Cele mai bune site-uri Web Builders din 2020

Constructorii de site-uri web au parcurs mult timp încă din primele zile de internet. Cei dintre voi care sunt familiarizați cu numele Dreamweaver sau Frontpage știu ce eu’vorbesc despre. Aceste două pachete software proprii au fost primele încercări populare de a edita site-ul drag-and-drop de la What You See Is What You Get (WYSIWYG).


Dreamweaver a fost achiziționat în cele din urmă de Adobe și rămâne un constructor popular pentru dezvoltatorii experimentați care nu donează’Nu aveți în vedere curba de învățare abruptă, în timp ce Frontpage, care a fost inclusă în Microsoft’s Suita Office, a fost întreruptă în jurul anului 2003, deoarece nimeni nu-i plăcea.

Serios. Nimeni. Apreciat. Aceasta. Ne pare rău Micosoft ��‍♂️��‍♂️

Din fericire pentru antreprenorii online de pretutindeni, industria de construcții de site-uri a continuat să evolueze, deoarece masele 1) nu au vrut să învețe cum să codeze și 2) să plătească un dezvoltator web legitim pentru a-ți construi site-ul este destul de ciudat.’ scump (în jur de 2000 $).

În ultimii ani, s-a observat o explozie atât în ​​selecția, cât și în funcționalitatea drop-and droppers, deși există o diferență vastă de calitate între ceea ce este mai bun și ceea ce s-ar putea găsi în restul selectat..

Problema apare că un laic – poate, cum ar fi cei care citesc acest articol – nu este suficient de familiar cu spectrul constructorilor de site-uri pentru a putea spune dintr-o dată care sunt produse de calitate și care nu merită timpul necesar pentru a deschide un cont.

Misiunea noastră cu următoarele recenzii este să ajutați să descoperiți constructorii buni înrăutăți și evitați-i pe cei aproape garantați să provoace durere ar trebui să fii suficient de nefericit pentru a fi prins în infernul lor de dezvoltare a site-urilor de bricolaj.

Dar mai întâi, eu’Sunt destul de sigur că vrei să-mi pui o întrebare, așa că mergi mai departe…

Dar mai întâi – Ce zici de dezvoltatori web?

Mai bine? Poate. Atunci din nou, poate nu.

Acolo’Nu există nicio întrebare, un dezvoltator web calificat poate scoate un site cu aspect profesional. Acolo’De asemenea, nu ai nicio întrebare, probabil că vei plăti oriunde de la 2.000 $ sau mai mult, în funcție de caracteristicile și funcțiile de care ai nevoie. Dacă aveți mai mulți bani decât timpul, plătiți în orice caz un profesionist pentru a vă construi prezența pe web, dar don’nu pierdeți evidența realității pe care o veți plăti probabil din nou pentru întreținere și actualizări de conținut, indiferent de rata oră, care ar putea fi cu ușurință în 50 $ până la 100 $ / interval de oră.

Acum, înainte de o hoardă de designeri / dezvoltatori web să-și pună nădejdea într-o grămadă, eu’Voi fi primul care spune că oferă un serviciu necesar și, evident, unul suficient de apreciat încât o întreagă industrie a luat naștere în jurul ideii. Presupunerea ar fi că, dacă un tip sau un dudette încasează 5.000 de dolari pentru a înființa un site web, acolo’e o piață de oameni din celălalt capăt, dispuși să o plătească.

Cealaltă latură a ecuației este adesea trecută cu vederea un constructor de site-uri DIY de calitate vă poate obține același rezultat final – un site web profesionist – pentru mai puțin de cincisprezece dolari pe lună (în general) și puteți actualiza lucrul oricând doriți, fără costuri suplimentare. Doamnelor și domnilor, întâlniți constructorul de șantier modern. ��

Pentru cine sunt construitori de site-uri grozavi pentru?

Dacă ai puls și ai peste doi ani, acolo’este o șansă bună să aveți tot intelectul și coordonarea mâini / ochi necesare pentru a construi un site web cu un editor drag-and-drop. În mod serios, dacă puteți porni un computer și vă puteți orienta către orice site web, un constructor de site-uri de bricolaj ar trebui să fie bine în calitatea dvs. de competență. De fapt, o mulțime de antreprenori din următoarele domenii au folosit deja constructorii de site-uri:

 • Proprietarii de afaceri mici
 • Artiști
 • Fotografi
 • Contabili
 • Scriitori
 • muzicieni
 • Îngrijitori de animale de companie
 • Hipsterii din Melbourne

Ai ideea…

Aș putea continua să irosesc mai mulți pixeli cu o listă și mai lungă, dar pariez că vezi unde mă aflu’mă duc. Nu face asta’contează dacă vrei să creezi un simplu blog personal, site de comerț electronic complet, sau ceva intermediar; un software bun de construire a site-urilor vă poate duce de la idee la execuție în ordine scurtă.

Procesul nostru de revizuire

Cum am evaluat toți acești cei mai buni producători de site-uri din Australia? Mă, tu’sunt plin de întrebări astăzi, dar eu nu’spun mintea. Iată procesul implementat cu fiecare constructor de pe listă.

Dacă doriți să aflați mai multe despre testele noastre, consultați nostru urmărirea în direct a timpului aici.

 1. Mi-au restrâns obiectivele la 10, peruzând site-uri legitime precum PCMag.com
 2. A deschis un cont cu bani reali. (conturi gratuite utilizate pentru Wix / Squarespace)
 3. Construit un site web rapid pentru a pune constructorul în pas
 4. Monitorizați (în desfășurare) fiecare loc de testare’viteza și timpul de funcționare – unele sunt îngrozitoare.
 5. Verificat fiecare constructor’costul REAL – nu doar prostiile publicitate

În ceea ce privește acest ultim punct, industria constructorilor de site-uri, la fel ca oricare altă industrie din lume, adoră să citească un preț al oaselor goale, care este realizabil din punct de vedere tehnic, dar care vă lasă lipsite de multe opțiuni și funcții critice. Analiza mea include costul real pentru a obține un site web utilizabil online.

Ține cont de mine’Nu sunt aici pentru a striga din căpriori că fiecare constructor este plin de șarlatani. Ei o numesc o afacere pentru că până la urmă trebuie să câștige bani. Încasarea unei taxe pentru serviciu nu face’nu le face rău; Vreau doar să cunoașteți costurile legate de finalizarea și încărcarea unui site web pe care îl puteți utiliza efectiv.

✅ Să intrăm în recenzii pentru a găsi cel mai bun site web din Australia. ✅


1. Wix (Cel mai bun în general / cel mai ușor de utilizat)


Caracteristici cheie

 • 300+ șabloane de calitate
 • Arhivă de baze de cunoștințe enorme
 • Înregistrare și activare rapidă
 • Suport minunat
 • Incredibil de usor de utilizat
  Pro-uri
  • Probabil cea mai bună experiență de înscriere din toate alternativele – rapid și nedureros
  Contra
  • Site-urile web arată minunat, dar prețurile suplimentare pot să te omoare, în special prin e-mail de 5 dolari / lună

  Fără a mai fi o noutate în rândul constructorilor de site-uri australiene de calitate, Wix a evoluat dincolo de locul de joacă hobbyist într-un loc în care sunt produse zilnic site-uri reale, destinate utilizării efective. Editorul este ușor de realizat și există opțiuni de personalizare în wazoo. Un loc într-adevăr bun pentru ca site-ul dvs. să funcționeze ieftin.

  2. Spațiu (Nu este mare, Nu este rău)


  Caracteristici cheie

  • 40 de șabloane foarte moderne
  • Excelent pentru afaceri vizuale
  • 24/7 suport live chat și e-mail
  • Setări GRATUITE de domeniu și confidențialitate
  Pro-uri
  • Viteză excelentă de funcționare și încărcare; activarea rapidă a contului.
  Contra
  • Curba de învățare a constructorului poate fi dificilă

  Pentru a fi complet sincer, SquareSpace este probabil potrivit pentru artiștii vizuali mai mult decât oricare alt demografic. Șabloanele sunt bune, dar pentru dvs. veți avea nevoie de acces la o sursă constantă de imagini de înaltă rezoluție pentru cele mai bune rezultate. La fel ca Wix, va trebui să tusezi în plus 5 dolari / lună pentru e-mail. Un site web complet încărcat rulează aproximativ $ 18 / luna, care este mai mare decât majoritatea din această listă.

  3. Siteground (Unul dintre The Good Guys)


  Caracteristici cheie

  • Viteză bună de utilizare și viteză de încărcare a paginii
  • Cont GRATUIT de domeniu și e-mail
  • 1.200 de șabloane
  • Funcționalitate ușoară pe blog
  Pro-uri
  • 80 USD / an este un preț bun
  Contra
  • Activarea lentă a contului în weekend (3 ore) a fost puțin neliniștitoare

  Să scoatem suspansul din drum. Siteground este câinele de top al IMHO. Ei nu caută să te muleze și să te uite. Compania își dă seama că nu reușesc decât dacă o fac clienții, iar această filozofie se reflectă în natura intuitivă a constructorului și a grămadă o “ șabloane de calitate din belșug.

  4. Boldgrid (ieftin, dar cu o curbă de învățare abruptă)


  Caracteristici cheie

  • Construiți ORICE tip de site web
  • Alegeți dintre 3.000 de teme WordPress
  • Cost foarte mic (4,17 USD / lună)
  • Domeniu GRATUIT, e-mail, comerț electronic
  Pro-uri
  • Datorită WordPress, opțiunile de design par interminabile
  Contra
  • Pentru a repeta, curba de învățare poate fi frustrantă

  Lucrul foarte interesant pentru acest constructor este că acesta rulează pe Cadru WordPress, ceea ce îi oferă o mulțime de personalizări inerente acestei platforme CMS masiv populare. Excelent pentru orice fel de site web – magazin online, site web sau doar un blog. Destul de încântat să văd cum se dezvoltă acesta în viitor.

  5. Weebly (Ar trebui să fie mai bine decât este)


  Caracteristici cheie

  • E-mail GRATUIT
  • Înregistrare și activare instantanee
  • Mai multe metode de sprijin
  • Comparativ cost redus
  Pro-uri
  • Redacție simplă redactor pentru a fi pe placul tehnofobilor
  Contra
  • La 25 USD / lună odată ce treceți peste 25 de produse, magazinul de comerț electronic îmi lasă un gust scump în gură

  Mulțumită miracolului marketingului, Weebly se bucură de o mare recunoaștere a numelui, dar editorul apare pe scurt în ceea ce privește funcțiile și funcțiile. Datorită acestor limitări, s-ar putea să fie greu să vină cu un site web care să le ofere oamenilor. La 12 $ / lună, pretul este bun. Nu pot merge cu o recomandare strălucitoare, dar pot spune că ai putea face mai rău!

  6. Jimdo (Selecția temelor foarte sparse)


  Caracteristici cheie

  • Încărcare rapidă a paginii și funcționare
  • Curățați interfața constructorului
  • E-mail și comerț electronic inclus
  • 7,50 USD / lună preț
  Pro-uri
  • Cel mai bun timp de utilizare (99,96%) al oricărui constructor de site-uri din listă
  Contra
  • Planul de bază acceptă doar un magazin online de 15 produse – mai mult decât acesta necesită planul de 20 USD / lună

  Jimdo are 17 teme a alege din. Nu este o dactilografie. Într-o lume în care alți constructori de site-uri oferă sute și chiar mii, nu sunt prea impresionat de această selecție primordială. Pentru a înrăutăți, temele incluse sunt de bază și greu de lucrat, ceea ce subminează complet realitatea că editorul nu este prea rău. Pentru orice altceva decât un site de bază, acesta nu este recomandat.

  7. Doodlekit (Nume distractiv – Nu de altfel)


  Caracteristici cheie

  • 170 de teme
  • Domeniu GRATUIT și email nelimitat
  • Funcționalitatea comerțului electronic
  • $ 10 / luna
  Pro-uri
  • Pret = Realitate
  Contra
  • A fost o așteptare de două zile pentru activarea contului

  Credeam că am aterizat în 1995 în momentul în care am început să mă uit la teme. Da, sunt atât de rele. În plus, editorul este la fel de neintuitiv un software cum probabil găsești. Tot se simte batran, musty, depasit si uitat. Nu mă credeți? Profitați de perioada de încercare gratuită și spuneți-mi că nu sunteți de acord.

  8. Webs (scump și ineficient)


  Caracteristici cheie

  • 500 de teme din care să alegeți
  • Funcționalitatea comerțului electronic
  • Domeniu GRATUIT și 3 conturi de e-mail
  • 10% reducere anuală din prețul publicitar
  Pro-uri
  • Planul premium vă câștigă asistență 24/7, de care probabil veți avea nevoie
  Contra
  • Viteza de încărcare face ca o slăbire să arate pozitiv rapid

  O altă călătorie în ceața preistoriei. Cele 500 de teme oferite de Webs sunt extrem de neimpresive. Nimic despre acest editor nu mi-a atras atenția într-un mod bun. Deși caracteristicile abundă, niciuna dintre ele nu este ceva pe care oricine ar dori să îl folosească. Pentru a mări comerțul electronic la orice peste 25 de articole costă 22,99 USD / lună.

  9. Yola (O altă alegere oribilă)


  Caracteristici cheie

  • 215 șabloane
  • Înregistrare instantanee și activare cont
  • Chat live și tutoriale 24/7
  • Prețul de 8,33 USD / lună este pe partea scăzută a mediei
  Pro-uri
  • Cel puțin nu este # 10
  Contra
  • Complementele și încărcările nu se opresc niciodată

  Testarea constructorilor de site-uri a devenit tortură pură în acest moment, dar nu mă voi opri acum. Pe măsură ce continuăm în josul listei, temele continuă să arate uniform. Ați folosit vreodată un software în care este mai ușor să începeți din nou întregul proiect decât să faceți o schimbare? Asta este Yola.

  10. Web (la fel de rău pe care îl primește)


  În interesul onestității complete, nu am făcut-o’Nu testezi Web-ul după un pic de cercetare preliminară. M-am temut că ar fi ca și cum mi-aș aprinde banii pe foc sau doar i-aș da. În locul unei recenzii, permiteți’numesc acest lucru un anunț privind serviciul public. Web-ul este oribil. Iată dovezile mele.

  1. Poveștile nefericite ale clienților sunt peste tot online. ‘Spuse Nuff.
  2. Trebuie să apelați pentru a anula un cont. NOBODY mai face asta.
  3. Nu există detalii despre plan pe site-ul lor web. Nu ai idee despre ce’revin.
  4. 2.500 de teme par a fi fost furate din proiectele de artă de grădiniță eșuate.
  5. Am menționat că trebuie APELARE pentru a anula?!

  Concluzie: Tu’Aș fi mai bine să vă încasați planul de pensionare și să-l lăsați pe toți să călărească în Vegas înainte de a da Web-ului un singur ban.

  În interesul onestității complete, nu am testat Web-ul după o cercetare preliminară. M-am temut că ar fi ca și cum mi-aș aprinde banii pe foc sau doar i-aș da. În locul unei recenzii, să numim acest lucru un anunț privind serviciul public. Web-ul este oribil. Iată dovezile mele.

  1. Poveștile nefericite ale clienților sunt peste tot online. – a spus Nuff.
  2. Trebuie să apelați pentru a anula un cont. NOBODY mai face asta.
  3. Nu există detalii despre plan pe site-ul lor web. Nu ai idee despre ce primești.
  4. 2.500 de teme par a fi fost furate din proiectele de artă de grădiniță eșuate.
  5. Am menționat că trebuie APELARE pentru a anula?!

  Concluzie: Ar fi mai bine să vă încasați planul de pensionare și să-l lăsați pe toți să călătorească în Vegas înainte de a da Web-ului un singur ban.

  Rezumăm toate acestea …

  Pe de o parte, SiteBuilder este o alegere solidă, dacă doriți o experiență bună, la un preț rezonabil. Pe de altă parte, fugiți cât mai departe de Yola și Web. Ceilalți de la mijloc au punctele lor bune și rele. Depinde foarte mult de ce fel de site-uri web’sunt pe piață pentru. De exemplu, Wix este o alegere bună de comerț electronic, în timp ce SquareSpace s-ar putea potrivi nevoilor dvs. dacă doriți’reintroducerea vizuală.

  Acolo îl ai. Misterele celor mai buni producători de site-uri australiene au dezvăluit pentru considerație. Mult noroc!

  Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

  Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map