Cea mai bună platformă de comerț electronic

E-Commerce-platforme-MarketTe-ai săturat de măcinarea zilnică? Poate visezi că vei putea transforma pasiunea ta secretă într-o carieră.


Este deodată o perspectivă palpitantă și terifiantă, dar potențialele recompense merită. În plus, cu Internetul, începerea unei afaceri poate fi mai ușoară și mai accesibilă decât vă imaginați.

Asta nu înseamnă că a începe o afacere online nu este greu sau că nu implică tot felul de provocări descurajante. O face, dar tocmai de aceea, crearea unui proiect de succes este atât de incredibil de satisfăcător.

Dacă este visul tău să-ți vândi online produsele unice, atunci vei avea nevoie de un site web fantastic și atent. Veți avea nevoie și de un gazdă de încredere cu care să stocați acel site web și veți dori să folosiți cea mai bună platformă de comerț electronic pe care vă puteți permite.

Dacă nici nu sunteți sigur care este o „platformă de comerț electronic”, atunci ați ajuns la locul potrivit. Nu numai că vom defini platformele de comerț electronic, dar vom dezvălui și alegerile noastre pentru cele mai bune și mai fiabile servicii de acolo.

Ce este o platformă de comerț electronic?

Practic, o platformă de comerț electronic este software-ul de care site-ul dvs. web are nevoie pentru a putea vinde produse clienților. Gândiți-vă la un magazin care include capabilități pentru navigarea produselor, plasarea lor într-un coș de cumpărături și efectuarea unei plăți. Toate acestea necesită o selecție largă de funcționalități, iar întreaga tranzacție trebuie să fie sigură de la început până la sfârșit.

În loc să creeze un webmaster trebuie să reunească singure toate aceste componente, o platformă de comerț electronic oferă un pachet. Acest lucru simplifică în mare măsură procesul, iar o platformă cu adevărat bună permite încă o mulțime de personalizări, astfel încât să puteți construi o identitate fantastică de brand pe site-ul dvs..

Ce vrei tu este o platformă nu o gazdă de comerț electronic. Dacă acesta din urmă este ceea ce doriți, citiți recenzia noastră despre cele mai bune gazde de comerț electronic.

Cum am decis

Următoarea listă de cinci platforme de comerț electronic este rezultatul unei cercetări exhaustive. Pentru că le-am testat în detaliu pe fiecare, le putem recomanda cu încredere cititorilor noștri.

În analiza noastră completă, am analizat zeci de platforme de comerț electronic. Multe dintre acestea pur și simplu nu s-au ridicat la provocare. Cel mai important factor atunci când decideți o platformă este robustetea software-ului său terț.

A treia parte Ce? ��

Ce face App Store sau Android atât de bine?

Sunt milioanele de aplicații și servicii care s-au creat doar pentru acel serviciu. Fără ea, nu am avea nicăieri aproape de opționalitate. La fel se întâmplă și cu platformele de comerț electronic. Unele platforme încurajează dezvoltatorii de la terți să aducă un plus excelent care creează o experiență mult mai bună atât pentru comercianți, cât și pentru clienți.

După ce am selectat toate opțiunile, am venit cu cinci finaliști, dintre care ne simțim încrezători să le recomandăm cititorilor noștri.

Considerații privind prețurile ��

Analiza noastră a testat fiecare platformă de comerț electronic pe baza mai multor valori. Ne-am uitat la planurile de preț și la metodele de plată, deoarece știm că costurile contează atunci când vine vorba de derularea unei afaceri online. Prețul va fi întotdeauna o considerație uriașă, dar asta nu înseamnă că trebuie să domine toate celelalte considerente.

Mobil = Trebuie ��

O altă măsură critică este dacă platforma de e-commerce are sau nu capabilități mobile integrate. Tot mai mulți consumatori își fac cumpărăturile pe un telefon mobil, o tabletă sau alte dispozitive mobile. Aceasta înseamnă că este esențial ca un site web de comerț electronic să fie optimizat pentru vizualizarea în aceste formate. Nerespectarea acestei optimizări poate însemna că potențialii dvs. clienți vor ajunge la concurența dvs..

Probleme de securitate ��

Securitatea a fost o preocupare majoră pe parcursul revizuirii noastre. La urma urmei, consumatorii devin din ce în ce mai înțelepți și nu vor să dea numărul cărții de credit doar oricărui site web. În consecință, toate selecțiile noastre de top au trebuit să sprijine certificatele HTTPS și SSL pentru a asigura capabilitățile de verificare sigure. De asemenea, am verificat că platformele pe care le-am ales au fost compatibile cu industria cardurilor de plată.

Pe măsură ce ne-am efectuat revizuirea, nu am neglijat capacitățile SEO. Aceasta rămâne o metrică de top pentru ca site-ul web să figureze în mod important în paginile cu rezultate ale motorului de căutare, astfel încât niciun site web de comerț electronic nu își poate permite să ignore SEO. Opțiunile noastre de top au caracteristici SEO excelente, precum capacitatea de a adăuga un blog pe site-ul dvs. web, folosiți propriul nume de domeniu și capacitatea clienților de a lăsa recenzii.

Sfat ProAlegerea soluțiilor de comerț electronic care permite vânzarea platformelor încrucișate este mișcarea inteligentă. Platformele precum Shopify vă permit să vindeți pe Amazon, Etsy și alte piețe de piață care vă crește masiv capacitatea de a genera vânzări..

Alegeri de top pentru platforme de comerț electronic

1. Shopify – Cel mai bun de jur împrejur

Caracteristici cheie
 • 100+ teme
 • Platforma completă de blogging
 • Comerțul mobil gata
 • Numele propriu de domeniu
 • Certificat SSL gratuit
 • 70 de gateway-uri de plată
Pro-uri
 • Organizare simplă și editare
 • Excelent pentru utilizatorii începători
 • Compatibilitatea aplicației
Contra
 • Un pic mai scump

Fără îndoială, Shopify este cea mai bună platformă de e-commerce disponibilă astăzi. Compania a atins acest statut concentrându-se pe un lucru și făcându-l bine. Acest succes provine de la originile Shopify, care implică un grup de trei inovatori care nu erau nemulțumiți de platformele de e-commerce disponibile la acea vreme..

Simplifică lucrurile pentru tine

Shopify are multe puncte forte pentru a-l recomanda. Printre cele mai importante dintre acestea se află sistemul de inventar. Este cu adevărat simplifică procesul de organizare și editarea produselor pe site-ul dvs. web. Dacă trebuie să adăugați un produs nou sau să ștergeți un articol întrerupt, nu veți avea nicio problemă să îl faceți cu acest sistem.

Sistemul de inventar simplifică chiar procesul de a avea mai multe centre de îndeplinire. Puteți organiza produse pe grupe, făcând cu adevărat ușor crearea de categorii care sunt intuitive pentru dvs. și clienții dvs..

Unul dintre celelalte lucruri pe care le apreciem cu adevărat despre Shopify este că vă permite să vindeți prin mai multe canale. Acesta este un avantaj enorm, deoarece majoritatea consumatorilor vizitează piețe precum Amazon sau Etsy atunci când încep să caute un produs. Cu Shopify, puteți integra cu ușurință prezența dvs. pe piețele cu site-ul dvs. web.

Ușor de folosit

De asemenea, Shopify este incredibil de ușor de utilizat chiar și pentru persoanele care nu au gestionat niciodată un site web de comerț electronic înainte. În esență, Shopify oferă utilizatorilor un cadru cuprinzător pentru construirea unui magazin online. Trebuie să faceți tot felul de personalizări pentru a ajunge la un produs finit care este o vitrină perfectă pentru produsele dvs..

Mai multe șabloane atractive sunt disponibile dacă nu doriți să faceți mare lucru în calea personalizării. Fiecare șablon este optimizat pentru afișare pe dispozitive mobile, astfel încât clienții dvs. vor putea face cumpărături oricând, oriunde. Totuși, acesta nu este sfârșitul opțiunilor mobile. Shopify este configurat astfel încât să puteți face tot felul de modificări pe site-ul dvs. de e-commerce prin intermediul unui dispozitiv mobil. Cu stilul tău de viață continuu, nu există niciun motiv să te mulțumești cu mai puțin.

Oamenii care nu doresc să plătească pentru o temă au noroc. Oferte Shopify aproape o duzină de teme gratuites care sunt toate orientate spre vânzarea anumitor produse sau servicii. Antreprenorii care sunt în căutarea unei teme mai deluxe sau individualizate pot alege dintre multe alte șabloane plătite.

Dacă doriți un ajutor în configurarea magazinului online, Shopify vă pune la dispoziție. Cereți asistența unui dezvoltator aprobat de Shopify, care poate face modificările finale pe site-ul dvs. web pentru a-l face perfect.

Compatibil cu o mulțime de aplicații

Unul dintre lucrurile care diferențiază cu adevărat Shopify de concurență este numărul de aplicații cu care este compatibil. În prezent, există mai mult de 2.000 de aplicații din care să alegi. Acestea vor forma cu adevărat funcționalitatea site-ului dvs. web și vă vor permite să oferiți servicii și mai bune clienților.

Desigur, este vital și să obțineți un serviciu excelent de pe platforma dvs. de e-commerce și tocmai asta oferă Shopify. Asistența este disponibilă 24/7 prin telefon, e-mail și chat live. În plus, vă puteți baza pe o comunitate extrem de implicată pentru a vă oferi și mai multe soluții.

Shopify oferă pachetul său de bază la un cost accesibil de 29 USD pe lună. De acolo, prețurile cresc până la 79 $ și 299 USD pe lună, fiecare nivel succesiv incluzând mai multe conturi de personal, transport cu reduceri, carduri cadou, taxe de plată reduse și multe altele. Costurile dvs. lunare pot crește în funcție de utilizarea temelor plătite, a pluginurilor și a suplimentelor.

În general, suntem siguri că oricine va fi mulțumit de funcționalitatea, serviciul și asistența oferite de Shopify.

Citiți integral Recenzie Shopify aici.

2. WooCommerce – 100% Gratuit

Caracteristici cheie
 • Interfață modernă și curată
 • Integrare de conținut WordPress
 • Gateway-uri de plată pre-instalate
 • Controlul total al procesului de finalizare
 • Setați moneda implicită
 • Asistență geo-locație
 • Suport / Hosting
Pro-uri
 • Dezvoltatorii le place
 • Este gratis
 • Integrare WordPress
Contra
 • S-ar putea să ai nevoie de ajutor dezvoltatorilor

WooCommerce oferă o personalizare completă, însă, dacă sunteți mai nou la codificare sau WordPress, va trebui să angajați un dezvoltator care poate costa un ban.

Această platformă de comerț electronic nu este la fel de recomandată ca Shopify, dar acest lucru nu înseamnă că oamenii nu vor fi încântați de serviciile lor. Poate cel mai mare dezavantaj în utilizarea WooCommerce este că este destinat cu adevărat pentru utilizarea cu WordPress. În consecință, dacă sunteți un devot al acestui CMS, veți găsi probabil că WooCommerce vă oferă tot ceea ce aveți nevoie și doriți. Dacă WordPress nu este treaba ta, va trebui să te uiți în altă parte.

Alegerea dezvoltatorilor

Cert este că mulți dezvoltatori jură de WooCommerce. Dacă profesioniștii care proiectează site-uri web pentru o viață pot sta alături de acest produs, este și un cinem pe care îl poți.

Adăugarea la atracția WooCommerce este că este gratis. Este greu de crezut, dar puteți utiliza această platformă fără costuri. Pentru aceia dintre voi care începeți o afacere și nu au foarte mult capital, acest lucru poate fi un stimulent uriaș. Desigur, te blochează să folosești WordPress, dar multe persoane sunt oricum fericite să utilizeze acest CMS popular.

WooCommerce pare să recunoască faptul că multe afaceri online încep ca bloguri. În consecință, ei o fac ușor de integrat vânzările cu un blog indiferent dacă aceste vânzări sunt prin afiliați sau vânzări direct pe blog în sine.

Integrare WordPress perfectă

Unul dintre avantajele principale ale WooCommerce este că este așa perfect integrat cu WordPress. Dacă aveți deja un blog WordPress și doriți să începeți să vindeți, atunci adăugarea WooCommerce în mix va fi incredibil de ușoară. Înțelegeți deja cum funcționează WordPress, iar WooCommerce funcționează după aceleași principii. Asta înseamnă că poți să lovești terenul alergând.

Din păcate, WooCommerce nu este perfect. Curba de învățare poate fi cu adevărat abruptă, mai ales dacă sunteți nou la WordPress. Cei care sunt familiarizați cu WordPress vor avea parte de o perioadă mai ușoară, dar dacă vor să facă ceva mai sofisticat decât să ofere doar o mână de produse, atunci este posibil să fie nevoit să se afunde în a învăța mai multe coduri.

Aceasta aduce unul dintre celelalte neajunsuri ale lui WooCommerce: consumă mult timp. WooCommerce este capabil să creeze cele mai individualizate, foarte personalizate magazine din orice altă platformă din această listă. Cu toate acestea, pentru a profita la maxim de aceste capacități, veți face o investiție uriașă de timp.

De fapt, s-ar putea să descoperiți că aveți nevoie de asistența unui dezvoltator pe măsură ce vă construiți magazinul. Acest lucru poate deveni costisitor și poate însemna că veți avea nevoie de altcineva care să vă ajute la întreținerea periodică până când ajungeți la viteză.

Marea selecție de teme

Când vine vorba de teme, WordPress are câteva opțiuni cu adevărat remarcabile. Unele dintre acestea sunt concepute special pentru a fi utilizate cu WooCommerce. Numeroase teme gratuite sunt disponibile, dar puteți obține acces la alte mii de persoane dacă sunteți dispus să plătiți un pic de bani. Aproape orice temă WordPress poate fi îmbunătățită cu cod, dar acest lucru nu este necesar dacă sunteți mulțumit de funcționalitatea care nu este disponibilă pentru tema pe care o alegeți.

Unele dintre aceste teme au capacități de drag-and-drop pentru a face proiectarea vitrinei mai ușoară ca niciodată. Alții vor necesita o muncă mai intensivă și practică. Cât de ușor sau dificil este acest proces depinde cu adevărat de viziunea finală pentru magazinul dvs. online.

WooCommerce se distinge de concurență, făcând din toate cele peste 50.000 de plugin-uri și aplicații WordPress disponibile. Indiferent dacă trebuie să urmăriți inventarul sau să vă îmbunătățiți marketingul, veți găsi o aplicație pentru a finaliza munca.

WooCommerce este un software gratuit, iar suportul pentru acesta poate fi accesat. Trimiteți o solicitare echipei de asistență și așteptați un răspuns. În mod alternativ, este posibil să solicitați echipei de asistență WordPress. În orice caz, nu aveți o mulțime de opțiuni pentru a contacta asistența.

După cum am menționat deja, una dintre marile crize ale WooCommerce este că este gratuită. Compania obține venituri din vânzarea de plugin-uri, așa că dacă costul este una dintre considerentele dvs. principale, acesta poate fi calea de urmat.

3. Spațiu – Cel mai bun pentru Ecom

Caracteristici cheie
 • Șabloane de înaltă calitate, specifice industriei
 • Design futurist
 • Dispuneri grilă și defilare 3D
 • 100+ modele gratuite și premium
 • Gazduire inclusă
 • Fluxuri RSS și secțiuni de comentarii
Pro-uri
 • Selectarea șabloanelor
 • Simplu de utilizat
Contra
 • Nu este cea mai bună alegere dacă căutați personalizare

Aceasta ar fi o platformă excelentă pentru o afacere nouă online care are doar câteva produse de vânzare. Configurarea este remarcabil de rapidă și simplă. Cu siguranță nu trebuie să aveți o înțelegere tehnică profundă a construirii site-urilor web pentru a crea un site care arată excelent.

Squarespace este la pachet cu numeroase șabloane atractive. Întrucât acesta este în esență un constructor de site-uri, obțineți un editor drag-and-drop pe care chiar și un novice total îl va găsi ușor de utilizat. Cu toate acestea, probabil că veți fi mulțumit de aspectul lustruit și profesionist al site-ului dvs. web.

Nu este cel mai bun pentru personalizare

Rețineți că Squarespace este cel mai potrivit pentru persoanele care nu caută foarte multe personalizări. Acesta este într-adevăr platformă simplă, directă asta nu se impune neapărat individualizării dincolo de utilizarea propriei copii și imagini. De fapt, Squarespace este o alegere excelentă pentru fotografi. Software-ul lor excelează la afișare imagini de înaltă calitate.

Din păcate, Squarespace nu este cea mai robustă și bogată platformă de comerț electronic. În primul rând, oferă mai multe site-uri web. Caracteristicile lor de comerț electronic sunt mai mult un supliment cu funcționalitate limitată. Dacă vă așteptați ca site-ul dvs. web să crească exponențial, Squarespace va avea greutăți la scară cu tine.

În favoarea Squarespace, este incredibil de ușor de utilizat. Șabloanele sunt intuitive și responsive. Cu o operație atât de simplă, este rar să ai nevoie de asistență pentru clienți. Cu toate acestea, acest lucru este disponibil prin telefon, e-mail și chat live.

Pachetele de afaceri ale Squarespace vin cu o stocare și o lățime de bandă nelimitate în plus Securitate SSL. Prețurile lunare variază între 18 și 40 USD, toate fiind accesibile. Desigur, acest cost redus vine cu funcții de comerț electronic cu oase goale.

Citiți integral Recenzie spațiu aici.

4. Wix – Cel mai bun constructor de site-uri

Caracteristici cheie
 • Galerii de imagini personalizate
 • Linkuri video și imagine
 • Șabloane actualizate
 • Instrumente puternice de construcție web
 • Peste 100 de modele
Pro-uri
 • Începător-friendly
 • Informații artificiale de proiectare
 • Preturi competitive
Contra
 • Nu este construit având în vedere e-commerce

La fel ca Squarespace, Wix este în primul rând un constructor de site-uri web mai degrabă decât o platformă de comerț electronic. De fapt, în ceea ce privește constructorii de site-uri web, Wix este de fapt alternativa mai robustă. Cu toate acestea, caracteristicile sale de comerț electronic sunt aproape la fel cu Squarespace. Aceasta înseamnă că probabil veți dori să folosiți acest lucru ca platformă de comerț electronic doar dacă vă așteptați ca magazinul dvs. să vândă doar câteva produse.

Wix este a opțiune excelentă pentru începători care nu au foarte multe cunoștințe tehnice. Editorul drag-and-drop este fantastic și fiecare șablon este suficient de flexibil pentru a fi personalizat.

Deși comerțul electronic nu este obiectivul principal al lui Wix, au suficiente instrumente pentru a construi un magazin de excepție. Artiștii și fotografii sunt atrași în special de această platformă. Wix este bogat în caracteristici. Dacă aveți nevoie de o caracteristică estetică sau o funcționalitate, o puteți găsi aici.

Informații artificiale de proiectare

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale Wix este inteligența sa de design artificial. Dacă nu doriți să examinați toate temele pentru a găsi una care vi se potrivește, lăsați software-ul să o facă pentru dvs. Puteți adăuga întotdeauna elemente pe lângă designul software-ului.

Dezavantajul folosirii Wix este că nu are cele mai robuste funcții de comerț electronic. Puteți face mult mai multe cu Shopify. În plus, unii oameni simt că Wix are aproape prea multe opțiuni. Ei sunt copleșiți atunci când încearcă să aleagă șabloane și suplimente. Cu toate acestea, numărul de plugin-uri disponibile nu este deosebit de extins.

Wix oferă asistență extraordinară pentru clienți, iar prețul lor este competitiv. Prețurile lunare variază între 20 și 35 USD pe lună. În timp ce costul este atractiv, rețineți că nu obțineți o mare profunzime a funcționalității comerțului electronic. Acest lucru este destinat doar pentru întreprinderile care vând unul sau două produse.

Citiți integral Recenzie Wix aici.

5. BigCommerce

Caracteristici cheie
 • Produse nelimitate, stocare și lățime de bandă
 • Conturi de personal nelimitate
 • eBay și Amazon au fost conectate
 • Integrarea canalului social
 • Blog încorporat
 • Portofel mobil (Amazon Pay și Apple Pay)
 • Site-uri web responsive
 • HTTPS gratuit pe site și SSL dedicat
Pro-uri
 • Instrumente de management uimitoare
Contra
 • Nu este la fel de bun ca Shopify

În mai multe moduri, BigCommerce este ca Shopify. Cu toate acestea, nu are atât de multe caracteristici. BigCommerce rămâne competitiv cu Shopify, oferind instrumente excelente de management care vă ajută să vă ocupați de analize și rapoarte, pe lângă produse și comenzi.

BigCommerce de asemenea funcționează bine în ceea ce privește instrumentele de marketing. Dacă doriți să utilizați cupoane sau să vă îmbunătățiți SEO, veți găsi plugin-uri și suplimente a ajuta. Utilizatorii apreciază în continuare scalabilitatea BigCommerce. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, nu veți avea nicio problemă să vă aduceți site-ul pentru a vă satisface traficul și vânzările.

Nu la fel de simplu ca Shopify

Totuși, BigCommerce nu este perfect. Nu este nicăieri atât de ușor de utilizat ca Shopify. Este posibil să vă simțiți de mai multe ori ca și cum aveți nevoie de un dezvoltator care lucrează cu dvs. în timp ce creați site-ul dvs. web. Mai mult, nu există o aplicație mobilă. Dacă nu petreci mult timp la birou, acesta poate fi un dezavantaj major.

Un alt dezavantaj al utilizării BigCommerce este că aveți doar șapte șabloane gratuite din care să alegeți. Desigur, ai nevoie doar de unul, dar dacă îți dorești cu adevărat ca site-ul tău să iasă în evidență de mulțime, vei avea dificultăți.

Fiecare dintre aceste șabloane gratuite arată similar cu celelalte. Puteți cumpăra un șablon, dar acestea sunt relativ costisitoare, cuprinse între 150 și 250 USD. Taxele lunare pot fi și costisitoare. Încep de la doar 29,95 USD, dar ajung rapid la 249,95 USD. Schemele de prețuri ale BigCommerce se bazează pe valoarea vânzărilor dvs. Atâta timp cât vânzările dvs. sunt mai mici de 150.000 de dolari anual, vă puteți reduce costurile, dar veți primi și o asistență mai slabă.

Întrebări frecvente privind platformele de comerț electronic

Ce platformă de comerț electronic ar trebui să folosesc pentru mica mea afacere?

Cea mai bună platformă de comerț electronic integral este Shopify. Este ușor de utilizat, are caracteristici robuste și este scalabil pentru creștere. Pentru mai multe informații despre acest lucru, citiți ghidul meu pentru cele mai bune gazde pentru afaceri mici.

Este posibil să creați un magazin online gratuit?

Wix este aproximativ singura platformă care vă permite să creați un magazin online decent, fără a suporta niciun cost. Veți obține o temă atractivă și o funcționalitate suficientă pentru a vinde o mână de produse. Poate fi necesar să comutați platforme dacă afacerea dvs. se extinde, deoarece Wix nu este deosebit de scalabil.

Dacă sunteți în căutarea de a merge pe ruta gratuită, atunci este posibil să vă uitați la gazduire web ieftină.

Care platformă de comerț electronic este cea mai potrivită pentru WordPress?

Dacă aveți un site WordPress, atunci WooCommerce este alegerea naturală pentru platforma magazinului dvs. WooCommerce este complet integrat cu capacitățile WordPress și funcționează în același mod, făcând o tranziție ușoară.

Pentru câteva alte opțiuni utile, consultați ghidul principal pentru cele mai bune 10 gazde web australiene.

Care platformă de comerț electronic oferă cel mai bun SEO?

WooCommerce este platforma cea mai clar optimizată pentru SEO, deoarece rulează pe WordPress. Alternative precum Shopify și BigCommerce dispun de numeroase pluginuri pentru a vă ajuta cu SEO.

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector