10+ parasta WooCommerce-maksuväylälaajennusta

Et ole liiketoiminnassa vain palvelemaan asiakkaitasi, eikö niin? Tietysti haluat lisätä myyntiä. On tärkeää, että valitset yrityksellesi parhaimman maksutavan. Siksi tässä postituksessa aion käydä läpi WordPress-verkkosivustosi parhaat WooCommerce-maksuyhdyskäytävälaajennukset..


WooCommerce antaa sinun rakentaa verkkokaupan WordPress-verkkosivustollasi. Voit lisätä fyysisiä tuotteita, digitaalisia tuotteita ja tilauksiasi. Vain muutama oletusmaksutapa on integroitu WooCommerce-palveluun. Älä huolestu, koska käytettävissä on paljon ilmaisia ​​ja premium-luokan WooCommerce-maksuväylälaajennuksia.

Mikä on maksuyhdyskäytävä ja kuinka päättää siitä?

Maksuyhdyskäytävä on yksinkertaisesti verkkopohjainen ohjelma, jonka avulla voit yrityksen omistajana hyväksyä ja käsitellä maksuja, kuten pankki- ja luottokortteja. Joten jos sinulla on verkkokauppa, tarvitset maksuväylän. Mutta jos haluat hyväksyä maksut vain fyysisessä myymälässäsi, sinun ei tarvitse maksuporttia.

Maksuyhdyskäytäviä on nyt kahta päätyyppiä:

 • Uudelleenohjausyhdyskäytävä
 • Suora yhdyskäytävä

Kun asiakkaan on poistuttava verkkosivustoltasi maksettaessa, hänet ohjataan sitten yrityksen verkkosivustoon, joka hallinnoi maksun yhdyskäytävää, jota kutsutaan uudelleenohjausyhdyskäytäväksi. Se on paras vaihtoehto, jos et halua olla vastuullinen asiakkaiden henkilökohtaisten ja luottokorttitietojen käsittelystä.

Toisaalta, kun asiakas maksaa suoraan verkkosivustollasi, sitä kutsutaan suoraksi yhdyskäytäväksi. Se on paras vaihtoehto useimmille yrityksille, koska se on ammattimaisempaa ja auttaa luomaan luottamusta asiakkaidesi keskuudessa. Varmista kuitenkin, että verkkosivustosi tietoturva on aina ajan tasalla.

Toinen tärkeä asia on huomata, että maksuväyläsi on kyettävä hyväksymään transaktiot maastasi ja asiakkaidesi alkuperämaasta, jotta konflikteja ei tapahdu. Paras ratkaisu tämän estämiseksi on, jos yrität sekoittaa ja yhdistää yhdyskäytäväsi. Voit myös perustaa yhdyskäytävän, joka kattaa suurimman osan asiakkaistasi, ja voit tarjota vaihtoehtoisia yhdyskäytäviä.

Mitkä ovat parhaat WooCommerce-maksuyhdyskäytävälaajennukset?

1. WooCommerce Stripe Payment Gateway

Jos yrityksesi palvelee eri maailman maita, WooCommerce Stripe Payment Gateway on täydellinen WordPress-verkkosivustoosi. Se harjoittaa yrityksiä 32 maassa. Se on melkein missä päin maailmaa tahansa?

Se hyväksyy luottokorttimaksut suoraan myymälässäsi. Se hyväksyy Visa-, MasterCard-, American Express-, JCB-, Diners Club -kortit ja jopa Bitcoin-kortit. Siinä on myös Web Payments API -integraatio, jossa asiakkaasi voivat helposti maksaa mobiililaitteissaan tai selaimissa, jotka tukevat Web Payments API -sovellusta, määritettyjen maksutietojen avulla..

Se on ilmainen. Sinulta veloitetaan vasta kun ansaitset rahaa ja nämä ansiot siirretään pankkiisi 7 päivän kuluessa.

2. WooCommerce Paypal Checkout -maksuportti

Maksujen käsittelyssä PayPal on luotettavin ja eniten käytetty maksuväylä.

PayPal-kassalla voit myydä tuotteitasi ja tilauksiasi verkossa sen lisäosien In-Context Checkout -palvelun kautta. Tämä lisäosa auttaa sinua täyttämään verkkokauppasivustosi tietoturvavaatimukset muuttamatta verkkosivustosi teemaa.

Se käyttää modulaarista ikkunaa, jota ylläpidetään PayPalin palvelimilla, mutta asiakkaasi ohjataan takaisin verkkosivustollesi kassan jälkeen.

Et tarvitse mitään API-avaimia, koska on erittäin helppo muodostaa yhteys PayPaliin integroidun PayPal-asennuksen avulla (helppo asennus).

3. Amazon Pay WooCommerce -maksuportti

Jos asiakkaasi tilaavat myös Amazonilta, voit lisätä myös Amazon Pay -palvelun WooCommerce-verkkosivustoosi. Amazon Pay antaa miljoonille Amazon-asiakkaille tilata verkkosivustoltasi heidän Amazon-tilinsä tietoja.

Amazon Pay WooCommerce -laajennuksella voi olla seuraavat ominaisuudet:

 • Mukautettu ”Kiitos” -sivu, kun asiakas suorittaa tapahtuman
 • Amazon Pay Transaction ID
 • Myyjän tilaustunnus
 • Tapahtumahistorian loki
 • Transaction Sandbox ja Live-tila

4. WooCommerce-aukio

Square on paras pienille yrityksille, jotka myyvät verkko- ja fyysisesti. Se käsittelee tärkeimmät luottokortit, Apple Pay ja Android Pay.

WooCommerce Square -sovelluksella voit synkronoida varastosi WooCommerce ja Square POS välillä. Sen avulla voit myös ottaa maksuja suoraan verkkokaupasta.

Yksi huomioitava asia ennen tämän laajennuksen käyttöä on, että verkkosivustollasi tulisi olla SSL-varmenne.

5. PayPal WooCommerce-palveluun

PayPal for WooCommerce -laajennus antaa sinun lisätä PayPal-maksuvaihtoehtoja WooCommerce-verkkosivustoosi. Saumattomassa PayPal-integroinnissa WooCommerce-palvelun kanssa kaikki mahdolliset transaktiotiedot kirjataan sekä PayPal- että WooCommerce-palveluihin, mikä helpottaa tapahtumien hallintaa joko PayPal- tai WooCommerce-tilaushistoriasta..

Se tukee myös WooCommerce-maksutunnuksia, jotta ostajillasi on mahdollisuus tallentaa maksutietonsa helpompaa ja nopeampaa kassalle tilaamisen jälkeen jälleen kaupasta.

Ja jos olet saanut myyntiä noin 1 000 dollaria kuukaudessa, saat ilmaisen päivityksen PayPal Payments Pro -palveluun.

6. WorldPay for WooCommerce

WorldPay for WooCommerce -laajennus antaa sinun hyväksyä luottokorttimaksut suojatun isännöidyn maksusivun kautta, vaikka verkkosivustollasi ei olisi SSL-varmennetta. Se hyväksyy tärkeimmät pankki- ja luottokortit, kuten MasterCard, Visa, Amex, JCB ja Diners.

Tämä on eräänlainen uudelleenohjausyhdyskäytävä, jossa asiakkaasi viedään WorldPayen heidän suorittaakseen turvallisen maksutapahtuman. Kun maksu on suoritettu, heidät ohjataan takaisin verkkosivustosi Kiitossivulle.

7. Mollie-maksut WooCommerce-palvelusta

Mollie Payments for WooCommerce -laajennuksella tuetaan tärkeimpiä maksutapoja. Näitä ovat luottokortit (Visa, MasterCard, Amex, Ranskan Cartes Bancaires ja Italian CartaSi), pankkikortit (V Pay ja Maestro), eurooppalaiset, paikalliset ja kansainväliset maksutavat ja jopa maksaminen toimituksen jälkeen..

Se tukee myös täysimääräisiä ja osittaisia ​​maksujen palautuksia. Voit myös määrittää maksut päivittäiseen, viikoittaiseen, kuukausittaiseen tai mukautettuun voittoon. Se tukee myös WordPress-monisivustoa ja WPML: ää.

Se on ilmainen käyttää. Asiakkaiden kassalla on vain maksu.

8. Braintree WooCommerce-palveluun

Braintree for WooCommerce on kehittänyt Payment Plugins, joka on Braintree ja PayPalin virallinen kumppani. Tämä laajennus hyväksyy luottokortit, PayPal, PayPal Credit, Apple Pay ja Google Pay.

Se on täysin ilmainen ja voit valita tai jopa luoda omia mukautettuja lomakkeitasi.

9. WooCommerce USAePay Payment Gateway

WooCommerce USAePay -laajennuksella voit hyväksyä tavallisia maksuja, tilauksia ja toistuvia maksuja.

Asiakkaasi voivat maksaa turvallisesti suoraan verkkosivustoltasi. Heillä on myös mahdollisuus tallentaa korttitietojaan nopeampaa kassalle myöhemmin. Hyvä asia on, että arkaluontoisia korttitietoja ei tallenneta verkkosivustollesi.

Voit myös luoda ja hallita tuotteita, joilla on toistuvia maksuja.

10. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq on WordPress-laajennus, jonka avulla voit vastaanottaa salauksen valuuttoja maksuina. Se tukee neljää suosittua salauskolikkoa, kuten BTC, ETH, LTC ja Doge. Joten, jos asiakkaasi käyttävät kryptovaluuttoja, kannattaa ehkä lisätä tämä maksuvaihtoehtona.

Se käyttää hajautettua maksutapaa, jossa lisäät vain lompakkoosoitteesi asetuspaneeliin ja asiakkaat lähettävät suoraan osoitteeseesi. Tämä tarkoittaa, että maksu on suora ja et tarvitse mitään kolmannen osapuolen palveluita. Ei myöskään peruutusmaksuja.

11. WooCommerce Pesapalin maksuportti

WooCommerce Pesapal Payment Gateway -laajennus mahdollistaa maksujen vastaanottamisen e-lompakon ja matkapuhelimen, kuten M-Pesa, Airtel Money ja mVisa, kautta..

Se tukee tosiasiassa Afrikan maita, kuten Kenia, Uganda, Sambia, Zimbabwe, Ruanda, Tansania ja Malawi. Joten jos olet kotoisin näistä maista, kannattaa ehkä kokeilla tätä laajennusta. Valuutta on oletusarvoisesti määritetty maasi valuutaksi.

johtopäätös

Maksuyhdyskäytävälaajennukset ovat hieno asentaa, varsinkin jos sinulla on verkkokauppa ja haluat hyväksyä online-maksut. Ja paras maksuyhdyskäytävä riippuu yrityksesi toiminnasta.

Valitse yllä mainittujen laajennusten joukosta sen perusteella, mitä todella tarvitset yritykseesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector