Útmutatók a tárhely csodálatos világához

webtárhelyG’Üdvözöljük web hosting útmutatóinkban. Először azt szeretném mondani, hogy köszönöm a megállást, és rájövünk, hogy rengeteg információ található ezen az oldalon. Tehát tartsa meg a kalapját, és hadd magyarázzam el, hogyan lehet ezt használni!


Ezen oldal felső részén az ajánlott útmutatók találhatók. Ezek segítenek megtalálni azokat a legfontosabb webhelyeket, amelyek véleményünk szerint remek választás mindazok számára, akik új tárhelyet vagy frissítést szeretnének szerezni. Az alábbiakban azoknak a házigazdáknak a hosszú listája található, amelyeket nem szereztünk’T ajánlom.

A folyamat bármely pontján, ha úgy érzi, mintha don’t Megérteni vagy szeretne részletesebb információt elérni a tetején található kapcsolattartó lapon és én’Örömmel válaszolunk kérdéseire egyénileg. Az e-mailek nagysága miatt kérjük, adjon nekem néhány napot, hogy átnézhessem őket! Köszönöm!

Ajánlott házigazdák, akiket szeretünk & # x2665;

siteground logóWebhelytérkép ★★★★★ – Az SG a legfontosabb házigazda az elmúlt két évben, és továbbra is lenyűgözött bennünket a minőségi támogatás és a hostolás iránti elkötelezetlen elkötelezettségük mellett.

A2 tárhely ★★★★ – Egy újabb erős versenyző a föld legjobb hostingjának címe. Az A2 minőségi házigazda, amely kiváló csomagokat kínál méltányos áron.

bluehost logóBlue Host ★★★ – A Blue Host már addig működik, amíg az interneten mémek voltak (milyen béna vicc). Különben is, régiek és minőségi tárhelyet kínálnak, és áraikat kínálnak. Olvassa el útmutatónkat és megtalálja, melyik terv a legmegfelelőbb az Ön számára.

HostGator ★★★ – A HG egy másik ajánlott választás a webtárhely számára, bár ezek még nincsenek’t a legjobb mondanivaló. Olvassa el véleményünket, hogy megtudja az árképzés mögött meghúzódó igazságot.


Ajánlott cikkek a WordPress és a Blogger varázsló eléréséhez

Blog elindítása (teljes Kickass útmutató) – Mindent, amit tudnia kell a blog elindításáról. Szó szerint fogva tartom a kezed, és végigvezetem a folyamatok minden lépését, amellyel a saját webhelyet felállíthatok képekkel az egyes lépésekhez. ��

8 lépés a blog szerkesztéséhez – Van néhány fontos lépés a sikeres blog megtervezéséhez és a virágzáshoz. Lefedtük ennek végrehajtásának legnagyobb elemeit, és keretet biztosítunk Önnek a saját webhely létrehozásához.

22 webhely biztonságos megőrzési módja – Hackerek, hackerek és több hackerek. weboldal biztonságEzek a rossz fiúk éjjel-nappal próbálnak bejutni a WP webhelyeire. Ez a poszt 22 könnyen megvalósítható módon állítja le őket.

Legjobb e-mail marketing eszközök – Szinte minden e-mail marketing eszközt használtunk odakint, és ebben a bejegyzésben bemutatjuk, melyik a kedvencünk.

Melyek a különféle tárhely-típusok – A különböző tárhely-tervek ismerete elengedhetetlen az Ön igényeinek és céljainak megfelelő kiválasztáshoz.

Legjobb házigazdák Új-Zélandon – Ez a cikk az új-zélandi emberek számára szól. Összehasonlította az NZ legmagasabb házigazdáit, és megosztotta a legjobb választásainkat.

A legjobb weboldalkészítők – A weboldal készítői egyre népszerűbbek. Lehetővé teszik a felhasználók számára egy igazán könnyen használható és intuitív drag and drop szerkesztőt. Összpontosítottunk a legegyszerűbb szerkesztőkre, akik ebben a bejegyzésben használhatók.

Legjobb tárhely Szingapúrban – Ezt az áttekintést a szingapúri barátaink számára írtuk, mivel néhány, az ott működő vállalkozással foglalkoztunk. Ez a bejegyzés segít összehasonlítani a szingapúri házigazdákat, és megtalálni azt, amely kiváló ár-érték arányt kínál.

Legjobb indiai házigazdák – Lehet, hogy Ausztráliában a legjobbak vagyunk a webtárhely-értékeléseknél, de ez nem azt jelenti, hogy nem indulhatunk el botrányt az indiai piacon.!

Legjobb VPN-k – Áttekintettük a világ 15 legjobb VPN-szolgáltatóját, hogy megpróbáljuk megtalálni a legjobbat a munkához.

Online üzleti vállalkozás indítása – Azoknak, akik fontolóra veszik az üzleti vállalkozás online elindítását, és szeretnék tudni, ez az útmutató az Ön számára.

SSL – Mi az SSL és miért kell tudnia, hogyan kell azt hatékonyan beállítani.


Tárhely-terv specifikus vélemények

Tisztában vagyunk azzal, hogy egyesek szeretnek hostolási kategóriák vagy különféle típusok alapján keresni. Lefedtük srácok! Mi’áttekintettük az egyes területek legjobb házigazdáit, és megosztottuk néhány adatunkat az elmúlt években, hogy jobb képet kapjunk arról, hogy melyiket válasszuk.

WordPress-házigazdák – A WP vagy a WordPress az egyik legegyszerűbben használható tárhely-platform vagy tartalomkezelő rendszer (CMS rövid). Ezek mindenütt jelennek meg a fogadó világban, és elképesztő mennyiségű rugalmasságot kínálnak. Lehet, hogy a WP kezdetben nehéz lesz használni, de az’rendkívül könnyű megtanulni.

VPS házigazdák – A virtuális magánkiszolgálók fejlettebb tárhelybeállítások, amelyek jóak azok számára, akik több webhelyet szeretnének beállítani, vagy webes alkalmazásokat online futtatni.vps tárhely

E-kereskedelmi házigazdák – Vajon te’Ha elindítja a Shopify webhelyet vagy a saját Ecom márkáját, áttekintésünk néhány, a 15-nél több e-kereskedelemmel rendelkező webhelyek létrehozásával kapcsolatos tapasztalataink alapján felvázolja a legfontosabb választási lehetőségeket..

Olcsó házigazdák – Ha olcsó tárhelyről van szó, akkor sok hulladék van odakint. te’Szeretnék távol maradni az igazán szörnyű dolgoktól, amikor olcsó tárhelyről van szó, és prémium házigazdákkal foglalkozik. Útmutatónk segít Önnek éppen erre.

Kisvállalkozó házigazdák – A kkv-k olyan webhelyeket igényelnek, amelyek elősegítik az általuk képviselt vállalkozás professzionális arculatát. tudsz’nem engedheti meg magának, hogy egy potenciális ügyfél felkeresse weboldalát és megtalálja azt’nem működik vagy túl lassú. A megfelelő gazdagép kiválasztása segít elkerülni ezt a problémát

Drupal tárhely – A Drupal egy másik CMS, hasonlóan a WordPresshez, olyan opciókkal és funkciókkal rendelkezik, amelyek meglehetősen egyszerűen használhatók. Ez az útmutató segít megtalálni a Drupal-alapú webhelyekre szabott gazdagépeket.

E-mail házigazdák – Az e-mail házigazdák nagyszerűek azoknak a vállalkozásoknak, amelyek csak azt akarják, hogy csúcsminőségű e-mail szolgáltatásokat biztosítsanak munkavállalóiknak vagy maguknak. Áttekintettük a négy legfontosabb srácot az űrben, és a biztonságra és a magánéletre összpontosítottunk.

Cloud tárhely – Hasonlóan a VPS-hez, a felhőgazda lehetővé teszi az összes online működtetését anélkül, hogy sokat kellene tennie a szerver oldalán. Vessen egy pillantást a legjobbakat tartalmazó bejegyzésünkre.


2. szint Jó, de nem nagy házigazdák

HostPapa – Nem rossz, de határozottan azt mondanám, hogy a Papa házigazda valóban lemaradt az elmúlt években. hostpapa logóŐk voltak az eredeti webtárhely-szolgáltatók, de most nem adhatjuk őket megbízhatósággal.

InMotion tárhely (hamarosan) – Noha sok tekintetben minőségi házigazda, az In Motion legjobb esetben nagyon átlagos, és nem felel meg az általunk ajánlott házigazdáknak kitűzött magas követelményeknek..

iPage tárhely – Szoktam imádni az iPage-t, amíg túl sok megosztott tárhely-fiókkal kezdtek elterhelni a szervereiket, és a szolgáltatásuk és a minőségük valóban csökkentek..

DreamHost – A Dreamhost csúcskategóriás web hosting megoldásként reklámozza magát, azonban azt mondanám, hogy ugyanazt a minőségi tárhely-csomagot az ár töredékéért megszerezheti az SG-től.


Nem tudunk ajánlani a házigazdát – Aka – A “távol marad” házigazdáink

Figyelmeztettek, és igen, tudom, hogy ezek 90% -a ausztrál. Az adatok nem hazudnak.

Internetes város – Magas árak, alacsony rendelkezésre állás és rossz szolgáltatás. Nem tudjuk ajánlani ezeket a srácokat.

Fontos tárhely (Hamarosan) – Mindent hiányzik. A Crucial egy régebbi cég, amely alapvetően túl magasra értékesíti szolgáltatásait.

Net Registry – Bár nem szörnyűek, minden bizonnyal nem felelnek meg a szabványnak, még ha „jónak” is tekintik őket. Kerülném ezt a hosting társaságot.

Digital Pacific – A Digital Pacific számos okból nem ajánlott gazdagép. Olvassa el a véleményt, hogy többet megtudjon.

Panthur  – Az egyetlen dolog, amit Panthur fizet, a hitelkártya. Véleményünkben jobb választás van.

VentraIP – A gyors webhelyek szerelmese miatt távol maradjon.

Őrült domain  – Ha az őrült domain név nem volt figyelmeztető jel arra, hogy ezek a srácok hozzáértő házigazdák, akkor nem tudom, mi más lenne.

Zuver – Átlagos mindent, kivéve a költségeket.


Internetbiztonság 101

Mivel egyre több ember tölt egyre több időt az interneten, az általunk megosztott és fogadott információ mennyisége gyorsan növekszik. Ezzel néhány komoly aggodalomra ad okot a magánélet védelme. Az alábbiakban néhány nagyszerű útmutatót olvashat az internetes adatvédelemről és biztonságról.

Privacy Australia (VPN / Online biztonsági vélemények) – A barátunk, Ryan Sperry összeállított egy hatalmas listát a legjobb ingyenes és fizetett VPN-szolgáltatókról Ausztráliában vagy annak környékén. Rengeteg egyéb nagyszerű információval is rendelkezik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map