Dropshipping Made Easy: Voltooi de stapsgewijze handleiding voor WordPress

Als je gelooft dat dropshipping voor jou in de sterren geschreven is, trek dan je wagen aan onze poging om een ​​ultieme op WooCommerce gebaseerde dropshipping-gids te gebruiken om eCommerce-rookies te helpen worstelen met deze onderneming. We zijn hier om uw weg te banen naar het bouwen van een winstgevende e-commerce winkel.


Laten we om te beginnen uw WordPress-website veranderen in een eCommerce-website met behulp van de plug-ins WooCommerce en AliDropship. Je weet het misschien niet, maar dit is de beste combinatie als je wilt beginnen met WooCommerce Dropshipping.

Vraagt ​​u zich af wat WooCommerce superieur maakt voor dropshipping via Shopify?

 1. Het is de meest populaire manier om een ​​eCommerce-winkel te bouwen.
 2. Als je een beginner bent en je erg bewust bent van het budget, heeft WooCommerce de laagste instapkosten of zelfs freemium-abonnementen.
 3. Het heeft geen beperkingen en beperkingen voor de producten die u wilt verkopen (Shopify-winkels vragen de gebruikers om hun Servicevoorwaarden en Betalingsvoorwaarden te volgen, of u moet een extra vergoeding van 2% betalen voor al uw transacties).

Aangezien dit een lange en gedetailleerde dropshipping-handleiding is, hebben we deze opgesplitst in verschillende secties waar u naartoe kunt navigeren met behulp van de onderstaande navigatie:

Contents

Wat is dropshipping?

Laten we eerst de basis bespreken. Wat is dropshipping?

Dropshipping is een methode voor supply chain management waarbij een verkoper geen voorraad van het specifieke product in zijn winkel bewaart. In plaats daarvan dragen verkopers de bestelling van de klant over aan een derde partij of andere groothandelaren die de goederen vervolgens rechtstreeks naar de klant verzenden.

Dus, hoe gaat u als dropshipper of winkelier verdienen?

U profiteert van het verschil tussen de groothandelsprijs en de verkoopprijs. Soms kunt u op commissiebasis verdienen op basis van hun akkoord met de groothandel.

Dropshipping vermindert de zorgen over het hebben van een magazijn of het in bulk kopen van voorraad.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van dropshipping?

Het betuttelen van de dropshipping-activiteiten heeft veel voordelen in vergelijking met het traditionele bedrijfsplan. In het traditionele systeem slaat de verkoper zijn producten op in zijn magazijn, maakt een website en wanneer een klant koopt van zijn website, haalt de verkoper het product in het magazijn en stuurt het naar de klant. Als je voor dropshipping gaat, zijn hier de voordelen:

 • Vereist lage investeringen en overhead – in tegenstelling tot het traditionele bedrijf, dat aanzienlijk kapitaal vereist om de aandelen te kopen om te verkopen, andere kosten zoals opslagkosten, bewegwijzering en andere vereisten.
 • Gemakkelijk aan de slag – het bouwen van een e-commerce website is veel eenvoudiger dan traditionele. U hoeft zich geen zorgen te maken over huurovereenkomsten van uw winkel, verzendaanbieders, het bijhouden van voorraad voor boekhoudkundige doeleinden en nog veel meer.
 • Flexibele locatie: als eCommerce-dropshippingbedrijf hoeft u zich geen zorgen te maken dat u opgesloten zit in bedrijfslocaties. U kunt op elk gewenst moment overstappen.
 • Schaalbaarheid – het enige dat u nodig heeft om te schalen, is uw vermogen om klantenondersteuning en tevredenheid te bieden.

Wat zijn de nadelen van dropshipping?

Het grootste nadeel van dit type bedrijf is de winst en marge, die u op twee manieren kan targeten:

 • Het kan zijn dat uw leverancier een hogere prijs in rekening brengt, aangezien zij de productafhandeling regelen.
 • Als uw product niet te uniek en gemakkelijk te verkopen is, vindt u mogelijk veel concurrenten in deze branche en bieden ze mogelijk lagere prijzen aan de klanten. Deze factor kan ook uw marges schaden.

Verzendproblemen, leveranciersfouten en voorraadproblemen behoren ook tot de nadelen van dropshipping. Als uw leverancier de bestelling heeft verprutst, bent u, als dropshipper, verantwoordelijk voor de schuld en de fout.

Elementen die je nodig hebt om dropshipping te starten

Dropshipping is niet het perfecte bedrijf, maar het is geweldig voor ondernemers die een online verkoopbedrijf willen starten.

Dus, wat zijn de dingen die je nodig hebt om dat dropshippingbedrijf te starten?

Element # 1: Dropshipping-producten en leveranciers

Natuurlijk moet u altijd beginnen met het vinden van de kwaliteitsproducten die u kunt laten vallen. Er zijn nu twee zaken waarmee u rekening moet houden:

 1. Het product zelf – Je moet producten bedenken en vinden die veel gevraagd zijn in je nichemarkt. Zoek een product dat mensen willen, maar niet veel concurrerende verkopers hebben.
 2. Een betrouwbare leverancier – De leverancier heeft een enorme impact op uw bedrijf. U moet niet alleen de juiste leverancier vinden omdat hij de producten aanbiedt, maar hij moet ook betrouwbaar zijn als het gaat om verzending en tijdigheid.

Element # 2: uw e-commerce winkel

Nadat u de juiste leverancier en het juiste product voor uw bedrijf hebt gevonden, moet u een e-commerce winkel starten waar u uw producten kunt weergeven en verkopen.

De meeste verkopers doen hun dropshipping-activiteiten op Amazon of eBay, maar de concurrentie daar is groot. Dus ik raad het niet aan.

U kunt gewoon uw eCommerce-winkel creëren met uw eigen persoonlijke uniekheid. Je verliest het ingebouwde publiek van Amazon, maar het heeft zeker meer voordelen:

 1. U kunt uw eigen merknaam hebben: met uw eigen winkel hoeft u niet rechtstreeks met de verkopers te concurreren om dezelfde producten aan te bieden, in tegenstelling tot Amazon of eBay.
 2. U kunt activa op lange termijn opbouwen – met uw eigen eCommerce-marketingkanaal kunt u uw e-maillijst maken, die wordt beschouwd als een van de hoogste rendementen op investeringen.
 3. U heeft de controle: u hoeft zich geen zorgen te maken omdat u de eigenaar van de winkel bent en u de volledige controle over de winkel heeft. Dus problemen met Amazon of eBay hebben geen invloed op u.

Waarom WooCommerce over Shopify

Welnu, Shopify is te gecommercialiseerd, wat betekent dat ze een kwalitatief marketingteam hebben dat via commissie wordt betaald. Hun commissie is gedekt wanneer u de aanmeldingskosten op dit platform betaalt.

WooCommerce daarentegen is een gratis tool die u kunt gebruiken om uw eCommerce-winkel te bouwen. Het is een ingebouwd platform op WordPress en een van de meest populaire eCommerce-plug-ins in WordPress.

Zelfs als je een beginner bent, kun je een unieke, professionele online winkel maken en runnen vanaf je WordPress-website, omdat het geen technische kennis vereist en het bijna moeiteloos te gebruiken is. Ga naar onze stapsgewijze handleiding voor het opzetten van een WooCommerce-site, als je meer wilt weten.

Belangrijkste redenen waarom WooCommerce beter is

1. Prijzen

WordPress en WooCommerce zijn absoluut gratis! Het enige dat u hoeft te doen om een ​​WooCommerce-winkel te runnen, is door uw eigen webhosting aan te schaffen, wat een investering zou moeten zijn. Het kost slechts $ 5 per maand, afhankelijk van het pakket dat je nodig hebt.

Als het budget nu te krap is, hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat WooCommerce een gratis plug-in is. Je kunt een online winkel starten met minder dan $ 100. Betere hosting en een upgrade naar de WooCommerce premium-versie kunnen later komen wanneer uw bedrijf begint op te trekken.

Aan de andere kant vereist Shopify $ 29 per maand. Shopify vindt het niet erg als uw bedrijf net begint of uw verkoop niet groeit; ze nemen nog steeds de $ 29 per maand. Premium Shopify-thema’s beginnen bij $ 140 per maand.

Als u meer functies in uw winkel wilt plaatsen, zullen ze zeker een tarief in rekening brengen voor de apps die u wilt toevoegen aan de verbetering van uw winkel. Dus, als u op zoek bent naar een goedkopere start, dan is WooCommerce het beste voor u.

2. Flexibiliteit

Goedkoop? Ja, WooCommerce is misschien populair om goedkoop te worden genoemd, maar als het gaat om de functies ervan, is het de bom!

WooCommerce biedt meer flexibiliteit dan Shopify. Op Shopify kun je alleen doen wat ze willen dat je doet met minimale toegang. Maar op WooCommerce kun je doen wat je wilt, met een breed scala aan toegang op dit platform.

U hoeft zich geen zorgen te maken over technische kennis om flexibel te zijn. WooCommerce en WordPress bieden veel plug-ins waaruit u kunt kiezen, gratis of premium. U kunt zoveel plug-ins selecteren als u wilt. Alle plug-ins die u kunt bedenken, kunt u toepassen om uw online winkel scherper te maken dan wat uw concurrenten hebben.

3. Geen productbeperkingen

WooCommerce is niet alleen gratis als het gaat om betaling, maar het geeft je ook de vrijheid om de producten te verkopen die je wilt.

Shopify vraagt ​​u zich te houden aan hun servicevoorwaarden, wat betekent dat sommige items niet op dit platform mogen worden verkocht. Shopify heeft ook een ingebouwd betalingssysteem, maar ze beperken u niet om het niet te gebruiken. Een ander ding is dat als u liever een andere betalingsgateway gebruikt, zij u 2% in rekening brengen voor elke transactie die u uitvoert.

Sommige producten die in Shopify verboden zijn, zijn haarextensies, seksspeeltjes, e-sigaretten, enz.

Wanneer u ervoor kiest om Shopify te gebruiken, houd er dan rekening mee dat u zich aan de regels van iemand anders moet houden en als zij besluiten hun bepalingen te wijzigen, bent u genaaid en zit u vast.

Vergeleken met WooCommerce is het open-source software. Jij bent degene die je eigen regels maakt, zonder enige beperking op de producten die je wilt verkopen. Je kunt zelfs kiezen uit een verscheidenheid aan plug-ins voor betalingsgateways.

Wat je nodig hebt om een ​​WooCommerce Dropshipping Store te maken

Dit zijn de dingen die u nodig heeft als u besluit uw dropshipping-winkel met WooCommerce te maken.

1. Hosting en domeinnaam

Een domeinnaam is meestal het permanente adres waarmee u op internet wordt geïdentificeerd. Bijvoorbeeld mydropshipstore.com.

Hier is de tip. Uw domeinnaam moet zijn:

 • Relevant
 • Memorabel
 • Merkbaar

Als u nu een domeinnaam bezit, is het volgende op de lijst webhosting. Zoek een betrouwbare hostingprovider die uw bestanden op hun servers opslaat. Een krachtige hostingservice zorgt ervoor dat uw WordPress / WooCommerce-site probleemloos werkt.

Als je nog geen beslissing hebt genomen over webhosting, bekijk dan SiteGround omdat ze het volgende bieden:

 • Betaalbare prijs – voor het hele jaar hoeft u slechts $ 70 te betalen.
 • Geweldige prestaties – wie wil niet dat de pagina snel wordt geladen? Nou, SiteGround biedt het ook aan!
 • Gratis SSL-certificaat – een van de essentiële zaken bij het bouwen van een e-commerce winkel is een SSL-certificaat. Met SiteGround bieden ze het gratis aan hun abonnees.
 • Eenvoudige WordPress-installatie – u kunt op uw gemak beginnen met het bouwen van uw winkel.
 • Uitstekende ondersteuning via livechat en telefoon – in het geval dat u problemen ondervindt, staat hun ondersteuningsteam altijd voor u klaar.

SiteGround biedt u ook de mogelijkheid om uw domeinnaam voor slechts $ 15 per jaar te kopen. Niet slecht, toch?

Bezoek SiteGround

2. WordPress en WooCommerce Plugin

WordPress en WooCommerce Plugin kunnen gratis worden gedownload op WordPress.org. U moet beide software op uw host downloaden, maar als u SiteGround kiest als uw webhosting, zullen ze alles voor u doen.

3. Een conversiegericht WordPress / WooCommerce-thema

Het percentage websitebezoekers dat een aankoop doet, is het conversiepercentage van uw winkel. Als je een hogere conversie wilt hebben, moet je overwegen om een ​​WooCommerce-thema te kopen dat je daarbij kan helpen.

Premium-thema’s kunnen worden gekocht vanaf $ 60 tot $ 100, maar als je een beperkt budget hebt, zijn er tal van gratis WooCommerce-thema’s om uit te kiezen.

4. Optioneel: een speciale WooCommerce Dropshipping-plug-in

Deze hangt af van het type bedrijf dat u met uw leveranciers wilt bouwen. Als u uw winkel wilt uitbreiden naar grotere producten, moet u een speciale WooCommerce-plug-in selecteren die u rechtstreeks verbindt met de AliExpress-leveranciers.

Maar als u slechts een paar producten verkoopt bij één leverancier, kunt u zich houden aan de normale WooCommerce-functionaliteit.

Hoe DropShipping-leveranciers en -producten te vinden

Hier zijn enkele dingen waarmee u rekening moet houden bij het vinden van de juiste leverancier en producten die uw winst maximaliseren.

Hoe te weten of een product goed is voor dropship

Elke winkelier is op zoek naar een product dat goed is voor dropship. Twee relevante tips bij het kiezen van een product dat de potentie heeft om succesvol te zijn in dropshipping:

 • Producten die redelijk bekend zijn in de markt maar weinig concurrenten hebben.
 • Producten met concurrerende prijzen, zodat u voldoende marges kunt optellen om uw bedrijf te laten groeien.

Als je een nieuwkomer bent in de dropshipping-industrie, raad ik je aan om te verkopen in een niche die je gewend bent. Het is veel gemakkelijker omdat je de markt al begrijpt.

Overweeg producten die minder zijn dan $ 200

Begin met onderzoek naar producten die alleen onder de $ 200 zijn. Waarom? Omdat deze prijsklasse veel gemakkelijker te verkopen is. Je betaalt liever $ 200 voor een product in plaats van ongeveer $ 600, toch? Het zou veel meer tijd en moeite kosten om kopers ervan te overtuigen een duur product te kopen.

Houd ook rekening met de terugbetalingen. Als u uw producten verkoopt die lager zijn dan $ 200, zullen sommige kopers die een defect product hebben ontvangen, om terugbetaling vragen. Een restitutie geven van minder dan $ 200 is niet al te pijnlijk voor een verkoper.

Houd ook rekening met producten met MAP (minimale geadverteerde prijs). Dit betekent dat u beperkt bent in het bepalen van uw eigen kosten voor dat product.

Pas op voor de grootte van het product

Het is cruciaal om rekening te houden met de afmetingen van de producten die u gaat verkopen. De meeste producten komen uit China, het duurt dus langer voordat de producten bij de klant aankomen.

Als u een groot product kiest, zijn de verzendkosten veel hoger. Sommige transporteurs geven een limiet aan de afmetingen en het gewicht van de producten. Net als bij ePacket-verzending kunnen ze, afhankelijk van de afmetingen, maximaal 2 kilogram (4,4 pond) verzenden.

Als u van plan bent producten van AliExpress of andere Chinese dropshipping-leveranciers te kopen, overweeg dan dat het gewicht en de afmetingen van de producten die u gaat verkopen binnen de meetrichtlijnen van ePacket vallen.

Waar te zoeken naar producten

Als je wat ideeën nodig hebt om producten te laten vallen, kun je hier enkele aanbevelingen bekijken:

 • Ga naar Amazon.com en zoek naar productideeën. Het is een goede plek om te beginnen, aangezien Amazon 50% van de zoekopdrachten naar producten van consumenten uitvoert, en nu Google domineert.
 • Je kunt ook de trending-producten bekijken op sociale winkelsites zoals Wish, Massdrop en Fab.
 • Overweeg om tools voor zoekwoordenonderzoek te gebruiken, zoals Zoekwoordplanner en KWFinder om te weten welke producten het meest worden gezocht in Google. Als u de vraagwijzigingen van een product wilt zien, probeer dan Google Trends.

Leveranciers vinden voor dropshipping op de producten die u kiest

Zodra u klaar bent met beslissen over het product dat u gaat verkopen, gaat u op zoek naar de beste leveranciers van uw producten voor uw dropshipping winkel.

Hier volgen enkele aanbevelingen:

AliExpress – Het is de meest populaire online bron van leveranciers uit China. U kunt een speciale WooCommerce-plug-in vinden die u rechtstreeks verbindt met de leveranciers in AliExpress.

SaleHoo – helpt u om goede leveranciers voor uw producten te onderzoeken via hun leverancierslijst.

Google – natuurlijk! Google heeft het allemaal. Het enige is dat het misschien een niet zo betrouwbare leverancier laat zien. Het is beter om grondig te bladeren om de juiste leverancier voor u te vinden.

Wereldwijde merken – Het is een grote directory van gecertificeerde groothandels en dropshippers. Je moet lid worden van het lidmaatschap voor $ 224 levenslange toegang tot de directory.

Lokale vakbeurzen – het bijwonen van beurzen is ook een goede manier om verschillende leveranciers en fabrikanten te ontmoeten.

Zorg er bij het kiezen van de beste leverancier voor dat ze toegewijd zijn aan de tijdlijn van de verzending, een gezonde communicatie onderhouden en dat de kwaliteit van het product wordt gegarandeerd, omdat het de klanten tevreden stelt.

Stapsgewijze handleiding bij het maken van uw Dropshipping-winkel met WooCommerce

1. Meld u aan voor hosting

Als u zich nog in de planningsfase van uw dropshipping-bedrijf bevindt en nog geen hosting heeft, is SiteGround er een die ik aanbeveel.

Tijdens het aanmeldingsproces kunt u beginnen met het registreren van uw domeinnaam voor uw e-commerce winkel, die u slechts $ 15,95 per jaar kost. Als u al een domein heeft, kunt u eenvoudig de optie ‘Ik heb al een domein’ selecteren.

Vul het basisaccountgegevens en betalingsinformatieformulier in om het registratieproces te voltooien.

Als je klaar bent, kun je nu beginnen met het installeren van WordPress en WooCommerce plug-in. Omdat u SiteGround als uw host gebruikt, is het installeren van WordPress en WooCommerce heel eenvoudig. Slechts een paar klikken en u bent klaar met de eerste stap.

Bezoek SiteGround

2. Configureer WooCommerce

In dit stadium wanneer WordPress en WooCommerce-plug-in al zijn geïnstalleerd, kunt u nu uw WooCommerce configureren vanaf uw WordPress-dashboard. Ga gewoon naar de WooCommerce Setup Wizard en

Tabblad Store Setup

In deze fase voert u de basisgegevens van uw winkel in, zoals het adres of de locatie, de valuta die u accepteert als betaling en het soort producten dat u gaat verkopen. Aangezien je van dropshipping houdt, selecteer je fysieke producten.

Tabblad betaling

In deze sectie moet u configureren met welk betalingssysteem u akkoord wilt gaan. Standaard hebben ze Stripe en PayPal als betalingsgateway.

Als je Stripe wilt gebruiken, kan WooCommerce een Stripe-account voor je aanmaken. Vink het selectievakje aan en voer uw e-mailadres in.

Een ander ding bij het gebruik van WooCommerce, u kunt elke betalingsgateway kiezen zonder extra kosten te betalen in vergelijking met Shopify.

Tabblad Verzending

Voor nieuwkomers kunt u kiezen tussen de optie Live Rates of Flat Rate op de zending. Maar naarmate uw bedrijf groeit, moet u uw verzendtariefopties vaststellen, omdat elke dropshipping-leverancier anders is.

Op dit tabblad raad ik aan om de meeste opties uit te schakelen, omdat er veel betere opties zijn die u voor uw online winkel kunt gebruiken.

Activeer Tab

Als u kiest voor de geautomatiseerde belastingberekeningen en live verzendtarieven, wordt u gevraagd Jetpack te activeren. Maar als u niet wilt dat dit op uw website wordt geïnstalleerd, kunt u op de koppeling Deze stap overslaan klikken.

Zodra u klaar bent met het configureren van uw WooCommerce, krijgt u een successcherm en kunt u nu verder gaan met het selecteren van een thema voor uw online winkel.

Bezoek WooCommerce

3. Het kiezen van uw DropShipping-thema

Het kiezen van een geweldig thema heeft een enorme impact op de conversieratio van uw website. Het zal meer klanten en website-kijkers aantrekken. Ik raad aan om de Astra thema. Het staat bekend als het snelste en meest betrouwbare gratis WordPress-thema. Het toeval wil dat we het hebben een uitgebreide bespreking van het Astra-thema u wilt misschien doorbladeren.

Als u Astra als uw websitethema gebruikt, bespaart u tijd bij het aanpassen van uw website. Het biedt talloze lay-outs die u kunt beheren met uw persoonlijke tintje. Astra wordt beschouwd als het meest lichtgewicht thema op de markt dat de prestaties van de website nog beter en betrouwbaarder maakt.

Het is een gebruiksvriendelijk thema dat u niet hoeft te kraken om uw winkel professioneel gedaan te krijgen. U kunt het gemakkelijk en probleemloos aanpassen. Het biedt voorgebouwde websitevoorbeelden waaruit u kunt kiezen en die u kunt aanpassen zoals u dat wilt.

Bezoek Astra

4. Begin met het toevoegen van uw producten op uw pagina

Als u klaar bent met het configureren van uw website en het kiezen van het juiste thema voor u. Het is tijd om uw producten toe te voegen aan uw online winkel!

Het toevoegen van producten hangt voornamelijk af van het type product dat u verkoopt.

 • Als u slechts een paar producten verkoopt, kunt u het standaard WooCommerce-systeem gebruiken om uw producten te beheren.

Ga gewoon naar Producten en vervolgens Nieuw toevoegen in uw dashboard en begin met het vervullen van de productinformatie.

Onderaan de productpagina ziet u de sectie Productgegevens, waar u het producttype, prijzen, verzending en andere opties kunt selecteren.

Als je klaar bent, klik je op de knop Publiceren. Herhaal hetzelfde proces als u meer producten wilt toevoegen.

Ik zou aanraden om te gebruiken WooCommerce Dropshipping Suppliers Pro om u te helpen uw producten te beheren, voornamelijk wanneer u de goederen bij verschillende leveranciers koopt. U kunt een lijst met al uw leveranciers maken en deze toewijzen aan overeenkomstige producten die ze voor u verzenden. U kunt ook automatische meldingen naar uw leveranciers sturen wanneer iemand het product van uw site koopt. U kunt zelfs rapporten van uw productvoorraad importeren.

 • Als u uw producten van AliExpress krijgt, kunt u een WooCommerce dropshipping-plug-in overwegen waarmee u uw dropshipping-winkel op de automatische piloot kunt runnen.

Je kan het proberen WooDropship plugin voor 7 dagen gratis. Na de proefperiode beginnen de prijzen vanaf $ 14 per maand.

Wat doet het? Welnu, u kunt automatisch AliExpress-producten toevoegen aan uw WooCommerce-winkel en uw eigen prijzen bepalen. U ontvangt ook automatische meldingen zodra het product dat u koopt een prijswijziging of nulvoorraad heeft, zodat u uw winkel onmiddellijk kunt bijwerken. Je krijgt de productafbeeldingen van AliExpress en bewerkt ze met de in-app afbeeldingseditor.

Orderverwerking is ook geautomatiseerd, wat betekent dat zodra uw klant bij u koopt, het product automatisch wordt toegevoegd aan de AliExpress-winkelwagen met de klantgegevens en voor u wordt verzonden.

5. Andere WooCommerce-plug-ins die u kunnen helpen

Je hebt al een volledig functionele dropshipping winkel. Maar aangezien u WordPress en WooCommerce gebruikt, kunt u wat meer plug-ins installeren om u te helpen uw bedrijf omhoog te schieten.

Zoek plug-ins die u kunnen helpen:

 • Optimaliseer de SEO-ranking van uw winkel met behulp van plug-ins zoals Yoast SEO
 • Maak verschillende soorten formulieren
 • E-mail klanten die hun winkelwagentje hebben verlaten
 • Creëer E-maillijst

Wat is AliDropship?

Een andere plug-in die u kunt gebruiken om met AliExpress te integreren met uw WooCommerce-winkel is de AliDropship. WooDropship en AliDropship hebben weinig gemeenschappelijke functies, maar AliDropship-functies in zowel WordPress als WooCommerce, terwijl WooDropship alleen voor WooCommerce is.

Het is ook een van de meest bekende eCommerce-plug-ins voor het AliExpress Dropshipping-bedrijfsmodel. AliDropship biedt iedere ondernemer de mogelijkheid om producten te verkopen op basis van AliExpress. Het is een WordPress-plug-in die van uw website een dropshipping-winkel maakt die rechtstreeks producten van AliExpress importeert.

Het biedt een breed scala aan functies, zoals onbeperkt importeren van producten, onbeperkte geautomatiseerde orderverwerking, prijsautomatisering, automatische updates van productinformatie en nog veel meer.

Bezoek AliDropship

Prijzen

AliDropship heeft een eenmalige lidmaatschapsbijdrage vanaf $ 89. Dit omvat ingebouwde thema’s, productaanpassing, onbeperkt aantal producten, productvariaties en ondersteuning voor WooCommerce.

U kunt nog steeds tonnen thema’s selecteren bij WooCommerce door de WooCommerce-versie van de AliDropship-plug-in te selecteren. Het eenmalige lidmaatschapsbijdrage voor betaling omvat alle functies zonder beperkingen van wat u wilt gebruiken.

AliDropship beste eigenschappen:

 • Als nieuweling kun je eenvoudig je dropshipping-winkel beginnen met zijn vooraf gebouwde thema’s. Je kunt WooCommerce ook integreren voor meer open source en aanpasbaar systeem.
 • Chrome-extensie – AliDropship is een Chrome-extensie waarmee u AliExpress-producten automatisch rechtstreeks naar uw online winkel kunt importeren.
 • Het biedt automatisering van gegevensinvoer voor het uitvoeren van bestellingen.
 • Eenvoudige installatie – u kunt deze plug-in installeren door simpelweg het zip-bestand te downloaden en de plug-in naar uw WordPress-website te uploaden.
 • 100% winkelbezit – in tegenstelling tot andere plug-ins, is AliDropship-winkelbezit gegarandeerd omdat het wordt uitgevoerd via het gebruik van de WordPress-website.
 • Productrecensies importeren – deze functie is geweldig, vooral als bewijs dat het product dat u verkoopt van goede kwaliteit is. Voor sommige plug-ins hebben ze deze functie niet, of je moet hiervoor extra betalen.

Hoe AliDropship Plugin te installeren

Nadat je de AliDropship-plug-in hebt gekocht, kun je naar je WordPress-dashboard gaan. Klik in het menu Plug-ins op Nieuwe toevoegen en Plug-in uploaden. Blader door het .zip-bestand en klik op Nu installeren.

Na installatie kunt u nu de plug-in activeren.

Houd er rekening mee dat deze plug-in niet werkt met WooCommerce-thema’s, dus u moet overschakelen naar het AliDropship ingebouwde thema’s. Er zijn gratis thema’s die u eenvoudig kunt downloaden en installeren op uw website.

Zodra het thema is ingesteld, kunt u nu uw licentiesleutel invoeren en activeren.

Conclusie

WooCommerce en AliDropship zijn beide geweldige plug-ins om te gebruiken. Maar als je een beginner bent met een beperkt kapitaal, raad ik aan om WooCommerce te gebruiken, omdat het een gratis plug-in met veel functies is.

De AliDropship-plug-in werkt goed om uw nieuwe dropshipping-winkel te beheren, directe coördinatie met AliExpress-leveranciers is van onschatbare waarde voor bedrijfseigenaren. Als u probleemloos productuploads wilt beheren en wilt coördineren met AliExpress-leveranciers, kunt u investeren in de AliDropship-plug-in. Hun brede scala aan functies en thema’s vormen de onweerstaanbare bonus voor deze investering.

De eenmalige betalingsoptie kan een potentiële dealbreaker zijn voor nieuwe winkeleigenaars, maar het zal het allemaal waard zijn vanwege de eersteklas functies.

Dus ga je gang en laat je dropshippingbedrijf draaien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector