10 millors serveis i programes de màrqueting per correu electrònic per al 2019

Podeu dissipar qualsevol cosa que hagin de dir els seguidors de màrqueting per correu electrònic al respecte. No menys que Business.com va revelar que “per cada $ 1 gastat en màrqueting per correu electrònic als Estats Units, la rendibilitat mitjana és de 44 dòlars.” Si aquest no és un ROI remarcable per a vosaltres, heu de trobar maneres més creatives que crear correus electrònics per comunicar-vos i compartir les notícies amb els vostres clients. No es pot negar que encara és una de les estratègies de màrqueting més efectives de tots els temps.


Si voleu que els vostres clients sentin que són dignes i s’asseguren que reben contingut informatiu, és possible que necessiteu el millor programari de màrqueting que ajudi a fer que la vostra empresa sigui de bona reputació.

Com triar el millor servei de màrqueting per correu electrònic

Permetin-vos aprofundir entre els factors que cal tenir en compte en l’elecció del servei adequat de màrqueting per correu electrònic.

1. Preu

Per descomptat, és la part superior de la llista. En adonar-se que el preu és la qüestió més important a tenir en compte, assegureu-vos que us subscriviu al pla digne del seu servei i comoditat.

Proveu d’avaluar el vostre lloc de negoci si l’empresa pot mantenir-se subscrivint aquest servei de màrqueting i si serà beneficiós per al negoci créixer.

No hi ha res dolent en invertir en aquest tipus de serveis, però és imprescindible investigar quin és el que realment us ajudarà.

2. Facilitat d’ús

Molts dels propietaris del lloc web no coneixen massa problemes tècnics. Per tant, en triar el servei de màrqueting adequat sempre assegureu-vos que sigui senzill i fàcil d’utilitzar. Doneu un cop d’ull a aquests complements de màrqueting de correu electrònic que us pot portar al següent nivell a les vostres campanyes de comerç electrònic.

3. Lliurament

Lliurament significa la capacitat del servei de màrqueting de lliurar correus en el temps previst. És prioritari triar un servei que garanteixi les taxes de rendibilitat màximes.

4. Eines de prova de divisió A / B

La prova A / B calcula el comportament del vostre client. S’utilitza per determinar quina variació comporta millor per a un objectiu de conversió determinat.

Tenir aquest tipus d’eines és una forma fantàstica de determinar quina estratègia funciona i quina no funciona. Això podria ser bo juntament amb diferents nivells, com ara:

 • A / B Prova del títol de correu
 • A / B Prova de còpia de captura de correu
 • A / B Prova de tarifa oberta per correu

5. Analytics i informes

L’Analytics i els informes us ajuden a determinar el moviment dels vostres clients i l’eficàcia que té la vostra estratègia de màrqueting per correu electrònic a través de la tarifa oberta i de clic i quant és la taxa de conversió.

6. Eines d’automatització

Les eines d’automatització no són imprescindibles per a tots els venedors de correu electrònic, però poden ser una manera d’obtenir un ingrés passiu per al vostre negoci..

Si tot just comença, haureu de trobar un servei de màrqueting per correu electrònic que ofereixi segmentació per ajudar-vos a oferir contingut més rellevant als vostres subscriptors.

7. Constructor de formularis

És convenient si escolliu un programari de màrqueting que proporcioni un excel·lent creador de formes. El creador de formularis fa que la vostra estratègia sigui més atractiva mitjançant els formularis de registre segons les vostres ofertes. Vam enumerar els millors complements de forma WP per deixar-vos decidir què més us convé.

8. Integració

Si la vostra empresa utilitza aplicacions com WordPress, Shopify, WooCommerce i altres, assegureu-vos que el programari del vostre servei de màrqueting es pot combinar amb elles. A més, assegureu-vos que totes les eines essencials que feu servir no es bloquejaran quan utilitzeu un programari específic de màrqueting per correu electrònic.

Els millors serveis de màrqueting per correu electrònic

Ara, anem al millor programari de màrqueting per correu electrònic a utilitzar per al vostre negoci.

1. ConvertKit

ConvertKit és un proveïdor de serveis de correu electrònic útil, especialment per als bloggers, podcasters i altres empreses que creen públics..

ConvertKit també té una funció d’automatització visual que us permetrà crear un disseny de la manera que desitgeu. Amb ConvertKit, tot es fa dins del mateix editor d’automatització. Per tant, si feu clic a un pas de correu electrònic us permetrà editar-lo en línia.

A diferència d’altres proveïdors de serveis de correu electrònic, ConverKit se centra principalment en els missatges de correu electrònic només de text, la qual cosa és més íntim en comunicar-se amb els seus subscriptors..

ConvertKit comença amb una prova gratuïta de 14 dies i 29 dòlars al mes.

Visita ConvertKit

2. Aweber

Aweber és un dels proveïdors de serveis de màrqueting de correu electrònic més establerts. El negoci funcionava des dels anys 90, cosa que el converteix en un servei de màrqueting de confiança.

Aweber és el millor que s’utilitza en les plantilles de formularis d’inscripció. És fàcil d’utilitzar, especialment per a usuaris que no siguin de tecnologia, ja que és fàcil d’utilitzar per personalitzar els vostres formularis d’inscripció. Aweber té una funcionalitat de prova A / B als formularis que s’han enviat als seus destinataris, de manera que podeu comprovar fàcilment si la vostra estratègia funciona o no.

Una altra característica coneguda d’Aweber són les seves aplicacions mòbils Aweber a les quals podeu enviar correus electrònics convenientment mitjançant l’ús dels vostres telèfons mòbils.

Aweber ofereix una prova de 30 dies i es pot comprar a 19 dòlars al mes.

Visita Aweber

3. Contacte constant

Constant Contact té moltes novetats al llarg dels seus anys en el negoci. La seva aplicació de màrqueting per correu electrònic permet a les empreses importar dades de clients des de fulls de càlcul o clients de correu electrònic, com ara Gmail i Microsoft Outlook.

A més, una de les seves darreres actualitzacions és que ara podeu connectar-vos a pàgines de Facebook per publicar els vostres anuncis.

Constant Contact és senzill d’utilitzar, ja que té un creador de correu electrònic desplegable on podeu dissenyar i personalitzar les vostres estratègies de correu electrònic a partir de zero. També té aquesta fantàstica funció que envia automàticament el correu electrònic als destinataris que no hagin vist el primer correu per fer-ho més notori.

Altres funcions de Constant Contact poden esperar a:

 • Segmentació de correu electrònic
 • Direcció de contactes
 • Eines de màrqueting d’esdeveniments
 • Integracions del comerç electrònic

Constant Contact ofereix una prova de 30 dies i la podeu adquirir per 20 dòlars al mes.

Visiteu Contacte constant

4. ActiveCampaign

ActiveCampaign us permet ser més creatiu en el vostre màrqueting per correu electrònic. Té una eina arrossega i deixa anar més fàcil el disseny dels vostres correus electrònics desitjats. Si no sou massa tecnològic, també podeu fer servir les plantilles fetes prèviament i afegir el vostre toc. Podeu transformar els vostres correus electrònics de text senzills en vídeos o gràfics per expressar-los i comunicar-vos més als vostres contactes.

ActiveCampaign comença a partir de 15 dòlars el mes amb una prova gratuïta de 30 dies.

Visita ActiveCampaign

5. MailChimp

L’última actualització de MailChimp és la seva funció d’automatització. Això permet a l’usuari crear i enviar correus electrònics automatitzats quan s’activa per l’activitat d’un subscriptor.

MailChimp ofereix un compte premium gratuït, que és una opció popular per a propietaris d’empreses amb poc o sense pressupost. Tot i que es tracta d’una subscripció gratuïta, no podeu menystenir les seves ofertes ja que de ben segur ajudaran amb les necessitats empresarials.

Podeu obtenir MailChimp de forma gratuïta o comprar només un preu inicial de 10 $ / mes.

Visita MailChimp

6. GetResponse

GetResponse és un proveïdor de serveis de màrqueting molt productiu. Gairebé totes les funcions es troben en aquest servei, no només de màrqueting per correu electrònic, sinó que també proporciona pàgines de destinació i seminaris.

Algunes de les grans característiques de GetResponse són:

 • Té una funció arrossegar i deixar anar
 • Utilitza resposta automàtica
 • Crea fluxos de treball d’automatització
 • A / B Funció de prova dels butlletins i de les pàgines de destinació

GetResponse té una prova gratuïta de 30 dies i comença a partir de 15 dòlars el mes.

Visita GetResponse

7. SendinBlue

SendinBlue també és popular, sobretot en la indústria de comerç electrònic. Ofereix tres serveis com ara correu electrònic, SMS i IP dedicada.

Això pot ser un gran ajustament si teniu una botiga en línia. També ofereix missatges SMS i transaccionals que fan el seguiment del moviment del vostre client.

Per exemple, s’enviarà un text de confirmació al vostre client una vegada hagi comprat el producte.

SendinBlue com a programari de màrqueting per correu electrònic té una eina arrossegable per ajudar els usuaris a crear els seus correus electrònics fàcilment. També poden utilitzar les plantilles que ja estan disponibles. Per obtenir una ullada sense restriccions a SendinBlue, continueu a la nostra recent ressenya SendinBlue.

L’automatització prèviament també està disponible a SendinBlue que està a punt per a la seva personalització. Els tres esmentats serveis oferts de SendinBlue tenen els seus propis preus.

Podeu tenir SendinBlue de franc a 25 dòlars al mes.

Visita SendinBlue

8. MailerLite

MailerLite és un dels més nous de la indústria. Tot i que són noves, té aquesta característica única per enviar el vostre màrqueting de correu electrònic als vostres subscriptors.

La seva característica personalitzada us permet ocultar o mostrar una part inevitable del vostre correu electrònic als vostres subscriptors específics. Una altra cosa és que pugueu afegir informació personal de l’abonat (que van donar de manera voluntària) per poder-vos apropar de manera més personal.

MailerLite és excel·lent per a correus electrònics massius. T’ajuda a enviar correus electrònics a la teva llista de contactes creixent sense molèsties.

Podeu tenir MailerLite per un pla gratuït o $ 10 / mes.

Visita MailerLite

9. Correu electrònic de referència

El correu electrònic de referència és excel·lent per a les empreses petites i petites que necessiten crear campanyes de màrqueting de correu electrònic amb èxit.

Us permet crear campanyes de correu electrònic professional creatives i senzilles amb les seves eines fàcils d’utilitzar com l’editor de correu electrònic arrossegar i deixar anar a eines d’automatització.

Benchmark Email té eines molt fàcils d’utilitzar, des del seu editor de correu electrònic arrossegar i deixar anar fins a les seves eines d’automatització.

Altres funcions que ofereix el Benchmark Email:

 • A / B Prova de divisió
 • Una aplicació mòbil que facilita la visualització de correus electrònics a través de telèfons mòbils
 • Integració de bon funcionament amb 300 aplicacions més
 • Llista de constructors

Podeu subscriure-vos a Benchmark Email des del pla gratuït fins a 13,9 dòlars mensuals.

Visiteu el correu electrònic de referència

10. Goteig

El goteig és un dels millors programes de màrqueting de correu electrònic per als propietaris de botigues en línia i recomanable, especialment si sou usuaris de Shopify.

El goteig té aquestes funcions fàcils d’utilitzar i realitzades prèviament, que només necessiten algunes modificacions, i ja esteu preparats. També tenen aquest Visual Builder, que fa que la vostra campanya de correu electrònic sigui més notable.

Tot el que passi a la vostra botiga Shopify, un cop l’integreu a Drip, enviarà automàticament un correu electrònic de màrqueting als vostres subscriptors que promouen el vostre negoci..

Per exemple, esteu oferint un producte que estarà a la venda durant un període determinat, aquesta notificació s’enviarà directament als vostres contactes valorats que promouen la venda del vostre producte. Vols més dibs a Drip? Podríeu moure-us a la nostra detallada ressenya de Drip CRM aquí.

Podeu provar Drip durant 14 dies de forma gratuïta i subscriure-us a 49 € / mes.

Visiteu el degoteig

Preguntes freqüents sobre e-mail màrqueting

1. Encara necessito màrqueting per correu electrònic, fins i tot si no venc un producte?

Definitivament! Si sou blogger, crear una llista de correu electrònic i enviar-la als vostres subscriptors que tingueu una publicació nova o una publicació propera us ajudaran.

2. Com puc obtenir més subscriptors?

L’ús d’imants de plom és una manera fantàstica d’aconseguir abonats. Un imant de plom és un producte o recompensa gratuïta per als vostres subscriptors a canvi de les seves adreces de correu electrònic. Recopilar les seves adreces de correu electrònic permet crear una llista de correu electrònic que és útil per obtenir més subscriptors.

3. Amb quina freqüència hauria d’enviar campanyes de correu electrònic?

Això depèn de la indústria a la qual estigueu. Envieu com a mínim quatre correus electrònics a la setmana perquè els vostres subscriptors es notifiquin.

Conclusió

Utilitzar una campanya de correu electrònic pot ser una tasca important, però una gran estratègia per ser un dels negocis més coneguts de la vostra indústria.

Recordeu sempre els factors a tenir en compte a l’hora de triar un proveïdor de serveis de màrqueting de correu electrònic per evitar molèsties i problemes en el futur i el creixement del vostre negoci..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector