BigCommerce vs. WooCommerce: Cine are mâna superioară?

Este timpul dvs. să vă aventurați într-o afacere de comerț electronic? Dacă da, ați decis deja ce platformă de comerț electronic doriți să utilizați și care este potrivită pentru funcțiile și funcțiile pe care le aveți în minte?


BigCommerce și WooCommerce sunt doi jucători mari atunci când vine vorba de platformele de comerț electronic. Vă recomandăm să vă formați o opinie despre care să o utilizați prin listarea comparației celor două, de la caracteristicile lor, la prețuri, la asistență, la ușurința de utilizare și multe altele.

Prezentare generală: BigCommerce vs. WooCommerce

Mare comerț

Sa incepem cu BigCommerce.

Este o platformă de comerț electronic complet găzduită, care are o mare parte, în special pentru noii proprietari de afaceri, deoarece puteți obține tot ce aveți nevoie ca starter.

Pentru a începe un nou site web, trebuie să aveți găzduire (unde site-ul dvs. web locuiește pe internet), design, conținut, plăți, coș, funcții de marketing, asistență și multe altele. În BigCommerce, acestea acoperă totul într-un singur preț.

Dar, un factor pe care trebuie să-l aveți în vedere înainte de a vă înscrie cu BigCommerce este că, odată ce vă înscrieți cu ei și începeți să creați site-ul dvs. de comerț electronic, veți fi „ținut ostatic”, deoarece nu există opțiuni pentru a vă muta site-ul cu oricare altul furnizori de găzduire.

Un alt lucru este că datele dvs. sunt partajate cu alte magazine BigCommerce.

BigCommerce oferă însă o opțiune de a-și integra platforma prin WordPress. Cu acest tip de configurare, vă puteți gestiona conținutul front-end cu WordPress, iar backend-ul va fi cu BigCommerce

WooCommerce

WooCommerce este un popular plugin gratuit de comerț electronic pentru WordPress și asigură 30% din toate magazinele online. Deci, dacă doriți să utilizați WooCommerce, atunci site-ul dvs. ar trebui să fie pe WordPress.org. Dacă aveți deja un blog sau un site WordPress, atunci este ușor să construiți un magazin de comerț electronic cu pluginul WooCommerce. Puteți sări imediat și înaintați în fața noastră Ghid complet de configurare a site-ului WooCommerce.

Ce inseamna asta?

WooCommerce și WordPress combinate înseamnă că aveți controlul deplin și proprietatea pe site-ul dvs. web. Puteți alege orice furnizor de găzduire web care vă place, spre deosebire de BigCommerce unde sunteți legat.

WooCommerce oferă, de asemenea, o mulțime de funcții integrate pentru a vă ajuta să vă gestionați magazinul online. Acestea includ procesarea plăților, gestionarea stocurilor, transportul, cuponul și multe altele. Misto, nu-i asa??

Caracteristici

Acum, să vedem caracteristicile pe care le au BigCommerce și WooCommerce.

BigCommerce

BigCommerce oferă o mulțime de funcții. Puteți proiecta un magazin de comerț electronic atractiv și intuitiv în mai puțin de jumătate din timpul necesar în crearea unui site web.

Puteți alege dintr-o mare varietate de teme, gratuite și plătite, pentru a vă ajuta să începeți. Nu vă faceți griji pentru a nu obține o temă potrivită pentru nișa dvs., deoarece acestea au la dispoziție o mulțime de industrii, cum ar fi moda, mâncare și băuturi, arte și meserii, animale de companie, automobile și industriale, jucării și jocuri și multe altele.

Chiar dacă sunteți un non-tech, puteți totuși să vă personalizați magazinul, făcând mai ușor pentru utilizatorii dvs. să facă cumpărături pe magazinul dvs., cu editorul său ușor de utilizat în magazin, precum și cu logică condiționată, fișiere lingvistice, baze modulare flexibile de cod, și funcționalitate de căutare.

BigCommerce are, de asemenea, instrumente de optimizare a conversiilor integrate pentru a vă ajuta să creșteți rapid veniturile. Serverul său de căruțe abandonat ajută la reducerea abandonului de coș. PayPal One Touch ajută la creșterea plății.

Puteți utiliza, de asemenea, o casă de pagină de 1 pagină pentru a crește conversia, adăuga recenzii ale produselor pentru a crește încrederea consumatorilor și adăuga cupoane și reduceri integrate pentru a oferi stimulente cumpărătorilor.

Unele funcții suplimentare includ analize de comerț electronic, optimizarea motorului de căutare, integrarea perfectă cu alte aplicații preferate, transportul și îndeplinirea comenzilor, acceptarea plăților și multe altele.

Nu este rău, nu?

WooCommerce

WooCommerce oferă, de asemenea, o gamă largă de caracteristici pentru a vă ajuta să construiți un magazin online util WordPress. Puteți personaliza magazinul dvs. atât timp cât doriți, deoarece este open source și este construit pe WordPress.

Puteți alege dintre una dintre temele sale WooCommerce și să o integrați ușor cu WordPress. Puteți chiar alege dintre mai mult de 55.000 de plugin-uri WordPress gratuite și plătite, care se potrivesc nevoilor dvs. de comerț electronic.

Cu WooCommerce, puteți folosi diferite extensii pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți magazinul de comerț electronic, de la plăți, expediere, marketing, până la gestionarea magazinului și multe altele. De asemenea, puteți lărgi opțiunile clienților la culori și dimensiuni prin intermediul variații în WooCommerce.

Iată câteva dintre cele mai populare extensii WooCommerce pe care le puteți utiliza pentru magazinul dvs. online:

  • Abonamente WooCommerce – pentru plăți recurente și tarifare automată pentru clienți
  • Rezervări WooCommerce – pentru rezervarea de întâlniri, rezervări sau închirierea de produse sau echipamente de pe site-ul dvs. web
  • Produse suplimentare – pentru oferte suplimentare, cum ar fi ambalarea cadourilor sau adăugarea unei note speciale la produsul dvs.
  • WooCommerce Membership – pentru a oferi membrilor acces gratuit la conținut sau produs specific sau la un anumit preț
  • Urmărirea expedierii – pentru urmărirea expedierii comenzilor clienților dumneavoastră

Un alt lucru minunat despre WooCommerce este că îți poți gestiona magazinul online cu aplicația sa mobilă prin gateway-urile sale de plată. Unele funcții mai grozave includ procesarea plăților încorporate, cum ar fi PayPal și Stripe, personalizarea limbii și a monedelor, evaluarea și recenziile produselor și raportarea. În cazul în care sunteți interesat, avem și un tutorial video despre cum să trimiteți cumpărătorii dvs. direct la plata în WooCommerce.

Cu toate lucrurile menționate, care credeți că vine?

Fără îndoială, este WooCommerce.

Ușurință în utilizare

BigCommerce

BigCommerce este una dintre cele mai ușoare platforme de utilizat atunci când vine vorba de magazinul dvs. online. Procesul de îmbarcare este ușor de înțeles și există o mulțime de funcții încorporate, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pluginuri.

BigCommerce vă ajută, de asemenea, să vă creați site-ul dvs. web la un timp minim. Dacă nu sunteți un tech-tech, nu vă faceți griji, deoarece BigCommerce a obținut totul pentru dvs..

WooCommerce

WooCommerce are multe de oferit atunci când vine vorba de teme și pluginuri. Dar, va dura mai mult timp pentru a pune toate datele pe WordPress. Există un pic de curbă de învățare cu ea.

Trebuie să fiți mai facil să gestionați site-ul dvs., inclusiv actualizări și să vă asigurați că site-ul dvs. este securizat. Din fericire, WooCommerce oferă mai multe plugin-uri, cum ar fi plugin-uri de securitate, de exemplu, care vă vor ajuta să automatizați procesul.

Dacă ești deja obișnuit să folosești WordPress, crearea unui magazin online va fi ca o plimbare în parc.

Acesta este motivul pentru care, atunci când vine vorba de ușurința de utilizare, BigCommerce vine deasupra.

scalabilitate

BigCommerce

Dacă ești un startup sau o afacere mică, BigCommerce este o alegere excelentă pentru tine. Și dacă intenționați să vă extindeți, BigCommerce oferă produse nelimitate, stocare de fișiere și lățime de bandă.

BigCommerce oferă, de asemenea, 99.9% uptime și timp mai rapid de încărcare a paginii. Odată ce acest lucru este configurat pe magazinul dvs., veți obține conversii mai bune și mai multă experiență pozitivă pentru clienți.

Lucrul aici este că pe măsură ce crești, devine din ce în ce mai scump, pe măsură ce ești actualizat automat la un plan superior când ai atins o anumită cifră anuală de vânzări online..

WooCommerce

Cu WooCommerce, îți poți dezvolta afacerea așa cum o dorești, deoarece este o platformă open source. Puteți posta produse, imagini și galerii nelimitate și puteți gestiona tranzacții nelimitate. Dar, de asemenea, trebuie să vă actualizați planul de găzduire WooCommerce pe măsură ce magazinul dvs. de comerț electronic crește.

Spre deosebire de BigCommerce, sunteți cel care menține actualizările, copiile de siguranță și securitatea site-ului. Dar acest lucru înseamnă că aveți posibilitatea de a alege ce pluginuri să utilizați pentru afacerea dvs..

Dacă nu vă place să vă ocupați de lucrurile tehnice de pe site-ul dvs. web, aveți opțiunea de a angaja un dezvoltator pentru a face acest lucru pentru dvs..

Așadar, din punct de vedere al scalabilității, WooCommerce este în frunte.

Prețuri

BigCommerce

BigCommerce oferă patru planuri de prețuri diferite, precum Standard, Plus, Pro și Enterprise, care variază de la 29,95 USD pe lună până la 249,95 USD pe lună și mai mari, în funcție de vânzările online ale clienților..

Nu includ taxe de tranzacție, produse nelimitate, stocare de fișiere și lățime de bandă și conturi de personal nelimitate. Taxa de procesare a cardurilor de debit și credit începe de la 2,9% + 0,30 USD pe tranzacție pentru toate planurile BigCommerce.

Dacă vânzările dvs. online sunt mai mici de 400 USD, atunci planul dvs. este Pro, care este de 249,95 USD pe lună. Dar, pe măsură ce afacerea dvs. crește, spuneți 200K de dolari suplimentari, va trebui să plătiți încă 150 de dolari pe lună.

Dacă doriți funcții de economisire a coșurilor abandonate și de segmentare a clienților, alegeți un plan superior.

WooCommerce

WooCommerce este un plugin gratuit pentru eCommerce WordPress. Pur și simplu îl puteți descărca și instala pe site-ul dvs. WordPress.

Dar bineînțeles, pentru a-ți funcționa magazinul online, ai nevoie de un nume de domeniu, un pachet de găzduire și un certificat SSL. Obțineți lista cu cele mai bune servicii ieftine de găzduire web.

Extensiile WooCommerce pot fi puțin costisitoare, dar le puteți cumpăra doar atunci când aveți nevoie. De asemenea, puteți căuta pluginuri WordPress gratuite sau ieftine pentru WooCommerce.

Evident, puteți beneficia la maxim de bugetul dvs. cu WooCommerce.

A sustine

BigCommerce

BigCommerce oferă suport excelent utilizatorilor săi. Toate planurile sale vin cu 24/7 de asistență a agentului live. În orice moment al zilei vă confruntați cu probleme pe site-ul dvs. web, veți primi cu siguranță asistență imediat.

De asemenea, au un centru de ajutor, care include tone de sfaturi utile, trucuri și recomandări pentru utilizatori.

După ce vă înscrieți la Planul lor de întreprindere, veți putea avea acces la asistență de rutare rapidă, va deveni o prioritate cu întrebările dvs., accesul la gestionarea strategică a contului și asistența API.

WooCommerce

WooCommerce oferă materiale și tutoriale care acoperă problemele și întrebările generale ale utilizatorilor lor. De asemenea, încurajează forumurile în care utilizatorii pot interacționa între ei și pot primi sfaturi unul de la altul.

WooCommerce oferă doar chat live și sistem de ticketing. Nu au asistență la telefon, e-mail sau social media. Dacă aveți probleme cu serverul, puteți contacta furnizorul de găzduire WooCommerce.

Acest lucru face BigCommerce un câștigător atunci când vine vorba de asistență pentru clienți.

Deci, care ar trebui să alegeți? BigCommerce sau WooCommerce?

BigCommerce și WooCommerce sunt de fapt o alegere excelentă în funcție de preferințe.

Dacă doriți să construiți rapid un magazin online fără să vă gândiți la aspectele tehnice ale paginii dvs., atunci înregistrați-vă cu BigCommerce.

Cu BigCommerce, nu trebuie să vă faceți griji mai mult și vă poate economisi timpul la construirea magazinului dvs. online. După ce v-ați înscris, nu trebuie să petreceți mult timp pentru a vă crea site-ul. BigCommerce are totul pentru tine.

Lucrul aici este că va trebui să plătiți mai mult pe măsură ce afacerea dvs. crește. În plus, nu aveți un control și o proprietate completă pe site-ul dvs. web.

Dar, dacă doriți să preluați controlul complet asupra site-ului dvs. web și dacă doriți o configurație mai favorabilă bugetului, alegeți WooCommerce.

Așa cum am menționat, acesta rulează prin WordPress, ceea ce face controlul și personalizarea ta nesfârșite. Vă puteți juca cu creativitatea dvs. atât cât doriți. Costul este mai accesibil, în special pentru antreprenorii în devenire.

Singurul dezavantaj este că trebuie să gestionați singur software-ul și trebuie să petreceți mai mult timp creând pagina dvs. Dar, desigur, tot ce trebuie să înveți cu acest lucru poate fi căutat online.

Deci ce mai aștepți? Construiește acel magazin online și începe să câștigi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector