Marketing afiliat 101 – Teme și pluginuri WordPress pentru a vă propulsa succesul

Atunci când căutați să obțineți un profit pe marketingul afiliat, vă așteptați să promovați produse sau servicii câștigând comisioane. Modelul de afaceri este simplu: atunci când primesc o vânzare de pe link-ul dvs. de afiliere; primești o comisie. De aceea este aproape indispensabil să vă construiți site-ul cu toate cele mai bune instrumente de marketing afiliat pentru a atrage mai mulți clienți.


DAR, de ce marketing de afiliere? Ei bine, există multe beneficii pe care le puteți obține atunci când începeți o afacere de marketing afiliat. La început, nu trebuie să vă creați propriile produse și conținut. Pur și simplu recomandăm produsul altcuiva pe conținutul existent. Și, puteți fi membru al câtorva programe de afiliere doriți.

Dacă intenționați sau începeți doar o afacere de marketing afiliat. Iată câteva sfaturi:

 1. Decide cine este publicul tău țintă. Fii clar cu privire la piața-țintă și la nevoile lor pentru ca tu să poți promova produsele și serviciile potrivite pentru ei.
 2. Alegeți cu atenție ce programe de afiliere să vă alăturați. Examinați-le termenii și condițiile. Și, cercetează ce spun ceilalți membri despre aceste programe.
 3. Instalați instrumente pe site-ul dvs. web care sunt concentrate pe marketingul afiliat.
 4. Creați conținut extrem de antrenant.

Care sunt cele mai bune teme pentru marketing afiliat?

Acum, vorbind despre instrumentele potrivite, aici sunt cele mai bune teme care sunt proiectate și dezvoltate având în vedere afacerea de marketing afiliat. Înainte de a merge mai departe, avem și noi o versiune mai puțin extinsă a celor mai bune pluginuri WP de marketing afiliat aici.

1. Astra

Când auziți cuvântul Astra, gândiți-vă la o temă WordPress rapidă, ușoară și foarte personalizabilă. Și, într-adevăr, este. Nu avem decât cuvinte bune de spus: cinstita noastră revizuire cu tema Astra.

Este conceput pe baza unei abordări modulare în care sistemul este subdivizat în părți sau module mai mici, care vă permite să activați numai funcții care credeți că vor fi benefice pentru site-ul dvs. web.

De asemenea, este compatibil cu constructorii de pagini, inclusiv Elementor, Beaver Builder, Brizy, Gutenberg și multe altele. Puteți chiar să construiți rapid un site folosind Astra Starter Sites.

Tema Astra este gratuită, dar poate doriți să faceți upgrade la versiunea sa profesională dacă aveți nevoie de alte îmbunătățiri pe site-ul dvs. web. Prețul său începe de la 59 USD. Puteți instala cu cât mai multe site-uri doriți.

Vizitați Astra

2. Cadrul Genezei

Genesis Framework a fost dezvoltat de StudioPress, o companie de software creată și administrată de CopyBlogger Media. Este un cadru tematic de calitate premium, care funcționează bine cu WordPress.

Este, de asemenea, una dintre cele mai populare teme WordPress, dar funcționează mai ales ca cadru. În termenul laic, este o altă temă care are nevoie de o temă pentru copii. Unul dintre principalele motive pentru care Genesis are nevoie de o temă mai mică este, de obicei, o personalizare flexibilă, cum ar fi modificări în zona meniului, fundal, stil de font, culoare, etc..

Genesis Framework este foarte ușor de utilizat. Este fiabil când vine vorba de performanță, deoarece este o temă ușoară. De asemenea, oferă Instrumente SEO integrate. Geneza este atât de ușoară încât nu trebuie instalați pluginuri SEO suplimentare.

Când vine vorba de securitate și asistență, vă puteți aștepta tot ce este mai bun cu Geneza. Când deveniți membru de viață, veți primi, de asemenea, actualizări pe durata vieții a software-ului și securității lor.

Genesis este o plată unică, care începe de la 60 USD pentru cadru și în jur de 20 $ la 45 $ pentru fiecare temă pentru copii, unde puteți să vă aflați toată viața.

Vizitați Genesis Framework

3. KUPON

Kupon este o temă WordPress care este cea mai potrivită pentru oferte și cupoane zilnice. Este un furnizor de teme perfecte pentru majoritatea marketerilor afiliați și proprietarii de comerț electronic. Kupon are o interfață foarte ușor de utilizat, deoarece utilizează un constructor drag-and-drop unde puteți crea un șablon bun fără codificare.

Cu Kupon, nu veți avea nevoie de niciun plugin plătit pentru a crea un site cupon, o piață de oferte zilnice sau un magazin de cumpărare de grup..

Nu are nevoie de o temă pentru copii în comparație cu Geneza. În plus, puteți integra cu ușurință acest lucru cu alte teme precum WooCommerce și oferă acum automatizarea de marketing pe chat live Facebook.

Puteți achiziționa tema pentru doar 39 USD, care include suport pentru dezvoltatori timp de 6 luni. Acest preț arată foarte rezonabil, în special pentru începători, având în vedere caracteristicile disponibile în această temă.

Vizitați Kupon

4. Simpli Pro

Simpli Pro WP Theme este dedicat în special antreprenorilor de sex feminin. Este integrat cu constructorul de glisare și picătură King Composer și cu WP FluentForm plugin pentru constructor de forme care vă permite să preluați controlul complet asupra site-ului lor web fără a codifica nici măcar o singură linie.

Această temă poate fi folosită de orice antreprenor feminin, marketer online, mentor de viață, antrenor de sănătate sau blogger, deoarece este o temă de eCommerce WordPress foarte receptivă, cu un pachet complet.

În afară de design-urile sale excelente, Simpli Pro își extinde continuu funcționalitatea și încearcă tot posibilul să ofere o utilizare convenabilă pentru utilizatorii săi. Această temă este de asemenea fără glitch, deoarece a fost testată prin diferite dispozitive înainte de a fi publicată pentru a asigura performanța sa.

Puteți obține Simpli Pro pentru 49 de dolari pentru o licență unică și 79 $ pentru o licență nelimitată.

Accesați Simpli Pro

5. Creează Ultra

Themify este una dintre cele mai eficiente și mai flexibile teme WordPress, care vine cu o mulțime de skin-uri de design și site-uri demo încorporate din care să alegeți. Este foarte ușor de utilizat și personalizabil de la antet la subsol, deoarece utilizează un constructor drag-and-drop.

Piesele de modificare nu sunt utilizate numai pentru proiectările site-ului, dar poate fi util să configurați un adevărat site de probă cu doar câteva clicuri. De asemenea, puteți importa configurația demo care include setările temei, conținutul, meniurile, widget-urile, etc.

Cu Themify, puteți capta, de asemenea, funcții interesante, cum ar fi defilarea paralaxă, animații, contoare, glisor, hărți Google și multe altele.

Themify Ultra Theme costă pentru 59 de dolari în planul de prețuri standard, care include și toate cele 12 suplimente Builder.

Accesați Themify Ultra

6. Total

Total Theme este o temă polivalentă, deoarece puteți crea orice tip de site web, cum ar fi bloguri, site-uri de afaceri, portofoliu online și magazine de comerț electronic. Este una dintre cele mai populare teme din WordPress, mai ales datorită versatilității sale și a pachetelor cu instrumente și site-uri web demo.

Există o mulțime de caracteristici pe care ar trebui să le iubim cu Total. Este complet personalizabil și are o interfață ușor de utilizat. De asemenea, are 41+ demo-uri pentru asistare și peste 80 de opțiuni de blocuri de construire de pagini. Dacă doriți să începeți cu o afacere online, cu Total puteți integra cu ușurință WooCommerce cu site-ul dvs. web pentru a începe vânzarea online.

Tema totală costă începând de 59 USD, care include șase luni de asistență și acces pe viață la actualizări de temă.

Vizitați Total

7. MagPlus

MagPlus WP Theme a fost dezvoltat de „Theme Bubble”, care este foarte interesat de fiecare detaliu pentru a vă asigura că utilizatorii lor construiesc un site web excelent. MagPlus este o revistă tematică WordPress modernă, dinamică și conformă cu GDPR, care poate crea orice tip de site-uri web.

De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la performanțele sale, deoarece are un mecanism de cache personalizat încorporat, care ajută la accelerarea vitezei site-ului dvs. de aproape 2,4 ori. Acesta oferă, de asemenea, peste 40 de șabloane personalizate încorporate, 25+ machete de articole personalizate, modele personalizate și unice de antete și navigare ușoară a glisierelor și 20+ widget-uri personalizate exclusiv, toate în beneficiul utilizatorilor lor.

MagPlus costă 59 USD cu suport gratuit de 6 luni.

Accesați MagPlus

8. Pro Marketing

Marketing Pro a fost dezvoltat de un terț dezvoltator numit Restored 316 Designs și este susținut de StudioPress. Este una dintre temele specifice care sunt disponibile pe piață, care se concentrează pe o afacere de vânzare online.

Această temă folosește HTML5 pentru a fi actualizat cu caracteristicile moderne și pentru a ajuta dezvoltatorii să țină pasul cu dezvoltarea modernă a site-urilor web. Se pot potrivi cu 9 widget-uri diferite într-o singură pagină de pornire.

Utilizează constructorul de pagini Visual Composer pentru a construi cu ușurință un site web. De asemenea, are pluginul Slider Revolution și acceptă stilurile de fonturi WPML (WordPress Multilingual) și Google.

Dacă sunteți un marketer afiliat care este interesat să construiască diferite site-uri web de nișă, puteți obține Marketing Pro pentru 59 USD.

Accesați Marketing Pro

9. SteadyIncome

SteadyIncome este conceput special pentru marketeri afiliați, deoarece caracteristicile de aici te pot ajuta cu siguranță să câștigi bani online prin marketing afiliat. De asemenea, vă puteți baza pe performanța rapidă a temei, ceea ce crește conversia și îmbunătățește clasamentul site-ului dvs. în motoarele de căutare.

Este sensibil 100% și este dotat cu funcții puternice, cum ar fi optimizarea anunțurilor, instrumente de abonament, pictograme proeminente pentru social media și secțiunea de produse prezentate. De asemenea, prin sistemul său de setări granulare, puteți proiecta aspectul paginii de pornire în funcție de preferințele sau nevoile afacerii dvs..

Puteți achiziționa SteadyIncome Theme pentru doar 59 USD.

Accesați SteadyIncome

10. Pro pasiv inteligent de venit (tema copilului Genesis)

Smart Passive Income Pro Theme a fost derivat din cele trei elemente cheie ale unui business online de succes: design, conținut și strategie. Este o temă pentru copii Genesis care vă ajută să construiți un site web eficient de marketing afiliat.

Tema este foarte personalizabilă cu doar câteva clicuri de mouse. Puteți regla setările, culorile de fundal, imaginile și conținutul. Dacă intenționați să înființați un magazin online, acesta este pre-conceput pentru WooCommerce, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la construirea acestuia. De asemenea, este mobil și optimizat pentru fiecare browser.

Puteți obține site-ul dvs. Web funcționalizat cu Smart Passive Income Pro Theme împreună cu Genesis Framework pentru 99,95 USD.

Accesați Pro Pasiv de venit inteligent

Care sunt cele mai bune pluginuri și alte instrumente pentru marketing afiliat?

Așadar, ați ales ce temă să utilizați pentru site-ul dvs. web. Acum, ce pluginuri ar trebui să obțineți pentru a câștiga acest joc de comisioane de venituri?

1. Arhitectul prospera

Când vine vorba de constructor de pagini, Thrive Architect este opțiunea mai bună pentru marketerii afiliați. Este axat pe marketing și are o selecție excelentă de elemente, cum ar fi tabele, ratinguri de stele și suport pentru editare in linie.

De asemenea, are o bibliotecă cuprinzătoare de șabloane. Puteți salva și reutiliza fiecare secțiune pentru alt conținut de pe site-ul dvs. web.

Pe scurt, întrucât Thrive Architect este axat pe conversie, vă poate ajuta cu adevărat să accelerați în jocul de marketing afiliat.

Puteți obține Thrive Architect pentru 67 USD pentru o licență unică sau 97 USD pentru 5 licențe.

Vizitați Thrive Architect

2. AzonPress

Dacă sunteți asociat Amazon sau intenționați să fiți unul, atunci AzonPress este cel mai bun amic. Cu interfața sa ușor de utilizat, îți administrează afacerea afiliată lin și eficient.

Cu AzonPress, veți primi actualizări automate ale produsului, tabele responsive pentru produse, tabele de comparare automate, urmărirea exactă a afiliaților, machete personalizabile, direcționare geo și multe altele.

Puteți obține Azonpress pentru 39 USD pentru un singur site web, 79 dolari pentru 20 de site-uri și 199 USD pentru site-uri web nelimitate.

Accesați AzonPress

3. Destul de legături

Dacă sunteți proprietarul unui site de blog și doriți să câștigați comisioane de afiliere, puteți adăuga pur și simplu link-uri de afiliere la conținutul dvs. Și, pentru ca legăturile dvs. să pară curate, poate doriți să le scurtați. Atunci vine în imagine pluginul Pretty Links.

Spre deosebire de alte scurtături de link-uri, cum ar fi tinyurl.com și bit.ly, Pretty Links scurtează legăturile folosind propriul nume de domeniu. În plus, urmărește fiecare clic pe adresa URL și dacă vine din browser, sistem de operare și gazdă.

Pretty Links este gratuit, dar are și o versiune pro în care poți avea acces la mai multe instrumente și tipuri de redirecționare. În mod normal, are un preț de 118 dolari pe an, dar de multe ori este promovat cu 59 USD pe an pentru un singur site WordPress.

Accesați Pretty Links

4. Gramatic

Dacă publicați conținut în mod regulat, atunci Gramaticly este un instrument foarte util pentru a vă verifica ortografia și gramatica. Dacă există o greșeală de tipografie sau o greșeală gramaticală, vă informează gramatical și face sugestii despre ortografie sau gramatică corectă. Puteți pur și simplu să faceți clic pe corecție și înlocuiește automat greșeala.

Este o extensie gratuită a browserului Chrome și funcționează bine cu aproape oriunde, fie că este vorba de WordPress, e-mailuri, mesagerie, social media și aplicații de proiect.

Accesați Gramaticly

5. Google Analytics

Google Analytics este cel mai cuprinzător instrument pentru măsurarea rentabilității și înțelegerea clienților. Dacă sunteți serios cu marketingul afiliat, trebuie să știți câți vizitatori vin pe site-ul dvs. web și în ce produse se uită.

Cu Google Analytics, vă puteți urmări legăturile și conversiile, analiza comportamentul consumatorilor și puteți efectua teste separate. Analiza detaliată oferită de Google Analytics vă va ajuta să planificați și să implementați diferite strategii pentru a ajuta afacerea dvs. de marketing afiliat să aibă succes.

Accesați Google Analytics

6. SEMRush

Pentru ca vizitatorii să poată vizita site-ul dvs. web, trebuie să fie vizibil, nu? Și, cu cuvintele cheie și strategiile SEO potrivite plasate pe site-ul dvs., este posibil să aveți mai multe conversii. Așadar, aveți nevoie de un instrument precum SEMrush, care vă permite să efectuați căutări de cuvinte cheie, analiza concurenților, analiză de conținut, audit pe site și să remediați erori SEO.

Chiar și întreprinderile pe scară largă, cum ar fi PayPal, Forbes și Philips, folosesc SEMrush pentru a-și gestiona vizibilitatea web. Baza sa de date are mai mult de 120 de milioane de cuvinte cheie și 46 de milioane de domenii, ceea ce o face un set de instrumente de marketing all-in-one încredere.

Puteți încerca SEMrush gratuit. Dar, dacă doriți să faceți upgrade la versiunea sa Pro, îl puteți obține pentru 99,95 USD pe lună și poate ajunge la mai mult de 399,95 USD pe lună, în funcție de nevoile afacerii dvs..

Vizitați SEMrush

7. Ahrefs

Ahrefs este un alt instrument pe care nu doriți să îl pierdeți pentru creșterea traficului dvs. de căutare, monitorizarea nișei dvs. și analizarea strategiilor concurenților dvs. Acest instrument vă ajută să înțelegeți concurenții și vă sugerează modalități de a avea un clasament mai mare decât ei.

Cu Ahrefs, puteți găsi cuvintele cheie exacte pe care le clasează concurenții și volumul de trafic direcționat din aceste cuvinte cheie. Puteți vedea, de asemenea, care sunt cele mai vizitate pagini. Veți găsi, de asemenea, backlink-uri și alte valori SEO utile pentru a vă putea analiza concurenții și a-i compara cu dvs..

În acest fel, veți putea strategia de marketing. Ahrefs vă ajută să aveți un site web SEO optimizat în cel mai rapid și eficient mod posibil, ceea ce vă face să creșteți vizitele și conversia site-urilor web.

Puteți încerca 7 $, timp de 7 zile, apoi începeți la un abonament lunar de 99 USD.

Vizitați Ahrefs

8. Seful SEO

Cu mai mult de 5 milioane de instalații active, Yoast SEO este instrumentul ideal pentru majoritatea utilizatorilor WordPress, inclusiv marketerii afiliați, când vine vorba de optimizarea motoarelor de căutare. Are un set mare de instrumente care își propune să ajute site-ul dvs. web să fie pe pagina unu sau chiar numărul unu în rezultatele paginii de căutare.

Yoast SEO are cea mai avansată funcționalitate pentru sitemap-uri XML și conținut și analiză SEO pentru scrierea de conținut prietenos cu SEO. Puteți avea chiar și control complet asupra pesmetelor site-ului dvs., adăugând pur și simplu o bucată mică de cod. Puteți șterge titlul și meta descrierile pentru consecvență și marcare.

Yoast SEO este un plugin gratuit, dar dacă doriți să profitați de alte funcții și funcționalități avansate, obțineți o versiune premium începând cu 89 USD pentru un singur site.

Accesați Yoast SEO

9. Calendar editorial

În funcție de nișa aleasă și de cât de des creați conținut, puteți utiliza pluginul Calendar Calendar pentru programarea postărilor care vor fi la timp pentru un eveniment specific relevant pentru piața dvs. țintă.

Cu Calendar editorial, puteți vizualiza toate postările și când sunt programate să fie postate, trageți-le și aruncați-le pentru a schimba datele, edita rapid titlul, conținutul și timpul, gestionați postările scrise de mai mulți autori, precum și gestiona schițele folosind noul sertare proiecte.

Rețineți că toate funcțiile acestui plugin pot fi accesate doar de către un administrator și editor. Dacă aveți colaboratori la site-ul dvs. web, acestea pot salva postările numai în modul de proiectare și pot muta propriile postări. Abonații pot vedea calendarul și nu fac modificări în el.

Accesați Calendarul editorial

10. MailChimp

Marketingul prin e-mail este unul dintre cele mai eficiente moduri de a obține mai mulți clienți pentru afacerea dvs. de marketing afiliat. Și, MailChimp este unul dintre cele mai puternice instrumente de care ai avea nevoie pentru trimiterea de e-mailuri pentru a ajunge la publicul țintă, a-ți promova produsele și a le converti în vânzări..

Nu numai că vă puteți conecta cu publicul dvs. prin e-mail, dar MailChimp vă ajută, de asemenea, să creați mesageria potrivită și să o publicați prin pagini de destinație, social media, cărți poștale, anunțuri digitale și formulare de înscriere.

Puteți crea buletine informative cu o notă de branding, să programați campanii, să urmăriți ratele deschise, să gestionați profilurile abonaților dvs., să efectuați analize și să generați rapoarte pentru o mai bună înțelegere a comportamentului abonaților. Puteți efectua chiar și testarea separată și segmentarea listei de corespondență.

MailChimp este gratuit pentru un număr maxim de 2.000 de contacte, 10.000 de trimiteri lunare și 2.000 de trimiteri zilnice. Este ideal dacă începi doar să-ți crești audiența. Puteți face upgrade, însă, la planul său plătit începând de la 9,99 USD pe lună.

Accesați MailChimp

Concluzie

Dincolo de orice îndoială, marketingul afiliat este într-adevăr o afacere online extrem de profitabilă. Succesul său depinde totuși de diferite aspecte, cum ar fi strategia dvs. de a vă infiltra pe piața țintă și eficiența în utilizarea instrumentelor de marketing afiliat.

Dacă înveți să folosești temele și instrumentele pe care le-am menționat mai sus, vei putea începe și crește propriul imperiu de marketing afiliat. A face greșeli este o experiență de învățare, dar înarmat cu cele mai bune teme și instrumente pe care le folosesc specialiștii, sunteți pe drumul dvs. cu culori zburătoare!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map