Katsaus Drip eCommerce CRM -sovellukseen

Sähköpostimarkkinoinnin automaatio on muuttunut välttämättömäksi työkaluksi automaattisissa sähköpostikampanjoissa On laukaista käyttäjän suorittamat toimenpiteet. Drip sähköpostiautomaatio-työkaluna voi parantaa potentiaalisi liiketoimintaasi automatisoimalla työläitä tehtäviä luoda hyper-osuvia ja ajankohtaisia ​​viestejä asiakkaillesi.


Opi tuntemaan lisää Dripistä ja selvittämään, onko tämä markkinointityökalu paras markkinoinnin automatisointityökalu verkkokaupallesi.

Mikä on tippa?

Tippua on yksi uudemmista markkinoinnin automaatiotyökaluista, jotka ilmestyivät viime vuonna 2003 ja jotka LeadPagesin omistajat ostivat. Ajan myötä Dripistä tuli suositumpi ja se meni helposti markkinoinnin automaatiovälineiden päälle erityyppisissä verkkokauppayrityksissä.

Yksi parhaimmista asioista Dripin kanssa on, että se voidaan helposti integroida kolmansien osapuolien työkalujen kanssa päästäkseen asiakastietoihin toimintaan. Voit nopeasti muuttaa tietosi todellisuudeksi käyttämällä tippaa. Esimerkiksi yhdistäessäsi WooCommerce-sovellukseen, voit lähettää merkityksellisiä tietoja tai tiedostoja Drip-tiliisi. Olemme myös luettelossa muut ratkaisut sähköpostimarkkinointikampanjoidesi lisäämiseksi, muista tarkistaa se.

Mikä tekee tiputuksesta ainutlaatuisen?

Dripillä on sama käsite myös muilla sähköpostimarkkinointityökaluilla, kuten markkinointiviestien asettamisella, jotka lähetetään automaattisesti aikataulussa. Ehkä yksi sähköposti sammuu heti, kun joku ilmoittautuu, toinen sammuu kolme päivää myöhemmin, ja toinen lähetetään ensi viikonloppuna..

Tai sähköpostit voivat vaihdella liipaisimien perusteella tai käyttäjän suorittamiin toimiin, kuten palveluun liittymiseen tai ostoksen tekemiseen, minkä vuoksi niitä kutsutaan joskus myös käyttäytymissähköposteiksi.

Mutta mikä tekee Dripistä ainutlaatuisen?

Drip auttaa sinua ymmärtämään ja arvioimaan potentiaalisen asiakkaasi toimintaa keräämällä kaikki käyttäjän tiedot verkkosivustoltasi. Kun olet tiennyt, mitkä potentiaalisten asiakkaidesi ensisijaiset vaihtoehdot ovat, voit nyt saada tietosi ja muuttaa sen helposti todellisuudeksi lähettämällä henkilökohtaisia ​​sähköposteja, joissa on sitoutumisen tunne, jonka asiakkaiden tulisi tuntea..

ominaisuudet

1. Tapahtumien seuranta

Tunnisteiden sijasta tapahtumaseurantaa voidaan käyttää Dripissä. Se seuraa tilaajan toimintaa ja siirtää tietoa. Kun tiedot on kerätty, voit tarkistaa tiedot ja seurata mitä lähestymistapaa haluat lähettää sähköpostin asiakkaillesi. Muista, että tiivis ja henkilökohtainen sähköpostiosoite voi kiinnittää lukijasi huomion.

Sen sijaan, että sinulla olisi tageja kuten tavallisilla sähköpostimarkkinointipalveluilla, voit nyt käyttää tapahtumien seurantaa Dripissä, koska se saattaa tuntua henkilökohtaisemmalta, jotta asiakkaasi tuntevat erityisen arvokkaan.

2. Visuaaliset työnkulut

Dripin visuaalisten työnkulkujen avulla voit helposti suunnitella edistyneen sähköpostin ja lähettää sen asiakkaillesi. Tekstiviestikampanjan lähettämisen sijasta visuaalisen kampanjan avulla voit asettaa sääntöjä ja liipaisuja katsojiesi ja asiakkaidesi toiminnan perusteella.

Visuaaliset työnkulut voivat helposti seurata katsojiesi toimintaa. Annettujen tietojen kerääminen voi auttaa sinua luomaan tarkempia sähköposteja, jotka täyttävät vaatimuksesi, ja toimittamaan huomiota herättävän sähköpostin tilaajillesi..

3. Muokatut kentät

Yksi Dripin ainutlaatuisista ominaisuuksista on sen mukautetut kentät. Voit lisätä niin monta mukautettua kenttää kuin haluat osoittaa asiakkaillesi. Toisin kuin tavalliset sähköpostimarkkinointipalvelut, asiakkaiden ainoa etu- ja toinen nimi. Drip voi lisätä sijainnin, yritystyypin tai muut tiedot, jotka on kerätty tippujen jäljitettävistä tiedoista.

Koska Drip sallii mukautetut kentät laukaisevana automaatiosääntönä, sinun on mahdollisuus luoda ainutlaatuinen sähköpostikampanja asiakkaallesi.

Hinnoittelu ja tuki

Drip tarjoaa kolme suunnitelmaa tarpeidesi ja tilaajasi määrän perusteella.

 • Perussuunnitelma – alkaa 49 dollarista kuukaudessa, enintään 2500 henkilölle ja voi lähettää rajoittamatonta sähköpostia.
 • Pro Plan – alkaa 122 dollarista kuukaudessa 5000 tilaajalle, jotka voivat myös lähettää rajoittamattomia sähköposteja.
 • Yrityssuunnitelma – kuukausittainen hinnoittelu voi riippua siitä, kuinka suuria sähköpostilistat ovat. Se voi kuljettaa jopa 5000 tilaajaa. Hinnoittelua varten ne tarjoavat online-laskimen, jolla voit tarkistaa kuukausimaksut tämän tyyppisestä suunnitelmasta.

Voit valita kolmesta tarjotusta suunnitelmasta tarpeidesi perusteella. Jos sinulla on vielä pieni sähköpostiluettelo, käytä vain perussuunnitelmaa, ja kun sähköpostiluettelosi kasvaa, voit päivittää suunnitelmasi tarvittaessa. He tarjoavat myös 2 viikon kokeiluversion ilmaiseksi.

Kuten ehkä tiedät, Drip on yksi kalleimmista sähköpostimarkkinoinnin automaatiotyökaluista, mutta jos tilaat jonkin heidän suunnitelmistaan, voit käyttää kaikkia Dripin tehokkaita ominaisuuksia. Kun olet päättänyt tilata Drip-palvelun, he eivät koskaan epäonnistu tarjoamalla sinulle 24/7 -tukea aina kun tarvitset, riippumatta siitä mitä olet tilannut.

Voit käyttää sitä myös Dripin erityistuella, kuten heidän Dripin sertifioitujen konsulttien kanssa. Ne auttavat sinua saavuttamaan yrityksesi näkemykset ja tavoitteesi ja varmistamaan, että jokainen Dripillä maksama sentti on todella sen arvoinen.

Pitäisikö sinun käyttää tippaa?

Jos aloitat liiketoiminnan, on hyvä olla käyttämättä Dripiä vielä. Koska sähköpostimarkkinoinnin työkaluja on paljon, ne auttavat sähköpostitse pienempien pakettien ja luettelon laatimisessa. Saattaisit haluta harkitse vaihtoehtoa SendinBlue. Mutta ajan myötä ja olet jo laajentanut markkinoitasi, on aika vaihtaa halpa sähköpostimarkkinointityökalusi Dripiksi.

Vaikka Drip voi olla kallis joillekin, se tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka auttavat yritystäsi tuntemaan. Drip tarjoaa myös 2 viikon ilmaisen kokeilujakson, jota voit käyttää eikä veloita. Laskutusjakso alkaa, kun 2 viikon kokeiluversio on valmis. Tämä kokeilu auttaa sinua tutustumaan Dripiin ilmaiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map