Kuinka luoda lohkokaavoja verkkosivuston rakentamisen nopeuttamiseksi

Estämiskuviot tulevat olemaan iso juttu kaikille WordPress-käyttäjille ja tässä viestissä aion näyttää tarkalleen kuinka luoda omia lohkokuvioita.


add_action ('init', toiminto () {

register_pattern ('NAME', [
'otsikko' => __ ('TITLE'),
'sisältö' =>
'KUVIO'
]);
});

Kaksi päivää sitten tulin julkaisemaan videon ja esittelin tämän idean, joka on tulossa aivan nurkan takana WordPressille nimeltään blogimallit. Se on tavallaan kokeellista, ja olen siitä jotain todella innoissani. Ja luulen, että jos käärität mielenne blokkikuvioiden potentiaalin ympärille, niin näet sen potentiaalin auttaa sinua toimittamaan verkkosivustoja nopeammin, jos sinulla on asiakkaita, voidaksesi antaa heille mahdollisuuden tehdä enemmän heidän verkkosivusto.

Joten näytän sinulle. Kuinka luoda lohkokaavio tähän videoon. Nyt aiomme tehdä joitain asioita, jotka ovat vähän teknikkojen puolella, ja tiedän, että tämä on WordPress-kanava ei-teknisille, joten yritän tehdä siitä mahdollisimman yksinkertaisen, mutta sinä olet näemme loppuun mennessä, kuinka helppoa on luoda yksi näistä lohkokuvioista.

Joten mennään vain eteenpäin katsomaan sitä. Joten tässä on sivu, jossa kerrotaan tämän ominaisuuden uudesta julkaisusta sen tekemisessä. Pystyy vain keskimääräiset ihmiset luomaan lohkokuvion. Joten kun vieritän alas, se antaa sellaisen mallin. Joten kaikki siihen liittyvä on luotava jotain nimeltään mukautettu toiminto.

Mutta älä huoli, teen siitä kaikille erittäin helpon tehdä, mutta tässä pieni koodinpätkä on tässä. Nyt minulla on linkki videokuvaukseen alla. Se vie sinut verkkosivuilleni. Saat kirjalliset ohjeet siitä, miten tämä tehdään. Tämä pieni koodinpätkä, jonka voit kopioida ja liittää omalle verkkosivustollesi.

Okei, tässä me tarvitsemme. Tämä on uusi ominaisuus Gutenbergille ja tarvitset Gutenbergin laajennuksen asennettuna aktivoituna, joten tarvitset vähintään version 7.8 ja juuri tämä tuli äskettäin esiin. Nyt se, mikä lopulta tapahtuu, on todennäköisesti neljän tai kuuden kuukauden kuluttua, ehkä kesän loppuun mennessä 2020 se sisällytetään oletuksena WordPressiin, mutta toistaiseksi sinun on tehtävä, jos haluat kokeilla tätä , sinun on asennettava Gutenberg-laajennus.

Seuraava asia, jonka voit tehdä, ja tämä on valinnainen, jos et tiedä miten lisätä mukautettuja toimintoja lapsiteemaan, enkä edes enää käytä lasten teemaa, kannattaa ehkä käyttää tätä ilmaista laajennusta, ja tämä on yksi parhaista ilmaisista laajennuksista. Että olen koskaan tavannut, ja sitä kutsutaan koodinpätkiksi. Ja tämä antaa meille mahdollisuuden lisätä tämä mukautettu toiminto ja erittäin helppokäyttöinen, helppo hallita tapa.

Okei? Joten tarvitset sitä. Ja tämä on valinnainen. Tämä on ilmainen laajennus, jota kutsutaan poljinnopeuslohkoiksi. Ja mitä tämä tekee, se lisää paljon sivunmuodostajatoimintoja Gutenbergiin. Se on melko siisti siinä, minkä avulla voit tehdä. Voit vetää ja muuttaa sarakkeiden kokoa. Siihen on paljon elementtejä, jotka lisäävät paljon kyseisen sivun rakennuksen toiminnoista, mutta Gutenbergiin, ja se on täysin ilmainen laajennus.

Okei. Siirrytään nyt sivustooni. Joten tässä on verkkosivusto. Kaikki on nyt valmis. Ja jos et tiedä miten asentaa plugin, joku suuttui minua toisena päivänä siitä, ettei se osoittanut kuinka asentaa plugin ja video. Menet laajennuksiin, napsautat Lisää uusi ja sitten täällä etsit kyseisen laajennuksen nimeä ja napsautat sitten.

Lataa, tai olen pahoillani, napsautat asentaa nyt ja aktivoit sen. Se on hyvin yksinkertainen prosessi. Joten aion napsauttaa asennettuja laajennuksiani, ja voit nähdä, että olen Gutenbergin asennettuna. Tämä oli valinnainen poljinnopeuslohko, ja tässä on koodinpätkät. Joten aion mennä eteenpäin ja aktivoida koodinpätkät, ja voit nähdä, että se on nyt aktivoitu täällä.

Joten siirry sitten eteenpäin ja napsauta koodinpätkiä ja näet joitain sen mukana. Ja tässä on tämä kytkin ja se on kytketty. Ne kaikki on kytketty pois päältä, ja sinun ei todellakaan tarvitse pitää näitä oletuksena mukana tulevia. Voit napsauttaa vain täällä ja voit poistaa ne kaikki, mutta olen jo mennyt eteenpäin ja lisännyt täällä yhden, nimeltään lohkokaavion malli.

Joten mitä tekisit. Napsauta Lisää uusi, ja voit nimetä tämän lohkokaavion mallipohjan siinä pienessä koodinpätkässä, jonka osoitin sinulle olevan täällä, mutta aion antaa sinulle muokatun version tästä verkkosivustollani. Aiot vain kopioida ja liittää sen täällä ja napsautat sitten tallenna muutokset.

Et napsauta tallenna ja aktivoi, napsautat tallentaaksesi muutokset, ja näytän sinulle miksi vain hetkessä. Okei. Joten nyt haluat luoda tämän lohkokuvion. Ja lohkokaavio on yksinkertaisesti vain tallennettu osa. Joten jos käytät sivunrakentajaa, tiedät nyt, että voit tallentaa osioita ja joissakin niistä on ennalta suunniteltuja osioita, mutta käyttökokemus on mielestäni paljon parempi Gutenbergissa.

Joten mitä haluat tehdä, on siirtyä sivuille. Napsauta sitten Lisää uusi, ja haluat nimetä tämän. Um, oikeasti päästän minut eroon tästä kiertueesta. Haluat nimetä tämän lohkokuvion, ja juuri tässä aiomme luoda tämän lohkokuvion. Nyt en aio luoda lohkokaaviota.

Aion näyttää sinulle yhden, jonka olen jo luonut, ja se on. Juuri täällä. Joten tässä on luoma lohkokaavio. Voisit nähdä sen olevan tässä osiossa. Sillä on tämä värikäs tausta. Minulla on otsikko, jotkut alaotsakkeet ja pari painiketta ja laitan videon sisään. Joten aion tehdä tämän lohkokuvioni, jotta voin vain kahdella hiiren napsautuksella lisätä tämän mihin tahansa verkkosivustolleni.

Joten teen napsauttamalla oikeassa yläkulmassa, siellä on nämä kolme pistettä. Niitä on tavallaan vaikea nähdä, ja kun napsautat sitä, täällä on tämä vaihtoehto, joka sanoo koodieditorin. Joten haluat napsauttaa koodieditoria, ja sitten se näyttää sinulle kaiken koodin, joka liittyy kyseisen blogin blokkikuvioblogin luomiseen.

Okei? Joten napsautat tätä ja napsautat sitten ohjata a tai komentoa a tietokoneella korostaaksesi kaiken. Ja he ovat uutta vuotta. Laita se leikepöydällesi. Joten aion tehdä sen kontrolloimaan C. joten nyt se on leikepöydälläni. Joten nyt aion tehdä poistani täältä. Itse asiassa, jos haluat päästä pois tästä näkymästä, täällä on pieni X, jossa sanotaan exit code editor, ja nyt se näyttää minulle sen tavalla, kuin se yleensä on täällä.

Okei. Joten voit tallentaa tämän luonnoksena, jos haluat, mutta et tarvitse tätä. Tämä on vain sinun luoda tämä lohkokaavio, ja voit luoda lohkokuvion, joka on mitä tahansa, eikä sen tarvitse olla yksi lohko tavaraa. Se voi olla kokonainen malli esimerkiksi blogikirjoitukselle. Okei, joten nyt aion napsauttaa missä on w, se saa minut pois lohkoeditorista.

Nyt palaan takaisin koodinpätkät. Joten täällä olen luonut tuon lohkokuvion. Aion napsauttaa kloonia, ja nyt se on luonut siitä kloonin, ja napsautin sitten otsikkoa aloittaaksesi sen muokkaamisen. Joten nimikkeen suhteen aion muuttaa sen otsikkona, joka on järkevä hallita sitä.

Joten minulle minä vain nimetän sen. Sankari videolla. Joten nyt tiedän mikä tämä on, kun tarkastelen luetteloa tulevaisuudessa. Okei, joten täällä on muutama asia, joita sinun on muokattava. Kolme asiaa. Se on erittäin yksinkertaista. Ensimmäinen on nimi. Joten tämä voi olla mikä tahansa nimi, josta se tulee, sen on oltava kaikki pienet kirjaimet, ilman välilyöntejä tai funkyjä merkkejä.

Joten menen eteenpäin ja laitan nimen heti. Voit nähdä, että olen nimennyt sankariksi videolla. Seuraava, aivan täällä, sinun täytyy laittaa otsikko. Joten korvaamme tämän sanan otsikon, ja se on mitä tulee näkyviin. Tarkastelet luetteloa blogin malleista, blokeista, ei blogin blokkimalleista. Ja jos huomaat, voit, tämä on ystävällinen nimi, joten siinä voi olla välilyöntejä.

Uh, en laita mitään hassuja hahmoja sinne vain. Tila on kunnossa. Joten mitä se näyttää tässä luettelossa ja seuraavaksi täällä, missä sanotaan malli a. Aiot vain liittää sen, mitä juuri kopioit leikepöydällesi. Nyt haluan sinun merkitsevän yhden asian. Jokaiselle näistä. Jätin pienen apostrofin edestä ja takaa.

Näet, että siellä on apostrofi. Jos poistat sen vahingossa, laita se takaisin. Okei. Olemme vain muuttumassa. Korvaamme vain tekstin paikkamerkin. Joten tässä en halua korvata kaikkea. Haluan vain korvata sanamallin, joten korostan sitä ja liitän sitten kopioimani.

Ja siinä se on. Joten nyt aion vierittää alas ja tällä kertaa aion napsauttaa Tallenna muutokset ja aktivoida. Joten nyt sen pitäisi sanoa, että katkelma on päivitetty ja aktivoitu. Ja kun napsautin kaikkia katkelmia, voit nähdä, että tämä yksi sankari, jolla on video, on kytketty päälle. Joten haluan jatkossa saada lisälohkokuvioita kohtaan, jossa sanotaan lohkokuviopohja ja napsauttaa kloonia ja tehdä kyseinen lohkokuviopohja tällä tavalla.

Tällä tavalla minulla on aina malli siellä. Nyt, jos tiedät jo ja sinulla on oma tapa lisätä mukautettuja toimintoja, et tarvitse koodinpätkiä ja kaikenlaisia ​​juttuja, voit laittaa sen mihin haluat laittaa. Tämä on vain paljon helpompi tapa hallita sitä, jos kysyt minulta. Okei, joten nyt aion siirtyä sivuille napsauttamalla Lisää uusi, ja jos haluat nähdä.

Estä kuviot. Uh, tässä on sen kuvake. Ja kun hiiri sen päälle, se sanoo lohkokaaviot. Ja kun napsautin sitä, näet joitain estokuvioita, joita parhaillaan kokeillaan. Mutta kun vierität alaspäin, näet sen luomaani lohkokaavion. Ja mikä on siisti, se luo pikkukuvan esikatselun.

Ja se tekee tämän dynaamisesti. Sinulla on sivunrakennustyökaluja, jotka eivät edes tee tätä. Uh, ja se tekee lukumallien hallinnan paljon helpommaksi. Joten, ja voit nähdä täällä, se sanoo sankarin mallineella. Nyt jos haluan käyttää tätä missä tahansa verkkosivustollani, se on yhdellä hiiren napsautuksella. Ja sitten se on. Ja kaikki mitä minun piti tehdä silloin aloittaakseni muuttaa joitain tekstiä, muutti linkit painikkeisiin.

Voin napsauttaa täällä ja voin muuttaa videota. Niin. Näin luot lohkokuvion. Nyt tämä on iso juttu, mielestäni koska tapahtuu on teema. Kehittäjät ja laajennusten luojat pystyvät luomaan nämä lohkokuviot sinulle, joten verkkosivujen rakentaminen on paljon nopeampaa, nopeampaa ja helpompaa natiivien lohkojen rakennustyökalun avulla, jonka WordPress jo sisältää.

Ei ole mitään ostaa, ei ole koodin paisunut. Näitä asioita ei ole, ja. Mikä vie sen vielä pidemmälle. Voit nähdä, kuinka helppo on luoda omia lohkokuvioitasi, ja se on todella helppo nähdä se luettelossa. Napsauta painiketta ja se laitetaan sinne. Joten nyt voisit miettiä, kuinka paljon helpompaa voi olla verkkosivuston rakentaminen, kun sinulla on oma lohkomallikirjasto.

Joten jos luot verkkosivustoja asiakkaille etkä halua käyttää sivunmuodostajaa. Haluat vain käyttää rakennuslohkon rakennusta. Voit luoda oman mallistokirjasto. Näit kuinka helppoa se on. Voin tehdä sen. Voisit tehdä sen. Uh, voit luoda oman kirjaston blokkimalleista, joita voit siirtää sivustolta toiselle, ja voit näyttää asiakkaallesi, kuinka he voivat rakentaa tämän.

Nyt tämä ei koske vain sivuja, tämä koskee viestejä, eikä se ole rajoittunut vain siihen osaan, jonka näit. Pohjimmiltaan kaikki mitä voit luoda sivulle. Voit tehdä lohkokuvion. Joten jos käytät lohkonmuodostajaa vain blogin kirjoittamiseen ja on tiettyjä elementtejä, joita haluat käyttää yhä uudelleen blogissa, parantaa blogin kirjoitusten asettelua, voit luoda lohkokaavion se.

Ja se on todella helppoa. Yksi napsautus, ja voit käyttää sitä. Itse asiassa koko blogiviestimallit. Joten jos on olemassa kaava, jota noudatat blogikirjoituksen osissa, voit luoda koko blogin postituslohkon mallin. Tämä yksi napsautus otetaan käyttöön ja sitten sinun tarvitsee vain osoittaa, napsauttaa ja muokata.

Joten viimeinen asia, ennen kuin ryhdymme tänne, tämä on uusi käsite ja se on jotain ajateltavaa seuraavien kuukausien aikana. Kokeile nyt. Se ei ole aivan Yeti, Yeti. Se ei ole aivan valmis aloitusaikaan, koska jos huomasit, um, ainoa negatiivinen olen nähnyt, kun katsot blogia. Katso siellä menen taas.

Jos tarkastelet lohkokuvioita, se on vain korkeampi artikkeli, jossa sinun on selattava, joten niiden on parannettava luokittelu- ja järjestämisprosessia. Ehkä heillä on jonkinlainen käyttöliittymä, joka tekee siitä visuaalisen ja helpon työskennellä. Jos sinulla on 50 erilaista lohkoa.

Kuviot. Joten heidän on vain parannettava sitä. Ja osa koodin syntaksista saattaa muuttua vähän. Kuka tietää, milloin tämä lopulta ilmenee. Mutta tämän videon koko tarkoitus on vain näyttää sinulle, mikä on mahdollista hyvin, hyvin pian, jotta voit aloittaa. Ajatellaan, miten sitä voidaan käyttää työnkulkuun ja mitä teet verkkosivustojen rakentajana.

Joka tapauksessa, se on kaikki mitä minulla on sinulle tässä viestissä. Toivottavasti arvostat edistynyttä tarkastelua WordPressin tulevaisuuteen näin, ja jos arvostit tätä videota tai olet löytänyt arvoa, harkitse peukalointia ja jaa tämä video, jotta ihmiset näkevät kulman takana tapahtuvan..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector