Cel mai bun gazduire ieftin

imaginea unui centru de date cu reduceriÎn momentul în care am început primul meu site web, îmi amintesc că am plătit aproape 40 de dolari pentru găzduire partajată standard. Industria de gazduire a parcurs mult timp de atunci.


Când vorbim despre găzduire despre ce vorbim cu adevărat sunt centrele de date. Dacă nu sunteți sigur ce este de fapt un centru de date, gândiți-vă la filmul dvs. Sci-Fi preferat, cu rânduri pe rânduri de computere. Asemenea imagine din dreapta.

Companii precum Amazon au lansat Amazon Web Services care domină piața globală de cloud computing. Rezultatul este o economie de scară masivă pentru companiile de găzduire care acum pot închiria spațiu server pentru o fracțiune din ceea ce obișnuiau să plătească.

Găzduirea web modernă ieftină oferă viteza, performanța și caracteristicile pe care planurile scumpe de găzduire vechi le oferă pentru o fracțiune din preț.

Când vine vorba de găzduire ieftină, regula este cu cât mai multe resurse de server cu atât mai ieftin va fi planul tău. Din acest motiv, dacă sunteți în căutarea de a economisi bani mergând cu gazdele mai mari în companiile locale este calea de urmat.

Sfat ProPlanul de găzduire moștenit pentru care ar putea plăti deja 20-40 USD / lună poate fi achiziționat cu mai puțin de un dolar. Dacă cumpărați de la o companie locală de găzduire australiană, veți plăti aproape sigur.

În această recenzie recomandăm doar trei companii. Prima alegere este de departe cea mai ieftină și, de asemenea, menține în același timp uptime, performanțe și caracteristici suplimentare.

Celelalte două sunt alegeri premium pentru cei care caută un pic mai multă flexibilitate și performanță.

Dacă sunteți curioși despre cum testăm timpul de funcționare, vă rugăm să consultați urmărirea site-ului nostru live aici.

Caracteristici cheie
 • Cele mai ieftine mâini de gazdă
 • Viteză mare
 • Interfață ușor de utilizat
 • Suport 24/7/365
 • Politica de returnare de 30 de zile
Pro-uri
 • Timpuri rapide de încărcare
 • Una dintre cele mai înalte uptime
 • Contracte lungi de promoție
Contra
 • Fără domeniu gratuit și SSL la nivelul cel mai scăzut

Bine, căutați o găzduire ieftină. Ei bine, ai găsit-o. Probabil vă gândiți că trebuie să renunțați la o grămadă întreagă pentru a utiliza un serviciu de găzduire mai ieftin de doi dolari. Acolo greșești.

Eram ușor sceptici când ne-am împiedicat prima dată de Hostinger. În acel moment, prețul lor era de 0,80 USD. A fost ușor să le scrieți ca un alt serviciu de găzduire sub-dolar. Apoi le-am testat. Vitezele pe care le-au postat au zguduit aproape toate celelalte servicii în afara apei, iar timpul de funcționare al acestora este super apropiat de 100%..

Cum a fost posibil acest lucru ?! Să ne uităm la unele dintre caracteristicile lor.

Viteză și Optimes

Să ne uităm la niște valori.

Orice sub 2000M este un timp bun de încărcare. Asta înseamnă că o pagină web durează două secunde pentru a se încărca.

Hostinger a postat un 389Ms timp de încărcare. Asta înseamnă că paginile lor web încărcați destul de repede. Hostinger acordă prioritate mai mult vitezei serverului decât majoritatea și arată cu adevărat.

Uptimes pentru Hostinger sunt la fel de ridicol de bune. Orice timp de utilizare peste 98% este considerat bun. La 99,90%, Hostinger se conectează cu una dintre cele mai mari operații din industrie.

Prețuri

Practicele ieftine de găzduire a prețurilor sunt o problemă sinceră. Acestea te ademenesc cu un preț promoțional foarte ieftin, iar atunci când pasul tău promoțional cu acestea este peste acestea dublează sau triplează prețul.

Sincer, Hostinger nu este diferit. Cu toate acestea, puteți bloca prețul promoțional timp de patru ani. Da, patru ani. Acest lucru ar putea fi considerat ca un negativ pentru unii, dar pentru alții care te cunosc’Voi avea găzduire ieftină și de încredere pentru atât timp este un plus.

Există probleme la nivelul cel mai scăzut. Tu nu’nu primiți un domeniu gratuit și nu donați’nu primiți un SSL gratuit. Puteți face upgrade la un plan ceva mai scump, la 3,95 USD pe lună (nu tocmai scump) și puteți primi domeniu, SSL, precum și copii de rezervă gratuite zilnice.

Cumpărați-vă cu atenție, marcajul după prețul promoțional pentru Hostinger este mai abrupt decât multe alte locuri. Puteți bloca 1,45 USD pe lună timp de patru ani, dar după aceea, veți analiza 7,99 USD pe lună. Planul de 2,95 USD pe lună ar merge până la 11,95 USD pe lună, iar planul de 3,95 USD pe lună ar ajunge la 15,95 USD. Hostinger nu este’Nu mă joc cu acele prețuri.

La fel ca orice alt serviciu de găzduire din această gamă de prețuri, Hostinger îi place să te pornească mai puțin și apoi să crească prețul. Ei dau contracte promoționale super-lungi ceea ce înseamnă că această practică poate fi profitată de client (adică dvs.).

Free Website Builder – Zyro

Hostinger’constructorul de site-uri web se numește Zyro și recent a fost complet revizuit. Mulțumită unei multitudini de funcții noi pe care le-a primit, acum se ocupă cu cei mai buni producători de site-uri de acolo.

hostinger personaliza

Zyro vine cu o interfață de utilizator prietenoasă și o mulțime de funcții precum certificatul SSL gratuit pentru autentificarea domeniului dvs., stocare SSD nelimitată și lățime de bandă nelimitată

O altă caracteristică pe care am găsit-o destul de utilă a fost o bibliotecă enormă de imagini gratuite pe care le puteți utiliza pentru a proiecta site-ul dvs. web în orice mod considerați potrivit.

Dacă aveți nevoie să vă proiectați sigla sau să o îmbunătățiți, o puteți face și aici. Zyro’s Logo Maker face ca marca dvs. să fie mai accesibilă publicului. Vă puteți proiecta logo-ul în cel mai scurt timp fără nimeni’ajutor.

Un mare bonus atât pentru constructor, cât și pentru producătorul de logo este faptul că nu este necesar să aveți experiență în proiectare sau codare.

garanţii

Ne place garanții aici la Best Web Hosting Australia. Ne arată că o companie are încredere în ofertele lor. Hostinger oferă o garanție de înapoiere de 30 de zile, precum și o garanție de uptime de 99,99%. Dacă uptime-ul scade mai jos, aveți posibilitatea de a obține un pic de bani înapoi.

dezavantaj

Am atins câteva dintre dezavantajele din secțiunea prețuri. Nici un SSL gratuit nu este un bummer. Cu toate acestea, puteți lucra în jurul său. Utilizarea unui SSL gratuit poate fi foarte ușoară, mai ales atunci când utilizați WordPress. Iată două opțiuni SSL atunci când utilizați cel mai mic nivel de Hostinger.

 1. Să criptăm – Disponibil prin toate cPanel-urile. Este un certificat SSL gratuit pentru orice site web. ura!
 2. SSL într-adevăr simplu – Acesta este un plugin excelent care forțează SSL pe site-ul dvs. De asemenea, vine cu o mulțime de caracteristici de personalizat.

Un alt dezavantaj este asistența telefonică, dar majoritatea serviciilor de găzduire nu o oferă oricum. Dacă sunteți atașat la interfața cPanel, veți fi de asemenea înțeles să aflați că Hostinger folosește propriul panou. Este intuitiv de utilizat, dar veteranii site-ului vor găsi că le va lipsi ceea ce obișnuiau.

Citiți recenzia noastră completă Hostinger aici.

2. HostGator – cea mai bună alegere premium

Caracteristici cheie
 • Site Web Builder
 • Mare performanță
 • 99,9% Optime
 • Suport 24/7/365
 • Garanție de înapoiere de 45 de zile
Pro-uri
 • Uptime consecvente
 • Asistență clienți 24/7
 • Prețuri simple
Contra
 • Mai ieftin decât Hostinger

Lucrul meu preferat personal despre HostGator este reclame pe Instagram. Din anumite motive, imaginea de pe ele este o imagine super-aproape a mascotei lor. Este un fel de îngrozitor.

te văd!

Bine, pe lângă faptul că reclamele lor sunt cam prea apropiate, HostGator este un serviciu de găzduire de top. Au o reputație stelară și sunt o alegere fantastică pentru găzduirea partajată mai ieftină.

Viteză și Optimes

Cel mai bun lucru despre HostGator’viteza și uptimes este consistență dintre ei. Nu sunt’este cel mai rapid și ei nu’nu aveți cel mai bun timp de funcționare, dar vor fi în mod constant în nivelul superior al ambelor categorii.

Orice peste 98% este considerat un timp de funcționare bun, iar HostGator se situează întotdeauna peste această marcă.

Deși avea dreptate sub 2000 doamna isn’nu vom arunca pe nimeni din apă, am refuzat’nu am văzut multe variații de la acest număr, indiferent de viteza testată în lume. Asta vorbește cu HostGator’numărul de servere și angajamentul de consecvență.

Prețuri

Schema de prețuri a HostGator este simplă. Aceștia au prețuri promoționale cu 2,75 USD pe lună, 2,95 USD pe lună și 5,95 USD pe lună. Aceste prețuri promoționale, practic, se dublează când se termină perioadele, dar puteți bloca aceste prețuri timp de trei ani.

După cum puteți vedea upgrade-urile vă permit practic să aveți mai multe domenii și să deblocați alte câteva instrumente. Mare lucru despre HostGator este că vă oferă acces la toate elementele de bază cu planul lor de eclozare.

Caracteristici

Un lucru care trebuie menționat este faptul că HostGator are asistență telefonică. Au și ei Serviciu de asistență 24/7 în general.

Lățimea de bandă și spațiul de disc nemodificat pentru a merge împreună cu SSL-ul lor gratuit face HostGator’caracteristicile goale ies în evidență. Fiecare serviciu de găzduire ar trebui să ofere un SSL gratuit, iar HostGator se bucură de reputația lor, intensificând în această privință.

Un alt supliment minunat cu planurile HostGator este acela că oferă și un credit de 100 USD pentru Google AdWords. Dacă intenționați să vindeți ceva cu planul dvs. de găzduire sau doriți doar mai mult trafic trimis pe blogul dvs., acesta este un mod minunat de a începe gratuit.

dezavantaje

Cele mai mari dezavantaje ale utilizării HostGator sunt faptul că nu este la fel de ieftin ca Hostinger și nu oferă același avantaj ca SiteGround. Cu toate acestea, este cel mai bun teren de mijloc.

Citiți recenzia noastră completă HostGator aici.

3. SiteGround – Cel mai bun PickPremium Pick

Caracteristici cheie
 • Lumina repede
 • O mulțime de upgrade-uri gratuite
 • Gazdă mai multe site-uri
 • Suport 24/7/365
 • SSL gratuit
Pro-uri
 • Asistență clienți de top
 • Uptime fantastică
 • CDN gratuit
Contra
 • Prețul este ceva mai mare după primul plan

În ceea ce privește găzduirea, nu puteți bate SiteGround cu excepția cazului în care săriți în eșaloanele superioare ale găzduirii, ceea ce vă va costa un ban. Avem o mulțime de site-uri de clienți care rulează pe serverele SiteGround și vom vedea acest număr în creștere în viitor. Siteground oferă cel mai bun serviciu pentru clienți, timp de funcționare excelent, viteze rapide de încărcare și funcții adăugate.

SSL gratuit

SSL gratuit ar trebui să fie standard cu orice serviciu de găzduire web. Orice site care vinde online produse digitale sau fizice are nevoie de un certificat SSL. Orice site web centrat pe SEO are nevoie și de unul, dacă doriți să apară în căutările Google. Dacă un serviciu de găzduire nu oferă SSL gratuit, mergeți invers.

Asistență fantastică pentru clienți

Hostinger și HostGator au o asistență destul de minunată pentru clienți. Cele mai multe servicii de asistență pentru clienți sunt gunoiul literal acoperit în vegemite. Unii dintre voi ar putea crede că sună bine. De asemenea, are cocoș de pasăre peste tot – îmi pare rău.

SiteGround are cel mai bun suport pentru clienți. Aceasta’este un fel de înfiorător cât de repede răspund la mesaje.

Agenții de asistență pentru clienți de la SiteGround sunt informați și sunt gata să ajute la remedierea oricărei probleme. Aceasta include probleme tehnice și depanare generală. După cum spuneam, SiteGround are cel mai bun suport pentru clienți din această listă – It’este un fel de a angaja un alt angajat pentru a remedia lucrurile cu cât vor să ajute.

Singurul dezavantaj este că asistența pentru clienți este bazată pe chat. Nu este oferit suport telefonic, dar sistemul de chat este disponibil 24 de ore din 24. Un sistem de bilete este, de asemenea, disponibil cu răspunsuri în termen de 24 de ore.

Uptime mare

Imaginează-ți un vizitator cu impact ridicat care merge pe site-ul tău și îl găsește câștigat’încărcarea ar trebui să vă ofere transpirații reci. Tu’Mai rar am un site web care coboară cu SiteGround. Peste 99,9% uptime cu o perioadă de oprire foarte mică. Orice peste 98% este considerat bun. În mod clar, a fi aproape de 100% înseamnă că’re în eșalonul superior al uptimes.

CDN gratuit

Una dintre cele mai bune caracteristici incluse pe SiteGround este CDN gratuit. Rețelele de distribuție în cloud (CDN-uri) răspândesc fișierele site-ului dvs. web pe o mulțime de locații diferite la nivel global, astfel încât a fi departe de un server nu este o problemă pentru vizitatorul unui site web.

Aceasta înseamnă că la SiteGround, indiferent de locul în care un utilizator vă accesează conținutul, va primi viteze comparabile cu cineva din întreaga lume. Da, chiar și aici, în Australia.

Transferuri de site-uri gratuite

Este posibil să aveți deja un site web pe care doriți să îl transferați pe un alt serviciu de găzduire din mai multe motive. Trebuie să-ți transferi manual site-ul web este ca și cum te vei face pieptul cerat – dureros.

Prietenii noștri buni de la SiteGround au grijă de asta pentru tine. O fac chiar și în două zile. Este ca și cum ar vrea să le placă sau ceva.

Dezavantajul SiteGround

La fel ca în orice alt lucru din această lume, SiteGround are un dezavantaj. Motivul principal pentru care SiteGround nu este primul este că planurile lor pot fi costisitoare.

Vă aduc un cost de 3,95 USD pe lună, dar după ce planul dvs. va fi sus, vă încasează mai mulți bani. Blocarea într-un plan de 3 ani nu este întotdeauna ideală, ci este cel mai lung timp în care puteți profita de prețurile mici pentru.

Citiți recenzia noastră completă SiteGround aici.

De ce nu ne plac gazdele gratuite

Lăsa’Trec peste motivul pentru care gazdele cele mai multe jumătate de dolar pe lună sug.

 • Ușor de piratat
 • nesigur
 • Vecinătate IP proastă
 • Google te va urâ
 • Timp de dezactivare
 • Asistență necorespunzătoare

Sunt câteva motive pentru evitarea acestui tip de gazde web ieftine sub un dolar.

 1. Aceste opțiuni folosesc în mod obișnuit IP-ul comun, care este extrem de ușor de hackat și are probabilitatea mare de a fi altfel compromis.
 2. Site-ul dvs. web va fi găzduit pe aceleași servere cu multe bloguri spam pe care Google le privește în general.
 3. În timp ce acestea ar putea fi ieftine, acestea vor încetini cu perioade lungi de oprire și asistență slabă pentru clienți.

Multe dintre gazdele web ieftine vor avea timp de funcționare îngrozitor și dezactivare atroce – adesea fiind în afara comisionului pentru câteva minute sau chiar ore la rând. Dacă fiabilitatea, calitatea și timpul de funcționare sunt lucruri importante pentru afacerea dvs. sau blogul personal (spoiler: sunt), atunci te-aș îndura cu siguranță să rămâi departe de orice fel de gazduire web ultra-ieftină.

Lăsa’aruncați o privire la unele dintre diferitele tipuri de postare web și ce oferă acestea.

Diferite tipuri de valoare de gazduire

Nu există o singură dimensiune care să se potrivească tuturor abordării când vine vorba de gazduire web ieftină. Dacă căutați o postare web ieftină pentru un blog sau un proiect personal, veți căuta criterii diferite decât cele ieftine în timp ce postați pentru o companie mică.

Gazduire comună

Gândiți-vă la găzduire partajată, cum ar fi să trăiești într-un apartament cu o mulțime de oameni diferiți. Prin apartament, mă refer de fapt la IP care înseamnă protocol Internet. O gazdă comună utilizează o adresă IP comună. Aceasta înseamnă că multe site-uri diferite sunt postate pe același IP. Logica din spatele găzduirii web partajate este aceea că nicio întreprindere mică nu necesită de la sine resursele unui server întreg, mai ales dacă folosesc un CMS destul de necuprinzător ca un Site-ul WordPress.

Prin utilizarea unui grup comunal de resurse, mai multe întreprinderi pot partaja un IP sau server dedicat pentru a satisface nevoile lor de trafic. Cu toate acestea, soluția prezintă o problemă semnificativă.

Nu aveți acces la celelalte site-uri găzduite pe acel anumit IP. Găzduirea comună este cu siguranță cea mai ieftină formă de găzduire, iar majoritatea întreprinderilor online folosesc de fapt hostinguri comune.

Gazdele partajate diferă în ceea ce privește calitatea serviciilor și mai important – în ceea ce privește prețul lor. În timp ce este posibil să găsiți o găzduire partajată extrem de ieftină pentru un dolar, aceasta este denumită în mod obișnuit SEO hosting.

Gazduirea SEO este construită pentru a găzdui și menține mai multe site-uri de spam pentru scopuri de SEO sau link building. Aceste servicii funcționează adesea pe un principiu de turnare și de ardere, care permite acestor gazde să genereze venituri și apoi pur și simplu să-și abandoneze clienții.

dedicat

găzduire dedicatăGazduire dedicata este opusul găzduirii partajate. Pe o gazdă dedicată, există un IP care este atribuit site-ului dvs. web particular.

O gazdă dedicată este de fapt aceeași cu închirierea spațiului fizic pe un server situat pe un centru de date.

Gazduirea dedicată este cu siguranță cea mai scumpă opțiune și nu este o alegere ieftină pentru majoritatea site-urilor web. Aș recomanda doar găzduire dedicată pentru întreprinderile mici sau oricui dorește în permanență o găzduire extrem de fiabilă.

Gazduirea dedicată este cu siguranță cea mai scumpă opțiune și nu este o alegere ieftină pentru majoritatea site-urilor web. Aș recomanda doar găzduire dedicată pentru întreprinderile mici sau oricui dorește în permanență o găzduire extrem de fiabilă.

Gazduire VPS

găzduire vpsGazduire VPS sau Gazduire server privat virtual este un amestec între găzduirea dedicată și găzduirea partajată. Pe un VPS închiriați o parte din serverul lor sau IP care vă permite să operați un server dedicat pe cloud.

Aceasta permite funcții mult mai robuste și mult mai multă lățime de bandă. Serverele VPS folosesc picături pentru a crea un IP singular pe un computer cloud.

Serverele VPS sunt opțiuni excelente pentru oricine caută să găzduiască instrumente web sau alte programe bazate pe JavaScript pe site-ul lor web.

Un CDN sau o rețea de distribuție de conținut funcționează trimitând IP-ul site-urilor dvs. web către propriul IP unic, care la rândul său este folosit de mii de site-uri web diferite. Deoarece acest IP este folosit de atât de multe site-uri’sunt de încredere de Google.

Un CDN vă permite, de asemenea, să distribuiți conținutul dvs. pe Internet și să evitați să faceți mai multe solicitări pe partea serverului pentru informații. CDN’s sunt gratuite și ușor de instalat.

daca tu’Încercând să folosești un CDN, aș sugera mai întâi să obțineți un simplu plan de hosting comun și apoi să adăugați fler cloud. Acest lucru va permite o viteză mai mare de securitate și, de asemenea, anonimatul.

Serverele VPS sunt opțiuni excelente pentru oricine caută să găzduiască instrumente web sau alte programe bazate pe JavaScript pe site-ul lor web.

Un CDN sau o rețea de distribuție de conținut funcționează trimitând IP-ul site-urilor dvs. web către propriul IP unic, care la rândul său este folosit de mii de site-uri web diferite. Deoarece acest IP este folosit de atâtea site-uri, este de încredere de către Google.

Un CDN vă permite, de asemenea, să distribuiți conținutul dvs. pe Internet și să evitați să faceți mai multe solicitări pe partea serverului pentru informații. CDN-urile sunt gratuite și ușor de instalat.

Dacă doriți să utilizați un CDN, aș sugera mai întâi să obțineți un simplu plan de găzduire partajat și apoi să adăugați fler cloud. Acest lucru va permite o viteză mai mare de securitate și, de asemenea, anonimatul.

Ghid de cumpărare gazduire ieftin

web hostingdaca tu’ești un blogger căutați să vă construiți propriul site simplu, atunci aș sugera găzduire partajată. Gazduirea partajată vă permite să economisiți bani și să creșteți o scară pe măsură ce blogul dvs. crește în trafic și în vânzări. Nu este necesară angajarea către un server dedicat mai scump atunci când resursele de pe o gazdă partajată sunt mai mult decât adecvate.

Întreprinderile mici au, de asemenea, unele dintre aceleași cerințe ca bloggerii. Majoritatea întreprinderilor mici nu donează’nu primiți de fapt o cantitate mare de vizitatori web. Aceste site-uri web sunt construite mai mult pentru referință și pentru utilizatorii lor specifici.

Din aceste motive, planurile comune sunt mai mult decât suficiente pentru orice întreprindere mică. daca tu’sunt o afacere mică, nu ezitați să consultați Ghid pentru afaceri mici pentru găzduire.

Dacă site-ul dvs. primește undeva sub 3.000 – 4.000 de vizitatori pe lună, orice plan de găzduire partajat de calitate se va potrivi nevoilor dvs. Din nou, pe măsură ce site-ul dvs. crește în trafic și în vânzări, ar trebui să treceți de la un plan comun la un plan dedicat.

Un lucru de care trebuie să fiți conștient este faptul că unele gazde vă vor percepe pentru a migra site-uri sau vor încărca un braț și un picior pentru funcții precum SSL sau copii de rezervă. A alege gazda potrivită vă poate economisi mulți bani în viitor. Una dintre cele mai frecvente greșeli este alegerea gazdei cele mai ieftine.

Ceea ce se întâmplă este să economisiți bani inițial, dar în viitor, în timp ce încercați să adăugați diferite funcții pe site-ul dvs. sau să îl mutați la o altă gazdă, aceiași furnizori de servicii vă taxează mai multe taxe de servicii și adăugați funcții suplimentare plătite.

Până când tu’plătit pentru toate acestea împreună va sfârși de fapt cheltuieli de 3 până la 4 ori mai mari decât prețul planului inițial de găzduire partajat de calitate.

Deci, moralul poveștii este don’e ieftin pe găzduire web și încearcă să mergi la un plan cu cele mai mici prețuri. Dacă cheltuiți mai mult de câțiva dolari pe lună’Voi primi ceva care’este mult mai mare în calitate.

Gazduire ieftină recomandată pentru comerț electronic

daca tu’reîncadrați un site de comerț electronic care caută să pornească un nou site web, stați departe de găzduirea partajată și optați pentru un plan dedicat. Site-urile de comerț electronic sunt foarte grave pe grafică, media, videoclipuri și alte funcții interactive.

Acestea necesită mai multe resurse și timp până nu pot oferi planurile partajate. În timp ce s-ar putea să economisiți câțiva dolari pe lună la găzduire, voi’Voi pierde cu siguranță mult mai mult decât cel din vânzări și venituri potențiale. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți ghidul nostru de comerț electronic.

Oamenii sunt răsfățați. Orice timp de încărcare mai mare de 12 secunde va determina oamenii să părăsească site-ul dvs. aproape imediat. Importanța SSL

Importanța SSL

O altă caracteristică importantă de luat în considerare pentru comerțul electronic este protecția SSL. SSL sau Protecție securizată a stratului de priză creează un tunel criptat de la utilizator’s computer pentru serverele web. Acest lucru protejează informațiile lor împotriva hackerilor și a altor forțe rău intenționate.

A devenit o cerință pentru orice tranzacție financiară online, precum și pentru orice procesator de plăți demn de utilizat. Aceste procesoare vor respinge toate site-urile web care nu le oferă’nu am SSL. Problema cu postările ieftine este că de multe ori aceștia încasează 60 USD pentru instalarea SSL anual.

În timp ce planul lor de bază poate fi doar unul până la doi dolari’urmează să cheltuiți peste 50 – 60 USD doar pentru SSL.

În acest moment, mesajul este clar. Da, puteți obține găzduire web ieftină. Cu toate acestea, dacă încerci să devii prea ieftin cu hostingul, vei ajunge să cheltuiți mai mulți bani în viitor. Lucrul despre pornirea unui site web este că nu’Nu știu unde va merge și cum va crește.

Întrebări frecvente de gazduire

Care este cel mai bun site de găzduire gratuit pentru site-uri web?

Nu sunt servicii gratuite de găzduire de site-uri web merită folosit. Puteți găzdui tehnic gratuit pe Wix, WordPress.com și Weebly. Cu toate acestea, nu veți putea utiliza un numele domeniului.

Îmi pot găzdui site-ul gratuit?

Da, dar veți primi un serviciu mult mai prost decât dacă plătiți câțiva dolari pe lună pentru găzduire.

GoDaddy este un bun Web Builder?

Hai tăticu’s builder site-ul nu este foarte bun. Alți constructori de site-uri, cum ar fi WordPress, Wix, și Squarespace sunt mai buni.

WordPress este un bun Web Builder?

WordPress este cel mai bun constructor de site-uri web, dar are o curbă mare de învățare și trebuie să plătiți pentru găzduire.

Care este cel mai bun constructor de site-uri gratuit?

Folosirea WordPress în timp ce găzduiești site-ul tău pe găzduire terță parte este cea mai bună modalitate de a construi un site web. Poti construiți un site web gratuit pe Wix, dar nu veți avea un nume de domeniu.

Împachetându-l

Cu toate cele spuse, nu poți greși cu niciuna dintre cele trei opțiuni prezentate aici. Hostinger oferă o valoare absurdă la 0,80 USD pe lună și este cea mai bună opțiune dacă încercați cu adevărat să economisiți bani.

Hostgator și SiteGround oferă, de asemenea, o valoare fantastică, dar veți găsi că plătiți ceva mai mulți bani.

Ei bine, asta este.

Dacă aveți întrebări sau comentarii, nu fiți timizi și lăsați unul mai jos, îi vom răspunde cât de repede putem.

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector