OceanWP WordPress Theme – Vil det synke eller svømme i vores dybdegående anmeldelse?

Et hurtigt indlæst WordPress-tema, der understøtter tredjeparts plugins og træk-og-slip-buildere, vil helt sikkert vende tilbage til lejligheden. Fra start går det som om OceanWP måske er en frontløber i løbet om at være det bedste multifunktionelle WP-tema.


OceanWP tilbyder en masse bemærkelsesværdige out-of-the-box-funktionaliteter, og dit websted vil blive omdannet med et enkelt klik. Du kan tilføje nogle flere gratis og premium plugins for at forbedre det yderligere, alt efter dit indfald.

Den gratis version af dette tema bruges faktisk af mere end 300.000 websteder og med en næsten perfekt femstjernet bedømmelse på WordPress.org. Du kan kun forestille dig, hvor overlegen OceanWP kunne få, med hensyn til alsidighed og funktionalitet.

Nu er vi nødt til at grave dybere ned i OceanWP, og vi lader dig beslutte, om det er den perfekte pasform til dit websted.

Det multifunktionelle WordPress-tema

OceanWP er et moderne WordPress-tema. Det er lydhør, og det understøtter flere sprog.

Hvis du planlægger at bygge en online butik, kan OceanWP problemfrit integreres med WooCommerce. Du kan tilføje forskellige funktioner, såsom en indkøbsvogns pop-up, en kurv flydende bjælke og en hurtig visningstilstand for at give dine købere mulighed for at se et produkt uden at forlade siden. Hvis du vil vide mere om, hvordan du korrekt installerer WooCommerce fra bunden, her er vores seneste WooCommerce websidebygningsvejledning.

Et af de mest almindelige problemer for ikke-designere er at finde det vanskeligt at ændre et WordPress-tema ud over det oprindelige design. Ændring af farver og skrifttyper er temmelig enkle, men WordPress-temaer gør det normalt ikke let at ændre den overordnede struktur.

Men med OceanWP Theme er dette ikke et problem. Det tillader indholdsskaberen at vælge mellem mange professionelle WordPress-design som kan importeres på webstedet ved hjælp af temademosystemet.

Jeg siger dig, kvaliteten af ​​temademonstrationen er fremragende. Mens alle designs kan bruges til en række forskellige webstypetyper, er de fleste designet til et specifikt formål, f.eks. En e-handelsbutik eller et virksomhedswebsted.

Der er masser af plugin-udvidelser til rådighed for OceanWP, der tilbyder flere stylingmuligheder, ekstra widgets til sidebygere, nye tilpassede indlægstyper og mere.

På ældre WordPress-tema kan du muligvis finde de stilfulde sider, du har oprettet ved hjælp af en træk-og-slip-side-builder, såsom Divi, klemmes ind i et lille lærredsområde midt på siden. Men i OceanWP kan du definere, om sidebjælker, overskrifter og sidefødder skal vises. Du kan også kontrollere andre relevante sideindstillinger, såsom logoet og marginalerne.

Du kan ændre hver side i overensstemmelse hermed og sikre, at webstedsstrukturen og indholdet er i harmoni med dette kontrolniveau.

Installation og anbefalede plugins

OceanWP kan være downloadet fra WordPress.org eller direkte fra temasiden i udseendet i WordPress. Når du har aktiveret OceanWP, vil der være en meddelelse, der anbefaler dig at installere tre plugins: Elementor, Ocean Extra og WPForms.

Jeg vil sige, at Ocean Extra er et påkrævet plugin, fordi den vitale temafunktionalitet, såsom OceanWP-kontrolpanel ikke vises uden dette plugin.

Klik på linket ‘Begynd installation af plugins’. Vælg alle de anbefalede plugins, og vælg Installer på rullelisten Bulk Actions. Klik på knappen “Anvend”.

Når det er afsluttet, kan du nu vende tilbage til instrumentbrættet.

Sætte op Din hjemmeside

På dit betjeningspanel ser du OceanWP-beskeden med den blå knap til “Kør installationsguiden.”

Klik på det, så omdirigeres du til installationsguiden’s velkomstside. Klik på knappen “Kom godt i gang”.

På næste side kan du vælge et webstedsdesign. Der er en gratis demo, der kan forhåndsvises og derefter installeres. Men hvis du foretrækker det ikke, kan du springe dette trin over.

Hvis du er nybegynder, er det meget nyttigt at importere demo-websteder, da det giver dig mulighed for at importere et fuldt udviklet design til dit websted. Alt hvad du virkelig skal gøre er at ændre indholdet, så det matcher dit brand og virkelig gøre demoen til din egen.

Men det er ikke påkrævet at installere demoindholdet. Du kan style og bygge dit helt eget websted med WordPress, OceanWP og Elementor alene. Import af en demo reducerer simpelthen processen med at skulle komme på og visualisere layoutet, herunder noget pladsholderindhold.

Tilpasning af dit websted

Når du har aktiveret Ocean Extra, vises menupanelet til OceanWP i din admin-menu. Det kaldes temapanel.

Du kan aktivere og deaktivere sektioner fra WordPress-tematilpasseren på hovedtypepanelsiden. Jeg ved, at du holder alle sektioner aktiverede.

Du finder også nedenstående links til væsentlige indstillinger i tilpasseren, såsom at uploade dit logo og ændre dit header.

Opsætningsguiden kan også køres igen fra denne side. Integrationer med tredjeparts tjenester findes i fanen Integrationer. Du vil kun se integrationsindstillinger for MailChimp, hvis ingen plugin-udvidelser er aktiveret.

OceanWP har sit eget templeringssystem. Ved at bruge en kortkode kan du oprette nye skabeloner ved hjælp af WordPress-visuelle editor og når som helst genbruge dem, hvilket kan spare dig for tid, hvis du ofte tilføjer det samme indhold til indlæg og sider.

Du kan også aktivere og deaktivere snesevis af Javascript- og CSS-elementer på scripts og stilsiden. Ved at deaktivere de funktioner, du ikke bruger, reducerer du den samlede størrelse på dine sider, hvilket igen fremskynder din side indlæsningstid.

Alle temaindstillinger kan eksporteres i en .dat-fil. Dette er nyttigt, hvis du ønsker at tage backup af dine foretrukne indstillinger eller har brug for at overføre OceanWP fra et testmiljø til et live websted.

Stylingsindstillingerne og webstedsindstillingerne, der er konfigureret gennem installationsguiden, som kan ændres gennem WordPress-tematilpasseren.

Før måtte brugerne installere plug-in til Demo Import Extension for at importere demoen til deres websted. Men nu er denne funktionalitet overført til Ocean Extra på siden Install Demo.

Processen ligner: Du ser en liste over gratis demoer, der er tilgængelige til installation. Der er en forhåndsvisning tilgængelig for hver demo, og klik på design viser dig, hvilke plugins der kræves til det.

Kvaliteten af ​​designene er unægtelig smuk. Både gratis og premium blev skabt til en høj standard. Det er en af ​​de bedste funktioner i OceanWP, fordi det giver dig mulighed for at omdanne dit websted til noget ekstraordinært.

Den sidste side i temapanelet er en forfremmelse for OceanWP-premium-udvidelser.

Et OceanWP-indstillingsområde kan findes under WordPress-visuelle editor for alle indlæg, sider og brugerdefinerede indlægstyper. Eventuelle indstillinger, der er defineret her, er specifikke for den pågældende side og anvendes ikke på andre sider på dit websted.

Du kan tilføje kortkoder før og efter vigtige dele af dine sider. Du kan også ændre logoet og navigationsmenuen, der i øjeblikket bruges.

Hvis du branding et specifikt område på dit websted, så er disse indstillinger, hvad du skal justere for at få det ønskede udseende og fornemmelse.

Du kan også ændre titlerne, underoverskrifterne og stylingen af ​​titlerne helt. På den anden side kan du deaktivere det helt. Det er også muligt at tilpasse brødkrummer og din sidefod ved hjælp af den visuelle editor.

Der er unikke indstillinger for postformat, der er tilgængelige til lyd, video, links, citater og mere.

Det, der gør OceanWP meget kraftfuld, er at være i stand til at tilpasse hver side på din hjemmeside til din smag og gøre mulighederne ubegrænsede.

Brug af Tema Customizer

De fleste indstillinger og stylingindstillinger findes i WordPress-tematilpasseren. Eksempler i realtid til desktops, tablets og smartphones er tilgængelige, når du foretager ændringer på dit websted.

Du kan finde mange vitale webstedsindstillinger i afsnittet Generelle indstillinger. Derfra kan du styre stylingen af ​​dit webstedsdesign og layoutstil for de vigtigste områder på dit websted og dets personsøgning.

De fleste temademonstrationer har adskillige header-stilarter, der skiller sig ud for mig bortset fra at være i stand til at ændre typografien for hvert element på dit websted. Farver, polstring, marginer og mere kan redigeres meget let. For at få dit websted til at skille sig ud kan du uploade store billeder og videobannere.

Du kan også aktivere og deaktivere sidefoden på sidefodssektionen, så den vises på tablets eller smartphones. Med brug af kortkoder kan du også oprette din egen copyright-meddelelse.

Det er tydeligt, at flere temaudviklere omfavner WordPress-tematilpasseren i stedet for at bruge en traditionel indstillingsside, der drives af et indstillingspanel.

Tematilpasseren er ikke altid den hurtigste måde at foretage ændringer på webstedet, men det er en lille pris at betale for at kunne se ændringer, mens du foretager dem.

Kerneudvidelser

Hvis du vil udvide kernefunktionaliteten i OceanWP-temaet, kan du bruge plugin-udvidelser. Der er 8 gratis og 13 premium-udvidelser, som du kan bruge.

De gratis udvidelser inkluderer:

 1. Stick Anything – du kan sætte ethvert element, du ønsker, på din hjemmeside
 2. Modalt vindue – du kan tilføje ethvert indhold i et modalvindue og indsætte en åbningsknap hvor som helst
 3. Indlægsskyder – du kan vise dine blogindlæg i en skyder
 4. Demoimport – du kan importere demoindhold med et enkelt klik
 5. Tilpasset sidebjælke – du kan oprette sidebjælker og indsætte dem hvor som helst på dit websted
 6. Produktdeling – du kan tilføje sociale delingsknapper til hvert produkt
 7. Social deling – du kan tilføje sociale delingsknapper til dine individuelle indlæg
 8. Ocean Extra – nyttigt til at importere demoer, have temapanelet og tilføje scripts og stilarter

Premium-udvidelser

Der er 13 premium-udvidelser, som du kan bruge med OceanWP. Du kan købe det i bundter sammen med de gratis udvidelser. For et enkelt sted kan du få dem for kun $ 39.

Premium-udvidelser inkluderer:

 1. Fuld skærm – Hjemmeside for rulle med fuld skærm
 2. Cookie-meddelelse – For at informere dine besøgende på webstedet om, at du bruger cookies til GDPR-overholdelse
 3. Popup-login – Indsæt et popup-login / register-formular på enhver side på dit websted
 4. Instagram – Vis dit Instagram-feed
 5. White Label – Udskift OceanWP-navnet med dit eget mærkenavn
 6. Portfolio – Tilføj din portefølje
 7. Woo Popup – Vis en popup, når besøgende klikker på knappen Tilføj til indkøbskurv
 8. Sticky Footer – Sæt en sidefod nederst på skærmen
 9. Ocean Hooks – Tilføj tilpasset indhold
 10. Elementor Widgets – Flere widgets til Elementor
 11. Sidepanel – Responsivt sidepanel med widgets indeni
 12. Sticky Header – Stick dit header øverst på din side
 13. Sidefodsudmelding – Indsæt foretrukne detaljer om din virksomhed i sidefoden

Konklusion

Du vil sætte pris på, hvad OceanWP har at tilbyde, hvis du er en af ​​dem, der leder efter et gratis, men alligevel høj kvalitet WordPress-tema. OceanWP har så meget at tilbyde med hensyn til design og stylingmuligheder.

Hvis du er en nybegynder, vil du helt sikkert sætte pris på, hvor meget OceanWP hjælper, når du foretager ændringer, fordi du kan se disse ændringer i realtid. Hvis det ikke er nok, kan du overveje at rulle ved vores detaljerede gennemgang af Astra-temaet.

De ekstra indstillinger, der vises under WordPress-visuelle editor, kan bruges til unikt at tilpasse dine sider, hvilket åbner ubegrænsede muligheder for, hvordan du tilpasser dit websted.

Du kan aktivere eller deaktivere sideelementer, såsom din sidehoved, sidefod og sidebjælker ved at klikke på en knap. Temademosystemet er uden tvivl en af ​​de bedste funktioner i OceanWP, fordi det giver brugerne adgang til et katalog med design af høj kvalitet.

Det er på en eller anden måde skuffende, fordi det kræver en premium plugin-udvidelse for hver eneste gratis demo at fungere korrekt.

Du bør også tjekke det omfattende dokumentationsområde. Fordi det indeholder videotutorials og skriftlige guider for hver OceanWP-funktion, herunder detaljer om, hvordan hver plugin-udvidelse fungerer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector