Alternative ieftine ieftin pentru a lansa magazinul dvs. de comerț electronic

În mijlocul alegerii platformei eCommerce potrivite, Shopify își va găsi întotdeauna calea în partea de sus a listei. Este unul dintre cei mai obișnuiți producători de comerț electronic. Popularitatea are avantajul său, deoarece oamenii îl recomandă de obicei noilor veniți în afacerea de comerț electronic, chiar și fără a înțelege profund dezavantajele.


Dar tu stii ce? Shopify nu este un singur tip de soluție pentru toate tipurile de platformă.

Să enumerăm mai întâi motivul pentru care Shopify este popular:

 • Ușor de utilizat – Shopify este ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii non-techie.
 • Are o interfață frumoasă – Shopify oferă teme atrăgătoare care pot fi folosite gratuit.
 • Se ocupă cu toată tehnicitatea – în cazul în care utilizatorii nici măcar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la căderea piratelor și a timpului de oprire al serverului. Ei se ocupă de tot pentru abonații lor.
 • Suport 24/7 – Echipa sa de asistență este întotdeauna gata de salvare 24/7. Consultanții terți sunt de asemenea dispuși să vă ajute.

Cu toate acestea, toate caracteristicile excepționale vin la un preț.

Unele dintre dezavantajele Shopify sunt:

 • Scump de utilizat – atunci când achiziționați Shopify pentru prima dată, veți observa că coșul de cumpărături de bază nu are practic nicio caracteristică. În consecință, veți ajunge să cumpărați aplicații terțe pentru a acoperi crearea comerțului electronic.
 • Taxe de tranzacție – dacă alegeți să aveți sistemul dvs. de plată, Shopify vă va percepe o taxă de tranzacție ridicată începând cu 2% pe tranzacție, care poate fi abruptă. Vă încurajează cu forță să cumpărați sistemul său de tranzacții numit Shopify Payments.
 • Suport internațional sărac – dacă intenționați să porniți un magazin de comerț electronic care să accepte servicii internaționale, cu siguranță Shopify nu este potrivit pentru dvs. Plata Shopify acceptă doar câteva țări pe care le puteți vedea în lista de mai jos. Dacă țara vizată nu se află pe listă, Shopify vă va percepe o taxă de tranzacție mai mare.
  • Statele Unite
  • Canada
  • Regatul Unit
  • Irlanda
  • Australia
  • Noua Zeelanda
  • Singapur
 • Limitările produsului – există o mulțime de produse care nu sunt permise să vândă pe Shopify. Exemple de jucării sexuale / jucării pentru adulți, vapori și alte produse lichide, etc. Există o listă lungă de produse interzise pe care trebuie să le verificați din când în când pentru a evita interzicerea magazinului dvs..
 • Limitat la 3 seturi de variante pe produs – Shopify limitează varietatea produselor. Dacă nu vindeți mai multe opțiuni diferite din care să alegeți, Shopify nu este pentru dvs. De exemplu, vindeți un widget; puteți oferi doar trei tipuri de alegeri, cum ar fi dimensiunea, culoarea și materialul.

Cele mai bune funcții ale Shopify sunt disponibile numai în planurile lor superioare. Ce se întâmplă dacă un nou vânzător nu își permite să își cumpere planurile premium? De asemenea, oferă funcții rare la un preț mai mic planuri.

Shopify începe de la 79 USD / lună ca un plan regulat. Dacă doriți să operați un magazin online în mai multe țări, trebuie să vă înscrieți pe Shopify Plus, care costă 2000 $ / lună sau să plătiți mai mult pentru un plugin de limbă.

Până acum, te-am convins de ce Shopify este cumva o platformă prea evaluată? Rețineți că este posibil să scanați și nostru tutorial video despre construirea unui magazin de comerț electronic ușor, rapid și gratuit și al nostru ghid extins despre cum să construiți un magazin de comerț electronic în WordPress. Cu aceasta, matrița este aruncată și vom continua acum să discutăm despre cele mai bune alternative ieftine Shopify.

1. BigCommerce

BigCommerce este prima cea mai bună alternativă la Shopify. Deși BigCommerce are aceleași caracteristici ca Shopify, acesta oferă un preț mult mai mic decât Shopify.

Iată aceleași caracteristici pe care BigCommerce le împărtășește cu Shopify:

 • Ușor de utilizat
 • Șabloane gratuite cu aspect bun
 • Suport 24/7
 • Se ocupă de toate tehnologiile

Avantajele BigCommerce

1. Oferă funcții complete din cutie

BigCommerce este opusul Shopify când vine vorba de coșul de cumpărături de bază. După cum am menționat anterior, coșul de bază Shopify nu este de obicei nimic. Pe de altă parte, BigCommerce oferă funcții mai atractive pe care le puteți achiziționa la același cost cu Shopify.

BigCommerce oferă funcții de reducere deosebite, chiar și pe cele mai ieftine planuri. Unele oferte sunt:

 • Cumpărați o singură promoție gratuită
 • Reduceri periodice
 • Reduceri pe niveluri bazate pe cantitate
 • Reduceri la clienți de încredere

Ofertele de reducere de bază ale BigCommerce sunt mai bune decât plug-urile terță parte ale Shopify și puteți obține, dacă este gratuit, din cutie.

2. BigCommerce nu percepe nicio taxă de tranzacție

Cu BigCommerce, puteți alege orice sistem de plată pe care doriți să îl implementați în magazinul dvs. fără să vă faceți griji cu privire la taxa de tranzacție. Chiar și atunci când nu rezidați pe lista de țări menționată, BigCommerce nu vă va percepe încă taxele tranzacționale.

3. BigCommerce oferă vânzări cu mai multe canale din cutie

Cu BigCommerce, vă puteți gestiona magazinul prin Amazon, eBay, Facebook și Pinterest. Puteți chiar sincroniza inventarul dvs. pentru fiecare piață, ceea ce este un economizor excelent de la achiziționarea de instrumente terțe.

4. BigCommerce este mult mai ieftin

Cu toate caracteristicile extracomandate ale BigCommerce, puteți economisi o mulțime de bani din achiziționarea aplicațiilor terță parte ale Shopify. În plus, BigCommerce nu limitează nici variațiile pe care doriți să le oferiți clienților dvs.. Vedeți cum a evoluat BigCommerce împotriva WooCommerce, astfel încât să puteți obține informații suplimentare.

Accesați BigCommerce

2. WooCommerce

WooCommerce este un plugin gratuit WordPress care vă permite să efectuați tranzacțiile de comerț electronic la cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume. Unul dintre avantajele masive ale Woocommerce pentru Shopify este că este complet gratuit și are un ecosistem substanțial de la terți. Ba chiar avem asta ghidul cel mai recent, integrat și non-techie în configurarea WooCommerce în WordPress.

Avantajele WooCommerce

1. Ușor de configurat

WooCommerce vă oferă un control complet asupra site-ului dvs. web. Puteți edita și modifica coșul de cumpărături după propriile reguli și puteți seta prețurile produselor la propriile decizii.

2. Gratuit de utilizat

WooCommerce este 100% gratuit. Puteți alege, de asemenea, orice condiții de plată doriți. Cel mai popular sistem de plată de pe WooCommerce este PayPal și Stripe. Dacă nu sunteți confortabil cu cei doi, puteți instala un alt sistem de plată fără taxe de tranzacție.

3. Modalitate mai bună de blogging

Deoarece WooCommerce este un plugin pe WordPress, puteți crea cu ușurință blogul dvs. pe WordPress, deoarece este cea mai populară platformă de blogging din toate timpurile. În afară de a funcționa fără probleme cu blogurile dvs., puteți coexista WooCommerce cu același domeniu, care beneficiază de SEO.

Dar, există și unele dezavantaje pe care trebuie să le luați în considerare. WooCommerce este scos din cutie, spre deosebire de Shopify. Necesită mai multe cunoștințe tehnice pentru personalizare, deoarece ai control complet asupra paginii tale.

În plus, vă solicită să cumpărați furnizorul dvs. de găzduire pentru a accelera funcția din casetă și aveți șansa de a avea un conflict cu alte plugin.

Accesați WooCommerce

3. Deschideți coșul

OpenCart are o mulțime de asemănări cu WooCommerce. Primul este că este 100% gratuit de utilizat. OpenCart este o soluție pre-dezvoltată de coșuri de cumpărături, care poate fi utilizată pentru a funcționa ca un magazin de comerț electronic complet operat.

În afară de a fi liber de utilizat, iată câteva caracteristici bune ale coșului deschis:

 • Ușor de utilizat – Utilizarea coșului deschis este ușor de utilizat și puteți personaliza cu ușurință coșul de cumpărături la controlul dvs..
 • Vă permite să aveți un blog cu același domeniu
 • Rapid și ușor
 • Vă permite să controlați codul sursă pentru site-ul dvs.

Dacă sunteți priceput din punct de vedere tehnic, puteți modifica cu ușurință Open Cart pentru a face orice doriți.

Dezavantajul neobișnuit al OpenCart este, însă, că nu există prea mult suport terță parte în comparație cu alte platforme și, într-un fel, necesită o cunoaștere din punct de vedere tehnic pentru a putea prelua controlul asupra paginii dvs..

Accesați coșul deschis

4. Magento

Magento se situează ca a treia cea mai bună platformă de eCommerce lângă Shopify și WooCommerce. Magento este, de asemenea, o platformă 100% gratuită și aceasta este singura asemănare pe care o are între WooCommerce și OpenCart.

Unele dintre cele mai bune caracteristici ale Magento sunt:

 • Prezentată ca fiind cea mai bogată platformă de comerț electronic – Magento a fost standard pentru magazinele high-end. Este baza celor mai scumpe produse de pe piață. Este o platformă de comerț electronic mai flexibilă și mai scalabilă pe piață.
 • Asistență terță parte – Magento are o mulțime de asistențe terțe cu mii de extensii și pluginuri personalizate din care să alegeți.

Dezavantajul folosirii Magento este că necesită găzduire web high-end, care costă și o mulțime de bani. De asemenea, necesită abilitate tehnică pentru a integra site-ul dvs. de comerț electronic dorit în întregime și este un pic complicat de utilizat, mai ales dacă sunteți un începător.

Vizitați Magento

5. Wix

Deși nu recomand foarte mult utilizarea Wix, este o platformă excelentă pentru a crea un magazin de comerț electronic cu aspect atractiv. Oferă o mare varietate de șabloane frumoase, aplicații și opțiuni personalizabile.

Wix nu are caracteristici majore pe care alte platforme trebuie să le ofere. Nu are suport FBA, suport SEO, recuperare a coșului abandonat și alte elemente esențiale pe care ar trebui să le dețină un coș de cumpărături.

Dar, dacă ești un magazin hobbyist, Wix poate lucra pentru tine.

Vizitați Wix

Concluzie

Shopify are multe avantaje și contra, iar alegerea platformei de comerț electronic adecvat va reduce toate nevoile individuale.

Aș spune că BigCommerce este o alternativă demnă pentru Shopify. Nu se ocupă cu multe limitări ale produselor și nu există taxe de tranzacție. În cele din urmă, BigCommerce iese în evidență dacă:

 1. Cereți mai multe variante ale produselor dvs.
 2. Aveți un buget limitat la început

Acolo îl ai. Intrați în jocul eCommerce înarmați-vă cu o mai bună înțelegere a platformelor de comerț electronic care vă pot oferi libertatea de alegere împotriva Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map