Cel mai bun gazduire web 2020

Contents

COMPARARE ȘI RECENZII

Am testat peste 30 de furnizori de gazdă și am testat-o ​​cu 10 ani de date care găzduiesc sute de site-uri web ale clienților noștri pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună gazdă din Australia.


Imagine

COMPARARE ȘI RECENZII

Am testat peste 30 de furnizori de gazdă și am testat-o ​​cu 10 ani de date care găzduiesc sute de site-uri web ale clienților noștri pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună gazdă din Australia.


Imagine


vector de găzduireÎn ultimele șaisprezece luni, am cumpărat și încercat toate marile companii de hosting.

Aceasta include o mulțime de mărci de nume mari precum BlueHost, Hostgator și o multitudine de alte gazde.

Acest site se bazează pe o mulțime de date, inclusiv testarea noastră în direct a primelor 10 gazde (Vezi mai jos). Analizăm o varietate de factori, inclusiv prețuri, specificații tehnice, viteză și securitate.

Sperăm că acest ghid vă va ajuta în călătoria dvs. online. Dacă aveți întrebări specifice nu trebuie să ne contactați.

Noroc tuturor! ��

HOST WEBPREȚORA DE ÎNCĂRCARERATING
1. HostPapa $ 2,95 / lună475ms★★★★★
2. Hostinger$ 0.80 / mo389ms★★★★★
3. Siteground$ 3,95 / mo475ms★★★★★
4. HostGator$ 2,75 / mo657ms★★★★

Cine suntem noi?

Înainte de a începe să vă întrebați cine este acest cap plutitor neplăcut la dreapta. Permiteți-mi să prezint echipa.

Suntem o echipă de trei bărbați care conduce o agenție de marketing cu servicii complete.

În ultimii cincisprezece ani, Nathan a condus o agenție de servicii web de servicii complete. De multe ori glumim că a trecut de când a început internetul (nu lăsa copilul să te înșele). Orice serviciu de dezvoltare web de calitate ajunge adesea să gestioneze site-urile web ale clienților lor.

Când vine vorba de găzduire, Nathan știe lucrurile sale. e găzduit și gestionat peste 700 de site-uri web prin Australia și SUA. A văzut că furnizorii de găzduire vin și pleacă.

Mai multe despre noi pe pagina noastră de misiune. 

Procesul nostru de cercetare și urmărire

imaginea urmăririi în direct a timpului de funcționare și a perioadei de oprire a site-uluiNe străduim să ajutăm cititorii noștri să facă informații bazate pe date despre ce funcționează și ce nu.

Pentru aceasta, am urmărit câțiva factori diferiți în ultimii câțiva ani.

Ce urmărim:

 • downtime – cantitatea de ori pe care site-ul dvs. web nu este accesibil & # x274c;
 • Uptime – perioada de timp în care funcționează și # x2705;
 • Timp de încărcare – viteza este necesară pentru încărcarea site-ului dvs. & # x231b;

** Vedea urmărirea activității noastre în direct aici urmărirea a 10 dintre soluțiile noastre de găzduire revizuite **

Alți factori pe care îi analizăm includ

 • Securitate – SSL, teste de vulnerabilitate & # x1f46e;
 • Asistență – 24/7? Util? Prietenos? & # X1f642;
 • Migrație – vă ajută să migrați site-urile existente? & # X1f4bc;
 • Site Builder – vine cu unul gratuit? & # X1f477;
 • Specificatii tehnice – cum sunt centrele de date ale acestora & # x1f5a5; & # xfe0f;

Cum se utilizează acest ghid

Pentru a simplifica lucrurile și a evita să te copleșească cu sutele de opțiuni de acolo, am aranjat gazdele recomandate în ordine numerică.

Prima recenzie este cea mai recomandată. Pe măsură ce treceți din primii 3, nu este necesar să recomandăm acele gazde pe baza testelor noastre. 

Cele mai bune gazduire Australia – Recenzii 2020

1. HostPapa (2,95 USD / lună) Gazdă cu cele mai bune performanțe

HostPapa oferă cititorilor de gazduire Aussie cu 67% reducere + înregistrare gratuită a domeniului

logo-ul hostpapa

Timp de încărcare: 475M
Uptime: 99,95%
Cost: 2,95 USD / lună (Regular 13,99 USD / lună)
A sustineChat live

Obțineți reducere la HostPapaImagine

Recenziile noastre se concentrează în principal pe cele trei S-uri din ceea ce face o gazdă bună: securitate, scalabilitate și asistență. Deși unele dintre criteriile pe care le-am folosit demonstrează diferențe neglijabile între platformele de găzduire de pe multe fronturi, considerăm că HostPapa iese în evidență în mai multe moduri. Pentru început, pachetul lor de pornire include toate caracteristicile pe care multe alte servicii de găzduire le percepe o primă la acces.

Eticheta lor este “obține tot ce ai nevoie pentru a reuși,„Și fac tot posibilul să livreze. La nivelul cel mai de bază de servicii, veți obține două site-uri web gratuite și înregistrarea domeniului, 100 de gigabyte de stocare SSD (SSD), care este standardul de aur actual al tehnologiei de găzduire de încredere, nemodificat lățime de bandă și timp de funcționare garantat de 99,9%. ��

Vei face și tu obțineți un domeniu gratuit cu înscrierea planului de bază de găzduire partajat. HostPapa a fost, de asemenea, destul de amabil pentru a oferi cititorilor noștri o reducere masivă de 67% reducere pentru planurile lor de bază și peste 50% pentru celelalte planuri.. Verificați oferta lor aici.

⬆️ Folosiți acest link ⬆️ săgeată care indică link-ul de reducere hostpapa pentru a solicita reducerea la noile pachete de hosting.

Acest lucru este suficient pentru a asigura viteza și fiabilitatea de care majoritatea site-urilor web trebuie să rămână competitive, dar nu este tot ceea ce veți obține.

site-ul caracteristiciPlanul inițiat include și „toate caracteristicile esențiale”. Acestea includ LetsEncrypt SSL, un constructor de site-uri gratuit și transferuri gratuite dacă doriți să mutați site-ul dvs. web existent pe platforma lor. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că au capacități de asistență largi, concepute pentru a vă oferi flexibilitatea de a utiliza software-ul, PHP-ul și sistemele de operare care vă sunt cele mai potrivite, fără griji cu privire la compatibilitate.

Trecerea la planul Premium Business Pro nu crește prea mult prețul pentru ca un SMB să beneficieze și vă oferă un nivel de funcționalitate pentru a alimenta chiar și cea mai mare rețea de întreprinderi. Aceasta include funcții avansate, precum e-mailuri nelimitate și baze de date SQL, îmbunătățiri ale performanței, precum o îmbunătățire a performanței de 300 la sută și pagini web nelimitate și soluții avansate de securitate precum SiteLock, WildCard SSL și confidențialitate îmbunătățită.

În general livrează HostPapa

Ce zici de o reputație excelentă și scoruri ridicate la recenzii de pe site-uri web profesioniste precum a noastră și experiența utilizatorilor reali? HostPapa are un scor mediu de satisfacție de 9 din 10 stele în categorii precum fiabilitate, prețuri și funcții. Cel mai mare punctaj al acestora, 9,2 din 10, se află în categoria suport. Aceasta nu este o companie care vă va înscrie și apoi va dispărea. Oferă asistență 24/7, tutoriale video și o bază de cunoștințe extinsă, printre alte avantaje.

De asemenea, HostPapa oferă o garanție de satisfacție de 100 la sută și o încercare gratuită de 30 de zile.

2. Hostinger – Cel mai bun găzduire cu reduceri (0,99 USD / lună)

hostinger

Timp de încărcare: 841Ms
Timp de utilizare: 99.3
Cost: 0,99 USD / lună
A sustineChat live

Accesați Hostinger.com


Hostgator

De ce este Hostinger cea mai bună alegere pentru găzduire ieftină? Pentru început, vă oferă o parte din aceeași funcționalitate și securitate pe care o veți obține de pe platformele de găzduire de ultimă generație, cu o interfață prietenoasă în care puteți face modificări de facturare, monitoriza e-mailurile dvs. și să vă gestionați toate domeniile. Toate acestea vin cu prețuri favorabile bugetului.

Haideți să facem o scufundare mai profundă în ceea ce face din Hostinger cel mai bun serviciu de găzduire ieftin existent pe piață.

Citiți recenzia noastră completă Hostinger

Reputație și fiabilitate

Hostinger a dovedit că sunt o rețea de încredere pe care clienții lor o pot conta pentru a fi acolo pe termen lung. Acestea oferă pachete de găzduire flexibile, concepute pentru a satisface orice nevoie sau buget. Cu o durată medie de utilizare de 99,88 la sută, puteți transmite cu încredere acel aer de fiabilitate propriilor dvs. vizitatori.

Prețuri

Aici ajungem până la năprasnicul. Există o mulțime de planuri de găzduire gratuite, care oferă o alternativă mai ieftină, dar puțin mai mult. Planurile Hostinger încep de la doar 0,99 USD pe lună pentru un plan comun partajat cu un singur domeniu, iar soluția lor de gazduire VPS de top începe de la doar 4,95 USD pe lună. Spre deosebire de alte servicii ieftine, nu există costuri ascunse sau creșteri bruște ale prețurilor. De fapt, ratele dvs. nu vor crește nici măcar până nu veți fi cu serviciul lor cel puțin patru ani.

Caracteristici

Unde mai puteți găsi o opțiune accesibilă care vă oferă funcțiile dorite, fără a renunța la viteza pe care o așteaptă utilizatorii de astăzi? Funcțiile disponibile merită costul, dar Hostinger oferă, de asemenea, o valoare adăugată care depășește valoarea de bază. Hostinger acceptă, de asemenea, majoritatea sistemelor de operare, MySQL și fișiere FTP și este optimizat pentru WordPress.

În fiecare plan este inclus un constructor gratuit de domenii și site-uri web numit Zyro pentru care nu sunt necesare abilități de codare sau de proiectare. Aceasta vine cu un certificat SSL gratuit pentru autentificarea domeniului dvs., stocare SSD nelimitată și lățime de bandă nelimitată, precum și imagini gratuite pe care le puteți utiliza pentru a proiecta site-ul nostru web. Acest lucru vă permite să faceți o scară în sus sau în jos în funcție de traficul dvs. și rata de extindere fără a plăti mai mult. Chiar și planul lor comun de bază include 100 MB de lățime de bandă și 10 Gb de stocare, ceea ce este suficient pentru orice începător.

În cele din urmă, cu Zyro, puteți crea un logo profesional în câteva secunde. Utilizați-vă creativitatea cu Hostinger’funcția nouă care vă permite să creați logo-uri pentru marca dvs. în cel mai scurt timp și fără a fi nevoie de designer’ajutor. Si el’s-a numit convenabil Producător de logo. Poti’nu mi-e dor.

Ești îngrijorat de securitate? Apoi, veți aprecia faptul că Hostinger pune pe primul loc integritatea datelor. Cu planul lor VPS, vă veți bucura de criptarea de ultimă generație a industriei și toate planurile includ backupuri zilnice.

Relații Clienți

Nu se confruntă cu privire la faptul că sunt ieftine, dar asta nu înseamnă că serviciul lor este în standarde. Hostinger știe că serviciul unei companii este la fel de bun ca suportul pe care îl oferă clienților lor fideli. Mesajele de răspuns sunt primite în doar câteva ore. De asemenea, aveți opțiunea de a le contacta prin chat online live sau prin interfon integrat 24/7/365. De asemenea, puteți accesa o bază de cunoștințe extinse și tutoriale chiar de pe site-ul lor web.

Există un motiv pentru care această companie este iubită de 29.000.000 de funcționari și de numărare. Hostinger nu minte cuvinte. Ei spun ce înseamnă și înseamnă ceea ce spun. Când alegeți această platformă de găzduire, veți primi o găzduire fiabilă și ieftină în care puteți avea încredere.

3. Siteground – Cel mai bun suport și migrație (3,95 USD / LUNI)

Cel mai bun gazduire generală pentru preț / viteză / uptime și suport imbatabil

Timp de încărcare: 475M
Uptime: 99,95
Cost: $ 3,95 / mo
A sustineChat live

Accesați SiteGround.com


Siteground

De departe preferatul nostru. Aproape toate site-urile noastre personale și site-urile noi client utilizează Siteground. Venind la un punct de preț ceva mai mare decât ceilalți doi tipi, cu toate acestea, calitatea este incomparabilă.

Citiți recenzia noastră completă a site-ului.

Suport imbatabil

Suport 24/7 care poate răspunde la toate întrebările tehnice. Asistența site-ului a câștigat premii pentru personalul lor foarte pregătit. Nu veți găsi nimic asemănător.

Mare viteză și timp liber

Siteground are unele dintre cele mai rapide viteze cu centre de date situate în întreaga lume.

Instalări cu un clic și SSL gratuit

Puteți instala literalmente noul dvs. site WordPress într-un singur clic. De asemenea, oferă SSL gratuit, care este o necesitate absolută pentru oricine ia bani pe site-urile lor. Acest lucru vă va economisi 150-200 USD pe an, comparativ cu alte gazde.

Cea mai bună alegere pentru începători

Dacă sunteți nou la blogging sau la configurarea propriului dvs. site, site-ul este cu siguranță alegerea de top pentru newbies. Este ușor de utilizat cu o interfață ușor de navigat.

4. Hostgator Cloud Hosting – Runner Up (doar 2,99 USD / lunar)

HostGator

Timp de încărcare: 657M
Uptime: 99,4
Cost: $ 2,99 / mo
A sustineChat live

Accesați HostGator.com


Hostgator

Include: e-mail gratuit, copii de rezervă zilnice, SSL gratuit (foarte valoros), transfer de site-uri, gratuit Site Web Builder

Hostgator a fost o soluție de găzduire de încredere de mult timp. Mii de companii și bloggeri au încredere în hostgator pentru a oferi găzduire web pentru toate nivelurile de afaceri.

Citiți recenzia noastră completă HostGator

Suport deosebit

Hostgator combină timpul de funcționare de calitate cu serviciile excelente. De asemenea, are un preț foarte rezonabil și oferă planuri flexibile pe măsură ce afacerea / traficul dvs. cresc.

Tarife competitive

Host Gator oferă câteva tarife cu adevărat reduse pentru site-urile noi și, de asemenea, câteva planuri flexibile pentru toate nevoile diferite.

5. Gazduire A2 – viteză mare și timp de încărcare (3,92 USD / lună)

HostGator
Timp de încărcare: 601Ms
Uptime: 99.1
Cost: $ 3,92 / mo
A sustineChat live

Accesați A2Hosting.com


găzduire a2

A2 este o altă gazdă de calitate, care se mândrește cu un bun suport și fiabilitate. Am folosit A2 pentru o mulțime de pachete de găzduire atât pentru clienții noștri australieni, cât și pentru clienții noștri americani / canadieni. Funcționează bine din toate orașele australiene.

Citiți recenzia noastră completă A2Hosting

Ceilalți tipi – Subiecții au eșuat pentru VitezăUptime Sau A sustine

Recenziile rămase sunt toate celelalte tipuri pe care le-am urmărit în ultimele luni. Cu toate că acestea nu sunt în niciun caz rele, nu se încadrează în primele trei. Amintiți-vă criteriile pe care le-am avut pentru testele noastre, site-urile de mai jos au eșuat într-un fel cel puțin unul dintre criteriile de top.

Aici sunt în ordine sau cel mai recomandat cel puțin.

6. Bluehost – www.bluehost.com


Imagine

Durata medie de utilizare: 99.74

Timpul mediu de încărcare: Timp mediu 1.765Ms (testat din orașele australiene)

Accesați Bluehost.com


găzduire a2

Dacă ați avut norocul să vă îndreptați vreodată către Bluehost, veți ști că datorită reîncărcării lor sofisticate de pe Facebook, veți fi acum bântuită de anunțurile Bluehost.  Majoritatea acestor reclame se laudă cu privire la modul în care Bluehost este cea mai bună soluție de găzduire online.

Deși este o alegere bună, cu siguranță nu este cel mai bun.

Adevărul este că Bluehost a fost unul dintre gazdele web de premieră, dar de-a lungul anilor au rămas în permanență în performanța lor.  Viteza paginii lor a scăzut continuu și din datele noastre putem observa tendințe de creștere a timpului de încărcare a paginii și performanțe mai lente pe toate site-urile noastre bazate pe Bluehost..

Dacă sunteți blogger și căutați un site personal, nu le-aș recomanda Bluehost, ei încearcă să smulgă fiecare ban din tine. Dacă sunteți o afacere, nu alegeți Bluehost. Voi rămâne la alegerea noastră și să folosesc Siteground.

Citiți recenzia noastră Bluehost completă

7. Arvixe – www.arvixe.com


Imagine

Durata medie de utilizare: 99.71
Timpul mediu de încărcare: 2.654Ms

Deci Arvixe este o gazdă decentă, în afară de faptul că serverele lor sunt extrem de lente, în special pentru piața Aussie. Timpul lor de funcționare este de fapt destul de scăzut în comparație cu unii dintre ceilalți tipi.

Serviciul este mediu. Unii dintre agenții lor nu sunt la fel de calificați din punct de vedere tehnic și răspund la întrebări bazate pe scripturi, așa că simți că nu vorbești de fapt cu un om real.

Cel mai mare lucru cu Arvixe este încărcarea lentă a paginilor, care poate afecta și experiența utilizatorului și SEO.

8. iPage – www.ipage.com


Imagine

Durata medie de utilizare: 99.84
Timpul mediu de încărcare: 994Ms

iPage este cu siguranță o alegere rentabilă. Nu am niciun fel de reclamații majore cu aceștia, dar nu există nimic extrem de impresionant în ceea ce privește viteza paginii, timpul de funcționare și serviciul lor.

iPage este ca și cum ai cumpăra un hotdog 7-11. Da, te va umple și nu vei fi foame. Treaba făcuta. Cu toate acestea, există o mulțime de opțiuni mai bune atunci când vine vorba de găzduire pentru aproximativ același preț.

Serviciul este, de asemenea, lovit sau ratat. Depinde cu adevărat de agent. Am avut puține cazuri în care însoțitorii au fost de mare ajutor și câțiva agenți care păreau că au început slujba cu o zi înainte.

9. Inmotion Gazduire – www.inmotionhosting.com


Imagine

Durata medie de utilizare: 99,87
Timpul mediu de încărcare: 1020Ms


Accesați InMotion Hosting

Gazduirea InMotion este o alegere foarte populară pentru multe companii din SUA. Au un serviciu decent, prețuri și asistență. Problema principală este că timpii de încărcare a paginii au scăzut în comparație cu alte companii de hosting.

Majoritatea clienților lor având sediul în SUA, centrele de date nu sunt’Configurează bine companiile australiene.

InMotion ar fi cu siguranță mai mare pe lista noastră dacă nu ar fi’t pentru timpii lor de încărcare ușoară la ligă.
Citiți de ce am evaluat Inmotion hostingul # 7 în recenziile noastre

10. FatCow – www.fatcow.com


Imagine

Durata medie de utilizare:  În medie am văzut cam 99.83
Timpul mediu de încărcare: Timpul mediu de încărcare a fost 1432Ms din Sydney / Brisbane combinate.

Gazduirea InMotion este o alegere foarte populară pentru multe companii din SUA. Au un serviciu decent, prețuri și asistență. Problema principală este că timpii de încărcare a paginii au scăzut în comparație cu alte companii de hosting.

În timp ce majoritatea clienților lor își au sediul în SUA, centrele de date nu sunt bine configurate pentru companiile australiene.

InMotion ar fi cu siguranță mai mare pe lista noastră dacă nu ar fi pentru timpii lor ușor de întârziați de încărcare a paginii.

11. Web Hosting Pad – www.webhostingpad.com


Imagine

Durata medie de utilizare: Am văzut aproximativ 96.63
Timpul mediu de încărcare: 1,821Ms din Sydney, Brisbane și Canberra.

Nu folosiți această gazdă. Timpul lor de funcționare este prea mic pentru a fi recomandat. Bănuiesc că folosesc servere antichizate care nu pot fi la curent.

Nu există niciun motiv să plătiți prețuri regulate pentru acest tip de viteză.

Asistența clienților este, de asemenea, atroce. Nici măcar nu răspund nici jumătate din timp. Alți furnizori au menționat, de asemenea, condițiile lor de utilizare restrictive.

Pad-ul de găzduire web oferă unele rate foarte mici, dar nu merită.

12. Buzz Gazduire Web – www.webhostingbuzz.com


Imagine

Durata medie de utilizare: 96.73
Timpul mediu de încărcare: 1,734Ms

Din nou, aceasta nu este alegerea noastră. Asistența a fost de fapt destul de bună, iar ratele lor au fost rezonabile, dar nu putem depăși sarcina / timpul de oprire. Cu viteze din ce în ce mai restante a paginii, pentru noi este doar un pic prea mult.

Nu se recomandă.

13. Monstru gazdă – www.hostmonster.com


Imagine

Durata medie de utilizare: 99.63
Timpul mediu de încărcare: 1,004Ms

Viteza medie a paginii, timpii de încărcare și suport. Nu este nimic grozav sau prea groaznic de spus despre Host Monster. Cu toate acestea, credem că puteți obține o calitate mai bună cu Siteground sau cu una dintre cele mai bune 3 opțiuni ale noastre pentru același preț.

De asemenea, Monster Monster nu are centre de date optimizate pentru piața Aussie.

14. Metrou gazdă – www.hostmetro.com


Imagine

Timp de utilizare mediu: 99,63
Timpul mediu de încărcare: 1,424Ms

Gazdă Metro primește o mulțime de clienți noi, cu publicitate online agresivă și oferta lor de „blocare a prețurilor”, care ajută la convertirea multor potențiali cumpărători.

În ciuda acestei valori pe care încearcă să o pună în față, ar fi trebuit să cheltuiască asta pentru a obține un server adecvat, deoarece timpul lor de încărcare este ridicol. Cu perioade de încărcare precum cele pe care le-am experimentat, nu numai că va trebui să îi faceți pe vizitatorii site-ului dvs. să aștepte în jurul acestuia, de asemenea, va afecta performanța dvs. de marketing online și chiar SEO.

Nu se recomandă.

15. Gazduire 24 – www.hosting24.com


Imagine

Timpul mediu de utilizare: 99.78
Timpul mediu de încărcare: 1,655Ms

Cred că puteți vedea modelul aici.

Site-urile oriunde jos din poziția 1-5 sunt acești tipuri cu timp de încărcare mult mai lent. Gazduirea 24 este mult în spatele barei când vine vorba de încărcarea timpului.

Este aproape ca serverele lor să fie în Siberia cu un singur centru de date.

Dacă rulați un site de comerț electronic și vă gândiți să utilizați acest furnizor…. alerga.

16. Doar gazdă – www.justhost.com


Imagine

Timpul mediu de utilizare: 98.48
Timpul mediu de încărcare: 1.055M

Așadar, doar gazda nu a fost atât de rea când a venit vorba de încărcare și de încărcare a paginilor, dar suportul lor este nesăbuit. Nu sunt sigur cum ar putea să funcționeze o companie chiar în 2019, în timp ce utilizează personal de asistență slab instruit.

Încă o notă, acestea au un sistem de prețuri egal, ceea ce înseamnă că, atunci când doriți să vă extindeți la serviciul pe care îl doriți, veți plăti același preț ca și un serviciu de prim nivel..

17. Site5 – www.site5.com


Imagine

Timpul de utilizare mediu: 98,11
Timpul mediu de încărcare: 1.155Ms

Nu am prea multe lucruri rele despre site-ul 5. Unii dintre clienții noștri legali îl folosesc de ceva vreme și par să se bucure de serviciul.

Eu aș spune că totul despre Site 5 este cel mai bun în medie. Este ca și cum ai obține un sandwich simplu cu șuncă și brânză. Te va completa, dar nu te lasă foarte impresionat.

18. Gazdă Nouă – www.hostnine.com


Imagine

Timpul mediu de utilizare: 99,11
Timpul mediu de încărcare: 851Ms

Gazda Nouă este fratele cel mai mic al companiei gigantului miliardar de dolari numit EIG. Acestea fiind spuse, ne-am așteptat mult mai bine de la acest furnizor de hosting decât rezultatele destul de medii pe care le-am obținut.

Sprijinul a fost decent. Viteza paginii a fost ok și timpul de funcționare bine, dar având în vedere sprijinul financiar al serviciilor noastre, am crezut că ne vom aștepta puțin mai mult de la ei.

O altă problemă pe care am remarcat-o este că personalul lor de asistență nu ne-a notificat deloc atunci când site-urile noastre de test au scăzut.

19. Racheta gazdă – www.hostrocket.com


Imagine

Timpul de utilizare mediu: 97,11
Timpul mediu de încărcare: 757Ms

Din nou, medie peste tot. Am fi pus racheta gazdă mai sus pe listă dacă nu ar fi fost pentru costurile lor destul de mari de configurare (acestea vă percep o taxă).

Pentru aceeași valoare, mergeți cu una dintre primele noastre trei gazde.

20. Green Geeks – www.greengeeks.com


Imagine

Timpul de utilizare mediu: 98,11
Timpul mediu de încărcare: 1.240Ms


Accesați GreenGeeks

Greek Geeks este un furnizor de internet ecologic și are un suport destul de grozav, timp de încărcare și uptime – cel puțin în SUA.

Totuși, centrele sale de date pot doar’să te descurci atât de bine cu traficul din Australia’de ce apare pe locul 18.

Dacă ai fi un client din SUA, aș sugera Green Geeks cu siguranță. Ratele lor sunt decente și chiar aruncă într-un domeniu gratuit.

21 Faza mijlocie – www.midphase.com


Imagine

Durata medie de utilizare: 95,81
Timpul mediu de încărcare: 1,543Ms

Doar nu folosiți faza medie. Tot teribil.

Combinați asta cu politica lor fără întoarcere și vă face să vă gândiți că încearcă intenționat să eșueze?

Ghid de cumpărare de găzduire

Dacă nu sunteți o afacere care primește peste 500.000 de vizualizări pe lună, oricare dintre companiile de găzduire explicate mai jos sunt o alegere excelentă.

Nu uitați că toate companiile de găzduire vă permit să vă extindeți pe măsură ce crește traficul sau serviciile.

Uptime / Fiabilitate

imagine de înaltă calitate a unui server web care îl descarcă

Gândiți-vă la acest lucru ca la cât de des scade site-ul dvs. web. Pentru o afacere mare, acest lucru poate fi dezastruos. Vei pierde clienții și vei pierde cu siguranță încrederea în marca ta.

Gazdele de calitate aproape că nu coboară și atunci când sunt planificate. De cele mai multe ori veți primi o notificare care indică faptul că va exista o soluție de întreținere planificată sau o altă problemă tehnică. Gazdele de calitate planifică în jurul acestei situații și se coboară doar atunci când adormiți.

Unele dintre site-urile testate au avut peste 1800 de cazuri de oprire. ��

imagine de înaltă calitate a unui server web care îl descarcă

Gândiți-vă la acest lucru ca la cât de des scade site-ul dvs. web. Pentru o afacere mare, acest lucru poate fi dezastruos. Vei pierde clienții și vei pierde cu siguranță încrederea în marca ta.

Gazdele de calitate aproape că nu coboară și atunci când sunt planificate. De cele mai multe ori veți primi o notificare care indică faptul că va exista o soluție de întreținere planificată sau o altă problemă tehnică. Gazdele de calitate planifică în jurul acestei situații și se coboară doar atunci când adormiți.

Unele dintre site-urile testate au avut peste 1800 de cazuri de oprire. ��

Viteza site-ului

Pictograma SITE SPEED

Cu toții ne dorim un site web care să nu funcționeze rapid’nu rămâne Clientul modern este răsfățat și orice este mai lung de 5 secunde. Cu pagini accelerate pentru mobil care este și mai important.

Valorile de întoarcere din ultimii zece ani ne-au permis să comparăm timpul de încărcare mediu în toate marile orașe australiene, inclusiv Sydney, Brisbane, Adelaide..

Am comparat aceste rezultate cu viteza medie din SUA pentru a monitoriza timpii de încărcare. Timpii noștri de încărcare înregistrați au fost cei mai importanți 226ms iar cel mai rău absolut a fost cu mult peste 2850ms (aproximativ 11.5X mai lent).

Relații Clienți

amintire amuzantă pentru clienți

Asistența clienților este un factor important. Unii au un serviciu excelent în care întrebările dvs. primesc răspuns în câteva secunde, în timp ce altele vă vor lăsa în așteptare toată ziua. Am lucrat cu unii furnizori care nu oferă chiar chat-uri live și folosesc în schimb un sistem de bilete învechit.

Hai sa recunoastem. Vrei un furnizor de găzduire care să fie acolo pentru tine 24/7. ��

Pot spune definitiv că primele noastre trei companii de hosting recomandate sunt cele mai bune atunci când vine vorba de asistență de găzduire. Topul nostru de top a câștigat de fapt premii pentru serviciul lor de clienți nespus de bun.

Nu a fost nevoie să testăm serviciul pentru clienți, deoarece le folosim de ceva vreme.


  Cea mai importantă propoziție în găsirea de găzduire web de calitate

  Gata pentru asta? “Evitați gazda web ieftină. ” 

  Nu pot sublinia acest lucru suficient pentru că în ultimii ani ne-am ocupat de sute de companii care doresc fie să migreze găzduirea existentă către un alt furnizor, să adauge noi funcții sau să rezolve probleme tehnice..

  Este important să ne dăm seama că industria de găzduire web este plină de înșelătorii și oameni care încearcă să obțină sume uriașe din newbies (vorbim de milioane de dolari). Aceste gazde folosesc servere de o calitate extrem de scăzută, care sunt atât vulnerabile la încălcările de securitate, cât și nu oferă absolut o problemă pentru clienții lor.

  Dacă vă întrebați cine? Să numim câteva nume:

  • Godaddy este gata să vă încarce 5X prețuri regulate.
  • Soluții de rețea. În mod literal, nu pot găsi suficiente lucruri rele despre această companie.

  Ideea este că dacă plătiți pentru găzduire ieftină, veți avea o tranziție de timp la un alt furnizor și în procesul de utilizare a unui furnizor mai ieftin, veți ajunge să plătiți 3-4X pentru comisioane suplimentare și suplimente.

  Îmi dau seama că pentru noii proprietari de afaceri sau bloggeri, economisirea a câțiva dolari la început este vitală, dar nu este ieftin pe gazda dvs. web.

  Probleme cu furnizorii ieftini în ordinea importanței:

  1. Încălcări grave de securitate (13 milioane de parole furate de la o gazdă cu reduceri majore)
  2. Costuri mari la toate. 70-80 USD pentru SSL, 20-30 USD protecție confidențialitate, 20-30 USD înregistrare domeniu =150-200 / an suplimentar :( :(
  3. Vecinătatea IP proastă face ca site-ul dvs. web să fie dificil de clasat în top 1-5 (Verificați-vă cartierul IP)

  Gazde australiene = Bad
  Singapore Gazduire = Bun

  Da, un pic de blasfemie pentru tot ce mori tare Aussies. Găzduirea australiană dă nastere. A fost mereu supt. Don’nu mă credeți, aici’sunt câteva date.

  imagine care arată viteza internetului din Australia

  Da, numărul 46. Jos trei locuri din Thailanda. ��

  Motivul acestui scor groaznic, care a avut un adevărat refugiu’îmbunătățit în ultimii ani este de două ori.

  • ☑️ Distanța – Eu nu’nu trebuie să-ți explic asta. Oricine a luat un avion oriunde știe că suntem destul de departe de restul lumii.
  • ☑️ Companiile australiene Lipsa inovației – Eu’Am lucrat în industrie de ceva vreme și am întâlnit personal unii dintre cei mai mari furnizori de servicii de internet sau companii de găzduire. Aceștia refuză să inoveze și se simt destul de confortabil controlând un procent mare de găzduire australiană și cerând rate exorbitante Cu toate acestea, există o soluție……

  Iată cablul de internet submarin Indigo.

  imaginea cablului subacvatic indigoAcest fir a fost o inițiativă lansată de SubPartners, Telstra, Indosat Ooredoo și Singtel pentru a conecta Australia cu Singapore. Firul este de fapt două seturi de fibro-optice cu o capacitate excepțională de 20 de terabiți pe secundă.

  În timp ce s-ar putea să credeți că acest lucru nu are nicio legătură cu găzduirea, totuși. Vitezele mai rapide permit vizitatorilor din interiorul și din afara Australiei să acceseze informații mult mai eficient.

  Acesta este motivul pentru care gazda mea recomandată folosește un centru de date uriaș nou, cu sediul în Singapore ….
  ×


  Tipuri de gazduire explicate

  tipuri de găzduire webCând începeți să citiți despre diferitele opțiuni disponibile pentru găzduire, poate fi puțin copleșitor. Se pare că există opțiuni nesfârșite cu fiecare serviciu de găzduire care promite că a lor este „cea mai bună” pentru nevoile dvs. Punctele de preț devin cu atât mai neclare.

  Unii furnizori își propun să vă ofere cel mai ieftin preț uman disponibil la ceea ce par a fi prețuri absolut absurde de 1-2 dolari pe lună. Altii ofera chiar gazduire gratuita. În ciuda acelor noțiuni aleg adesea pachete de hosting excesiv de puternice de care nu au nevoie.

  Regula simplă de care ne lipim este – obțineți o soluție simplă de găzduire și apoi creșteți în pachetele superioare.

  De exemplu, furnizorii precum SiteGround oferă planuri foarte flexibile care permit site-urilor să se extindă în găzduire pe măsură ce traficul lor crește.

  Ceea ce este potrivit pentru tine?

  Majoritatea planurilor de găzduire pot fi clasificate în cinci tipuri principale: Partajat, VPS, Cloud, Dedicat și Reseller. Să ne uităm la fiecare dintre ele.

  Gazduire comună

  Când vine vorba de cele mai ieftine planuri pentru site-uri noi de găzduire partajată este. Gândiți-vă la el ca la închirierea unui apartament într-un complex mare aglomerat. Cu cât este mai bună calitatea de partajată, cu atât mai multă cameră ai în apartamentul tău, însă nu ai niciodată proprietatea ta.

  Gazdele partajate mai ieftine înghesuie o mulțime de oameni nu numai în aceeași clădire, ci chiar în aceeași cameră.

  Apartamentul va fi adresa IP a site-ului dvs. web. Ideea din spatele găzduirii partajate este că majoritatea site-urilor web nu obțin prea mult trafic, astfel încât nu există niciun motiv să li se aloce resurse semnificative de server. În schimb, pot împărtăși aceste resurse cu o mulțime mare de alte site-uri.

  Pentru mai multe companii mici și bloggeri, găzduirea partajată este cea mai ieftină opțiune de găzduire web disponibilă. Când utilizați găzduire partajată, asigurați-vă că alegeți un centru de date situat mai aproape de potențialii dvs. vizitatori de web.

  VPS

  VPS hosting-După ce ați depășit capacitățile oferite de găzduirea partajată, mulți oameni vor opta pentru o server privat virtual sau VPS. Aceste rețele vă oferă o putere extinsă fără a fi necesar să plătiți pentru un server dedicat. Te poți aștepta la o putere mai mare de la un VPS, deoarece mai puține persoane îți vizitează serverul.

  Un alt plus al utilizării unui VPS este că aveți controlul complet asupra serverului. Aceasta’practic ca ai casa ta. Nu este nevoie să-l împărtășești cu altcineva.

  Nor

  Găzduirea în cloud a devenit destul de populară în ultima perioadă, cu servicii precum Cloudflare fiind folosite în SUA. Funcționează ca un VPS, însă nu există o adresă fizică dedicată, în schimb serverul este distribuit pe mai multe sute de calculatoare. Aceasta duce la un timp de încărcare mai rapid și este o soluție foarte scalabilă.

  Una dintre cele mai bune părți ale utilizării serviciului de găzduire pe bază de cloud este cea de-a doua pe care doriți să-ți creșteți viteza, este nevoie de o solicitare rapidă către compania de găzduire. De asemenea, puteți îmbunătăți ușor utilizarea procesorului și spațiul pe disc.

  Dacă timpul de funcționare și capacitatea de a scala foarte rapid este o preocupare pentru afacerea dvs. decât ar trebui să luați în considerare serios găzduirea bazată pe cloud. Toate recenziile noastre oferă și soluții bazate pe cloud.

  Cu hostingul cloud, puteți accesa mai multe servere care vă permit să utilizați diferite centre de date și, de asemenea, să vă păstrați informațiile private și în siguranță.

  dedicat

  Opțiunea de sus a liniei este găzduirea dedicată. Acest lucru înseamnă că, practic, aveți un server întreg care funcționează pentru dvs. care este dedicat performanței site-ului dvs..

  Acestea sunt minunate dacă efectuați mai multe tranzacții financiare pe site-ul dvs. web sau sunteți îngrijorat cu privire la capăt. De asemenea, oferă cel mai înalt nivel de securitate.

  Gazduire bazată pe distribuitori

  reseller-hostingGândiți-vă la găzduirea revânzătorilor, precum găzduirea web cu etichete albe Practic, persoana A ar menține serverul în timp ce persoana B ar vinde gazdă ca și cum ar fi ei înșiși furnizorii de hosting.

  Gazduirea revânzătorului vă permite să folosiți oricare dintre formele de găzduire menționate mai sus: dedicate, VPS, cloud și partajate.

  Vânzătorii cumpără de multe ori acces la majoritate sau servere de mare capacitate, iar apoi alocă diferite părți ale acestora către diferite site-uri web. Găzduirea de această natură necesită, de asemenea, cunoștințe tehnice mult mai mari despre cPanel și alte aspecte de găzduire.

  CMS de gazduire diferit

  Un sistem CMS sau de gestionare a conținutului permite utilizatorului să adauge conținut nou sau să modifice conținut vechi pe site-ul său web. Este practic interfața pe care o folosește. CMS-uri diferite funcționează cu diferite planuri de găzduire, iar unele sunt mai potrivite în scopuri diferite.

  Gazduire WordPress

  76% dintre site-urile web folosesc WordPress și este de departe cel mai popular CMS online. Lansat în 2003, a devenit cea mai bună alegere pentru majoritatea bloggerilor sau a întreprinderilor mici. WordPress permite o gamă largă de funcții și instrumente personalizate. Citiți articolul nostru detaliat despre cele mai bune gazde wordpress din Australia.

  Se instalează rapid și are o mare securitate. Asistența este de asemenea mult mai ușor de găsit atunci când utilizați WordPress. Dacă nu ați configurat un site web înainte să vă sugerez să folosiți WordPress. Va trece ceva timp pentru a te obișnui, dar este pâinea și untul din lumea online.

  PHP Gazduire

  PHP-hostingPHP este un limbaj școlar vechi care utilizează codul / limbajul de script din partea serverului. Termenul PHP a făcut referire inițial la termenul “Pagina personală de acasă”.

  Ori de câte ori utilizați WordPress, Joomla sau Drupal’practic folosind scriptul PHP pentru a face comenzi și completări. CMS WordPress oferă utilizatorului un UX prietenos și multă versatilitate. Dacă aveți funcții și aplicații foarte specifice pe care doriți să le instalați pe site-ul dvs., eu’ sugerează să obții un dezvoltator PHP.

  Site-uri bazate pe Java

  Java este utilizat în principal pentru aplicații web. Orice site web cu grafică și imagini fanteziste utilizează javascript într-un fel.

  De-a lungul anilor a pierdut popularitate pentru bloggeri și întreprinderi mici. Cu toate acestea, pentru site-uri mari de e-com, cum ar fi Ebay sau Amazon, totul este javascript. Dacă sunteți în căutarea unor funcții extrem de înalte decât javascript este ceea ce veți avea nevoie.

  Joomla

  Joomla este un alt CMS precum WordPress. Este probabil cea de-a doua platformă CMS cea mai populară. Cu siguranță nu este atât de ușor de utilizat ca WordPress. Personal nu-mi place să folosesc Joomla și recomand tuturor clienților noștri să utilizeze WordPress deoarece mi se pare mai prietenos cu SEO.

  Gazde bazate pe Windows sau Linux

  Amintiți-vă înainte când am vorbit despre servere dedicate?

  Fiecare server necesită un sistem de operare (sistem de operare). Aceasta înseamnă că găzduirea dvs. este mai ușoară bazată pe linux sau bazată pe Windows. Să analizăm diferențele.

  ferestre

  ferestre-logoWindows este pilotul Microsoft. Alegerea unei gazde bazate pe Windows vă permite să rulați Window’baze de date / aplicații și scripturi de programare mai complexe precum ASP.Net. Windows oferă mai multă flexibilitate decât scripturile standard, puteți folosi PHP sau chiar MySQL fără nici o problemă. În majoritatea cazurilor, o gazdă bazată pe Windows costă mult mai mult decât o gazdă Linux. Deplasările sistemului Windows sunt, de asemenea, ceva mai frecvente.

  Gazde Linux

  Majoritatea serverelor din lume rulează pe Linux. Este standardul industriei și are un motiv întemeiat. Serverele Linux sunt fiabile și pot gestiona aproape toate scripturile și limbile de programare moderne. Cele mai multe aplicații se pot rula și pe Linux fără probleme. Sistemele Linux sunt uneori denumite LAMP care înseamnă Linux, Apache, My SQL și PHP (toate scripturile de programare pentru găzduire web).

  Care este afacerea cu gazduire nelimitată?

  Veți auzi că mulți furnizori de găzduire menționează ceva despre planurile nelimitate. Fie sub formă de lățime de bandă, stocare sau e-mail. Cu toate acestea, este important să citiți amprenta!

  Practic, tot ce înseamnă într-o explicație simplificată este faptul că nu au stabilit limite specifice resurselor dvs. Dacă săpați în TOS (Termenii și condițiile) puteți afla de obicei ce înseamnă ei cu adevărat. Oferta nelimitată este stabilită în circumstanțe rezonabile. Serviciul mediu de găzduire partajat nu va primi 500 de vizite pe lună sau nu va trimite mesaje de e-mail de 10k pe zi.

  Oferta nelimitată este, de obicei, mai mult o tehnică de picior în ușă decât orice. Prin urmare, nu vă îndrăgostiți excesiv de oferta nelimitată, ceea ce este mai important este viteza de încărcare. Un server vă poate oferi lățime de bandă nelimitată, dar cu ce viteză?

  Acesta este pentru revizuirea noastră. Dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu mai jos și aș fi fericit să vă răspund la orice. �������� 

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map