente

  Cât costă un designer de site-uri web?

  Prețurile pot varia considerabil, dar un site web minimalist, cu funcționalități de bază, va costa cel puțin 1.500 USD. Dacă doriți capabilități îmbunătățite și mai multe clopote și fluiere, puteți cheltui cu ușurință 10.000 USD.

  Sunt incepator. Care este cel mai bun constructor de site-uri pentru mine?

  Wix este cu siguranță cel mai puternic constructor de site-uri gratuit și are o interfață cu adevărat prietenoasă. in orice caz, Spațiul poate fi mai ușor de utilizat, deci dacă ești nerăbdător să creezi primul tău site web, poate fi un loc sensibil pentru a începe.

  Este unul dintre constructorii de site-uri web mai bine decât alții pentru blogging?

  Cu selecția sa extraordinară de teme, Wix este cel mai probabil constructor de site-uri pentru persoanele care doresc să înceapă un blog. Editorul WordPress Gutenberg este o secundă apropiată, cu siguranță că subliniază aspectele pentru bloguri. Cu toate acestea, nu este la fel de ușor de utilizat ca Wix. E bine dacă aveți timp și dorința de a învăța Gutenberg. Dacă vă grăbiți sau doriți să evitați WordPress, mergeți cu Wix.

  Dacă doriți doar să începeți un blog, vă recomand să aruncați o privire la articolul nostru despre cele mai bune gazduire web.

  Care Website Builder promite cele mai bune capabilități SEO?

  În prezent, ambele Wix și Squarespace oferă un SEO excepțional în comparație cu alți constructori de site-uri web. Având în vedere cât de critică este SEO pentru succesul site-ului dvs. web, aceasta este o metrică pe care nu vă puteți permite să o ignorați. Dacă sunteți gata să treceți dincolo de un constructor de site-uri web, atunci ar putea să doriți să luați în considerare construirea unui site web la WordPress, care este recunoscut pe scară largă ca având unele dintre cele mai bune funcții SEO oriunde.

  Este adevărat că Wix este o opțiune mai bună decât WordPress?

  Nu. Un constructor de site-uri nu poate concura pentru personalizare și opțiuni cu un CMS precum WordPress. Cu toate acestea, accentul acestui articol este pus pe persoanele care doresc să construiască rapid un site web sau care nu au experiență anterioară cu construirea site-ului. Pentru această categorie de utilizatori, Wix este alegerea mai inteligentă.

  Asta pentru că Wix este atât de ușor de utilizat. Editorul său drag-and-drop este mai ușor de învățat decât editorul mai complex de WordPress. Pentru a pentru a construi un site web excelent pe Wix, nu trebuie să știi codul. Aceasta face o excelentă introducere în lumea creării și întreținerii site-urilor web. Când site-ul dvs. decolează, puteți considera construirea a ceva mai complex la WordPress sau un alt sistem de gestionare a conținutului.

  Aflați mai multe despre WP în ghidul nostru pentru cele mai bune gazde wordpress.

  Cât de sigure sunt constructorii de site-uri web?

  Securitatea site-ului web este de cea mai mare preocupare pentru toți administratorii web. Securitatea necorespunzătoare ar putea lăsa site-ul dvs. web vulnerabil la tot felul de atacuri și atacuri de forță brută. Mai mult, vizitatorii vor fi mai puțin înclinați să viziteze un site web care nu oferă datele lor securitate adecvată. Ambii Wix și Squarespace includ certificate SSL în pachetele lor gratuite. Acest lucru asigură că vizitatorii vor avea o conexiune sigură, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web este sigur pentru a le utiliza.

  Există o relație între pătrat și spațiu?

  Square este o companie de plată mobilă, în timp ce Squarespace este constructor de site-uri web. Deși numele sună similar, nu există nicio legătură între cele două companii.

  Pot să-mi folosesc propriul nume de domeniu cu producători de site-uri precum Wix și spațiu?

  Este posibil să lucrați cu un furnizor terț pentru a cumpăra un nume de domeniu care se potrivește site-ului dvs. potențial. De fapt, mulți oameni fac acest pas înainte de a căuta chiar un constructor de site-uri sau un sistem de gestionare a conținutului. Constructorii de site-uri precum Wix și Squarespace vă permit să utilizați maparea domeniilor pentru a conecta site-ul dvs. la numele dvs. de domeniu înregistrat. Majoritatea constructorilor de site-uri web oferă o mulțime de informații cu privire la modul de conectare cu un nume de domeniu existent într-o bază de cunoștințe sau într-o pagină de întrebări frecvente. Asistența pentru clienți este o altă resursă care vă poate ajuta să reuniți domeniul și site-ul dvs. web.

  Cum aleg între Wix și Spațiu?

  Ambii construitori de site-uri sunt ușor de utilizat și te vor ajuta să creezi un site web cu aspect fantastic. in orice caz, este dificil să-l învingi pe Wix pentru diversitatea șabloanelor sale și opțiunile sale de personalizare. Pur și simplu obțineți un nivel mai mare de rafinament cu această platformă.

  Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

  Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.


  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map