Guider till den underbara världen av värd

webbhotellG’dag och välkommen till våra webbhotellguider. Det första jag vill säga är tack för att du stannade och vi inser att det finns mycket information på den här sidan. Så håll fast i dina hattar och låt mig förklara det bästa sättet att använda detta!


Den översta delen av denna sida är våra rekommenderade guider. Dessa hjälper dig att hitta bästa webbhotell som vi tycker är ett bra val för alla som vill få ny värd eller uppgradering. Nedan finns en lång lista över värdarna som vi DON’T rekommenderar.

När som helst i denna process om du känner att du inte gör det’t förstår eller vill ha mer detaljerad information på kontaktfliken längst upp och jag’Jag svarar gärna på dina frågor individuellt. På grund av volymen av e-postmeddelanden, ge mig några dagar för att komma igenom dem! Tack!

Rekommenderade värdar som vi älskar & # x2665;

siteground-logotypSiteground ★★★★★ – SG är vår bästa värd under de senaste två åren och har fortsatt att imponera på oss med deras odödliga engagemang för kvalitetsstöd och värd.

A2-värd ★★★★ – En annan stark utmanare för titeln som bästa värd i landet. A2 är en kvalitetsvärd som erbjuder några bra paket till ett anständigt pris.

bluehost logotypBlue Host ★★★ – Blue Host har funnits så länge Internet har haft memes (vad ett lamt skämt). Hur som helst, de är gamla och de erbjuder kvalitetshotell och prisvärde. Läs vår guide för att hitta vår plan som är bäst för dig.

Hostgator ★★★ – HG är ett annat rekommenderat val för webbhotell, även om de är det’t det bästa per säga. Läs vår recension för att ta reda på sanningen bakom deras prissättning.


Rekommenderade artiklar för att bli WordPress- och Blogger-guiden

Hur man startar en blogg (komplett Kickass-guide) – Allt du behöver veta om att starta en blogg. Jag håller bokstavligen i din hand och leder dig genom varje steg i processerna för att skapa din egen webbplats med bilder för varje steg på vägen. ��

8 steg för att strukturera din blogg – Det finns några viktiga steg för att planera en framgångsrik blogg och få den att trivas. Vi täckte några av de största elementen för att göra detta och ger dig en ram för att skapa din egen webbplats.

22 sätt att hålla din webbplats säker – Hacker, hackare och fler hackare. webbplats säkerhetDessa skurkar försöker komma in på dina WP-sajter natt och dag. Detta inlägg täcker 22 enkla att implementera sätt att stoppa dem.

Våra bästa e-postmarknadsföringsverktyg – Vi har använt nästan varje e-postmarknadsföringsverktyg där ute och i det här inlägget täcker vi vilka som är vår favorit.

Vilka är de olika typerna av hosting – Att känna till de olika värdplanerna är avgörande för att välja en som passar dina behov och mål.

De bästa värdarna i Nya Zeeland – Den här artikeln är för alla våra Nya Zeelands människor. Den jämförde de bästa värdarna i NZ och delar våra bästa val.

Bästa webbplatsbyggare – Webbplatsbyggare blir mer och mer populära. De tillåter användare att använda en riktigt lättanvänd och intuitiv dra-och-släpp-redigerare. Vi fokuserade på de enklaste redaktörerna att använda i det här inlägget.

Bäst värd i Singapore – Vi skrev den här recensionen för våra vänner i Singapore eftersom vi har behandlat några få företag som finns där. Det här inlägget hjälper dig att jämföra de olika singaporska värdarna och hitta en som erbjuder stort värde för pengarna.

De bästa indiska värdarna – Vi är kanske de bästa i Australien när vi granskar webbhotell, men det betyder inte att vi inte kan ta en gander på den indiska marknaden gör det!

Bästa VPN: er – Vi gick igenom de 15 bästa VPN-leverantörerna runt om i världen för att försöka hitta den bästa för jobbet.

Hur man startar ett onlineföretag – För dig som överväger hur man startar ett företag online och vill veta detta är guiden för dig.

SSL – Vad är SSL och varför du behöver veta hur du konfigurerar det effektivt.


Värdplansspecifika recensioner

Vi inser att vissa människor gillar att söka efter kategorier av värd eller olika typer. Vi har er täckta! Vi’har gått igenom några av våra bästa värdar för varje område och delat några av våra uppgifter under de senaste åren för att ge dig en bättre uppfattning om att välja.

WordPress värdar – WP eller WordPress är en av de enklaste att använda värdplattformar eller Content Management Systems (CMS för kort). Dessa är allestädes närvarande i värdvärlden och erbjuder en häpnadsväckande flexibilitet. WP kan vara utmanande att använda först men det’är extremt lätt att lära sig.

VPS-värdar – Virtuella privata servrar är ett mer avancerat värdalternativ som är bra för människor som vill installera flera webbplatser eller köra webbaserade applikationer online.VPS-värd

E-handel värdar – Om du’Genom att starta en Shopify-webbplats eller ditt eget Ecom-varumärke täcker vår recension några av de bästa valen där ute baserat på vår erfarenhet av att skapa mer än 15+ e-handelswebbplatser.

Billiga värdar – När det gäller billig värd finns det mycket skräp där ute. Du’Jag vill hålla sig borta från det verkligt fruktansvärda när det gäller billig värd och leta efter erbjudanden på premiumvärdar. Vår guide hjälper dig att göra just det.

Småföretag värdar – Små och medelstora företag kräver webbplatser som främjar en professionell bild av det företag de representerar. Du kan’har inte råd att få en potentiell kund att besöka din webbplats och hitta den’fungerar inte eller för långsamt. Att välja rätt värd hjälper dig att undvika problemet

Drupal Hosting – Drupal är en annan CMS, liksom WordPress erbjuder den en svit med alternativ och funktionalitet som är ganska lätt att använda. Den här guiden hjälper dig att hitta värdar som är skräddarsydda för Drupal-baserade webbplatser.

E-postvärdar – E-postvärdar är bra för företag som bara vill ha e-posttjänster på topp för sina anställda eller sig själva. Vi granskade de 4 bästa killarna i rymden och fokuserade på säkerhet och integritet.

Cloud Hosting – I likhet med en VPS, låter en molnvärd dig använda allt online utan att behöva göra mycket på serversidan. Ta en titt på vårt inlägg som täcker vilka som är bäst.


2nd Tier Bra men inte bra värdar

Hostpapa – Inte illa, men det säger definitivt att Host Papa verkligen har fallit bakom de senaste åren. hostpapa-logotypDe var ett av de ursprungliga webbhotellföretagen men vi kan inte rekommendera dem nu med någon pålitlighet.

InMotion Hosting (kommer snart) – Även om en kvalitetsvärd i många avseenden är In Motion i bästa fall väldigt genomsnittlig och uppfyller inte någon av de höga standarder som vi sätter upp för våra rekommenderade värdar.

iPage Hosting – Jag brukade älska iPage tills de började överväldiga sina servrar med alltför många delade webbkonton och deras service och kvalitet verkligen sjönk.

Dream – Dreamhost marknadsför sig som en high end webbhotellösning, men jag skulle säga att du kan få samma kvalitetshotellpaket för en bråkdel av priset från SG.


Värd som vi inte kan rekommendera – Aka – våra “Håll dig borta från” värdar

Du har blivit varnad och ja, jag inser att 90% av dessa är australiska. Data ljuger inte.

Web City – Höga priser, låga drifttider och dålig service. Vi kan inte rekommendera dessa killar.

Avgörande värd (Kommer snart) – Saknar allt. Crucial är ett äldre företag som i princip återförsäljer sina tjänster för mycket för högt.

Nätregistret – Även om de inte är hemska, uppfyller de definitivt inte standarden för att ens betraktas som “bra”. Jag skulle undvika detta värdföretag.

Digital Pacific – Digital Pacific är inte en rekommenderad värd av flera anledningar. Du kan läsa recensionen om du vill veta mer.

Panthur  – Det enda som Panthur preyar på är ditt kreditkort. Det finns bättre val enligt våra åsikter.

VentraIP – För kärleken till snabba webbplatser, håll dig borta.

Crazy Domain  – Om namnet galna domän inte var ett varningstecken för att dessa killar är behöriga värdar så vet jag inte vad annat skulle vara.

Zuver – Genomsnitt i allt utom utgifter.


Internet Security 101

Med fler människor som tillbringar alltmer ökande tid online ökar mängden information som vi delar och tar emot snabbt. Med det kommer några allvarliga oro för integritet. Nedan finns några fantastiska guider om integritet och säkerhet på Internet.

Privacy Australia (VPN / Online Security Reviews) – Vår vän Ryan Sperry har satt upp en enorm lista över de bästa gratis och betalade VPN-leverantörerna för alla kunder i eller runt Australien. Har också en mängd annan bra info.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector