10 cele mai bune servicii și software de e-mail marketing pentru 2019

Puteți risipi orice trebuie să spună despre acești email marketing marketing. Nu mai puțin de Business.com a dezvăluit că „pentru fiecare $ 1 cheltuit pe marketing prin e-mail în Statele Unite, randamentul mediu este de 44 USD”. Dacă acesta nu este un ROI remarcabil pentru dvs., trebuie să veniți cu modalități mai creative decât să faceți e-mailuri pentru a comunica și a împărtăși știrile cu clienții. Nu se poate nega faptul că este încă o strategie de marketing cea mai eficientă din toate timpurile.


Dacă doriți ca clienții dvs. să simtă că sunt vrednici și să se asigure că primesc conținut informativ, atunci este posibil să aveți nevoie de cel mai bun software de marketing care să vă ajute compania să aibă o reputație.

Cum să alegeți cel mai bun serviciu de e-mail marketing

Permiteți-ne să vă prezentăm prin factorii pe care trebuie să îi luați în considerare în alegerea serviciului potrivit de marketing prin e-mail.

1. Preț

Desigur, este partea de sus a listei. După ce ați dat seama că prețul este cea mai crucială problemă în considerare, asigurați-vă că vă abonați la planul demn de serviciul și comoditatea lor.

Încercați să evaluați poziția dvs. de afaceri dacă afacerea poate susține la abonarea acestui serviciu de marketing și dacă va fi benefic pentru afacerea să crească.

Nu este nimic în neregulă în a investi în acest tip de servicii, dar este vital să cercetăm cel mai potrivit care te va ajuta cu adevărat.

2. Ușor de utilizat

Mulți dintre proprietarii de site-uri nu sunt prea informați despre probleme tehnice. Deci, în alegerea serviciului de marketing potrivit, asigurați-vă întotdeauna că este simplu și ușor de utilizat. Aruncați o privire la aceste plugin-uri de marketing prin e-mail care vă poate duce la nivelul următor în campaniile dvs. de comerț electronic.

3. Livrare

Livrarea înseamnă capacitatea serviciului de marketing de a livra e-mailuri la ora programată. Este prioritar să alegeți un serviciu care să asigure rate maxime de livrare.

4. A / B Instrumente de testare a diviziunii

Testarea A / B calculează comportamentul clientului. Este utilizat pentru a determina ce variație are o performanță mai bună pentru un obiectiv de conversie dat.

Un astfel de instrument este un mod minunat de a determina ce strategie funcționează și care nu funcționează. Acest lucru poate fi bun împreună cu diferite niveluri, cum ar fi:

 • A / B Testarea titlului de e-mail
 • A / B Testarea copiei de captură prin poștă
 • A / B Testarea ratei de e-mail deschis

5. Analytics și raportare

Analiza și raportarea vă ajută să determinați mișcarea clienților dvs. și cât de eficient este strategia dvs. de marketing prin e-mail prin rata deschisă și de clic, și cât de mare este rata de conversie.

6. Instrumente de automatizare

Instrumentele de automatizare nu sunt obligatorii pentru toți marketerii de e-mail, dar ar putea fi o modalitate de a avea un venit pasiv pentru afacerea dvs..

Dacă tocmai începeți, ar trebui să găsiți un serviciu de marketing prin e-mail care să ofere segmentare care să vă ajute să livrați conținut mai relevant pentru abonații dvs..

7. Former Builder

Este convenabil dacă alegeți un software de marketing care oferă un constructor de forme excelent. Creatorul de formulare face ca strategia ta să fie mai captivantă prin utilizarea formularelor de înscriere în funcție de ofertele tale. Am enumerat cele mai bune pluginuri pentru formular WP să te lase să decizi care ți se potrivește cel mai bine.

8. Integrare

Dacă afacerea dvs. folosește aplicații precum WordPress, Shopify, WooCommerce și altele, asigurați-vă că software-ul serviciului dvs. de marketing se poate înțelege cu ele. De asemenea, asigurați-vă că toate instrumentele esențiale pe care le utilizați nu se vor bloca atunci când utilizați un software specific de marketing prin e-mail.

Servicii de marketing prin e-mail de top

Acum, să mergem la cel mai bun software de marketing prin e-mail pe care îl puteți folosi pentru compania dvs..

1. ConvertKit

ConvertKit este un furnizor de servicii de e-mail care este util, în special pentru bloggeri, podcasters și alte companii care construiesc audiențe..

ConvertKit are, de asemenea, funcția de automatizare vizuală care vă va permite să creați un design în orice mod doriți. Cu ConvertKit, totul este realizat în interiorul editorului automat. Deci, făcând clic pe un pas de e-mail vă va permite să o editați inline.

Spre deosebire de alți furnizori de servicii de e-mail, ConverKit se concentrează în principal pe e-mailuri doar text, care este mai intim în comunicarea cu abonații dvs..

ConvertKit începe cu o probă gratuită de 14 zile și 29 USD / lună.

Accesați ConvertKit

2. Aweber

Aweber este unul dintre cei mai consacrați furnizori de servicii de marketing prin e-mail. Afacerea funcționa încă din anii ’90, ceea ce o face un serviciu de marketing de încredere.

Aweber este cel mai bun pentru a fi utilizat în șabloanele formularului de înscriere. Este ușor de utilizat, în special pentru utilizatorii non-tech, deoarece este ușor de utilizat la personalizarea formularelor de înscriere. Aweber are funcționalitate A / B Testing pe formularele care au fost trimise destinatarilor dvs., astfel încât puteți verifica cu ușurință dacă strategia dvs. funcționează sau nu.

O altă caracteristică cunoscută a Aweber este aplicațiile mobile Aweber pe care le puteți trimite e-mailuri în mod convenabil prin utilizarea telefoanelor dvs. mobile.

Aweber oferă un proces de 30 de zile și poate fi achiziționat la 19 USD / lună.

Vizitați Aweber

3. Contact constant

Constant Contact are o mulțime de upgrade-uri de-a lungul anilor în afaceri. Aplicația sa de marketing prin email permite întreprinderilor să importe date despre clienți din foi de calcul sau clienți de e-mail, precum Gmail și Microsoft Outlook.

De asemenea, una dintre cele mai recente actualizări este că vă puteți conecta acum la paginile Facebook pentru a plasa reclame.

Constant Contact este simplu de utilizat, deoarece are un constructor de e-mailuri drag-and-drop unde vă puteți proiecta și personaliza strategiile de e-mail începând de la zero. De asemenea, are această caracteristică fantastică care trimite automat e-mailul destinatarilor care nu au văzut primul e-mail pentru a-l face mai vizibil.

Alte caracteristici ale Constant Contact pe care le puteți aștepta:

 • Segmentare prin e-mail
 • Contact Management
 • Instrumente de marketing pentru evenimente
 • Integrarea comerțului electronic

Constant Contact oferă un proces de 30 de zile și îl puteți achiziționa pentru 20 USD / lună.

Vizitați Constant Contact

4. ActiveCampaign

ActiveCampaign vă permite să fiți mai creativi în marketingul dvs. prin e-mail. Are un instrument de drag-and-drop, ceea ce face mai ușor să vă proiectați e-mailurile dorite. Dacă nu sunteți prea tehnic, puteți folosi și șabloanele pre-făcute și adăugați o notă proprie. Puteți transforma e-mailurile dvs. text simple în videoclipuri sau elemente grafice pentru a vă exprima și comunica mai mult contactelor dvs..

ActiveCampaign începe de la 15 USD / lună cu un proces gratuit de 30 de zile.

Accesați ActiveCampaign

5. MailChimp

Ultima actualizare MailChimp este caracteristica sa de automatizare. Acest lucru permite utilizatorului să creeze și să trimită e-mailuri automate atunci când este declanșat de activitatea unui abonat.

MailChimp oferă un cont premium gratuit, care este o alegere populară pentru proprietarii de afaceri cu buget mic sau fără. Deși este un abonament gratuit, nu puteți subestima ofertele sale, deoarece acestea vor ajuta cu siguranță nevoile afacerii.

Puteți obține MailChimp gratuit sau puteți achiziționa doar un preț de pornire de 10 USD / lună.

Accesați MailChimp

6. Răspuns GetResponse

GetResponse este un furnizor de servicii de marketing foarte productiv. Aproape toate funcțiile sunt incluse în acest serviciu, nu doar prin e-mail marketing, dar oferă și pagini de destinație și webinarii.

Unele dintre caracteristicile excelente ale GetResponse sunt:

 • Are caracteristică drag and drop
 • Utilizează autorespondere
 • Creează fluxuri de lucru pentru automatizare
 • Funcție de testare A / B pentru buletine informative și pagini de destinație

GetResponse are un proces de 30 de zile gratuit și începe de la 15 USD / lună.

Accesați GetResponse

7. SendinBlue

SendinBlue este de asemenea popular, în special în industria de comerț electronic. Oferă trei servicii precum e-mail, SMS și IP dedicat.

Aceasta poate fi o potrivire excelentă dacă aveți un magazin online. De asemenea, oferă mesaje SMS, tranzacționale care urmăresc mișcarea clientului.

De exemplu, un text de confirmare va fi trimis clientului dvs. după ce a terminat achiziționarea produsului.

SendinBlue ca software de marketing prin e-mail are un instrument drag-and-drop pentru a-i ajuta pe utilizatorii să-și construiască e-mailurile ușor. De asemenea, pot utiliza șabloanele pre-făcute care sunt disponibile. Pentru o privire fără restricții la SendinBlue, continuați la recenzia noastră recentă SendinBlue.

Automatizarea pre-fabricată este disponibilă și la SendinBlue, care sunt pregătite pentru personalizare. Cele trei servicii oferite de SendinBlue au propriile prețuri.

Puteți avea SendinBlue gratuit de la 25 USD / lună.

Accesați SendinBlue

8. MailerLite

MailerLite este unul dintre cele mai noi din industrie. Chiar dacă sunt noi, are această caracteristică unică de a trimite email-ul dvs. de marketing către abonați.

Funcția personalizată vă permite să ascundeți sau să afișați o parte inevitabilă a e-mailului dvs. către abonații dvs. specifici. Un alt lucru este că puteți adăuga informațiile personale ale abonatului (pe care le-au dat în mod voluntar), astfel încât să le puteți aborda într-un mod mai personal.

MailerLite este excelent pentru e-mailuri în vrac. Vă ajută să trimiteți e-mailuri pe lista dvs. de contacte în creștere fără probleme.

Puteți avea MailerLite pentru un plan gratuit sau 10 USD / lună.

Accesați MailerLite

9. E-mail de referință

E-mail-ul de referință este excelent pentru întreprinderile mici și pentru început, care necesită crearea campaniilor de marketing prin e-mail de succes.

Vă permite să creați campanii de e-mail profesionale creative și simple cu instrumentele lor ușor de utilizat, cum ar fi editorul de e-mail drag-and-drop către instrumente de automatizare.

Benchmark Email are instrumente foarte ușor de utilizat, de la editorul de e-mailuri drag-and-drop la instrumentele sale de automatizare.

Alte caracteristici pe care le oferă Benchmark Email:

 • A / B Încercări de divizare
 • O aplicație mobilă care facilitează vizualizarea e-mailurilor prin intermediul telefoanelor mobile
 • Integrare care funcționează fără probleme cu 300 plus alte aplicații
 • Listă Constructorii

Vă puteți abona la Benchmark Email începând de la planul gratuit până la 13,9 USD pe lună.

Accesați Benchmark Email

10. picurare

Drip este unul dintre cele mai bune programe de marketing prin e-mail pentru proprietarii magazinelor online și recomandat, mai ales dacă sunteți un utilizator Shopify.

Drip are aceste funcții ușor de utilizat și pre-făcute, care are nevoie doar de câteva modificări și sunteți gata să mergeți. De asemenea, au acest Visual Builder, care face ca campania dvs. de e-mail să fie una mai vizibilă.

Tot ceea ce se întâmplă pe magazinul dvs. Shopify, după ce îl integrați în Drip, va trimite automat un e-mail de marketing către abonații dvs. care vă promovează afacerea..

De exemplu, oferiți un produs care va fi pus la vânzare pentru o anumită perioadă, această notificare va trimite direct persoanelor de contact valoroase care promovează vânzarea produsului. Vrei mai multe dibs pe Drip? Te-ai putea muta pe recenzia noastră detaliată pentru Drip CRM aici.

Puteți încerca Drip timp de 14 zile gratuit și vă puteți abona la 49 de dolari / lună.

Vizitați Drip

Întrebări frecvente despre e-mail marketing

1. Mai am nevoie de e-mail marketing, chiar dacă nu vând un produs?

Categoric! Dacă sunteți blogger, crearea unei liste de e-mail și trimiterea abonaților dvs. că aveți o nouă postare sau o postare viitoare vă va ajuta.

2. Cum obțin mai mulți abonați?

Utilizarea magneților de plumb este o modalitate excelentă de a câștiga abonați. Un magnet de plumb este o recompensă sau un produs gratuit pentru abonații dvs. în schimbul adreselor de e-mail. Adunarea adreselor de e-mail vă permite să creați o listă de e-mail care este util pentru a câștiga mai mulți abonați.

3. Cât de des ar trebui să trimit campanii de e-mail?

Acest lucru depinde de industria în care vă aflați. Trimiterea a cel puțin patru e-mailuri pe săptămână este suficientă pentru ca abonații dvs. să fie notificați.

Concluzie

Utilizarea unei campanii de e-mail poate fi o sarcină mare, dar o strategie excelentă pentru a fi una dintre cele mai cunoscute afaceri din industria dvs..

Amintiți-vă întotdeauna factorii de luat în considerare în alegerea unui furnizor de servicii de marketing prin e-mail, pentru a evita orice denivelări și dificultăți cu privire la viitorul și creșterea afacerii dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map