Màrqueting d’afiliació 101: temes i complements de WordPress per impulsar el vostre èxit

Si voleu obtenir un benefici en el màrqueting d’afiliació, s’espera que promocioni productes o serveis guanyant comissions. El model de negoci és senzill: quan reben una venda del vostre enllaç d’afiliació; obtens una comissió. És per això que és gairebé indispensable crear el vostre lloc web amb totes les millors eines de màrqueting d’afiliació per atraure més clients.


PERUT, per què el màrqueting d’afiliació? Bé, hi ha molts beneficis que podeu obtenir quan inicieu un negoci de màrqueting d’afiliació. D’entrada, no heu de crear els vostres productes i contingut. Simplement recomanem el producte d’una altra persona sobre el contingut existent. A més, pots ser membre de tants programes d’afiliació com vulguis.

Si teniu previst plantejar-vos o simplement començar amb un negoci de màrqueting d’afiliació. Aquí hi ha alguns consells:

  1. Decidiu qui és el vostre públic objectiu. Tingueu clar el vostre mercat objectiu i les seves necessitats perquè pugueu promoure els productes i serveis adequats per a ells.
  2. Escolliu acuradament quins programes d’afiliació s’uneixen. Reviseu els seus termes i condicions. I investiga sobre què diuen altres membres sobre aquests programes.
  3. Instal·leu eines al vostre lloc web centrades en el màrqueting d’afiliació.
  4. Creeu contingut altament atractiu.

Quins són els millors temes per al màrqueting d’afiliació?

Ara, parlant de les eines adequades, aquí teniu els millors temes que es dissenyen i desenvolupen tenint en compte el negoci de màrqueting d’afiliació. Abans d’avançar, també en tenim una versió menys extensa dels millors complements WP de màrqueting d’afiliació aquí.

1. Astra

Quan escolteu la paraula Astra, penseu-hi com el tema de WordPress ràpid, lleuger i molt personalitzable. I, efectivament, ho és. No tenim res més que bones paraules per dir: la nostra honesta revista de temes Astra.

Està dissenyat basant-se en un enfocament modular on el sistema es subdivideix en parts o mòduls més petits que només permet activar funcions que creieu que seran beneficioses per al vostre lloc web..

A més, és compatible amb constructors de pàgines com Elementor, Beaver Builder, Brizy, Gutenberg i molts altres. Fins i tot podeu crear ràpidament un lloc mitjançant els Llocs d’arrencada Astra.

El tema Astra és gratuït, però és possible que voldreu actualitzar-lo a la versió professional si necessiteu millores més al vostre lloc web. El seu preu comença a partir de 59 dòlars. Podeu instal·lar-la amb tants llocs que vulgueu.

Visita Astra

2. Genesis Framework

Genesis Framework va ser desenvolupat per StudioPress, una empresa de programari creada i gestionada per CopyBlogger Media. És un marc temàtic de qualitat que funciona bé amb WordPress.

També és un dels temes més populars de WordPress, però principalment funciona com a marc. En el terme laic, és un altre tema que necessita un tema infantil. Un dels principals motius pels quals Genesis necessita un tema més reduït sol ser la personalització flexible, com ara canvis a l’àrea de menú, fons, estil de lletra, color, etc..

Genesis Framework és molt fàcil d’utilitzar. És fiable quan es tracta del rendiment, ja que és un tema lleuger. També ofereix eines de SEO integrades. El Genesis és tan lleuger que no n’has de fer instal·leu complements addicionals de SEO.

Quan es tracta de seguretat i suport, també podeu esperar el millor amb Genesis. Si us convertiu en membre de tota la vida, també rebreu actualitzacions del seu programari i seguretat durant tota la vida.

Genesis és un pagament únic que comença des de 60 dòlars per al marc i al voltant de 20 a 45 dòlars per a cada tema infantil, on podreu viure tota la vida.

Visita Genesis Framework

3. KUPON

Kupon és un tema de WordPress que és millor per a ofertes i cupons diaris. És un proveïdor de temes perfecte per a la majoria de venedors afiliats i propietaris de comerç electrònic. Kupon té una interfície molt fàcil d’utilitzar ja que utilitza un creador arrossegar i deixar anar on es pot crear una bona plantilla sense codificar.

Amb Kupon, no necessitareu cap complement pagat per crear un lloc de cupó, un mercat d’ofertes diàries o una botiga de compra d’un grup..

No necessita un tema infantil en comparació amb el Gènesi. A més, podeu integrar-ho fàcilment amb altres temes com WooCommerce i ara ofereix automatització de màrqueting de xat en directe de Facebook.

Podeu comprar el tema per només 39 dòlars, que inclou suport per als desenvolupadors durant 6 mesos. Aquest preu sembla molt raonable, especialment per a principiants, ja que tenen les funcions disponibles en aquest tema.

Visita Kupon

4. Simpli Pro

El Simpli Pro WP Theme està dedicat especialment a dones emprenedores. Està integrat amb el constructor d’arrossegament i desplegament King Composer i el complement de creador de formularis WP FluentForm que us permetrà controlar completament el seu lloc web sense codificar ni una sola línia..

Aquest tema pot ser utilitzat per qualsevol empresària, comercialitzadora en línia, mentor vitalici, entrenador de salut o blogger, ja que és un tema de comerç electrònic amb molt de resposta amb un paquet complet..

A part dels seus excel·lents dissenys de temes, Simpli Pro amplia constantment la seva funcionalitat i fa tot el possible per oferir un ús còmode als usuaris. Aquest tema també està lliure de glitch, ja que es va provar a través de diferents dispositius abans de ser publicat per assegurar-ne el rendiment.

Podeu obtenir Simpli Pro per 49 $ per una sola llicència i 79 $ per una llicència il·limitada.

Visita Simpli Pro

5. Temifica Ultra

Themify és un dels temes de WordPress més eficients i flexibles, que inclou moltes pells de disseny i llocs de demostració integrats per triar. És molt fàcil d’utilitzar i personalitzar-la des de la capçalera fins al peu de pàgina, ja que utilitza un creador arrossegar i deixar anar.

Les pells Themify no només s’utilitzen per als dissenys del lloc, sinó que pot ser útil configurar un lloc real d’exemple amb només uns clics. També podeu importar la configuració de demostració que inclou la configuració del tema, el contingut, els menús, els widgets, etc..

Amb Themify, també podeu agafar funcions interessants com ara desplaçament de paralaxis, animacions, comptadors, control lliscant, mapes de Google i molts altres.

Themify Ultra Theme té un cost de 59 $ en un pla de preus estàndard, que també inclou els 12 addons Builder.

Visita Themify Ultra

6. Total

Total Theme és un tema polivalent, ja que podeu crear qualsevol tipus de lloc web, com ara blocs, llocs de negocis, cartera en línia i botigues de comerç electrònic. És un dels temes més populars a WordPress, principalment per la seva versatilitat i paquets amb eines i llocs web de demostració.

Hi ha moltes funcions que hauríem d’estimar amb Total. És totalment personalitzable i té una interfície fàcil d’utilitzar. També té més de 41 demostracions per ajudar i 80 opcions més de blocs de creadors de pàgines. Si voleu començar amb un negoci en línia, amb Total podeu integrar WooCommerce fàcilment amb el vostre lloc web per començar a vendre online.

El tema total costa 59 $, que inclou sis mesos de suport i accés de tota la vida a les actualitzacions del tema.

Visita total

7. MagPlus

MagPlus WP Theme va ser desenvolupat per “Theme Bubble”, molt interessat en tots els detalls per assegurar-se que els seus usuaris construeixen un gran lloc web. MagPlus és un tema WordPress de la revista moderna, dinàmica i compatible amb GDPR que pot crear qualsevol tipus de llocs web.

El seu rendiment també té res de preocupar-se, ja que té un mecanisme de caché personalitzat integrat que ajuda a accelerar la velocitat del vostre lloc gairebé 2,4 vegades. També ofereix més de 40 plantilles personalitzades integrades, més de 25 dissenys d’articles dissenyats a mida, dissenys exclusius i personalitzables d’encapçalaments i navegació fàcil de control lliscant, i 20+ ginys personalitzats construïts exclusivament tot en benefici dels seus usuaris..

MagPlus costa 59 dòlars amb assistència gratuïta a 6 mesos.

Visita MagPlus

8. Màrqueting Pro

Marketing Pro va ser desenvolupat per un tercer desenvolupador anomenat Restored 316 Designs i està recolzat per StudioPress. És un dels temes específics disponibles al mercat que se centra en un negoci de venda en línia.

Aquest tema utilitza HTML5 per mantenir-se al dia amb les funcions modernes i ajudar els desenvolupadors a seguir el desenvolupament modern de llocs web. Pot adaptar-se a 9 ginys diferents en una pàgina principal.

Utilitza el creador de pàgines de Visual Composer per crear fàcilment un lloc web. També té el complement Slider Revolution i admet els estils de lletra WPML (WordPress multilingüe) i Google.

Si sou un comerciant afiliat que està interessat a construir diferents llocs web de nínxol, podeu obtenir Marketing Pro per 59 $.

Visita Marketing Pro

9. Ingressos estacionaris

SteadyIncome està dissenyat especialment per als venedors d’afiliació, ja que les funcions aquí poden ajudar-vos definitivament a guanyar diners en línia mitjançant màrqueting d’afiliació. També pot confiar en el rendiment ràpid del tema que augmenta la conversió i millora el rànquing del vostre lloc web als motors de cerca.

Respon al 100% i té funcions potents com ara l’optimització d’anuncis, eines de subscripció, icones destacades de les xarxes socials i la secció de productes destacats. A més, mitjançant el seu sistema de configuració granular, podeu dissenyar la disposició de la pàgina principal en funció de les vostres preferències o necessitats del vostre negoci.

Podeu adquirir SteadyIncome Theme per només 59 $.

Visita SteadyIncome

10. Pro Passiva Smart Income Pro (Genesis Child Theme)

Smart Passive Income Pro Theme es va derivar dels tres elements clau d’un negoci en línia amb èxit de Pat Flynn: disseny, contingut i estratègia. És un tema infantil de Genesis que us ajuda a crear un lloc web eficaç de màrqueting d’afiliació.

El tema és molt personalitzable amb només uns clics de ratolí. Podeu modificar la configuració, els colors de fons, les imatges i el contingut. Si teniu previst muntar una botiga en línia, està dissenyat per WooCommerce per la qual cosa no us haureu de preocupar gaire de construir-lo. També és mòbil i respon per a tots els navegadors.

Podeu obtenir el vostre lloc web en funcionament amb el tema de Pro Passive Income Pro Smart juntament amb Genesis Framework per 99,95 dòlars.

Visiteu el servei d’ingressos passius intel·ligent Pro

Quins són els millors complements i altres eines per al màrqueting d’afiliació?

Per tant, heu triat quin tema utilitzar per al vostre lloc web. Ara, quins complements haureu d’obtenir per guanyar aquest joc de comissions d’ingressos?

1. Arquitecte pròsper

Quan es tracta de creador de pàgines, Thrive Architect és la millor opció per als venedors d’afiliats. Està orientat al màrqueting i té una gran selecció d’elements com taules, classificacions d’estrelles i suport per a l’edició en línia.

També té una biblioteca completa de plantilles. Fins i tot podeu desar i reutilitzar cada secció per a un altre contingut del vostre lloc web.

En poques paraules, ja que Thrive Architect està centrat en la conversió, realment us pot ajudar a accelerar el joc de màrqueting d’afiliació.

Podeu obtenir-lo a Thrive Architect per 67 $ per una sola llicència o per 97 $ per 5 llicències.

Visita Thrive Architect

2. AzonPress

Si sou un soci d’Amazon o voleu ser-ne un, AzonPress és el vostre millor amic. Amb la seva interfície fàcil d’utilitzar, gestiona el vostre negoci afiliat de manera senzilla i eficaç.

Amb AzonPress, obtindreu actualitzacions automàtiques de productes, taules de producte sensibles, taules de comparació automatitzades, seguiment precís d’afiliats, dissenys personalitzables, orientació geogràfica i molt més..

Podeu obtenir Azonpress per 39 dòlars per un sol lloc web, 79 dòlars per 20 llocs web i 199 dòlars per als llocs web il·limitats.

Visiteu AzonPress

3. Bastants enllaços

Si sou propietari d’un lloc de bloc i voleu guanyar comissions d’afiliació, només podeu afegir enllaços d’afiliació al vostre contingut. A més, perquè els enllaços quedin nets, potser voldreu escurçar-los. És llavors quan apareix el complement del programa Pretty Links.

A diferència d’altres escurçadors d’enllaços com ara tinyurl.com i bit.ly, Pretty Links escurça els enllaços mitjançant el vostre propi nom de domini. A més, fa un seguiment de cada clic a la vostra URL i de si prové del navegador, del sistema operatiu i de l’amfitrió.

Pretty Links és gratuït, però també té una versió professional on podeu accedir a més eines i tipus de redirecció. Normalment té un preu de 118 dòlars anuals, però sovint es fa per la promoció de 59 dòlars anuals per a un sol lloc web de WordPress.

Visita bonics enllaços

4. gramaticalment

Si publiqueu contingut regularment, Grammarly és una eina molt útil per comprovar la vostra ortografia i gramàtica. Si hi ha un error tipogràfic o gramatical, gramaticalment ho notifica i fa suggeriments sobre quin és l’ortografia o la gramàtica correctes. Simplement podeu fer clic sobre la correcció i substituir automàticament l’error.

És una extensió gratuïta del navegador Chrome i funciona bé amb gairebé qualsevol lloc, ja sigui a WordPress, correus electrònics, missatgers, xarxes socials i aplicacions de projectes.

Visiteu gramaticalment

5. Google Analytics

Google Analytics és l’eina més completa per mesurar el ROI i comprendre els vostres clients. Si us preocupa el màrqueting d’afiliació, heu de saber quants visitants arriben al vostre lloc web i quins productes busquen.

Amb Google Analytics, podeu fer el seguiment dels enllaços i conversions, analitzar el comportament dels consumidors i realitzar proves de divisió. L’anàlisi detallada proporcionada per Google Analytics us ajudaria a planificar i implementar diferents estratègies perquè el vostre negoci de màrqueting d’afiliació tingui èxit.

Visiteu Google Analytics

6. SEMRush

Perquè els visitants puguin visitar el vostre lloc web, ha de ser visible, oi? I, amb les paraules clau i les estratègies de SEO adequades al vostre lloc web, és probable que tingueu més conversions. Per tant, necessiteu una eina com SEMrush que us permeti realitzar cerques de paraules clau, anàlisi de competidors, anàlisi de contingut, auditoria de llocs i solucionar errors de SEO.

Fins i tot empreses de gran escala com PayPal, Forbes i Philips utilitzen SEMrush per gestionar la seva visibilitat web. La seva base de dades compta amb més de 120 milions de paraules clau i 46 milions de dominis, cosa que el converteix en un conjunt d’eines de màrqueting tot-en-un de confiança.

Podeu provar SEMrush de forma gratuïta. Però, si voleu actualitzar a la seva versió Pro, podeu obtenir-lo per 99,95 dòlars al mes i podeu arribar fins a més de 399,95 dòlars al mes, segons les vostres necessitats empresarials..

Visita SEMrush

7. Ahrefs

Ahrefs és una altra eina que no vol perdre per fer créixer el trànsit de cerca, supervisar el vostre nínxol i analitzar les estratègies dels vostres competidors. Aquesta eina us ajuda a comprendre els vostres competidors i us suggereix formes de tenir una classificació més alta que ells.

Amb Ahrefs, podeu trobar les paraules clau exactes que classifiquen els vostres competidors i la quantitat de trànsit dirigit a partir d’aquestes paraules clau. També podeu veure quines pàgines es visiten més. També hi trobareu enllaços enllaçats i altres mètriques de SEO útils per poder analitzar els vostres competidors i comparar-los amb els vostres.

D’aquesta manera, podreu estratègitzar el vostre màrqueting. Ahrefs t’ajuda a tenir un lloc web que s’adapti a SEO de la manera més ràpida i eficaç possible, fet que et permet augmentar les visites i conversions al lloc web.

Podeu provar-ho per 7 dòlars durant 7 dies i començar amb una subscripció mensual de 99 dòlars.

Visita Ahrefs

8. SEO enorme

Amb més de 5 milions d’instal·lacions actives, Yoast SEO és l’eina ideal per a la majoria d’usuaris de WordPress, inclosos els venedors afiliats, quan es tracta d’optimització de motors de cerca. Té un gran conjunt d’eines que pretén ajudar el vostre lloc web a estar a la pàgina un o fins i tot al número un dels resultats de la pàgina de cerca.

Yoast SEO té la funcionalitat més avançada per a llocs de lloc XML, i el contingut i anàlisi de SEO per a escriure contingut adequat a SEO. Fins i tot podeu tenir un control total sobre les papes del vostre lloc simplement afegint un tros de codi. Podeu plantegar descripcions de títols i meta per obtenir consistència i marca.

Yoast SEO és un complement gratuït, però si voleu aprofitar altres funcions i funcionalitats avançades, obteniu una versió premium a partir de 89 dòlars per a un sol lloc..

Visita SEO de Yoast

9. Calendari editorial

Segons el nínxol escollit i la freqüència amb què creeu contingut, podeu utilitzar el complement del calendari editorial per programar publicacions que seran puntuals per a un esdeveniment específic rellevant per al vostre mercat objectiu..

Amb Calendari editorial, podeu veure totes les publicacions i quan estan programades per publicar-les, arrossegar-les i deixar-les anar per canviar les dates, editar ràpidament el títol, el contingut i el temps, gestionar publicacions escrites per diversos autors, així com gestionar esborranys mitjançant la nova. calaix dels esborranys.

Tingueu en compte que totes les funcions d’aquest complement només poden accedir un administrador i un editor. Si teniu col·laboradors al vostre lloc web, només poden desar les publicacions en mode d’esborrany i moure les seves pròpies publicacions. Els subscriptors només poden veure el calendari i no fer-hi canvis.

Visita el calendari editorial

10. MailChimp

El màrqueting per correu electrònic és una de les maneres més efectives d’aconseguir més clients per al vostre negoci de màrqueting d’afiliació. I, MailChimp és una de les eines més potents que necessitaríeu per enviar correus electrònics per arribar al vostre públic objectiu, promocionar els vostres productes i convertir-los en vendes.

No només podeu connectar-vos amb el vostre públic per correu electrònic, sinó que MailChimp també us ajuda a crear la missatgeria adequada i publicar-la a través de pàgines de destinació, xarxes socials, postals, anuncis digitals i formularis de registre.

Podeu crear butlletins informatius amb un toc de marca, planificar campanyes, fer el seguiment de les tarifes obertes, gestionar els perfils dels vostres subscriptors, realitzar analítiques i generar informes per a una millor comprensió del comportament dels vostres subscriptors. Fins i tot podeu realitzar proves de segmentació i segmentació de llistes de correu.

MailChimp és gratuït per a un màxim de 2.000 contactes, 10.000 enviaments mensuals i 2.000 enviaments diaris. És ideal si comences a créixer el públic. Tanmateix, podeu actualitzar el seu pla de pagament a partir de 9,99 dòlars mensuals.

Visita MailChimp

Conclusió

Més enllà de qualsevol dubte, el màrqueting d’afiliació és, en realitat, un negoci en línia altament rendible. El seu èxit, però, encara depèn de diferents aspectes, com ara la vostra estratègia per infiltrar-se en el mercat objectiu i l’eficàcia en l’ús de les eines de màrqueting d’afiliació.

Si apreneu a aprofitar els temes i eines que he esmentat anteriorment, podreu iniciar i fer créixer el vostre propi imperi de màrqueting d’afiliació. Cometre errors és una experiència d’aprenentatge, però armat amb els millors temes i eines que utilitzen els experts, estàs en marxa amb colors voladors!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector