6 parasta WordPress-jäsenyyssivustolaajennusta kukoistavan yhteisön luomiseksi

Aiotko luoda premium-sisältöä WordPress-verkkosivustollesi ja tehdä siitä pääsyn vain rekisteröityneille jäsenille? Jos näin on, tarvitset jäsensivusto-laajennuksen, jonka avulla voit luoda jäsenyyksiä ja rajoittaa yksinoikeudellisen sisällön vain jäsenillesi. Tässä artikkelissa aion jakaa kanssasi WordPress-verkkosivustollesi kuusi parasta jäsenyyssivustolaajennusta.


Oikean jäsensivusto-laajennuksen valinta on yksi tärkeimmistä näkökohdista, kun rakennat menestyvää yhteisöä yrityksellesi, myytkö sitten verkkokurssia tai rakennat luettelon tilaajista.

Mitä etuja voit saada jäsensivustolta?

Ensin puhutaan siitä, mitä hyötyä siitä on sinulle, kun rakennat jäsensivustoa.

 • Luo sähköpostin luettelo, jolla on korkea sitoutumisaste. Voit luoda kirjaston sisällöstäsi ja sallia sen, että vain rekisteröidyt käyttäjät pääsevät siihen. Tällä tavalla pystyt luomaan erittäin kiinnostavan tilaajaluettelon.
 • Rakenna auktoriteettiasi. Kun luot arvokasta sisältöä jäsenillesi, se tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa auktoriteettinne niche-alueellesi. Sen avulla voit myös luoda perustan uskolliselle asiakaskunnallesi.
 • Ansaitse toistuvia tuloja. Jos pystyt kehottamaan jäseniäsi maksamaan tilauksensa, ansaintamahdollisuudet ovat rajattomat.

Mitä etsiä liittymissivusto-laajennuksesta?

Saanen kertoa kanssasi joitain merkittäviä ominaisuuksia, jotka sinun on todella ajateltava valittaessa oikean jäsenlisäosan verkkosivustollesi.

Helppokäyttöisyys

Jos et ole teknikko ja et halua palkata kehittäjää perustamaan jäsensivustoasi, valitse helppo käyttää laajennusta. Voit ostaa kevyen laajennuksen, jossa on kaikki tärkeät ominaisuudet, joita tarvitset, ja jos tarvitset kehittyneempiä ominaisuuksia, voit hankkia täydellisen laajennuksen tai asentaa lisäosat.

yhteensopivuus

Testaa plugin ensin WordPress-paikallisessa asennuksessa, ennen kuin asennat sen tuotantosivustollesi. Tämä auttaa varmistamaan, että laajennus on yhteensopiva teeman ja muiden tällä hetkellä asennettujen laajennusten kanssa.

Suunnittelu ja ominaisuudet

Haluat ehkä myös tarkastella sen erityispiirteitä, kuten tilauksenhallintaominaisuuksia, tippujen sisältöominaisuutta ja maksuyhdyskäytävien tukea. Jäsenlisäosia on paljon, mutta niillä on erilaisia ​​ominaisuuksia, eikä kaikilla niillä ole erityisiä ominaisuuksia, joita tarvitset jäsensivustollesi..

Joten nyt katsotaanpa tärkeimpiä WordPress-jäsenyytesivustolaajennuksia.

1. MemberPress

MemberPress on yksi WordPress-verkkosivustojen suosituimmista jäsenlisäosista. Se on luultavasti yksi kaikkein täydellisimmistä jäsenlisäosista ja kaikista sen ominaisuuksista, joita tarvitset tehokkaaseen, täysin varusteltuun jäsensivustoon.

Mitkä ovat MemberPressin tärkeimmät edut?

 • Asennus on erittäin helppoa ja selkeää. Voit määrittää automaattisesti sisäänkirjautumisen, hinnoittelun, tilin ja kiitossivut jäsenillesi.
 • Siinä on tehokas pääsynhallinta, jossa voit rajoittaa pääsyä viesteihisi, sivuille, luokkiin, tunnisteisiin sekä asiakirjoihin ja mediatiedostoihin.
 • Jos myyt verkkokursseja, voit tiputtaa sisältöäsi, mikä tarkoittaa, että jäsenet voivat tarkastella niitä tietyn ajan kuluttua.
 • Se integroituu helposti erilaisiin sähköpostimarkkinointipalveluihin, kuten MailChimp, AWeber, GetResponse ja MadMimi. Jos olet podcasting-tilassa, MemberPress integroituu myös BluBrry- ja Amazon Web Services -palveluihin.
 • Sillä on myös sisäänrakennettu tuki Stripelle, PayPalille ja Authorize.netille.
 • Se tarjoaa myös dynaamisten hinnasivujen luomisen valmiiksi rakennetuilla malleilla.
 • Sen avulla voit myös hallita kuponkien voimassaoloaikaa ja mihin tuotteisiin ne koskevat. Voit myös valita alennusprosentin tai kiinteän summan.

Rajoituksina on kuitenkin se, että se rajoittuu vain tukemaan kolmea suosituinta maksuyhdyskäytävää. Joten, jos olet maassa, jolla ei ole näitä maksuportteja, sinun on harkittava uutta jäsenlisäystä. Lisäksi se tarvitsee edelleen enemmän integrointeja muihin suosittuihin palveluihin. Voit kuitenkin vuokrata kehittäjän integroimaan kolmannen osapuolen palvelun.

MemberPress alkaa 258 dollarilta vuodessa normaalilla hinnalla.

Käy MemberPressissä

2. WooCommerce -jäsenyydet

WooCommerce-jäsenyydet antavat sinun rakentaa jäsenjärjestelmä, joka on integroitu verkkokauppaan. Voit rajoittaa sisältöäsi ja tiputtaa sitä jäsenillesi.

Yksi asia, joka sinun on pidettävä mielessä, on, että se on WooCommerce-lisäosa, mikä tarkoittaa, että sinun on asennettava WooCommerce-laajennus ensin, ennen kuin voit käyttää WooCommerce-jäsenyyksiä. Lisäksi, jos aiot hyväksyä toistuvat maksut, tarvitset myös WooCommerce Subscriptions -laajennuksen.

Mitä WooCommerce-jäsenyydet voivat tehdä yrityksellesi?

 • Tämän laajennuksen tärkein etu on, että voit asettaa tuotteesi pääsyä vain jäsenillesi ja tarjota heille koko sivuston alennuksia..
 • Voit ajoittaa, milloin sisältösi tulee näkyviin jäsenillesi.
 • Tämän laajennuksen avulla voit määrittää ilmaiset toimitusvaihtoehdot jäsenillesi ja kuponkeja muille kuin jäsenille.
 • Jäsenet voivat helposti navigoida jäsenyyden hallintapaneeliin.
 • Voit tuoda tai viedä jäseniä CSV-tiedostoon.
 • Sillä on jäsenyysmuistio-alue, jotta voit seurata asiakastietoja ja viitteitä helpon kommunikoinnin kanssa jäsenten kanssa.

Yksi asia, joka en pidä tästä laajennuksesta, on se, että maksuja ei ole sisäänrakennettu. Joten, sinun on myös asennettava WooCommerce Payment Gateways lisähintaan.

WooCommerce-jäsenyydet alkavat yhdestä sivustosta 149 dollaria vuodessa.

Käy WooCommerce-jäsenyydessä

3. Rajoita sisältöprosessia

Rajoita Content Pro on toinen harkittavana oleva liitännäislaajennus, koska sen avulla voit helposti luoda täysin varustetun jäsensivuston. Se on tehokas haastaja jäsenlisäosien alueella, koska sen on luonut sama tiimi, joka loi AffiliateWP- ja Easy Digital Downloads -laajennuksen..

Katsotaanpa mitä se voi tehdä WordPress-jäsenyyssivustollesi.

 • Se integroituu helposti WordPress-sivustoosi.
 • Se on integroitu integroitumiseen erilaisiin maksuyhdyskäytäviin, kuten PayPal, Braintree, 2Checkout, Stripe ja Authorize.net.
 • Voit luoda alennuskoodeja niin monta kuin haluat, ja tarjota kiinteä määrä tai prosenttiosuus alennuksista.
 • Toinen hyvä asia tällä liitännäisellä on, että sen raportointitoiminnoilla pystyt seuraamaan jäsenyytesi suorituskykyä.
 • Voit viedä tietosi myös CSV-tiedostoon.
 • Voit myös lähettää uusille jäsenillesi automaattisesti tervetulosähköpostiviestejä, sähköpostivahvistuksia ja muistutuksia tilin voimassaolon päättymisestä.

Verrattuna muihin jäsenlisäosiin, huomaat, että se on vähemmän integroitu muihin kolmansien osapuolien palveluihin, kuten sähköpostipalveluntarjoajaan. Mielestäni tätä on parannettava.

Rajoitetun sisällön hinnan hinnoittelu alkaa 99 dollaria vuodessa ja voi nousta jopa 499 dollariin vuodessa riippuen mukana olevien lisäysten lukumäärästä ja sivustojen lukumäärästä, jonka se saa asentaa..

Käy Rajoittavan sisällön pro -sivustolla

4. Maksetut jäsenyysprosessit

Maksettu jäsenyysprofiili sopii verkkosivustolle, joka tarjoaa premium-sisältöä, yhdistyksiä, uutiskirjeitä, tilaustuotteita ja paljon muuta. Parasta siinä, että voit käyttää sitä ilmaiseksi.

Katsotaanpa, mitä voit tehdä Paide Member Pro -ohjelmalla.

 • Voit nimetä ja hallita jäsenten pääsyä sisältöön. Voit luokitella jäsenet esimerkiksi kulta-, hopea- tai pronssijäseneksi.
 • Se integroitu huippuluokan yhdyskäytäviin, kuten Stripe, PayPal, Authorize.net, Braintree, CyberSource ja 2Checkout. Verkkosivustosi tarvitsee SSL-varmenteen, jotta kassalle suorittaminen on turvallista.
 • Voit asettaa yksilöllisen hinnoittelutiedon kullekin jäsentasolle.
 • Voit hallita sisällön käyttöä kaikilla jäsentasoilla.
 • Voit laatia yksityiskohtaisia ​​raportteja jäsenyytesi suorituskyvystä.
 • Voit antaa hakukoneiden indeksoida premium-sisältöäsi, jotta sivustosi voi silti sijoittaa avainsanahakuihin.
 • Voit mukauttaa sähköposti-ilmoituksia.
 • Maksetut jäsenyysprofiilit sopivat hyvin yksinkertaiseen verkkosivustoon. Jos sinulla on monimutkainen verkkosivusto, sinun on kuitenkin harkittava käytettävissä olevien lisäosien tarkastelua, jos ne sopivat verkkosivustosi tarpeisiin.

Vaikka voit käyttää sitä ilmaiseksi, et saa premium-tukea ja päivityksiä sekä muita mahdollisesti tarvitsemiasi lisäosia. Joten tarkista heidän hinnoittelu, joka alkaa 297 dollarilla vuodessa.

Käy maksullisessa jäsenyysprosessissa

5. S2Member

S2Member on toinen ilmainen WordPress-jäsenlisäosa, jota voit käyttää verkkosivustollesi. Sen mukana tulee paljon valmiita ominaisuuksia, joten se on yksi kattavimmista laajennuksista.

Katsotaanpa, mitkä ovat tämän laajennuksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Se on ilmainen ja voit kokeilla sitä, jos se sopii parhaiten verkkosivustollesi. Vaikka ominaisuuksia on rajoitetusti, se on hyvä alku jäsensivustollesi.
 • Voit ajoittaa sisältösi julkaisemisen jäsenillesi.
 • Se tukee PayPalia ilmaisella versiollaan ja Stripe ja Authorize.net premium-versiollaan.
 • Se integroituu hyvin yhteisön laajennuksiin, kuten BuddyPress ja bbPress.

Koska se tarjoaa kuitenkin paljon ominaisuuksia, voi olla jyrkkä oppimiskäyrä niiden selvittämisessä, varsinkin jos olet vasta aloittamassa.

Koska ilmaisella versiolla on rajoitetut ominaisuudet, saatat haluta premium-version, joka alkaa kertaluonteisella 89 dollarin lisäominaisuuksilla, lisäominaisuuksia..

Käy S2Member

6. jäsen Pro

aMember Pro on toinen joustava ja käyttäjäystävällinen jäsenlaajennus. Sallikaa minun kuitenkin kertoa heti, että se ei ole alkuperäinen WordPress-laajennus. Se on PHP: llä rakennettu ohjelmisto, joka voidaan integroida WordPressiin.

Tässä on joitain asioita, joita se voi tehdä jäsensivustollesi:

 • Sen avulla voit luoda rajoittamattomia jäsenyystasoja ja kohteita.
 • Sen avulla voit toimittaa sisältöäsi asteittain.
 • Se on integroitu erilaisiin maksuyhdyskäytäviin, kuten PayPal, 1ShoppingCart, ClickBank, WorldPay, 2Checkout, Zombaio ja monet muut..
 • Voit helposti hallita asiakkaitasi ja heidän tilauksiaan.
 • Voit luoda yksityiskohtaisia ​​raportteja asiakkaidesi ja jäsenten suorituskyvystä.
 • Espanjan, ranskan, saksan, venäjän, kiinan ja kreikan kielen käännökset ovat saatavilla.

Yksi asia, joka voit kohdata tämän laajennuksen, on yhteensopivuusongelmat muiden Web-sivuston WordPress-laajennusten kanssa. Joten ole erittäin varovainen tässä suhteessa.

Voit hankkia tämän laajennuksen yhdellä kertaa 179,95 dollarin normaalihinnalla.

Käy aMember Prossa

johtopäätös

Jos tarvitset yksinkertaisemman ja kevyemmän jäsenlisäosan verkkosivustollesi, tarkista sitten Rajoita sisältöprofiili. Mutta jos tarvitset kattavampaa, kokeile MemberPressiä.

Muista, että on parasta testata ensin paikallisessa WordPressissä tai vaiheittaisessa ympäristössä varmistaaksesi, että tarjoat parasta palvelua jäsenillesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map