Plugin-uri WordPress pentru a vă impulsiona în marketingul de afiliere

Dacă luăm în considerare modalitățile în care puteți câștiga numerar de pe site-ul dvs., marketingul afiliat este în continuare celelalte metode de „a face bani online”. Rămâne în prezent unul dintre aparatele de marcat în plină expansiune, unde puteți avea un flux constant de venituri pasive. Practic, primiți un comision atunci când cineva achiziționează produsul retailerului online prin intermediul linkului de trimitere.


Dacă executați un site web WordPress sau un blog, este o cale bună pentru dezvoltarea afacerii dvs. de marketing afiliat. Trebuie doar să alegeți cel mai bun plugin pentru dvs..

Ce este marketingul de afiliere?

Marketingul afiliat este un fel de aranjament de trimitere în care un retailer online sau un agent de publicitate acordă taxe de comisie afiliaților pentru fiecare vânzare pe care o aduc pe site-ul lor web.

De exemplu, ai decis să lucrezi cu Amazon, deoarece este un cunoscut transportator de cumpărături online. Va trebui să revizuiți produsele oferite și să puneți link-ul de trimitere Amazon pe site-ul dvs. web. Odată ce clientul face clic pe el și achiziționează un produs de pe site-ul dvs., vi se va oferi un procent din vânzare.

O tehnică este crearea unei serii de pagini de destinație pentru a conduce publicul și a promova produsele. Mulți marketing afiliați fac afaceri cu normă întreagă și câștigă o sumă serioasă de numerar.

Deci, alături de strategia de marketing, site-ul dvs. web necesită cele mai bune pluginuri de marketing afiliat pentru a vă duce afacerea la nivelul următor.

Cele mai bune pluginuri de marketing afiliat pentru site-ul dvs. WordPress

1. WPForms

WPForms vă ajută să faceți două părți vitale ale succesului afacerii dvs. de marketing afiliat.

În primul rând, să creezi un formular de contact, astfel încât să poți contacta rapid clienții, în cazul în care au nevoie de informații suplimentare sau clarificări despre produsele pe care le promovezi..

Al doilea, pentru a crea o listă de e-mailuri întrebând web vizitatori pentru a completa formularul și pentru a vă abona la newsletterul dvs. Așadar, dacă publicați periodic postări pe blog pentru a vă promova produsele, ați dori să vă informați clienții despre cea mai recentă actualizare a acestor produse.

Formularele WP vă permite să creați rapid și rapid formularele de contact cu caracteristica sa drag and drop. Puteți chiar să selectați din mai multe șabloane de formular pre-construite. Este de asemenea 100% receptiv.

Îl puteți utiliza gratuit sau dacă doriți funcții mai avansate, planul premium începe de la 79,00 USD pe an.

Vizitați WPForms

2. Destul de legături

După cum sugerează și numele, Pretty Links fac ca link-urile dvs. de trimitere să arate mai bine prin scurtarea și personalizarea acestora pentru a le face să pară curate, memorabile, partajabile și vorbitoare. Linkurile mai scurte sunt mult mai bune decât cele mai lungi, deoarece legăturile lungi confundă clienții și s-ar putea crede că este o înșelătorie.

Puteți obține Linkuri frumoase începând de la 59 USD pe an pentru un singur site WordPress, 99 dolari pe an pentru până la 5 site-uri și 199 dolari pe an pentru până la 25 de site-uri.

Accesați Pretty Links

3. ThirstyAffiliates

Pluginul ThirstyAffiliates vă ajută la gestionarea legăturilor de afiliere. De exemplu, există o schimbare în legăturile dvs. și trebuie să le actualizați, puteți merge imediat la panoul de control și veți vedea toate linkurile de afiliere pe site-ul dvs. web. Puteți remedia în mod convenabil legăturile către cele corecte.

Un alt lucru bun în legătură cu acest plugin este faptul că folosește tipuri de postare personalizate corespunzător, astfel încât nu vor exista confruntări de date sau confruntări cu link-uri. Puteți adăuga, de asemenea, imagini la linkurile dvs. de afiliere și să urmăriți fiecare clic.

Este, de asemenea, un plugin gratuit. Dar, dacă doriți să deblocați funcțiile sale pro, inclusiv geolocații, import / export CSV, verificator automat de sănătate a legăturilor, conectare automată a cuvintelor cheie și multe altele, puteți obține un preț de până la 49 USD într-un singur site. Dacă aveți mai multe site-uri web afiliate, puteți achiziționa planul său de 79 USD pentru până la 5 site-uri sau 149 USD pentru site-uri nelimitate.

Accesați ThirstyAffiliates

4. EasyAzon

Dacă sunteți un marketer afiliat Amazon și căutați manual produse și creați linkurile de pe site-ul Amazon, atunci v-aș sugera să folosiți pluginul EasyAzon.

Cu EasyAzon, puteți crea automat linkuri de afiliere la orice produs Amazon. Te ajută chiar să găsești produse care se află în industria sau nișa aleasă. Pentru a facilita achiziționarea clienților de pe site-ul dvs. web, puteți adăuga și butonul „Cumpărați-l acum” al Amazon.

EasyAzon este un alt plugin gratuit. Dar, dacă aveți mai multe site-uri și doriți mai multe funcții profesionale, cum ar fi funcționalitatea „adăugați în coș”, link-uri de afiliere de imagini, ferestre de produse, cloaking automat de linkuri de afiliere, puteți cumpăra doar 47 USD. Dacă sunteți o agenție care creează site-uri web afiliate pentru clienți, o puteți obține pentru 67 USD.

Accesați EasyAzon

5. OptinMonster

Dacă doriți să vă creșteți lista de e-mailuri prin ferestre de tip pop-up și alte forme optine de conversie ridicate, puteți conta pe OptinMonster.

La prima vedere, este o aplicație autonomă, ceea ce înseamnă că poate fi integrată cu toate platformele de site-uri, în afară de WordPress. Trebuie să creați un cont OptinMonster pentru a putea profita de caracteristicile acestui plugin.

Cu OptinMonster, puteți creați tipuri de campanii personalizate, cum ar fi formularele pop-up, pop-up-uri de intrare-intrare, diapozitive, bare de plutire și bare de subsol etc..

Vă ajută să convertiți imediat vizitatorii dvs. în abonați sau chiar cumpărători. Cum? De exemplu, un vizitator se uită la produsele de înfrumusețare de pe site-ul dvs. web; puteți adăuga un pop-up cu intenție de ieșire care prezintă alte produse conexe care ar putea să-i atragă atenția, dați clic pe linkul de afiliere și apoi cumpărați.

OptinMonster este foarte ușor de utilizat. Chiar dacă sunteți nou în industria de marketing afiliat sau chiar în crearea de formulare, vine cu un constructor drag-and-drop pentru a crea cu ușurință forme și ferestre pop-up și personalizați-le în funcție de preferințele și tipul de campanie pe care îl derulați. a lansa. Dacă sunteți în căutarea unei alternative, ați putea fi interesat să luați în considerare SendinBlue.

Puteți obține OptinMonster începând de la 9 USD pe lună și poate merge până la 99 USD pe lună.

Accesați OptinMonster

6. MonsterInsights

Așadar, ați configurat linkurile dvs. de afiliere și ați creat campanii. Nu se termină acolo. Trebuie să urmăriți performanțele fiecărui link pentru a ști cât de multe vânzări ați obținut sau câți au decis să faceți clic pe un anumit link. În acest fel, veți putea să vă gândiți la următoarea dvs. mișcare.

Dacă știi exact cine este clientul tău, va fi mai ușor să crești traficul și vânzările. MonsterInsights vă ajută cu partea de analiză a afacerii dvs. de marketing afiliat. Conectează site-ul dvs. WordPress cu Google Analytics și afișează rapoarte de analiză în tabloul de bord WordPress.

MonsterInsights are o versiune gratuită și pro. Versiunea gratuită este suficientă pentru a acoperi nevoile dvs. de analiză, dar dacă doriți informații de raportare mai personalizate, atunci puteți achiziționa versiunea pro începând cu 99,50 USD pe an pentru un singur site, 199,50 USD pe an pentru până la 5 site-uri și 399,50 USD pe an pentru maxim 25 de site-uri.

Accesați MonsterInsights

7. AffiliateWP

AffiliateWP este o soluție de marketing afiliat care ține evidența legăturilor de afiliere, inclusiv produsele și prețurile asociate acestora. Cu acest plugin instalat, veți vedea o nouă filă pe tabloul de bord WordPress și, atunci când faceți clic pe acesta, veți vedea un tablou de bord care conține afiliații, câștigurile, vizitele și alte informații conexe..

Este ușor de instalat și configurat. Oferă urmărire precisă a afiliaților și raportare în timp real. Puteți exporta chiar și raportul în CSV, în scopuri de prognoză, contabilitate sau contabilitate.

Dacă aveți un singur site, puteți obține AffiliateWP pentru 99 USD pe an. Dacă sunteți o afacere mai mare, cu mai multe site-uri, atunci achiziționați planurile mai mari plătite începând de la 149 USD pe an, 249 USD pe an sau 499 USD pe an.

Accesați AffiliateWP

8. AdSanity

Dacă doriți venituri suplimentare, atunci de ce să nu faceți publicitate linkurilor dvs. de afiliere în bara laterală și în conținut? AdSanity ajută la gestionarea anunțurilor pe site-ul dvs. web și la păstrarea statisticilor.

Chiar dacă sunteți un începător complet, prin AdSanity, puteți crea reclame cu aspect profesional. Are o interfață curată și ușor de utilizat. Este ușor și rapid. Dacă doriți funcționalități mai avansate, pluginul este extensibil, ceea ce înseamnă că puteți adăuga mai multe suplimente în funcție de nevoile afacerii dvs. de marketing afiliat..

Dacă sunteți blogger și aveți un singur site web, îl puteți achiziționa cu doar 49 USD pe an. Dacă aveți mai multe site-uri și aveți acces la suplimentele sale pro, puteți obține planul anual de 149 USD sau planul de viață de 489 USD.

Accesați AdSanity

Concluzie

Începutul unei afaceri de marketing afiliat s-ar putea să nu fie ușor la început, dar, odată ce obțineți blocajul și începeți să câștigați comisioane, veți descoperi că este o afacere foarte profitabilă. Trebuie doar să-ți cunoști piața țintă și să le oferiți produsele potrivite.

Lucrul minunat este că nu trebuie să o faci manual. Cu ajutorul pluginurilor menționate mai sus, vă puteți stabili rapid afacerea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map