Millor plataforma de comerç electrònic

Comerç electrònic-Plataformes-MercatEsteu cansats de la trituració diària? Potser somies poder finalment convertir la teva passió secreta en una carrera.


És alhora una perspectiva engrescadora i terrorífica, però les recompenses potencials valen la pena. A més, amb Internet, iniciar un negoci pot ser més fàcil i assequible del que imagines.

Això no vol dir que començar un negoci en línia no sigui difícil o que no comporti tot tipus de reptes desagradables. Ho fa, però és per això que és increïble que crear una empresa amb èxit.

Si és el vostre somni vendre els vostres productes únics en línia, necessitareu un lloc web fantàstic i atractiu. També necessitareu un amfitrió fiable amb què emmagatzemar aquest lloc web i voldreu utilitzar la millor plataforma de comerç electrònic que us podeu permetre.

Si encara no esteu segurs de què és una “plataforma de comerç electrònic”, haureu arribat al lloc adequat. No només definirem les plataformes de comerç electrònic sinó que també revelarem les nostres opcions per obtenir els millors i més fiables serveis que hi hagi.

Què és una plataforma de comerç electrònic?

Bàsicament, una plataforma de comerç electrònic és el programari que el vostre lloc web necessita per poder vendre productes als clients. Penseu en aquest aparador que inclou funcions per a navegar les mercaderies, posar-les en un carretó de la compra i fer un pagament. Tot això requereix una àmplia selecció de funcionalitats, i la transacció sencera ha de ser segura des del principi fins al final.

En lloc de fer que un administrador web hagi de reunir tots aquests components per si mateixos, una plataforma de comerç electrònic proporciona un paquet. Això simplifica en gran mesura el procés, i una plataforma realment bona encara permet una gran personalització de manera que pugueu incorporar una identitat de marca fantàstica al vostre lloc web..

El que voleu és que la plataforma no sigui un host de comerç electrònic. Si això és el que desitgeu, llegiu el nostre comentari sobre millors amfitrions de comerç electrònic.

Com vam decidir

La llista següent de cinc plataformes de comerç electrònic és el resultat d’una investigació exhaustiva. Com que els hem provat a fons, els podem recomanar amb confiança als lectors.

En la nostra revisió exhaustiva, vam examinar desenes de plataformes de comerç electrònic. Moltes d’aquestes simplement no estaven a l’abast del repte. El factor més important a l’hora de decidir una plataforma és la robustesa del seu programari de tercers.

3er partit Què? ��

Què fa que l’App Store o Android siguin tan bons?

Són els milions d’aplicacions i serveis que s’han creat només per a aquest servei. Sense ella no tindríem enlloc de l’opció. El mateix passa amb les plataformes de comerç electrònic. Algunes plataformes inciten als desenvolupadors de tercers a aportar grans incorporacions que creen una MOLT millor experiència tant per a clients com per a clients.

Després de tamanyar totes les opcions, vam trobar cinc finalistes, qualsevol dels quals sentim confiança en recomanar als nostres lectors.

Consideracions de preus ��

La nostra revisió va provar cada plataforma de comerç electrònic a partir de diverses mètriques. Hem estudiat els plans de preus i els mètodes de pagament, ja que sabem que els costos són importants per a la creació d’un negoci en línia. El preu sempre serà una consideració enorme, però això no significa que hagi de dominar totes les altres consideracions.

Mòbil = Cal ��

Una altra mètrica crítica és si té o no la plataforma de comerç electrònic capacitats mòbils integrades. Cada cop són més els consumidors que fan les compres per telèfon mòbil, tauleta o altres dispositius mòbils. Això significa que és fonamental que un lloc web de comerç electrònic sigui optimitzat per a la seva visualització en aquests formats. Si no es garanteix aquesta optimització, pot suposar que els vostres clients potencials acabin amb la vostra competència.

Problemes de seguretat ��

Durant la revisió, la seguretat ha estat un dels problemes més importants. Al cap i a la fi, els consumidors són cada cop més experimentats i no volen donar el seu número de targeta de crèdit a només cap lloc web. En conseqüència, totes les nostres opcions més destacades havien de ser compatibles amb els certificats HTTPS i SSL per garantir les capacitats de check-in segures. També vam comprovar que les plataformes que vam escollir eren compatibles amb la indústria de targetes de pagament.

Quan realitzàrem la nostra revisió, no hem descuidat les capacitats de SEO. Es continua sent una de les màximes mètodes per aconseguir que un lloc web figuri de manera destacada a les pàgines de resultats del motor de cerca, de manera que cap lloc web de comerç electrònic es pot permetre ignorar el SEO. Les nostres millors opcions tenen grans funcions de SEO com la possibilitat d’afegir un bloc al vostre lloc web, utilitzeu el vostre propi nom de domini i la capacitat per als clients de deixar comentaris.

Consell tipTrieu solucions de comerç electrònic que permet que la venda creuada de plataformes sigui el moviment intel·ligent. Plataformes com Shopify us permeten vendre a Amazon, Etsy i altres mercats que augmenten massivament la vostra capacitat de generar vendes..

Eleccions principals per a plataformes de comerç electrònic

1. Shopify: el millor de tot

Característiques clau
 • 100 temes més
 • Plataforma completa de blocs
 • Preparat el comerç mòbil
 • El vostre propi nom de domini
 • Certificat SSL gratuït
 • 70 passarel·les de pagament
Pros
 • Organització i edició senzilles
 • Ideal per a usuaris novells
 • Compatibilitat de l’aplicació
Contres
 • Una mica més car

Sens dubte, Shopify és la millor plataforma de comerç electrònic disponible avui. L’empresa ha aconseguit aquest estatus centrant-se en una cosa i fer-ho bé. Aquest èxit prové dels orígens de Shopify, que implica un grup de tres innovadors que no estaven satisfets amb les plataformes de comerç electrònic disponibles en aquell moment.

Simplifica les coses per a vosaltres

Shopify té molts punts forts per recomanar-lo. Entre els més vitals d’aquests hi ha el sistema d’inventaris. De veritat simplifica el procés d’organització i edita productes al vostre lloc web. Si heu d’afegir un producte nou o suprimir un article deixat, no tindreu cap problema per fer-ho amb aquest sistema.

El sistema d’inventaris fins i tot racionalitza el procés de tenir centres de compliment múltiples. Podeu organitzar productes per grups, fent més fàcil la creació de categories que siguin intuïtives per a vosaltres i els vostres clients.

Una de les altres coses que agraïm realment sobre Shopify és que et permet vendre a través de diversos canals. Aquest és un avantatge enorme perquè la majoria dels consumidors visiten llocs de mercat com Amazon o Etsy quan comencen a buscar un producte. Amb Shopify, podeu integrar la vostra presència als mercats amb el vostre lloc web fàcilment.

Fàcil d’usar

Shopify també és increïblement fàcil d’utilitzar fins i tot per a persones que abans no havien gestionat mai un lloc web de comerç electrònic. Essencialment, Shopify proporciona als usuaris un marc complet per construir una botiga en línia. Aconsegueu fer tot tipus de personalitzacions per arribar a un producte acabat que sigui un aparador perfecte per als vostres productes.

Hi ha disponibles diverses plantilles atractives si no voleu fer-ho molt en forma de personalització. Cada plantilla està optimitzada per a la seva visualització en dispositius mòbils, de manera que els vostres clients podran comprar cada cop i on sigui. Tanmateix, aquest no és el final de les opcions per a mòbils. Shopify està configurat de manera que podeu fer tot tipus de modificacions al lloc web de comerç electrònic mitjançant un dispositiu mòbil. Amb el vostre estil de vida continuat, no hi ha cap raó per conformar-vos amb res menys.

Les persones que no volen pagar un tema tenen la sort. Ofertes de Shopify gairebé una dotzena de temes gratuïtss que estan orientats a la venda de determinats productes o serveis. Els empresaris que busquen un tema més deluxe o individualitzat poden triar entre moltes altres plantilles de pagament.

Si voleu obtenir ajuda per configurar la botiga en línia, Shopify la posa a la vostra disposició. Sol·liciteu l’assistència d’un desenvolupador aprovat per Shopify que pugui fer els ajustaments finals al vostre lloc web per fer-lo perfecte.

Compatible amb moltes aplicacions

Una de les coses que distingeix Shopify a part de la competència és el nombre d’aplicacions compatibles. Actualment, n’hi ha més de 2.000 aplicacions de quin triar. Realment, es marcarà la funcionalitat del vostre lloc web i us permetrà oferir un servei encara millor als vostres clients.

Per descomptat, també és vital que obteniu un servei excel·lent de la vostra plataforma de comerç electrònic i això és precisament el que ofereix Shopify. L’assistència està disponible les 24 hores del dia a través del telèfon, correu electrònic i xat en directe. A més, pot confiar en una comunitat molt implicada per oferir-vos solucions encara més grans.

Shopify ofereix el seu paquet bàsic a un cost assequible de 29 dòlars mensuals. A partir d’aquí, els preus augmenten fins a 79 $ i 299 dòlars al mes, amb cada nivell successiu incloent-hi més comptes de personal, enviaments amb descompte, targetes de regal, tarifes reduïdes de pagament i molt més. Els vostres costos mensuals poden augmentar en funció de l’ús de temes, complements i complements pagats.

En general, estem segurs que qualsevol persona estarà satisfeta per la funcionalitat, el servei i el suport que ofereix Shopify.

Llegiu el nostre text complet Revisió de Shopify aquí.

2. WooCommerce – 100% gratuït

Característiques clau
 • Interfície moderna i neta
 • Integració de contingut de WordPress
 • Passarel·les de pagament preinstal·lades
 • Control total del procés de checkout
 • Estableix la moneda predeterminada
 • Suport de geolocalització
 • Suport / Hosting
Pros
 • Els desenvolupadors els encanta
 • És gratis
 • Integració de WordPress
Contres
 • És possible que necessiteu ajuda per als desenvolupadors

WooCommerce ofereix una personalització completa, però, si sou més recent a la codificació o al WordPress, haureu de contractar un desenvolupador que pugui costar un cèntim..

Aquesta plataforma de comerç electrònic no és tan recomanable com Shopify, però això no vol dir que la gent no estigui encantada amb el seu servei. Potser l’inconvenient més gran d’utilitzar WooCommerce és que realment està pensat per a l’ús amb WordPress. En conseqüència, si sou un devot d’aquest CMS, probablement trobareu que WooCommerce us ofereix tot el que necessiteu i desitgeu. Si WordPress No és cosa vostra, hauràs de mirar a un altre lloc.

Elecció de desenvolupadors

El fet és que molts desenvolupadors juren per WooCommerce. Si els professionals que dissenyen llocs web per guanyar-se la vida poden mantenir-se al costat d’aquest producte, també és senzill.

Afegir a l’atractiu de WooCommerce és que és gratuït. És difícil de creure, però realment podeu utilitzar aquesta plataforma sense cap cost. Per aquells que inicieu un negoci i no teniu gaire capital, això pot suposar un gran incentiu. Per descomptat, no us permet utilitzar WordPress, però moltes persones estan encantades d’utilitzar aquest CMS tan popular.

WooCommerce sembla reconèixer que molts negocis en línia comencen com a blocs. Per tant, ho aconsegueixen fàcils d’integrar les vendes amb un bloc tant si aquestes vendes es fan mitjançant afiliades com si es fan directament al mateix blog.

Integració perfecta de WordPress

Un dels principals avantatges de WooCommerce és que és així perfectament integrat amb WordPress. Si ja teniu un bloc de WordPress i voleu començar a vendre, afegir WooCommerce al mix serà increïblement fàcil. Ja enteneu com funciona WordPress i WooCommerce funciona seguint els mateixos principis. Això vol dir que pots colpejar el terreny.

Malauradament, WooCommerce no és perfecte. La corba d’aprenentatge pot ser realment forta, sobretot si també ets nou a WordPress. Els que estiguin familiaritzats amb WordPress tindran un moment més fàcil, però si volen fer qualsevol cosa més sofisticada que simplement oferir un grapat de productes, potser haurien d’immersió en aprendre més codi..

Això comporta una de les altres mancances de WooCommerce: consumeix temps. WooCommerce és capaç de crear els aparadors més individualitzats i altament personalitzats de qualsevol altra plataforma d’aquesta llista. Tanmateix, per aprofitar al màxim aquestes capacitats, invertireu una gran quantitat de temps.

De fet, és possible que fins i tot trobeu que necessiteu l’assistència d’un desenvolupador a mesura que creeu el vostre aparador. Això pot arribar a ser car, i pot voler dir que necessitareu que algú altre us ajudi amb el manteniment periòdic fins que s’acceleri.

Gran selecció de temes

Quan es tracta de temes, WordPress té algunes opcions realment destacades. Alguns d’aquests són creats específicament per utilitzar-los amb WooCommerce. Hi ha nombrosos temes gratuïts disponibles, però podeu accedir a milers d’altres si esteu disposats a pagar una mica de diners. Gairebé qualsevol tema de WordPress es pot millorar amb codi, però això no és necessari si esteu satisfets amb la funcionalitat fora de caixa del tema que trieu..

Alguns d’aquests temes tenen funcions de desplaçament i de descàrrega per fer el disseny d’una aparador més fàcil que mai. D’altres, necessitaran un treball manual més intensiu i intensiu. El fàcil o difícil que aquest procés depèn, realment, de la vostra visió definitiva per a la vostra botiga en línia.

WooCommerce es distingeix de la competència, ja que disposa de tots els més de 50.000 complements i aplicacions de WordPress disponibles. Tant si voleu fer un seguiment d’inventaris o millorar el vostre màrqueting, trobareu una aplicació per fer la feina.

WooCommerce és un programari gratuït i el suport per a aquest és inigualable. Envia una sol·licitud a l’equip d’assistència i espera una resposta. També podeu demanar a l’equip de suport de WordPress. De qualsevol forma, no teniu moltes opcions per contactar amb l’assistència.

Com ja hem comentat, un dels grans problemes de WooCommerce és que és gratuït. L’empresa obté ingressos per la venda de plugins, de manera que si el cost és una de les vostres principals consideracions, aquest pot ser el camí a seguir.

3. Espai: el millor per a Ecom

Característiques clau
 • Plantilles d’alta qualitat per a la indústria
 • Disseny futurista
 • Disposicions de quadrícules i desplaçament en 3D
 • 100+ dissenys gratuïts i premium
 • Hosting inclòs
 • Feed RSS i seccions de comentaris
Pros
 • Selecció de plantilles
 • Senzill d’utilitzar
Contres
 • No és la millor opció si busqueu personalització

Aquesta seria una gran plataforma per a un nou negoci en línia que només té uns quants productes per vendre. La configuració és molt ràpida i senzilla. Definitivament, no heu de tenir una profunda comprensió tècnica de la creació de llocs web per crear un lloc que sembli excel·lent.

Squarespace està ple nombroses plantilles atractives. Com que es tracta bàsicament d’un creador de llocs web, obté un editor arrossegar i deixar anar fins i tot que un principiant total serà fàcil d’utilitzar. Tot i així, probablement estareu satisfets amb la polidesa i professionalitat del vostre lloc web.

No és el millor per a la personalització

Tingueu en compte que Squarespace és ideal per a aquelles persones que no busquen personalitzar-se. Això és realment plataforma senzilla i senzilla que no necessàriament es presta a la individualització més enllà de l’ús de la vostra pròpia còpia i imatges. De fet, Squarespace és una opció fantàstica per als fotògrafs. El seu programari sobresurt a la visualització imatges d’alta qualitat.

Malauradament, Squarespace no és la plataforma de comerç electrònic més robusta i rica en característiques. En primer lloc, ofereixen la creació de llocs web. Les seves funcions de comerç electrònic són més que un complement amb una funcionalitat limitada. Si voleu que el vostre lloc web creixi de forma exponencial, Squarespace us serà difícil escalar amb vosaltres.

A favor de Squarespace, és increïblement fàcil d’utilitzar. Les plantilles són intuitives i donen resposta. Amb un funcionament tan senzill, és rar necessitar atenció al client. Tanmateix, això està disponible per telèfon, correu electrònic i xat en directe.

Els paquets comercials de Squarespace ofereixen una amplada i una amplada de banda il·limitats Seguretat SSL. Els preus mensuals oscil·len entre 18 i 40 dòlars, tots ells assequibles. Per descomptat, aquest baix cost inclou funcions de comerç electrònic d’ossos nus.

Llegiu el nostre text complet Revisió de l’espai aquí.

4. Wix: el millor creador de llocs

Característiques clau
 • Galeries d’imatges personalitzades
 • Enllaços de vídeo i d’imatges
 • Plantilles actualitzades
 • Eines de construcció web potents
 • Més de 100 dissenys
Pros
 • Amistós per als principiants
 • Intel·ligència de disseny artificial
 • Preu competitiu
Contres
 • No estàs construït tenint en compte el comerç electrònic

Igual que Squarespace, Wix és principalment un creador de llocs web més que una plataforma de comerç electrònic. De fet, pel que fa als constructors de llocs web, Wix és en realitat l’alternativa més robusta. Tot i això, les seves funcions de comerç electrònic estan a l’igual de Squarespace. Això vol dir que probablement només voldreu utilitzar-la com a plataforma de comerç electrònic si espereu que el vostre magatzem només vengui un parell de productes.

Wix és un una opció ideal per a principiants que no tinguin molts coneixements tècnics. L’editor d’arrossegar i deixar anar és fantàstic, i cada plantilla és prou flexible per ser altament personalitzada.

Si bé el comerç electrònic no és el focus principal de Wix, tenen eines suficients per construir una botiga excepcional. A aquesta plataforma hi ha especialment atrets artistes i fotògrafs. Wix és ric en característiques. Si necessiteu una característica estètica o una funcionalitat, la podeu trobar aquí.

Intel·ligència de disseny artificial

Una de les característiques més interessants de Wix és la seva Intel·ligència de disseny artificial. Si no voleu examinar tots els temes per trobar-ne un que s’adapti a vosaltres, feu que el programari ho faci per vosaltres. Sempre podeu afegir elements a sobre del que dissenya el programari.

L’avantatge d’utilitzar Wix és que no té les funcions de comerç electrònic més robustes. Podeu fer molt més amb Shopify. A més, hi ha qui pensa que Wix té gairebé massa opcions. Es veuen aclaparats quan intenten triar plantilles i complements. Tot i això, el nombre de plugins disponibles no és especialment extens.

Wix ofereix una excel·lent atenció al client i el seu preu és competitiu. Els preus mensuals oscil·len entre els 20 i els 35 dòlars mensuals. Si bé el cost és atractiu, tingueu en compte que no obteniu una gran profunditat de funcionalitat de comerç electrònic. Realment s’adreça només a empreses que venguin un o dos productes.

Llegiu el nostre text complet Ressenya de Wix aquí.

5. BigCommerce

Característiques clau
 • Productes, emmagatzematge i ample de banda il·limitats
 • Comptes de personal il·limitats
 • eBay i Amazon connectats
 • Integració del canal social
 • Blog integrat
 • Cartera mòbil (Amazon Pay i Apple Pay)
 • Llocs web responsables
 • HTTPS gratuït a tot el lloc i SSL dedicat
Pros
 • Eines de gestió sorprenents
Contres
 • No és tan bo com Shopify

En molts aspectes, BigCommerce és com Shopify. Tot i això, no té gairebé tantes funcions. BigCommerce es manté competitiu amb Shopify proporcionant excel·lents eines de gestió que us ajuden a tractar analítiques i informes a més de productes i comandes.

BigCommerce també funciona bé respecte a les eines de màrqueting. Si voleu fer servir cupons o millorar el vostre SEO, en trobareu complements i complements ajudar. Els usuaris agraeixen encara més l’escalabilitat de BigCommerce. A mesura que el vostre negoci creixi, no tindreu cap problema per afegir el vostre lloc web per satisfer el vostre trànsit i vendes.

No és tan senzill com Shopify

Tot i això, BigCommerce no és perfecte. En absolut no és tan fàcil d’utilitzar com Shopify. Pot ser que us sentiu diverses vegades com si necessiteu un desenvolupador que treballi amb vosaltres mentre creeu el vostre lloc web. A més, no hi ha cap aplicació mòbil. Si no dediqueu gaire temps al vostre escriptori, això pot suposar un gran desavantatge.

Un altre inconvenient d’utilitzar BigCommerce és que només teniu set plantilles gratuïtes per triar. Per descomptat, només en necessiteu una, però si voleu que el vostre lloc web es distingeixi de la multitud, tindreu dificultats.

Cadascuna d’aquestes plantilles gratuïtes s’assembla a les altres. Podeu comprar una plantilla, però són relativament costoses i oscil·len entre 150 i 250 dòlars. Les tarifes mensuals també poden ser cares. Comencen a només 29,95 dòlars, però augmenten ràpidament a 249,95 dòlars. Els esquemes de preus de BigCommerce es basen en la quantitat de les vostres vendes. Sempre que les vostres vendes siguin inferiors a 150.000 dòlars anuals, podeu reduir els vostres costos, però també tindreu un suport més baix.

Preguntes freqüents sobre plataformes de comerç electrònic

Quina plataforma de comerç electrònic he d’utilitzar per a la meva petita empresa?

Shopify és la millor plataforma de comerç electrònic complet. És fàcil d’utilitzar, té característiques robustes i es pot escalar per al creixement. Per obtenir més informació, consulteu la meva guia sobre els millors amfitrions de petites empreses.

És possible crear una botiga en línia de forma gratuïta?

Wix és sobre l’única plataforma que permet crear una botiga en línia digna sense haver de suposar cap cost. Obtindreu un tema atractiu i una funcionalitat suficient per vendre un grapat de productes. Pot ser necessari canviar de plataforma si la vostra empresa s’expandeix ja que Wix no és especialment escalable.

Si voleu anar per la ruta gratuïta, potser alguna cosa d’allotjament barat és molt important.

Quina plataforma de comerç electrònic és la més adequada per a WordPress?

Si teniu un lloc web de WordPress, WooCommerce és l’elecció natural per a la plataforma de la vostra botiga. WooCommerce està totalment integrat amb les capacitats de WordPress i funciona de la mateixa manera, cosa que facilita la transició.

Per obtenir altres opcions útils, consulteu la guia principal dels 10 millors amfitrions web australians.

Quina plataforma de comerç electrònic ofereix el millor SEO?

WooCommerce és la plataforma més optimitzada per a SEO perquè funciona amb WordPress. Alternatives com Shopify i BigCommerce ofereixen nombrosos plugins per ajudar amb SEO.

Fem tot el possible per investigar productes de manera independent per ajudar millor els nostres lectors a prendre decisions. Dit això, també volem escoltar les vostres opinions. Acceptem ressenyes individuals que siguin informatives i no promocionals. Ompliu el formulari següent i publicarem la vostra ressenya. Les revisions promocionals de les empreses mateixes no es publicaran. Gràcies!

En fer clic al botó següent, reconec que he llegit i accepto la Condicions d’ús.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector