La millor alternativa a ClickFunnels: estalvieu més de 2.500 dòlars anuals

Vols implementar embuts al teu negoci?


I vau fer algunes investigacions, us vau trobar amb ClickFunnels i vau pensar, Holy Cow, 300 dòlars al mes. Això té molts diners! Necessito una alternativa ClickFunnels.

Doncs bé, si heu tingut aquest pensament, aneu pel cap en aquest vídeo, vaig a combinar un perfecte i el que crec que serà una alternativa més potent ClickFunnels.

I com a bonus especial, realment vaig a tenir un vídeo després d’això, en el qual ho ajunto tot i us mostraré com combinar totes les peces per tenir l’alternativa ClickFunnels perfecta. Així que si això us interessa, continueu llegint.

Per tant, primer fem una ullada a què és ClickFunnels per tal de poder veure exactament el que està oferint ClickFunnels. Per tant, ClickFunnels és essencialment sis coses diferents. És allotjament. És un creador de pàgines. És una plataforma d’automatització de màrqueting per correu electrònic.

És un creador de formularis on podeu recopilar les oportunitats i recopilar informació d’una aplicació, i també és una eina de processament de pagaments o un sistema de checkout on podeu vendre pràcticament qualsevol cosa. Ara, parlem sobre allò que a la gent li agrada fer clickFunnels. El primer que els encanta és que sigui.

Una solució allotjada al núvol, una mena d’eines unides per a tots. D’aquesta manera, la idea de la gent pot ser que sigui més fàcil, perquè està integrat entre tots. Aquesta percepció que pot haver-hi menys d’una corba d’aprenentatge. El següent que li agrada a la gent de ClickFunnels és el fundador, Russell Brunson, que és un expert, un professor, un expert comercialitzador..

Russell és increïble en prendre aquest concepte d’embuts que veus a tot arreu del món real i portar-los a un digital. Món. A la gent li encanta els llibres que ha escrit i ensenya sobre els embuts. Ensenya a convertir-se en un expert en el vostre camp. I per últim, a causa d’ell, ha creat una de les formacions més útils i perspicaces en els embuts que hi ha.

Ara parlem del que a la gent no els agrada ClickFunnels. I, amb molt, la queixa número un que he llegit una vegada i una altra és que és un error. Moltes vegades les coses no funcionen de la manera que haurien de ser, i pot ser molt frustrant. La següent gran queixa sobre ClickFunnels és que les plantilles són lletges aquí.

Podríeu ser el jutge per si mateix. Algunes persones podrien respondre a una determinada plantilla o dissenyar-ne més que algú. Et deixaré ser el jutge d’aquella. Una altra gran cosa que a la gent no li agrada sobre ClickFunnels és que les seves característiques són limitades. Essencialment, el que vull dir amb això és que si necessiteu ClickFunnels per fer alguna cosa que actualment no fa, probablement no afegiran aquesta funció.

Simplement sortireu de sort. Només haureu d’aprendre a viure sense el que voleu dirigir el vostre negoci si actualment no l’ofereix. El següent que a la gent no els agrada ClickFunnels és que és un sistema molt propietari. Les vostres dades es troben bloquejades. Controlen plenament.

Posseeixen les vostres dades. Si haguessin de sortir del negoci, siguem previsibles, no sortiran del negoci, però si ho són, les vostres dades surten del seu sistema i cap a un altre sistema i migren. ésser una mica de dolor. I això també enllaça amb aquest últim punt sobre el fet de ser un sistema de tancament tancat, que si necessiteu ClickFunnels per fer alguna cosa que actualment no fa, no hi podreu fer res al respecte..

I l’últim que a la gent no li agrada sobre ClickFunnels és gran, i aquest és el cost. Tenen dos plans i el pla d’inici és de 97 dòlars al mes, però el pla que realment haureu d’estar activat si sou clients de ClickFunnels és de 297 dòlars al mes.

vaca sagrada!

Això és molt ràpid, sobretot si tot just comença.

Així, amb tot això, busquem una alternativa perfecta per combinar amb totes aquestes funcions que trobareu a ClickFunnels, però una alternativa que serà més escalable i molt millor per a tu com a usuari. De manera que la solució es basarà en WordPress, els poders de WordPress, un terç d’internet.

És una plataforma oberta, que significa essencialment. Ja ho teniu. És realment un lloguer vers el propi escenari. Amb ClickFunnels, llogueu la vostra llar digital. Amb WordPress, ets propietari de la teva llar digital. De manera que es redueix a aquest escenari de lloguer o propi. Per a mi, sempre estic en condicions de ser propietari, per la qual cosa WordPress serà lliure.

Ara, el següent que necessitareu és l’allotjament web. Aquí hi ha un SiteGround i la raó per la qual estic escollint SiteGround és perquè tenen un suport fenomenal i el seu allotjament és de primera qualitat..

Ara, és possible que ja tinguis un compte d’allotjament, però per ser justos, en aquesta alternativa alternativa de ClickFunnels, hem d’incloure.

Tots els aspectes del que necessiteu. Ara amb SiteGround, els plans són molt assequibles. Jo recomanaria aquest pla mitjà que és de 6 dòlars al mes. Simplement anirem endavant i arrodonirem això. Estem buscant 6 dòlars al mes i, amb això, també podeu allotjar el lloc web de la vostra empresa tants llocs web com vulgueu, el vostre bloc, però també els vostres embuts.

Ara el següent que necessiteu tenir un lloc web de WordPress és un tema de WordPress i podríem utilitzar el tema Astro. És. Un dels principals temes per a WordPress. També passa per ser gratuït. Tenen una versió de pagament, però no la necessitem. Per tenir una alternativa ClickFunnels, la versió gratuïta del tema Astro és perfecta.

Com és, podeu utilitzar-lo en llocs web il·limitats. Arriba amb gairebé un centenar. Disseny completament complet per a llocs web de franc, i també s’integra perfectament amb sistemes de gestió d’aprenentatge, creadors de pàgines i sistemes de comerç electrònic. Ara, la següent eina que necessitarem, farem la majoria dels nostres elevadors pesats i és una eina de creació de pàgines i que farem servir.

Elementor. Hi ha una versió gratuïta d’Elementor, però utilitzarem la versió de pagament d’Elementor perquè inclou algunes funcions molt potents que necessitarem, inclòs un creador de formularis, un creador de pàgines emergents, desenes d’elements de màrqueting com ara com a temporitzadors de compte enrere. És increïblement fàcil d’utilitzar, increïblement assequible, i actualment s’utilitza en prop de 3 milions de llocs web.

Així que afegirem un element, o bé només costarà 4 dòlars al mes. Sé que aquí veieu dir 5 dòlars al mes. Es tracta d’una llicència de lloc única. Sarà de 49 dòlars, però si veieu aquí, diu els 5 dòlars que realment l’arrodinin, de manera que està realment a la baixa. Quatre és com potser 4 $ i 8 cèntims.

Ho redonden perquè sigui super just, i això només costarà, diguem només 4 dòlars al mes per afegir la funcionalitat de creació de pàgines amb formularis, amb elements de màrqueting, i també hi ha moltes coses avançades, com ara personalització de llocs web. També hi ha plantilles.

És una bonica. Econòmic creador de pàgines i eina de màrqueting. Ara el següent que necessitarem és una eina de creació d’embuts i un sistema de checkout. I per això farem servir els fluxos de carretons, els fluxos del carretó són una característica completa del sistema de construcció d’embuts amb checkout. Això inclou. Plantilles. Per tant, si voleu afegir un embut al vostre lloc web amb només dos clics de ratolí o més, teniu un embut complet construït per a vosaltres amb el disseny que podeu editar a Elementor, té funcions de màrqueting avançades, com ara correus electrònics d’abandonament del carretó, dos. -carrega de parades.

També té una prova dividida que. El nostre edifici arribarà aviat. Inclou totes les funcions que podríeu esperar d’un carretó de la compra, com ara augments d’un sol clic, cops de comanda que podeu col·locar a diverses ubicacions i que és extremadament extensible, de manera que. L’exemple que vaig donar anteriorment sobre ClickFunnels, no fent alguna cosa que vulgueu.

Només hauràs d’aprendre sense viure sense ell. No és el cas quan utilitzeu aquesta solució amb fluxos de carretons. Així, com he dit, tenim plantilles de checkout aquí i podeu veure que és realment una actualització de disseny quan ho compareu amb el que treieu de ClickFunnels i els seus dissenys, però la realitat és que podeu fer-ho..

Qualsevol tipus de disseny amb aquesta alternativa ClickFunnels que detallo ara, els fluxos de targetes es presenten a dos 99 per any, cosa que afegeix un cost mensual de 25 dòlars a aquesta estadística alternativa de ClickFunnels que estem elaborant. Una altra cosa que el carro flueix afegeix a la barreja és la seva pròpia plataforma d’entrenament que segons diuen que llançarà aviat, anomenat jet qualificat.

Ara, la naturalesa única de. Gil jet és que, si teniu fluxos de targetes, podreu accedir a jet qualificats on normalment vendran accés durant tres 99 per any. Tens inclòs de forma gratuïta i hi ha cursos de formació que t’ajudaran en tots els àmbits de tenir un negoci en línia i ser empresari en línia ara, i això va més enllà de la comprensió dels embuts..

Hi haurà cursos. Campanyes publicitàries. Hi haurà cursos sobre creació de contingut de vídeo. Hi haurà, per descomptat, cursos d’embut. Pretén ser una plataforma d’aprenentatge que us ajudarà en cada àrea de tenir un negoci en línia. Ara, alguns dels següents articles que vaig a examinar són.

Són opcionals. Potser no els necessiteu. S’inclouen amb ClickFunnels. Quan pagueu dos 99 al mes, serà una compra opcional per a vosaltres. De manera que el primer serà la subscripció. Així que si aneu a vendre un. Un producte o un servei on necessiteu construir el comprador mensualment, una subscripció, haureu de comprar subscripcions a WooCommerce, i això arribarà al voltant de 17 dòlars mensuals..

Com he dit, pot ser que sigui opcional per a vosaltres si tots els articles que vengueu, ja siguin béns físics o digitals, faran compres puntuals i potser no necessitareu res. La següent eina serà suficient. Plataforma de gestió d’afiliació per integrar-s’hi. Així que si teniu un programa d’afiliació al voltant dels vostres productes o serveis al voltant dels vostres embuts, també ho podreu necessitar.

Diré que aquesta és la plataforma de gestió d’afiliació líder al sector. És una característica completa. Ara, el cost d’aquest, hi ha diversos plans. L’únic que necessitareu és el menys costós, que és de 99 dòlars anuals, que arriba a 8 i 25 cèntims al mes. Arrodonim fins a 9 dòlars al mes.

Per descomptat, això és opcional. Si no necessiteu un programa d’afiliació, no ho necessiteu. I també hi ha algunes altres alternatives que poden ser menys cares. Ara, l’últim que necessitareu és una plataforma d’automatització de màrqueting per correu electrònic. Ara, diré amb això, que tot i que ClickFunnels inclou una plataforma d’automatització de màrqueting per correu electrònic, la majoria de les persones que es subscriuen a la.

Dos paquets de 99 per mes amb ClickFunnels no utilitzen la seva plataforma d’automatització de màrqueting de correu electrònic i vaig a utilitzar les seves paraules en lloc de les meves. Bàsicament, el consens és, és que fa por. Per tant, això passa per alguna cosa que pagueu amb ClickFunnels. No teniu cap opció de no pagar-lo. Està inclòs en el vostre pla, però ningú no l’utilitza realment.

En lloc d’utilitzar La plataforma que poden tenir totes les seves dades és fiable i funciona exactament com la necessiten per funcionar. I després només s’integren els dos. Així que, tot i que, amb aquest vídeo alternatiu ClickFunnels, inclourem els costos mensuals d’una plataforma d’automatització de màrqueting.

La gran majoria de les persones que aconsegueixen accedir amb ClickFunnels no utilitzaran la seva plataforma d’automatització de màrqueting. Així que hi ha moltes alternatives per a això. I això és el millor. No obtenir tot de ClickFunnels és que podríeu escollir el millor dels millors. Així doncs, tothom té la seva opinió sobre el que millor pot passar per campanya activa fins a enviar un correu electrònic de Chimp a un Weber, però per als propòsits d’aquest vídeo, farem servir un enviament en blau i mirem com és això. costarà l’enviament del que construeixen aquí, que és el que m’agrada.

Et facturen en funció de quants correus electrònics que envieu, no de quants contactes realment tingueu. Pel que aquí el pla és de 25 dòlars al mes, això us permetrà enviar 40.000 correus al mes. La majoria de les altres plataformes d’automatització de màrqueting per correu electrònic et cobren mensualment segons el nombre de subscriptors que tinguis.

Enviem-los de blau no funciona així. Per això, us ho recomano. En aquest vídeo alternatiu de ClickFunnels, us donaré una alternativa, i aquesta és la eina anomenada mal poeta. Es connecta directament al lloc web basat en WordPress. També és molt assequible. Això tindrà un cost de 99 dòlars anuals, però el més bo és si tot just comenceu amb el vostre embut.

Hi ha una versió gratuïta limitada fins a 2000 subscriptors. Per tant, l’única vegada que comenceu a pagar és quan la vostra llista supera els 2000 i es fixen en 99 dòlars anuals, que tornen a ser de 8 i 25 cèntims al mes. I, bàsicament, connectaríeu això amb el proveïdor d’enviament de correu electrònic.

Jo personalment faig servir Amazon SES perquè no costa res. Per enviar correus electrònics a través d’aquest servei, això és gairebé tot. Així que anem endavant i recuperem tot el que hem creat aquí. Utilitzarem WordPress, que és gratuït. Anem a obtenir un compte d’allotjament web amb SiteGround.

Hi ha molts altres proveïdors d’allotjament web. Anem a dir SiteGround, i això era cinc cinc per mes. Utilitzarem el tema gratuït d’Astro. Opcionalment, podríeu comprar-lo. Són 59 dòlars, però podríem escapar amb l’ús del tema gratuït d’Astro. Llavors anem a comprar Elementor i això costarà.

4 i 8 cèntims de mes per mes per a la llicència del lloc que necessitem. Aquest serà el nostre creador de pàgines. Ens donarà aparells emergents. Ens proporcionarà formularis de contacte molt flexibles. És una eina increïble i només m’encanta. El faig servir personalment a tots els meus llocs web. Obtindrem fluxos de carretons i això serà, ja, el nostre sistema de cessió està.

Constructor d’embut, tot això. Ens donarà belles plantilles d’embut de vendes i ens permetrà l’abandonament del carretó, les proves de divisió AB. També inclourà la plataforma d’aprenentatge acadèmic de jets especialitzats que costarà 25 dòlars al mes. A continuació, opcionalment, si vendreu productes i serveis que tornaran a generar la base de subscripció, necessiteu subscripcions a WooCommerce, que us generaran 17 dòlars al mes..

A continuació, opcionalment, és per a un programa d’afiliació. Anàvem a utilitzar el WP afiliat. Això serà de 8 i 25 cèntims al mes, i després ens vam adreçar a una plataforma d’automatització de màrqueting de correu electrònic, enviant en blau que arriba a 25 dòlars al mes, tot això per un total total d’uns 85 dòlars al mes, cosa que és molt. menys costós que dos 99 al mes.

Però saps què? No importa la quantitat de diners per a mi. El que importa és la funcionalitat que obté. Així que amb aquest ClickFunnels, pila de tecnologia alternativa, això és el que podeu esperar. Molt millors resultats. Pots esperar una solució molt més flexible i potent que puguis estendre, tot i que cal ampliar-la.

Tot depèn de la vostra pròpia imaginació. És fàcil de fer. També s’estén perquè parlem de WordPress i hi ha tants desenvolupadors de WordPress que, en aquest lloguer i en el seu propi escenari, et converteixes en propietari contra ClickFunnels. Simplement ser arrendatari, teniu un bloqueig de bloqueig zero. Ningú controla les vostres dades.

No esteu bloquejat a cap plataforma. Obteniu una plataforma de formació completa. Tot això pel baix cost de 85 dòlars mensuals. Per descomptat, fins i tot no podria ser de $ 85 al mes si no necessiteu alguns d’aquests components, o si ja teniu alguns d’aquests components. Si ja teniu un lloc web d’empresa, podríeu posar-hi els seus embuts.

Si ja teniu una plataforma d’automatització de màrqueting per correu electrònic, només podeu fer servir això. Però per ser justos amb ClickFunnels. Això obtindrà 85 dòlars per al que crec que és una solució molt millor i molt més potent. Ara, a tots els productes i serveis de què he parlat en aquest vídeo, tindré enllaços al quadre de descripció del vídeo a continuació i, mentre veieu el vídeo, mostrava els enllaços a aquests diversos productes i serveis per facilitar-lo. per.

Vosaltres i també alguns d’aquests enllaços, potser els enllaços de derivació si visiteu, vau fer una compra, una part d’això vindria a mi. No us costa res, i això és compatible amb aquest canal. Ara, les bones notícies que tinc per a tu, assegureu-vos que us subscriviu. Feu clic a la campana de notificació perquè vaig a fer un vídeo.

Us mostra pas a pas com es pot combinar tot això, i també us agruparé l’enllaç a aquest vídeo al quadre de descripció del vídeo a continuació. Així que gràcies per veure. Si teniu alguna pregunta sobre aquesta pila de tecnologia que he creat, no dubteu en preguntar-vos a la secció de comentaris que hi ha a continuació. A banda, gràcies per veure aquest vídeo.

Espero que ho feu servir al vídeo de configuració. Gràcies per veure-ho. Ens veuré a la següent.

Si heu estat buscant la manera perfecta de vendre el vostre producte i serveis a Internet, estic segur que heu trobat ClickFunnels o algú us ha recomanat ClickFunnels..

Aleshores, després de visitar el lloc web de ClickFunnels, és possible que hagueu tingut una mica de xoc en veure els preus de ClickFunnels.

No patiu! No estàs sol.

Molta gent m’ha demanat que ajunti la millor alternativa a ClickFunnels i aquí és per tu.

Què és ClickFunnels en poques paraules?

Abans d’introduir-nos en això, és important tenir una clara comprensió del que és el ClickFunnels, així que no talleu els racons de la nostra tecnologia de tecnologia alternativa.

Hi ha 2 plans de preus ClickFunnels, un per 97 dòlars al mes i un per 297 dòlars al mes. Tot i això, el pla de $ 97 pm és molt limitat en les seves característiques i no us ofereix la suite completa de productes ClickFunnels, de manera que crearem una alternativa al pla de 297 dòlars mensuals..

El pla de 297 dòlars mensuals de ClickFunnels és essencialment de les següents 6 coses:

 • Hosting
 • Creador de pàgines
 • Constructor de formularis
 • Comanda de comerç electrònic
 • Sistema de gestió d’afiliació
 • Automatització del màrqueting per correu electrònic

El que els agrada a la gent de ClickFunnels

 • Està allotjat.
 • Menor corba d’aprenentatge
 • Russel Brunson
 • & seva _ segrega llibres
 • Formació: el millor valor hi és

El que no agrada a la gent sobre ClickFunnels

 • Pot ser incorrecte
 • Les plantilles són una mica lletges i et donen la sensació d’un comerciant estafador
 • Està limitat a les funcions
 • No es pot escalar sent una plataforma propiciadora
 • I és car. Freaking $ 300 per mes

Aquí és la millor alternativa a ClickFunnels

Potencia un terç de tots els llocs web, WordPress és la plataforma perfecta per allotjar-se per crear aquesta alternativa ClickFunnels.

Millor càmera web per a embuts: recinte

Pla superior del lloc WooCommerce
4 dòlars / mes

Millor tema de WordPress per a embuts: Astra

Gratuït
Ús il·limitat
Llest per importar llocs web
Fundació per al vostre lloc web de WordPress
S’integra amb tots els creadors de pàgines, LMS, etc.

Millor creador de pàgines per a embuts: Elementor Pro

4 dòlars / mes (un lloc web)
Creador de pàgines
Pop ups
Formes

Millor constructor d’embuts de WordPress: CartFlows

 • 25 $ / mes
 • Plantilles precioses
 • Funcions de processament de pagaments amb WooCommerce
 • Abandonament del carretó
 • Prova A / B

SkillJet

Tota la formació que necessiteu
Gratuït amb compra de CartFlows

Plugin de subscripció de WooCommerce

17 $ / mes
Un lloc web

Plugin d’Affiliació WP

9 dòlars / mes
Un lloc web

iThemes Security & UPDraft Plus:

Gratuït
Còpies de seguretat i seguretat cuidats
Llocs web il·limitats

SendinBlue

25 $ per mes per 40.000 correus electrònics.
Contactes il·limitats

SEO

Marco Yoast / SEO
Gratuït

Resultats finals d’aquesta alternativa ClickFunnels

 • Molt millors resultats
 • Flexible
 • Extensible a la vostra pròpia imaginació
 • Trobeu desenvolupadors fàcilment
 • Et trobes a la teva pròpia plataforma, sense bloqueig
 • Es tenen cura de la seguretat i les còpies de seguretat
 • Obteniu entrenament amb SkillJet
 • Cost final: $ 85 / mes

SiteGround

SiteGround és un amfitrió web molt recomanable en línia perquè han atès als usuaris de WordPress i encara tenen preus assequibles. Són més coneguts per les seves prestacions ràpides i un suport igualment ràpid.

Característiques principals del lloc web:

 • Certificat SSL gratuït
 • Suport de coneixements ràpids
 • Ambientació de WordPress WordPress
 • Migracions de llocs web gratuïts
 • Còpies de seguretat diàries

SiteGround és una elecció sòlida per a les vostres necessitats d’allotjament web. S’adapten als llocs web de WordPress i ofereixen menys recursos que els seus competidors, però proporcionen una major fiabilitat.

Feu un cop d’ull a SiteGround

Tema Astra

Astra és un tema gratuït de WordPress centrat en la velocitat. Opcionalment, podeu comprar la versió Pro per 59 $, que afegeix algunes opcions i configuracions addicionals.

Característiques clau del tema Astra:

 • No és el tema dels dejunis, però no és cap mordis
 • Molts llocs de demostració gratuïts
 • Funció del menú Mega flexible
 • Opcions de dissenys personalitzats
 • Assistència de WooCommerce
 • Suport per a LearnDash

El tema Astra és una bona elecció per a qualsevol projecte de disseny web de WordPress. Suposo que la pregunta més gran és si fins i tot necessiteu adquirir un tema en aquests dies, ja que els constructors de pàgines fan tot el mateix que necessitaríeu. Per exemple, Elementor té el tema gratuït de Hello que permet al creador de pàgines fer tot el treball.

Encara hi ha algunes bones raons per adquirir un tema professional, però, per a la majoria de les persones, molt probablement estarà bé amb un tema gratuït.

Per a mi, però, crec que Astra Theme no ha estat al dia de les tendències actuals i que ja no el recomano.

Hi ha temes moderns molt millors que ofereixen constructors de capçaleres i peus de pàgina integrats, i es restringeixen a tres dissenys, a més de disposicions de pàgines i publicacions més flexibles..

Consulteu el tema Astra

Elementor

Elementor és un creador de pàgines de WordPress que ha agafat el disseny web de WordPress per storm. Té el conjunt de funcions més profund, però és molt fàcil d’utilitzar i dominar. Elementor és el creador de pàgines gratuïtes més complet. També hi ha un complement Pro per afegir funcions de desenvolupador addicionals.

Característiques de l’element clau:

 • Editor de pàgines finals en directe
 • Funcions de personalització de llocs web
 • Biblioteca de plantilles i blocs
 • Extensives opcions de resposta mòbil
 • Creador de finestres emergents més potent
 • PRO Crea capçaleres / peus de pàgina personalitzats
 • PRO Crear dissenys de tipus de publicació

Elementor és el creador de pàgines més fort disponible actualment. Estrenen de forma constant noves funcions que s’ajusten a les tendències actuals del disseny. Això significa que podreu mantenir rellevant el vostre lloc web.

Elementor Pro és un valor increïble tenint en compte tots els mòduls addicionals i les funcions de potència que inclou.

Si avui comencés un nou projecte de llocs web, Elementor seria el creador de pàgines que jo escolliria. Considero que és un plaer crear un creador de pàgines de WordPress.

Feu un cop d’ull a Elementor

CartFlows

CartFlows és un creador d’embuts de vendes per a WordPress. Permet crear fàcilment ràpids i senzills embuts de vendes amb el creador de pàgines que vulgueu.

Funcions del carretó clau:

 • Plantilles dissenyades professionalment
 • 5 Ubicació de les bombes de la comanda
 • Un clic Upsells
 • Utilitzeu el vostre creador de pàgines preferent
 • Extensibles a diferència dels embuts de clic
 • Temporitzadors de compte enrere i proves de divisió

Si voleu un creador d’embuts de vendes per a WordPress i us convé allotjar-vos o fer servir allotjament de WordPress gestionat, CartFlows si és una opció excel·lent perquè és molt fàcil d’utilitzar però és molt potent.

Feu un cop d’ull a CartFlows

WPFusion

WPFusion permet connectar el lloc web de WordPress al vostre CRM o plataforma d’automatització de màrqueting per obtenir contingut, descomptar dinàmicament, afegir personalització del lloc web i més automàticament mitjançant etiquetes..

Característiques clau de WPFusion:

 • Hi ha moltes integracions de CRM disponibles
 • S’integra amb la majoria de complements de WordPress
 • Seguretat de membres
 • Personalització de llocs web
 • Integració profunda amb Elementor
 • Massa pros a la llista

Feu una ullada a WPFusion

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector