Affiliate Marketing 101 – WordPress-teemat ja -laajennukset menestyäksesi

Kun etsit voittoa tytäryhtiömarkkinoinnista, sinun odotetaan mainostavan tuotteita tai palveluita ansaitsemalla palkkioita. Liiketoimintamalli on yksinkertainen: kun he saavat myyntiä tytäryhtiö-linkistäsi; saat palkkion. Siksi on melkein välttämätöntä rakentaa verkkosivustosi kaikilla parhaimmilla tytäryhtiömarkkinointityökaluilla houkutellaksesi lisää asiakkaita.


MITÄ, miksi tytäryhtiömarkkinointi? No, on monia etuja, jotka voit saada, kun aloitat tytäryhtiömarkkinointiyrityksen. Aluksi sinun ei tarvitse luoda omia tuotteita ja sisältöä. Se vain suosittelee jonkun toisen tuotetta nykyiseen sisältöösi. Ja voit olla jäsen niin monissa tytäryhtiöohjelmissa kuin haluat.

Jos suunnittelet tai aloitat vain tytäryhtiömarkkinointiyrityksen. Tässä on vinkkejä:

 1. Päätä kuka kohdeyleisösi on. Ole selkeä kohdemarkkinoistasi ja niiden tarpeista, jotta pystyt mainostamaan heille sopivia tuotteita ja palveluita.
 2. Valitse huolellisesti, mitkä kumppaniohjelmat osallistuvat. Tarkista niiden ehdot. Ja tutkimus siitä, mitä muut jäsenet sanovat näistä ohjelmista.
 3. Asenna verkkosivustoosi työkalut, jotka ovat keskittyneet tytäryhtiömarkkinointiin.
 4. Luo kiinnostavaa sisältöä.

Mitkä ovat parhaat teemat tytäryhtiömarkkinoinnille?

Kun puhutaan oikeista työkaluista, tässä ovat parhaat teemat, jotka on suunniteltu ja kehitetty tytäryhtiömarkkinointiliiketoiminnan kannalta. Ennen kuin siirryt eteenpäin, meillä on myös vähemmän kattava versio parhaista tytäryhtiömarkkinoinnin WP-laajennuksista täältä.

1. Astra

Kun kuulet sanan Astra, ajattele sitä nopeana, kevyenä ja hyvin muokattavana WordPress-teemana. Ja todellakin se on. Meillä ei ole muuta kuin hyviä sanoja sanottavaa: rehellinen Astra-teemakatsauksemme.

Se on suunniteltu modulaarisen lähestymistavan pohjalta, jossa järjestelmä on jaettu pienempiin osiin tai moduuleihin siten, että sen avulla voit aktivoida vain ominaisuuksia, joiden arvelet hyödyttävän verkkosivustoasi..

Se on myös yhteensopiva sivunrakentajien kanssa, kuten Elementor, Beaver Builder, Brizy, Gutenberg ja paljon muuta. Voit jopa rakentaa sivuston nopeasti Astra Starter Sites -sovelluksen avulla.

Astra-teema on ilmainen, mutta haluat ehkä päivittää sen pro-versioon, jos tarvitset lisää parannuksia verkkosivustollesi. Sen hinnoittelu alkaa 59 dollarista. Voit asentaa sen niin monelle sivustolle kuin haluat.

Käy Astrassa

2. Genesis-kehys

Genesis-kehyksen on kehittänyt StudioPress, ohjelmistoyritys, jonka on luonut ja hallinnoinut CopyBlogger Media. Se on korkealaatuinen teemakehys, joka toimii hyvin WordPressin kanssa.

Se on myös yksi suosituimmista WordPress-teemoista, mutta se toimii pääosin kehyksenä. Maallikkokauden aikana se on toinen teema, joka tarvitsee lapsiteeman. Yksi tärkeimmistä syistä siihen, että Genesis tarvitsee pienemmän teeman, on yleensä joustava mukauttaminen, kuten muutosten tekeminen valikkopalkkiin, taustaan, fonttityyliin, väriin jne..

Genesis-kehys on erittäin helppo käyttää. Se on suorituskykyyn luotettava, koska se on kevyt teema. Se tarjoaa myös sisäänrakennetut SEO-työkalut. Genesis on niin kevyt, että sinun ei tarvitse asenna muita SEO-laajennuksia.

Turvallisuudesta ja tuesta voit myös odottaa parasta Genesisin avulla. Kun sinusta tulee elinikäinen jäsen, saat myös päivityksiä heidän ohjelmistoistaan ​​ja tietoturvastaan.

Genesis on kertaluonteinen maksu, joka alkaa 60 dollaria kehyksestä ja noin 20–45 dollaria jokaisesta lapsiteemasta, jossa voit eliniän ajan.

Käy Genesis Framework -sivustolla

3. KUPON

Kupon on WordPress-teema, joka on paras päivittäisiin tarjouksiin ja kuponkeihin. Se on täydellinen teematoimittaja useimmille tytäryhtiömarkkinoijille ja verkkokaupan omistajille. Kuponilla on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, koska se käyttää vetämällä ja pudottamalla -sovellusta, jolla voit luoda hyvän mallin ilman koodausta.

Kuponilla et tarvitse maksettua laajennusta kuponkisivuston, päivittäistavarakaupan tai ryhmäostokaupan luomiseen..

Se ei tarvitse lastenteemaa verrattuna Genesikseen. Lisäksi voit integroida tämän helposti muihin teemoihin, kuten WooCommerce, ja se tarjoaa nyt Facebook live chat -markkinoinnin automaatiota.

Voit ostaa teeman vain 39 dollarilla, joka sisältää kehittäjätuen 6 kuukaudeksi. Tämä hinta näyttää erittäin kohtuulliselta, etenkin aloittelijoille, ottaen huomioon tämän teeman ominaisuudet.

Käy Kuponissa

4. Simpli Pro

Simpli Pro WP -teema on omistettu erityisesti naisyrittäjille. Se on integroitu King Composer vedä ja pudota -sovelluksen ja WP FluentForm -muodonmuodostajan laajennukseen, jonka avulla voit hallita heidän verkkosivustoaan koodamatta edes yhtä riviä..

Tätä teemaa voivat käyttää jokainen naisyrittäjä, verkkomarkkinoija, elämänohjaaja, terveysvalmentaja tai bloggaaja, koska se on erittäin reagoiva eCommerce WordPress -teema täydellisellä paketilla.

Hyvien teemakuvioiden lisäksi Simpli Pro laajentaa jatkuvasti toimivuuttaan ja yrittää parhaansa tarjotakseen käyttäjilleen kätevän käytön. Tämä teema ei ole myöskään häiriintynyt, koska se oli testattu eri laitteilla ennen julkaisua varmistaakseen sen suorituskyvyn.

Voit hankkia Simpli Pron 49 dollarilla yhden lisenssin ja 79 dollarilla rajoittamattoman lisenssin.

Käy Simpli Prossa

5. Themify Ultra

Themify on yksi tehokkaimmista ja joustavimmista WordPress-teemoista, ja mukana on paljon suunnittelun nahoja ja sisäänrakennettuja demonsivustoja, joista valita. Se on erittäin helppokäyttöinen ja muokattavissa otsikosta alatunnisteeseen, koska se käyttää vedä ja pudota -sovellusta.

Themify-nahkoja ei käytetä vain sivuston malleissa, mutta voi olla hyödyllistä perustaa todellinen näytesivusto vain muutamalla napsautuksella. Voit myös tuoda demo-asetukset, jotka sisältävät teema-asetukset, sisällön, valikot, widgetit jne.

Themifyn avulla voit napata myös hienoja ominaisuuksia, kuten parallaksivieritys, animaatiot, laskurit, liukusäädin, Google Maps ja monet muut.

Themify Ultra -teema maksaa 59 dollaria tavallisessa hinnoittelusuunnitelmassa, joka sisältää myös kaikki 12 Builder-lisäosaa.

Käy Themify Ultrassa

6. Yhteensä

Teema yhteensä on monikäyttöinen teema, koska voit luoda minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja, kuten blogeja, yrityssivustoja, online-portfolioita ja verkkokauppoja. Se on yksi WordPressin suosituimmista teemoista, lähinnä monipuolisuuden ja työkaluilla ja esittelyssä toimivien verkkosivustojen pakettien vuoksi.

Totalilla on paljon ominaisuuksia, joita meidän pitäisi rakastaa. Se on täysin muokattavissa ja siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Siinä on myös 41+ demoa avuksi ja yli 80 sivunmuodostajan lohkojen valintaa. Jos haluat aloittaa online-liiketoiminnan, Totalin avulla voit helposti integroida WooCommerce-verkkosivustosi aloittaaksesi online-myynnin.

Teeman kokonaiskustannukset alkavat 59 dollaria, joka sisältää kuuden kuukauden tuen ja elinikäisen pääsyn teemapäivityksiin.

Käy Total

7. MagPlus

MagPlus WP -teeman on kehittänyt ”Theme Bubble”, joka kiinnostaa kaikkia yksityiskohtia varmistaakseen, että niiden käyttäjät rakentavat loistavan verkkosivuston. MagPlus on moderni, dynaaminen ja GDPR-yhteensopiva WordPress-lehden teema, joka voi luoda minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja.

Sen suorituskyvystä ei myöskään ole mitään hätää, koska siinä on sisäänrakennettu mukautettu välimuistimekanismi, joka auttaa nopeuttamaan sivustosi nopeutta lähes 2,4 kertaa. Se tarjoaa myös yli 40 sisäänrakennettua mukautettua mallia, 25+ räätälöityä artikkelien asettelua, muokattavia ja ainutlaatuisia otsikoiden malleja ja helpon navigoinnin liukusäätimillä sekä yli 20 yksinomaan rakennettuja räätälöityjä widgettejä – kaikkien käyttäjiensä eduksi..

MagPlus maksaa 59 dollaria ilmaisella 6 kuukauden tuella.

Käy MagPlusissa

8. Markkinointi Pro

Marketing Pro on kehittänyt ulkopuolinen kehittäjä nimeltä Restored 316 Designs, ja sitä tukee StudioPress. Se on yksi markkinoiden käytettävissä olevista erityisteemoista, joka keskittyy online-myyntiyritykseen.

Tämä teema käyttää HTML5: tä ajan tasalle päivittämiseen nykyaikaisilla ominaisuuksilla ja auttaa kehittäjiä pysymään verkkosivustojen nykyaikaisessa kehityksessä. Se mahtuu 9 erilaista widgetiä kaikki yhdelle kotisivulle.

Se käyttää Visual Composer -sivunmuodostajaa verkkosivun luomiseen helposti. Siinä on myös Slider Revolution -laajennus ja tukee WPML (WordPress Multilingual) ja Google-kirjasintyyliä.

Jos olet tytäryhtiömarkkinoija, joka on kiinnostunut erilaisten niche-verkkosivustojen rakentamisesta, voit hankkia Marketing Pron 59 dollaria.

Käy markkinointiprosessissa

9. Vakaa tulo

SteadyIncome on rakennettu erityisesti tytäryhtiömarkkinoijille, koska tässä olevat ominaisuudet voivat varmasti auttaa sinua ansaitsemaan rahaa verkossa tytäryhtiömarkkinoinnin kautta. Voit myös luottaa teeman nopeaan suorituskykyyn, joka lisää tulosta ja parantaa verkkosivustosi sijoitusta hakukoneissa.

Se on 100% reagoiva ja täynnä tehokkaita ominaisuuksia, kuten mainosten optimointi, tilaustyökalut, näkyvät sosiaalisen median kuvakkeet ja esitelty tuoteosa. Rakeisen asetusjärjestelmänsä avulla voit myös suunnitella kotisivun asettelun mieltymyksesi tai yrityksesi tarpeiden perusteella.

Voit ostaa SteadyIncome-teeman vain 59 dollarilla.

Käy SteadyIncome-sivustossa

10. Smart Passive Income Pro (Genesis-lapsiteema)

Smart Passive Income Pro -teema johdettiin Pat Flynnin menestyvän online-liiketoiminnan kolmesta avaintekijästä: suunnittelusta, sisällöstä ja strategiasta. Se on Genesis-lapsiteema, joka auttaa sinua rakentamaan tehokkaan tytäryhtiömarkkinoinnin verkkosivuston.

Teema on hyvin muokattavissa vain muutamalla hiiren napsautuksella. Voit säätää asetuksia, taustavärejä, kuvia ja sisältöä. Jos suunnittelet verkkokaupan perustamista, se on ennalta suunniteltu WooCommerce-palveluun, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä paljon. Se on myös mobiiliherkkä ja optimoitu jokaiselle selaimelle.

Voit saada verkkosivustosi käyttöösi Smart Passive Income Pro -teema ja Genesis-kehys 99,95 dollaria..

Käy Smart Passive Income Prossa

Mitkä ovat parhaat liitännäisohjelmat ja muut työkalut tytäryhtiömarkkinointiin?

Joten, olet valinnut teeman, jota käyttää verkkosivustollasi. Nyt mitä liitännäisiä sinun pitäisi saada voittaaksesi tämä tulojen palkkiopeli?

1. Menestyvä arkkitehti

Sivunrakentajalle Thrive Architect on parempi vaihtoehto tytäryhtiömarkkinoijille. Se on keskittynyt markkinointiin ja sisältää suuren valikoiman elementtejä, kuten taulukoita, tähtiluokituksia ja tukea sisäiseen muokkaukseen.

Sillä on myös kattava kirjasto malleja. Voit jopa tallentaa ja käyttää jokaista osiota verkkosivustosi muuhun sisältöön.

Lyhyesti sanottuna, koska Thrive Architect on keskittynyt muuntamiseen, se voi todella auttaa sinua kiihtymään tytäryhtiömarkkinointipelissä.

Voit saada sen Thrive Architect hintaan 67 dollaria yhdellä lisenssillä tai 97 dollarilla 5 lisenssillä.

Vieraile Thrive Architectissa

2. AzonPress

Jos olet Amazon-osakkuusyritys tai aiot olla yksi, niin AzonPress on paras kaveri. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla se hallitsee tytäryhtiösi liiketoimintaa sujuvasti ja tehokkaasti.

AzonPress -sovelluksella saat automaattisia tuotepäivityksiä, reagoivia tuotetaulukoita, automatisoituja vertailutaulukoita, tytäryhtiöiden tarkan seurannan, muokattavat asettelut, maantieteellisen kohdistuksen ja paljon muuta.

Voit saada Azonpressin 39 dollaria yhdestä verkkosivustosta, 79 dollaria 20 verkkosivustosta ja 199 dollaria rajoittamattomasta verkkosivustosta.

Käy AzonPressissä

3. Kauniit linkit

Jos olet blogisivuston omistaja ja haluat ansaita tytäryrityspalkkioita, voit lisätä vain sisaryrityslinkkejä sisältöön. Ja jotta linkit näyttävät puhtailta, kannattaa ehkä lyhentää niitä. Silloin kuvassa on Pretty Links -laajennus.

Toisin kuin muut linkkien lyhenteet, kuten tinyurl.com ja bit.ly, Pretty Links lyhentää linkkejä omalla verkkotunnuksellasi. Lisäksi se seuraa jokaista URL-osoitteen napsautusta ja onko se tullut selaimesta, käyttöjärjestelmästä ja isännästä.

Pretty Links on ilmainen, mutta siinä on myös pro-versio, josta pääset käsiksi lisää työkaluja ja uudelleenohjaustyyppejä. Sen hinta on yleensä 118 dollaria vuodessa, mutta usein promootiolla on 59 dollaria vuodessa yhdestä WordPress-verkkosivustosta.

Käy Pretty Links -sivustolla

4. Kielioppi

Jos julkaiset sisältöä säännöllisesti, kielioppi on erittäin hyödyllinen työkalu oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistamiseen. Jos on kirjoitusvirhe tai kieliopillinen virhe, kielioppi ilmoittaa sinulle siitä ja ehdottaa oikeaa oikeinkirjoitusta tai kielioppia. Voit napsauttaa korjausta ja korvaa virheen automaattisesti.

Se on ilmainen Chrome-selainlaajennus ja toimii hyvin melkein missä tahansa, olipa kyse WordPressistä, sähköposteista, lähettiläistä, sosiaalisesta mediasta ja projektisovelluksista..

Käy Grammarlyssa

5. Google Analytics

Google Analytics on kattavin työkalu sijoitetun pääoman tuoton mittaamiseen ja asiakkaiden ymmärtämiseen. Jos olet tosissasi tytäryhtiömarkkinoinnissa, sinun on tiedettävä, kuinka monta kävijää on tulossa verkkosivustollesi ja mitä tuotteita he tutkivat.

Google Analyticsin avulla voit seurata linkkejä ja tuloksia, analysoida kuluttajien käyttäytymistä ja suorittaa jakotestaus. Google Analyticsin tarjoama yksityiskohtainen analyysi auttaisi sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia ​​strategioita tytäryhtiömarkkinointiliiketoimintasi menestymiseksi.

Käy Google Analyticsissa

6. SEMrush

Jotta kävijät voivat käydä verkkosivustollasi, sen on oltava näkyvä, eikö? Ja verkkosivustollesi sijoitettujen oikeiden avainsanojen ja SEO-strategioiden avulla saat todennäköisesti enemmän tuloksia. Tarvitset siis SEMrush-kaltaisen työkalun, jonka avulla voit suorittaa avainsanahaut, kilpailija-analyysit, sisältöanalyysit, sivustotarkastukset ja korjata SEO -virheet.

Jopa suuret yritykset, kuten PayPal, Forbes ja Philips, käyttävät SEMrush-sovellusta verkkosivun näkyvyyden hallintaan. Sen tietokannassa on yli 120 miljoonaa avainsanaa ja 46 miljoonaa verkkotunnusta, mikä tekee siitä luotettavan all-in-one-markkinoinnin työkalupakin.

Voit kokeilla SEMrushia ilmaiseksi. Mutta jos haluat päivittää sen Pro-versioon, saat sen 99,95 dollaria kuukaudessa ja voi nousta yli 399.95 dollari kuukaudessa, yrityksesi tarpeista riippuen.

Käy SEMrushissa

7. Ahrefs

Ahrefs on toinen työkalu, jota et halua ohittaa, kun haluat kasvattaa hakuliikennettä, seurata markkinarakoasi ja analysoida kilpailijoiden strategioita. Tämä työkalu auttaa sinua ymmärtämään kilpailijoitasi ja ehdottaa tapoja saada heitä korkeampi.

Ahrefs -sovelluksella löydät tarkat avainsanat, joihin kilpailijasi sijoittuvat, ja näistä avainsanoista suunnatun liikenteen määrän. Voit myös nähdä, millä sivuilla käydään eniten. Löydät myös käänteisiä linkkejä ja muita hyödyllisiä SEO-mittareita, jotta voit analysoida kilpailijoitasi ja verrata niitä omaasi.

Tällä tavalla pystyt strategioimaan markkinointisi. Ahrefs auttaa sinua luomaan SEO-ystävällisen verkkosivuston nopeimmalla ja tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, mikä lisää verkkosivustojen vierailuja ja tulosta.

Voit kokeilla sitä 7 dollarilla 7 päivän ajan ja aloittaa sitten 99 dollarin kuukausitilauksella.

Käy Ahrefsissa

8. Hiiva SEO

Yoast SEO on yli 5 miljoonan aktiivisen asennuksen avulla useimpien WordPress-käyttäjien, mukaan lukien tytäryhtiömarkkinoijat, go-to-työkalu hakukoneiden optimoinnissa. Sillä on suuri työkalusarja, jonka tarkoituksena on auttaa verkkosivustotasi olemaan sivulla yksi tai jopa numero yksi hakutulossivulla.

Yoast SEO: lla on edistyksellisimmät toiminnot XML-sivustokarttoilla, ja sisältö- ja SEO-analyysit SEO-ystävällisen sisällön kirjoittamiseen. Voit jopa hallita sivustosi leivänmurhoja kokonaan lisäämällä vain pienen osan koodia. Voit mallintaa otsikon ja metakomennot johdonmukaisuuden ja brändäyksen kannalta.

Yoast SEO on ilmainen laajennus, mutta jos haluat hyödyntää muita edistyneitä ominaisuuksia ja toimintoja, hanki premium-versio alkaen 89 dollaria yhdestä sivustosta.

Käy Yoast SEO: ssä

9. Toimituskalenteri

Riippuen valitsemastasi kapeasta ja kuinka usein luot sisältöä, voit käyttää Toimituskalenterin laajennusta viestien ajoittamiseen, jotka ovat ajallaan tietylle kohderyhmällesi sopivalle tapahtumalle.

Toimituskalenterilla voit tarkastella kaikkia viestejä ja kun ne on tarkoitus lähettää, vedä ja pudota niitä muuttaaksesi päivämääriä, muokataksesi otsikkoa, sisältöä ja aikaa nopeasti, hallita useiden kirjoittajien kirjoittamia viestejä sekä hallita luonnoksia käyttämällä uutta luonnoslaatikko.

Muista, että vain järjestelmänvalvoja ja toimittaja voivat käyttää kaikkia tämän laajennuksen ominaisuuksia. Jos sinulla on avustajia verkkosivustollesi, he voivat tallentaa viestejä vain luonnostilassa ja siirtää omia viestejä. Tilaajat voivat nähdä vain kalenterin, eivätkä tehdä muutoksia siihen.

Käy toimituskalenterissa

10. MailChimp

Sähköpostimarkkinointi on yksi tehokkaimmista tavoista saada lisää asiakkaita tytäryhtiömarkkinointiliiketoimintaasi. Ja MailChimp on yksi tehokkaimmista työkaluista, joita tarvitset sähköpostien lähettämiseen tavoittaaksesi kohdeyleisösi, mainostaaksesi tuotteitasi ja muuntaaksesi ne myyntiin.

Voit paitsi yhdistää yleisösi sähköpostitse, myös MailChimp auttaa sinua luomaan oikean viestin ja julkaisemaan sen aloitussivujen, sosiaalisen median, postikorttien, digitaalimainosten ja kirjautumislomakkeiden kautta.

Voit luoda uutiskirjeitä koskettamalla brändäksesi, ajoittaa kampanjoita, seurata avoimia hintoja, hallita tilaajien profiileja, suorittaa analytiikkaa ja luoda raportteja tilaajien käyttäytymisen ymmärtämiseksi paremmin. Voit jopa suorittaa jakotestauksen ja postituslistojen segmentoinnin.

MailChimp on ilmainen enimmäismäärälle 2000 kontaktia, 10 000 kuukausittaista lähetystä ja 2 000 päivittäistä lähetystä. On ihanteellista, jos vasta alkaa kasvattaa yleisöäsi. Voit kuitenkin päivittää sen maksettuun suunnitelmaan, joka alkaa 9,99 dollaria kuukaudessa.

Käy MailChimpissä

johtopäätös

Tytäryhtiömarkkinointi on epäilemättä erittäin kannattavaa verkkoliiketoimintaa. Sen menestys riippuu kuitenkin silti erilaisista näkökohdista, kuten strategiastasi tunkeutua kohdemarkkinoihisi ja tehokkuudesta tytäryhtiömarkkinointityökalujen käytössä.

Jos opit hyödyntämään yllä mainittuja teemoja ja työkaluja, voit perustaa ja kasvattaa omaa sidosryhmämarkkinointimperiumiaan. Virheiden tekeminen on oppimiskokemus, mutta parhaimmilla asiantuntijoiden käyttämillä teemoilla ja työkaluilla olet matkalla lentävillä väreillä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map