Sådan oprettes blokmønstre for at fremskynde bygning af websteder

Blokmønstre bliver en stor aftale for alle WordPress-brugere, og i dette indlæg vil jeg vise dig nøjagtigt, hvordan du opretter dine egne blokmønstre.


add_action ('init', funktion () {

register_pattern ('NAME', [
'title' => __ ('TITLE'),
'indhold' =>
'MØNSTER'
]);
});

For to dage siden kom jeg ud med en video, og jeg introducerede dette koncept, der kommer lige rundt om hjørnet til WordPress kaldet blogmønstre. Det er slags eksperimentelt lige nu, og det er noget, jeg er virkelig begejstret for. Og jeg tror, ​​at hvis du pakker dit sind omkring potentialet i, hvad blokemønstre er, så kan du se potentialet for det, for at hjælpe dig med at levere websteder hurtigere, hvis du har klienter, for at være i stand til at gøre dem i stand til at gøre mere med deres internet side.

Så jeg vil vise dig. Præcis hvordan man opretter et blokmønster i denne video. Nu skal vi gøre nogle ting, der er lidt på teknisk side, og jeg ved, at dette er WordPress-kanal for ikke-teknikere, så jeg vil prøve at gøre det så enkelt som muligt, men du er vil faktisk se i slutningen, hvor enkelt det er at oprette et af disse blokmønstre.

Så lad os bare gå videre og se på det. Så her er den side, hvor det taler om den nye udgivelse af denne funktion ved at fremstille den. Kun for de gennemsnitlige folk at skabe et blokmønster. Så når jeg ruller ned, giver den den slags skabelon til det. Så alt det, der er involveret i det, er at skabe noget, der kaldes en brugerdefineret funktion.

Men rolig, jeg vil gøre det super let for alle at gøre, men det er her, det lille kodestykket er. Nu har jeg et link i videobeskrivelsen nedenunder. Det fører dig til min hjemmeside. Du får skriftlige instruktioner om, hvordan du gør dette så godt som. Dette lille kodestykke, som du kan kopiere og indsætte på dit eget websted.

Okay, her er hvad vi får brug for. Dette er en ny funktion for Gutenberg, og du har brug for, at Gutenberg-pluginet er installeret en aktiveret, så du får brug for en mindsteversion på 7.8, og det er, hvad der for nylig kom ud. Nu, hvad der ender med at ske, er måske om fire til seks måneder, måske inden udgangen af ​​sommeren 2020 vil dette blive inkluderet i WordPress som standard, men for nu skal du få brug for det, hvis du vil prøve dette , skal du installere Gutenberg-pluginet.

Den næste ting du kan gøre, og dette er valgfrit, hvis du ikke ved, hvordan du tilføjer en brugerdefineret funktion til et underordnet tema, og jeg ikke engang bruger et underordnet tema længere, kan du bruge dette gratis plugin, og dette er en af ​​de bedste gratis plugins. At jeg nogensinde er stødt på, og det kaldes kodestykker. Og dette vil gøre det muligt for os at tilføje denne brugerdefinerede funktion og en meget let at bruge måde, let at administrere måde.

Okay? Så du får brug for det. Og dette er valgfrit. Dette er et gratis plugin kaldet kadensblokke. Og hvad det gør, er at det tilføjer en masse sidebyggerfunktionalitet til Gutenberg. Det er temmelig pænt, hvad det giver dig mulighed for at gøre. Du kan trække og ændre størrelse på kolonner. Der er mange elementer i det, der tilføjer en masse af den sidebuilder-funktionalitet, men til Gutenberg, og det er et helt gratis plugin.

Okay. Lad os nu springe videre til min hjemmeside. Så her er en hjemmeside. Det hele er sat op lige nu. Og hvis du ikke ved, hvordan man installerer et plugin, blev nogen virkelig vred på mig den anden dag for ikke at vise, hvordan man installerer et plugin og en video. Du går til plugins, du klikker på tilføj nyt, og så lige her gør du en søgning efter navnet på det plugin, og så klikker du.

Download, eller beklager, du klikker på installation nu, og derefter aktiverer du det. Det er en meget enkel proces. Så jeg vil klikke på mine installerede plugins, og du kan se, at jeg har Gutenberg installeret, og dette var valgfri kadensblokke, og her er kodestykker. Så jeg vil gå videre med at aktivere kodestykker, og du kan se, at det nu er aktiveret lige her.

Så gå videre og klik på kodestykker, så ser du nogle af dem, det følger med. Og her er denne skiftekontakt, og den er slået til. De er alle slået til, og du behøver faktisk ikke at beholde disse, som det følger med som standard. Du kan bare klikke lige her, og du kan slette dem alle, men jeg har allerede gået foran og tilføjet en lige her kaldet blokmønsterskabelon.

Så hvad du ville gøre. Er klik på tilføj nyt, og du kan navngive denne blokmønsterskabelon i det lille kodestykker, som jeg viste dig, der er lige her, men jeg vil give dig en ændret version af dette på min hjemmeside. Du skal bare kopiere og indsætte det lige her, og så skal du klikke på gem ændringer.

Du skal ikke klikke på gem og aktivere, du skal klikke på for at gemme ændringer, og jeg vil vise dig hvorfor på bare et øjeblik. Okay. Så hvad du nu vil gøre er at oprette dette blokmønster. Og et blokmønster er simpelthen bare et gemt afsnit. Så hvis du bruger en sidebygger, ved du nu, at du kunne gemme sektioner, og nogle af dem leveres med forudindstillede sektioner, men brugeroplevelsen, synes jeg, er meget bedre i Gutenberg.

Så hvad du vil gøre, er at gå til sider. Og klik på Tilføj nyt, så vil du navngive dette. Um, lad mig faktisk slippe af med denne turné. Du vil navngive dette blokmønster, og det er lige her vi skal oprette dette blokmønster. Nu skal jeg ikke gennemgå oprettelse af et blokmønster lige nu.

Jeg vil vise dig den, jeg allerede har oprettet, og det er. Lige her. Så her er et blokmønster, som jeg oprettede. Du kunne se, at det er dette afsnit. Det har denne farverige baggrund. Jeg har en overskrift, nogle underoverskrifter og et par knapper her, og jeg sætter en video i. Så jeg vil gøre dette til mit blokmønster, så jeg bare med to museklik kan tilføje dette til hvor som helst på min hjemmeside.

Så hvad jeg skal gøre er at klikke øverst til højre, der er disse tre prikker. De er lidt vanskelige at se, og når du klikker på det, er der denne mulighed lige her, der siger kodeditor. Så du vil ønske at klikke på kodeditor, og så viser den dig al den kode, der er involveret i at gøre denne blog til et blokmønster-blog-mønster.

Okay? Så du skal klikke her, og så skal du klikke på kontrol a eller kommando a på din computer for at fremhæve det hele. Og de er nytår. Læg det i dit udklipsholder. Så jeg vil kontrollere C. det er nu på udklipsholderen. Så hvad jeg nu skal gøre er, at jeg kommer ud herfra. Faktisk, hvis du vil komme ud af denne visning, er der et lille X lige her, der siger exit code editor, og nu vil det vise mig det på den måde, som det normalt er lige her.

Okay. Så du kan gemme dette som et udkast, hvis du vil, men du har ikke brug for det. Dette er bare for dig at oprette dette blokmønster, og du kan oprette et blokmønster, der er noget, og det behøver ikke at være en blok ting. Det kan f.eks. Være en hel skabelon til et blogindlæg. Okay, så nu skal jeg klikke, hvor der er det, det får mig ud af blokredigeringsprogrammet.

Nu vil jeg gå tilbage til kodestykker. Så lige her er, hvor jeg oprettede den blokmønster skabelon. Jeg vil klikke på klon, og nu er den oprettet en klon af den, og jeg vil derefter klikke på titlen for at begynde at redigere den. Så for titlen vil jeg ændre dette til en titel, der giver mening til at styre den.

Så for mig vil jeg bare navngive det. En helt med video. Så nu ved jeg, hvad det er, når jeg ser på listen i fremtiden. Okay, så der er et par ting her, som du bliver nødt til at redigere. Tre ting. Det er superenkelt. Den første er navnet. Så dette kan være ethvert navn, det bliver, det skal være små bogstaver, ingen mellemrum eller funky karakterer.

Så jeg går videre og lægger et navn lige nu. Du kan se, at jeg navngav det som helten med video. Dernæst, lige her, skal du indsætte en titel. Så vi erstatter denne ordtitel, og det er det, der vil vises i. Du ser på en liste med blogmønstre, blokere, ikke blogblokamønstre. Og hvis du bemærker, kan du det, dette er det venlige navn, så det kan have mellemrum.

Øh, jeg ville ikke bare lægge nogen funky karakterer derinde. Rum er fint. Så det er hvad der vises på denne liste a og næste lige her, hvor det står mønster a. Du vil bare indsætte det, du lige har kopieret på dit udklipsholder. Nu vil jeg have, at du gør opmærksom på en ting. For hver af disse. Jeg forlod den lille apostrof foran og bagpå.

Du ser, at der er den apostrof, der skal være der. Hvis du ved en fejltagelse fjerner det, skal du sætte det lige tilbage. Okay. Vi ændrer bare. Vi udskifter lige tekstholderen. Så for her ønsker jeg ikke at erstatte alt. Jeg vil bare erstatte ordmønsteret, så jeg vil fremhæve det, og så vil jeg indsætte det, jeg kopierede.

Og der er det. Så nu skal jeg rulle ned, og denne gang skal jeg klikke på gem ændringer og aktivere. Og nu skal det sige kodestykket opdateret og aktiveret. Og når jeg klikker på alle uddrag, kunne du se, at denne helt med video er tændt. Så i fremtiden for yderligere blokmønstre, vil jeg gå til det, hvor det står blokmønsterskabelon og klikke på klon og lave den blokmønsterskabelon på den måde.

På den måde har jeg altid skabelonen derinde. Hvis du allerede ved, og du har din egen måde at tilføje brugerdefinerede funktioner, behøver du ikke kodestykker, og alt dette slags ting, kan du placere det, hvor du vil placere det. Dette er bare en meget lettere måde at styre det på, hvis du spørger mig. Okay, så nu skal jeg gå til sider på mit klik på tilføj nyt, og hvis du vil se.

Blokér mønstre. Åh, lige her er ikonet for det. Og når du svæver over det, siger det blokmønstre. Og når jeg klikker på det, ser du nogle af de blokmønstre, der eksperimenteres med lige nu. Men når du ruller ned, ser du det blokmønster, som jeg oprettede. Og hvad der virkelig er pænt, er at det genererer en miniatureeksempel.

Og det gør dette dynamisk. Du har sidebygningsværktøjer, der ikke engang gør dette. Øh, og det gør det så meget lettere at administrere dine blokmønstre. Så, og du kan se lige her, det siger helt med skabelon. Hvis jeg nu vil bruge dette hvor som helst på min hjemmeside, er det et museklik. Og så er det det. Og alt hvad jeg skulle gøre på det tidspunkt for at begynde at ændre nogle tekster, ændre linkene til knapperne.

Jeg kan klikke lige her, og jeg kan ændre videoen. Så. Sådan opretter du et blokmønster. Nu er dette en big deal, tror jeg, fordi hvad der vil ske, er et tema. Udviklere og plugin-skabere, de vil være i stand til at oprette disse blokmønstre til dig, så det bliver så meget hurtigere, hurtigere og lettere at oprette et websted ved hjælp af det oprindelige blokbygningsværktøj, som WordPress allerede inkluderer.

Der er intet at købe, der er ingen kodeopblæsning. Der er ingen af ​​disse ting, og. Hvad tager det endnu længere. Du kan se, hvor let det er for dig at oprette dine egne blokmønstre, og det er virkelig let at se det på en liste. Klik på en knap, og den bliver sat derinde. Så nu kunne du tænke over, hvor meget lettere det kan være at opbygge et websted, når du har dit eget bibliotek med blokmønstre.

Så hvis du opretter websteder til klienter, og du ikke ønsker at bruge en sidebygger. Du vil bare bruge den indbyggede blokbygger. Du kan oprette dit eget bibliotek med mønstre. Du så, hvor let det er. Jeg kan gøre det. Du kunne gøre det. Øh, du kan oprette dit eget bibliotek med blokmønstre, som du kan flytte fra sted til sted, og du kan vise din klient, hvordan de kan opbygge dette.

Dette er ikke kun for sider, dette er for indlæg, og det er ikke begrænset til kun det ene afsnit, som du så. Grundlæggende alt, hvad du kan oprette på en side. Du kan oprette et blokmønster. Så hvis du bruger blokbyggeren bare til blogindlæg, og der er visse elementer, du vil bruge igen og igen i et blogindlæg til at forbedre layoutet af blogindlægene, kan du godt oprette et blokmønster til det.

Og det er virkelig let. Et klik, og du kan bruge det. Faktisk hele blogindlæggets skabeloner. Så hvis der er en formel, du følger for sektionerne i et blogindlæg, kan du gøre hele dette blogindlæg til en blokskabelon. Det ene klik bliver anvendt, og så skal du bare pege, klikke og redigere.

Så den sidste ting, inden vi går sammen her, dette er et nyt koncept, og det er noget at tænke på i de næste par måneder. Eksperimenter med nu. Det er ikke helt Yeti, Yeti. Det er ikke helt klar til prime time, for hvis du bemærkede, um, er det eneste negative, jeg så, når du ser på bloggen. Se der går jeg igen.

Hvis du ser på blokmønstrene, er det bare en højere artikelliste, hvor du skal rulle igennem, så de er nødt til at forbedre processen med at kategorisere og organisere. Måske har de en slags grænseflade til det for at gøre det mere visuelt og nemt at arbejde med. Hvis du vil have 50 forskellige blokke.

Mønstre. Så de har bare brug for at forbedre det. Og nogle af syntakserne på koden ændrer sig muligvis lidt. Hvem ved, hvornår dette endelig kommer ud. Men hele pointen med denne video er bare at vise dig, hvad der vil være muligt meget, meget snart, så du kan starte. Tænker på, hvordan det kan gælde for din arbejdsgang, og hvad du laver som en webstedsbygger.

I hvert fald er det alt hvad jeg har for dig i dette indlæg. Jeg håber, du vil sætte pris på avanceret blik på WordPress’s fremtid som denne, og hvis du værdsatte denne video eller fundet noget værdi, kan du overveje at give den en tommelfingert og dele denne video, så folk kan se, hvad der kommer rundt om hjørnet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map