10+ Beste WooCommerce Payment Gateway-plug-ins

U doet niet alleen zaken om uw klanten van dienst te zijn, toch? U wilt natuurlijk meer verkopen binnenhalen. Het is belangrijk dat u de beste betaalmethode voor uw bedrijf kiest. Dat is de reden waarom ik in dit bericht je door de beste WooCommerce-betalingsgateway-plug-ins voor je WordPress-website zal leiden.


Met WooCommerce kunt u een online winkel bouwen met uw WordPress-website. U kunt uw fysieke producten, digitale producten en abonnementen toevoegen. Maar slechts enkele standaard betalingsopties zijn geïntegreerd met WooCommerce. Maak je geen zorgen, want er zijn veel gratis en premium WooCommerce-betalingsgateway-plug-ins waaruit je kunt kiezen.

Wat is een betalingsgateway en hoe u hierover beslist??

Een betalingsgateway is gewoon een webgebaseerd programma waarmee u als bedrijfseigenaar betalingen zoals debet- en creditcards kunt accepteren en verwerken. Dus als u een online winkel runt, heeft u een betalingsgateway nodig. Maar als u alleen betalingen in uw fysieke winkel wilt accepteren, heeft u geen betalingsgateway nodig.

Er zijn nu twee soorten betalingsgateways:

 • Omleidingsgateway
 • Directe gateway

Wanneer een klant bij het betalen uw website moet verlaten en vervolgens wordt omgeleid naar de website van het bedrijf die de betalingsgateway beheert, wordt dat de omleidingsgateway genoemd. Het is de beste optie als u niet verantwoordelijk wilt zijn voor het omgaan met de persoonlijke en creditcardgegevens van uw klanten.

Aan de andere kant, wanneer een klant rechtstreeks op uw website betaalt, wordt dat directe gateway genoemd. Het is de beste optie voor de meeste bedrijven, omdat het professioneler is en het helpt vertrouwen bij uw klanten op te bouwen. Zorg er echter voor dat de beveiliging van uw website altijd up-to-date is.

Een ander belangrijk ding om op te merken is dat uw betalingsgateway transacties van uw land en het land van herkomst van uw klanten moet kunnen accepteren, zodat er geen conflicten zijn. De beste oplossing om dit te voorkomen, is als u probeert uw gateways te mixen en matchen. U kunt ook een gateway opzetten die de meeste van uw klanten dekt en u kunt alternatieve gateways aanbieden.

Wat zijn de beste WooCommerce-betalingsgateway-plug-ins?

1. WooCommerce Stripe-betalingsgateway

Als uw bedrijf geschikt is voor verschillende landen van de wereld, dan is WooCommerce Stripe Payment Gateway perfect voor uw WordPress-website. Het doet zaken in 32 landen. Dat is bijna overal ter wereld, toch?

Het accepteert creditcardbetalingen rechtstreeks in uw winkel. Het accepteert Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club-kaarten en zelfs Bitcoin. Het heeft ook Web Payments API-integratie, waar uw klanten gemakkelijk kunnen betalen via de betalingsgegevens die zijn ingesteld op hun mobiele apparaten of browsers die Web Payments API ondersteunen.

Het is gratis. U betaalt alleen wanneer u geld verdient en deze inkomsten worden binnen 7 dagen overgemaakt naar uw bank.

2. WooCommerce Paypal Checkout betalingsgateway

Als het gaat om betalingsverwerking, is PayPal een van de meest vertrouwde en meest gebruikte betalingsgateways.

Met PayPal-afrekenen kunt u uw producten en abonnementen online verkopen via de add-on In-Context Checkout. Deze add-on helpt u te voldoen aan de beveiligingseisen voor uw eCommerce-website zonder het thema van uw website te veranderen.

Het gebruikt een modaal venster dat wordt gehost op de servers van PayPal, maar uw klanten worden na het afrekenen teruggestuurd naar uw website.

U heeft geen API-sleutels nodig, omdat het heel eenvoudig is om verbinding te maken met PayPal met de geïntegreerde PayPal-installatie (eenvoudige installatie).

3. Amazon Pay WooCommerce-betalingsgateway

Als uw klanten ook bij Amazon bestellen, kunt u Amazon Pay ook toevoegen aan uw WooCommerce-website. Met Amazon Pay kunnen miljoenen Amazon-klanten vanaf uw website bestellen met de informatie die ze op hun Amazon-account hebben.

Met de Amazon Pay WooCommerce-plug-in heeft u de volgende functies:

 • Een aangepaste bedankpagina wanneer uw klant de transactie voltooit
 • Amazon Pay Transaction ID
 • Referentie-ID van verkoper
 • Transactiegeschiedenis logboek
 • Wijze van transactie Sandbox en Live

4. WooCommerce Square

Square is het beste voor kleine bedrijven die online en in een fysieke winkel verkopen. Het verwerkt de belangrijkste creditcards, Apple Pay en Android Pay.

Met WooCommerce Square kun je je inventaris synchroniseren tussen WooCommerce en Square POS. Hiermee kunt u ook betalingen rechtstreeks in uw online winkel opnemen.

Een ding om op te letten voordat u deze plug-in gebruikt, is dat uw website een SSL-certificaat moet hebben.

5. PayPal voor WooCommerce

Met PayPal voor WooCommerce-plug-in kunt u PayPal-betalingsopties toevoegen aan uw WooCommerce-website. Met de naadloze PayPal-integratie met WooCommerce worden al uw mogelijke transactiegegevens aangemeld bij zowel PayPal als WooCommerce, waardoor het eenvoudiger wordt om transacties te beheren vanuit de bestelgeschiedenis van PayPal of WooCommerce.

Het ondersteunt ook WooCommerce-betalingstokens, zodat uw kopers de mogelijkheid hebben om hun betalingsgegevens op te slaan zodat ze gemakkelijker en sneller kunnen afrekenen zodra ze opnieuw bestellen in uw winkel.

En als u een omzet van ongeveer $ 1.000 per maand heeft behaald, krijgt u een gratis upgrade naar PayPal Payments Pro.

6. WorldPay voor WooCommerce

Met de WorldPay for WooCommerce-plug-in kunt u creditcardbetalingen accepteren via een beveiligde gehoste betalingspagina, zelfs als uw website geen SSL-certificaat heeft. Het accepteert grote debet- en creditcards zoals MasterCard, Visa, Amex, JCB en Diners.

Dit is een soort omleidingsgateway waar uw klanten naar WorldPay worden gebracht zodat ze een veilige betalingstransactie kunnen uitvoeren. Zodra ze klaar zijn met de betaling, worden ze teruggestuurd naar de bedankpagina van uw website.

7. Mollie Payments voor WooCommerce

Met Mollie Payments voor WooCommerce-plug-in worden belangrijke betaalmethoden ondersteund. Deze omvatten creditcards (Visa, MasterCard, Amex, Cartes Bancaires uit Frankrijk en CartaSi uit Italië), debetkaarten (V Pay en Maestro), Europese, lokale en internationale betaalmethoden en zelfs betaling na levering betaalmethoden.

Het ondersteunt ook volledige en gedeeltelijke terugbetalingen van betalingen. U kunt uw uitbetalingen ook configureren voor dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of aangepaste uitbetaling. Het ondersteunt ook WordPress multisite en WPML.

Het is gratis te gebruiken. Er zijn alleen kosten wanneer uw klanten afrekenen.

8. Braintree voor WooCommerce

Braintree for WooCommerce is ontwikkeld door Payment Plugins, een officiële partner van Braintree en PayPal. Deze plug-in accepteert creditcards, PayPal, PayPal-tegoed, Apple Pay en Google Pay.

Het is volledig gratis en u kunt uw eigen aangepaste formulieren kiezen of zelfs maken.

9. WooCommerce USAePay-betalingsgateway

Met de WooCommerce USAePay-plug-in kunt u standaardbetalingen, abonnementen en terugkerende betalingen accepteren.

Uw klanten kunnen veilig rechtstreeks vanaf uw website betalen. Ze hebben ook de mogelijkheid om hun kaartgegevens op te slaan zodat ze in de toekomst sneller kunnen afrekenen. Het goede eraan is dat de gevoelige kaartinformatie niet op uw website wordt opgeslagen.

U kunt ook uw producten met terugkerende betalingen maken en beheren.

10. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq is een WordPress-plug-in waarmee u cryptocurrencies als betalingen kunt ontvangen. Het ondersteunt 4 populaire cryptomunten zoals BTC, ETH, LTC en Doge. Dus als uw klanten van cryptocurrencies houden, wilt u dit misschien als betalingsoptie toevoegen.

Het maakt gebruik van een gedecentraliseerde betaalmethode waarbij u eenvoudig uw portemonnee-adressen toevoegt aan het optiepaneel en uw klanten rechtstreeks naar uw adres sturen. Dit betekent dat de betaling direct is en u geen service van derden nodig heeft. Er zijn ook geen opnamekosten.

11. WooCommerce Pesapal betalingsgateway

Met WooCommerce Pesapal Payment Gateway-plug-in kunt u betalingen accepteren via e-wallet en mobiele portemonnee zoals M-Pesa, Airtel Money en mVisa.

Het ondersteunt eigenlijk Afrikaanse landen zoals Kenia, Oeganda, Zambia, Zimbabwe, Rwanda, Tanzania en Malawi. Dus als u uit deze landen komt, wilt u deze plug-in misschien proberen. De valuta is standaard ingesteld op de valuta van uw land.

Conclusie

Betalingsgateway-plug-ins zijn geweldig om te installeren, vooral als u een online winkel heeft en u online betalingen wilt accepteren. En de beste betalingsgateway hangt af van hoe u uw bedrijf bestuurt.

Kies uit de plug-ins die ik hierboven heb genoemd op basis van wat u echt nodig heeft voor uw bedrijf.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map