10 parasta sähköpostimarkkinointipalvelua ja -ohjelmistoa vuodelle 2019

Voit poistaa kaiken mitä sähköpostimarkkinoinnin nayasaareilla on sanottavaa siitä. Ei vähemmän kuin Business.com paljasti että “jokaisesta Yhdysvaltain sähköpostimarkkinointiin käytetystä 1 dollarista keskimääräinen tuotto on 44 dollaria”. Jos tämä ei ole sinulle merkittävää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, sinun on keksittävä luovampia tapoja kuin luoda sähköpostia, jotta kommunikoida ja jakaa uutisia asiakkaidesi kanssa. Ei voida kiistää, että se on edelleen kaikkien aikojen tehokkaimpia markkinointistrategioita.


Jos haluat, että asiakkaasi tuntevat olevansa kelvollisia ja varmistamalla, että he saavat informatiivista sisältöä, saatat tarvita parhaan markkinointiohjelmiston, joka auttaa yritystäsi tulemaan arvostetuksi.

Kuinka valita paras sähköpostimarkkinointipalvelu

Kerro meille seikoista, jotka sinun on otettava huomioon valittaessa oikeaa sähköpostimarkkinointipalvelua.

1. Hinta

Tietenkin se on luettelon kärjessä. Kun huomaat, että hinta on tärkein huomioitava asia, varmista, että tilaat heidän palvelunsa ja mukavuutensa arvoisen suunnitelman.

Kokeile arvioida yritysosastoasi, pystyykö yritys ylläpitämään tämän markkinointipalvelun tilaamisen ja onko yritykselle hyödyllistä kasvaa.

Sellaisiin palveluihin sijoittamisessa ei ole mitään vikaa, mutta on elintärkeää tutkia oikea, joka todella auttaa sinua.

2. Helppokäyttöisyys

Monet verkkosivustojen omistajista eivät ole liian tietoisia teknisistä kysymyksistä. Joten, kun valitset oikean markkinointipalvelun, varmista aina, että se on yksinkertainen ja helppo käyttää. Katso nämä sähköpostimarkkinoinnin laajennukset jotka voivat viedä sinut seuraavalle tasolle verkkokauppakampanjoissasi.

3. Toimitus

Toimitus tarkoittaa markkinointipalvelun kykyä toimittaa sähköposteja suunniteltuun aikaan. On ensisijaisen tärkeää valita palvelu, joka takaa maksimaalisen toimitusvarmuuden.

4. A / B-jakojen testaustyökalut

A / B-testaus laskee asiakkaasi käyttäytymisen. Sitä käytetään määrittämään, mikä muunnelma toimii paremmin tietyllä tulostavoitteella.

Tällaisen työkalun käyttäminen on hieno tapa määrittää, mikä strategia toimii ja mikä ei toimi. Tämä voi olla hyvä yhdessä eri tasojen kanssa, kuten:

 • A / B Postin otsikon testaaminen
 • A / B Postin sieppauksen kopion testaaminen
 • A / B Postin avoimen hinnan testaaminen

5. Analytics ja raportointi

Analytics ja raportointi auttavat sinua määrittämään asiakkaidesi liikkumisen ja sen, kuinka tehokas sähköpostimarkkinointistrategiasi on avoimen ja napsautussuhteen avulla ja kuinka suuri muuntoprosentti on.

6. Automaatiotyökalut

Automaatiotyökalut eivät ole välttämätöntä kaikille sähköpostimarkkinoijille, mutta ne voivat olla tapa saada passiivisia tuloja yrityksellesi.

Jos olet vasta aloittamassa, sinun pitäisi löytää sähköpostimarkkinointipalvelu, joka tarjoaa segmentointia, jonka avulla voit toimittaa osuvampaa sisältöä tilaajillesi.

7. Muodonmuodostaja

On kätevää, jos valitset markkinointiohjelmiston, joka tarjoaa hienon muodonmuodostajan. Lomakekehittäjä tekee strategiastasi entistä tarttuvamman käyttämällä ilmoittautumislomakkeita tarjouksistasi riippuen. Luettelimme parhaat WP-muodon laajennukset antaa sinun päättää, mikä sopii sinulle parhaiten.

8. Integrointi

Jos yrityksesi käyttää sovelluksia, kuten WordPress, Shopify, WooCommerce ja muut, varmista, että markkinointipalveluohjelmasi voi tulla toimeen heidän kanssaan. Varmista myös, että kaikki käyttämäsi tärkeät työkalut eivät katoa, kun käytät tiettyä sähköpostimarkkinointiohjelmistoa.

Parhaat sähköpostimarkkinointipalvelut

Mennään nyt parhaaseen sähköpostimarkkinointiohjelmistoon, jota voit käyttää yrityksessäsi.

1. ConvertKit

ConvertKit on sähköpostipalveluntarjoaja, joka on hyödyllinen erityisesti bloggaajille, podcastereille ja muille yrityksille, jotka rakentavat yleisöä.

ConvertKitissä on myös visuaalinen automatisointiominaisuus, jonka avulla voit luoda suunnittelun haluamallasi tavalla. ConvertKit -sovelluksella kaikki tehdään itse automaatioeditorissa. Joten napsauttamalla sähköpostiviestiä, voit muokata sitä sisäisessä muodossa.

Toisin kuin muut sähköpostipalveluntarjoajat, ConverKit keskittyy pääasiassa vain teksti-sähköposteihin, mikä on intiimimpi kommunikoida tilaajien kanssa..

ConvertKit alkaa 14 päivän ilmaisella kokeilukerralla ja 29 dollarilla kuukaudessa.

Käy ConvertKitissä

2. Aweber

Aweber on yksi vakiintuneimmista sähköpostimarkkinoinnin palveluntarjoajista. Liiketoiminta oli käynnissä 90-luvulta lähtien, mikä tekee siitä luotettavan markkinointipalvelun.

Aweber on parasta käyttää kirjautumislomakemalleissa. Se on käyttäjäystävällinen erityisesti muille kuin teknisille käyttäjille, koska sitä on vaivatonta käyttää rekisteröintilomakkeidesi mukauttamiseen. Aweberillä on A / B-testaustoiminnot vastaanottajille lähetetyissä lomakkeissa, joten voit helposti tarkistaa, toimiiko strategia vai ei..

Toinen Aweberin tunnettu ominaisuus on heidän Aweber-mobiilisovelluksensa, joiden avulla voit lähettää sähköposteja kätevästi matkapuhelimiesi avulla.

Aweber tarjoaa 30 päivän kokeilujakson, ja sen voi ostaa 19 dollarilla kuukaudessa.

Käy Aweberissä

3. Jatkuva yhteyshenkilö

Constant Contact on päivittänyt liiketoimintaansa paljon vuosien ajan. Sen sähköpostimarkkinointisovellus antaa yrityksille mahdollisuuden tuoda asiakastietoja laskentataulukoista tai sähköpostiohjelmista, kuten Gmail ja Microsoft Outlook.

Yksi sen uusimmista päivityksistä on, että voit nyt muodostaa yhteyden Facebook-sivuille sijoittaaksesi mainoksia.

Pysyvää yhteyttä on helppokäyttöinen, koska sillä on vetämällä ja pudottamalla -toiminto, jonka avulla voit suunnitella ja mukauttaa sähköpostistrategiasi tyhjästä. Sillä on myös tämä fantastinen ominaisuus, joka lähettää sähköpostin automaattisesti vastaanottajille, jotka eivät ole nähneet ensimmäistä sähköpostia, jotta se olisi paremmin havaittavissa.

Muut jatkuvan yhteyden ominaisuudet, joita voit odottaa:

 • Sähköpostin segmentointi
 • Yhteystietojen hallinta
 • Tapahtumamarkkinoinnin työkalut
 • Verkkokaupan integroinnit

Constant Contact tarjoaa 30 päivän kokeilujakson, ja voit ostaa sen 20 dollaria kuukaudessa.

Käy vakioyhteydessä

4. ActiveCampaign

ActiveCampaign antaa sinun olla luovampi sähköpostimarkkinoinnissasi. Siinä on vedä ja pudota -työkalu, jonka avulla on helpompaa suunnitella haluamasi sähköpostit. Jos et ole liian taitava, voit käyttää myös heidän esivalmistettuja malleja ja lisätä oman kosketuksen. Voit muuntaa yksinkertaiset tekstisähköpostiviestisi videoiksi tai grafiikoiksi ilmaistaksesi ja kommunikoidaksesi enemmän yhteyshenkilöillesi.

ActiveCampaign alkaa hinnasta 15 dollaria kuukaudessa ilmaisella 30 päivän kokeilulla.

Käy ActiveCampaignissa

5. MailChimp

MailChimpin viimeisin päivitys on sen automaatiotoiminto. Tämän avulla käyttäjä voi luoda ja lähettää automatisoituja sähköpostiviestejä, kun tilaajan toiminta laukaisee sen.

MailChimp tarjoaa ilmaisen premium-tilin, joka on suosittu valinta yritysten omistajille, joilla budjetti on vähän tai ei ollenkaan. Vaikka kyse on ilmaisesta tilauksesta, et voi aliarvioida sen tarjouksia, koska ne auttavat varmasti liiketoiminnan tarpeisiin.

Voit saada MailChimpin ilmaiseksi tai ostaa vain lähtöhinnan 10 dollaria / kuukausi.

Käy MailChimpissä

6. GetResponse

GetResponse on erittäin tuottava markkinointipalveluntarjoaja. Lähes kaikki ominaisuudet ovat tässä palvelussa, ei vain sähköpostimarkkinointi, mutta se tarjoaa myös aloitussivuja ja webinaareja.

Jotkut GetResponsen hienoista ominaisuuksista ovat:

 • Siinä on vedä ja pudota -ominaisuus
 • Käyttää automaattivastaajia
 • Luo automaation työnkulut
 • A / B-testiominaisuus uutiskirjeille ja aloitussivuille

GetResponse on 30 päivän ilmainen kokeiluversio, joka alkaa hinnasta 15 dollaria kuukaudessa.

Käy GetResponse-sivustossa

7. SendinBlue

SendinBlue on myös suosittu etenkin verkkokaupan alalla. Se tarjoaa kolme palvelua, kuten sähköposti, SMS ja omistettu IP.

Tämä voi sopia hyvin, jos sinulla on verkkokauppa. Se tarjoaa myös tekstiviestejä, tapahtumaviestejä, jotka seuraavat asiakkaasi liikkumista.

Esimerkiksi vahvistusteksti lähetetään asiakkaallesi, kun hän on ostanut tuotteen.

SendinBlue sähköpostimarkkinointiohjelmistona on vetämällä ja pudottamalla -työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa sähköpostinsa helposti. He voivat käyttää myös valmiita malleja, jotka ovat saatavilla. Siirry kohtaan SendinBlue, jolla ei ole estettä viimeaikainen SendinBlue-arvostelu.

Esivalmistettu automaatio on saatavana myös SendinBlue-palvelussa, jotka ovat valmiita mukauttamiseen. Kolmella mainituilla SendinBlue-palveluilla on oma hinnoittelu.

Voit saada SendinBlueen ilmaiseksi 25 dollariin / kuukausi.

Käy SendinBlue-sivustossa

8. MailerLite

MailerLite on yksi alan uusimmista. Vaikka ne ovat uusia, siinä on tämä ainutlaatuinen ominaisuus lähettää sähköpostimarkkinointisi tilaajillesi.

Sen henkilökohtaisen ominaisuuden avulla voit piilottaa tai näyttää väistämättömän osan sähköpostista tietyille tilaajille. Toinen asia on, että voit lisätä tilaajan henkilökohtaiset tiedot (jotka he antoivat vapaaehtoisesti), jotta voit lähestyä heitä henkilökohtaisemmalla tavalla.

MailerLite on erinomainen massapostitus. Se auttaa sinua lähettämään sähköpostia kasvavaan yhteystietoluetteloosi vaivattomasti.

Voit saada MailerLiten ilmaiseksi suunnitelmaksi tai 10 dollaria kuukaudessa.

Käy MailerLitessä

9. Benchmark-sähköposti

Benchmark Email on hyvä pienille ja aloittaville yrityksille, jotka vaativat onnistuneiden sähköpostimarkkinointikampanjoiden luomista.

Sen avulla voit luoda luovia ja selkeitä ammatillisia sähköpostikampanjoita helppokäyttöisillä työkaluillaan, kuten vetämällä ja pudottamalla sähköpostieditorilla automaatiotyökaluihin..

Benchmark Email -palvelussa on erittäin helppokäyttöisiä työkaluja vedä ja pudota -editorista automaatiotyökaluihinsa.

Muut ominaisuudet, joita Benchmark Email tarjoaa:

 • A / B-jakotestaus
 • Mobiilisovellus, jonka avulla sähköpostien tarkasteleminen on helppoa matkapuhelimien kautta
 • Integrointi, joka toimii hyvin 300 ja muiden sovellusten kanssa
 • Listarakentajat

Voit tilata Benchmark-sähköpostin ilmaisesta suunnitelmasta 13,9 dollariin kuukaudessa.

Käy Benchmark Email

10. Tippa

Drip on yksi parhaimmista verkkokaupan omistajille tarkoitetusta sähköpostimarkkinointiohjelmasta, jota suositellaan, varsinkin jos olet Shopify-käyttäjä.

Dripillä on tämä helppokäyttöinen ja esivalmistettu ominaisuus, joka tarvitsee vain muutaman muutoksen, ja olet valmis lähtemään. Heillä on myös tämä Visual Builder, mikä tekee sähköpostikampanjastasi entistä paremman.

Kaikki mitä Shopify-kaupassa tapahtuu, kun integroit sen Dripiin, lähettää automaattisesti sähköpostimarkkinoinnin tilaajillesi, jotka mainostavat yritystäsi.

Esimerkiksi, jos tarjoat tuotetta, joka on myynnissä tietyn ajanjakson ajan, tämä ilmoitus lähetetään suoraan arvostetuille kontakteillesi, jotka mainostavat tuotemyyntiäsi. Haluatko lisää dibseja Dripissä? Voit siirtyä kohti yksityiskohtainen Drip CRM -katsaus täällä.

Voit kokeilla Dripiä 14 päivän ajan ilmaiseksi ja tilata ne hintaan 49 dollaria / kuukausi.

Käy Drip

Usein kysytyt kysymykset sähköpostimarkkinoinnista

1. Tarvitsenko edelleen sähköpostimarkkinointia, vaikka en myy tuotetta?

Ehdottomasti! Jos olet bloggaaja, luomalla sähköpostiluettelo ja lähettämällä se tilaajillesi, että sinulla on uusi viesti tai tuleva viesti, auttaa sinua.

2. Kuinka saan lisää tilaajia?

Lyijymagneettien käyttö on hieno tapa ansaita tilaajia. Lyijymagneetti on ilmainen palkkio tai tuote tilaajilleen vastineeksi heidän sähköpostiosoitteistaan. Heidän sähköpostiosoitteidensa keräämisen avulla voit luoda sähköpostiluettelon, josta on apua ansaitaksesi lisää tilaajia.

3. Kuinka usein minun pitäisi lähettää sähköpostikampanjoita?

Tämä riippuu alan ammattilaisista. Ainakin neljän sähköpostin lähettäminen viikossa riittää, jotta tilaajat saavat ilmoituksen.

johtopäätös

Sähköpostikampanjan käyttäminen voi olla iso tehtävä, mutta hieno strategia olla yksi alansa tunnetuista yrityksistä.

Muista aina sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajan valinnassa huomioon otettavat tekijät, jotta vältetään törmäykset ja vaivat yrityksesi tulevaisuuteen ja kasvuun..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map