Shopify – Regele comerțului online

Dacă știți ceva despre comerț electronic, atunci știți că Shopify este una dintre cele mai bune soluții pentru a vă pune în funcțiune magazinul. Ceea ce cred că este un aspect important al comerțului electronic în general.


Care mai este rostul de a vinde lucruri în persoană? Dacă trebuie să am contact uman pentru a cumpăra ceva, s-ar putea să nu merite. Lumea exterioară este înfricoșătoare.

Aproape 94% din toate vânzările cu amănuntul apar în continuare în magazinele de cărămidă și mortar. Aceasta poate veni ca o surpriză, însă toată creșterea se împrumută la cumpărăturile online care depășesc vânzările cu amănuntul la un moment dat în viitorul nu atât de îndepărtat.

De aici intră Shopify. Ca lider de facto în spațiul platformei de comerț electronic, acestea te-au acoperit când vine vorba de construirea și creșterea imperiului tău de comerț electronic..

Raportul nostru rapid

Dacă fiecare persoană de pe planetă care dorea un magazin online m-ar întreba ce platformă de comerț electronic ar trebui să folosească, aș spune că 95% dintre ei vor utiliza Shopify.

Are cele mai bune capabilități, funcționalități, funcții și aplicații care sunt evaluate de cât de ușor este de utilizat. Da, puteți avea ceva cu mai multe funcționalități și da, puteți avea ceva mai ușor de utilizat. Nu tu poti’nu le-am combinat decât dacă folosiți Shopify.

Ceilalți 5% ar fi oameni care prețuiesc simplitatea față de orice altceva, oameni care au o mulțime de experiență de dezvoltare a site-urilor web, oameni care apreciază SEO peste toate celelalte și oameni care au bani nebuni pentru a arunca în față dezvoltatorilor web..

În plus, dacă doriți să vindeți pe Amazon, Etsy sau alte piețe terțe, puteți face asta cu Shopify.Acesta este probabil cel mai mare punct de vânzare al software-ului lor.

Dacă vă încadrați în oricare dintre aceste categorii, există opțiuni mai bune. Este destul de rar ca cineva să se potrivească acestor criterii. Cei mai mulți dintre voi ar trebui să mergeți doar cu Shopify.

Cum functioneaza

Bine, să zicem că ai decis să folosești Shopify. Acum ce?

Marea întrebare. Primul pas este să vă autentificați.

Saltul în backend-ul Shopify poate fi puțin copleșitor pentru persoanele cu experiență de dezvoltare a site-ului zero. Din fericire – nu este dificil după ce ai petrecut puțin timp acolo.

Mai jos puteți vedea cum arată tabloul de bord. După cum vedeți, există o mulțime de locuri pe care ochii dvs. le pot fixa. Să dezvăluim ce se întâmplă aici.

shopify dashborad

Partea din stânga ecranului este locul unde se va întâmpla multă magie, așa că lăsăm asta pentru mai departe.

În partea dreaptă a tabloului de bord, puteți parcurge diferite canale de vânzare. Alături de canalele de vânzări aveți posibilitatea de a modifica perioada de timp vânzările sunt ilustrate. Mai jos arată, de asemenea, vânzările totale pe canal.

În mijlocul ecranului, Shopify vă va arăta exact ce se întâmplă în ziua în care îl verificați. Sub aceasta, vor apărea o serie de lucruri diferite de ajutor. În primul rând, orice lucru din magazinul dvs. care are nevoie de atenție va avea o alertă în galben.

Shopify arată și alte lucruri utile – cum ar fi produsele tale cele mai vizionate.

Această zonă vă va actualiza, de asemenea, cu diferite statistici despre site-ul dvs. web. Pot fi afișate peste 20 de tipuri diferite de statistici. Un exemplu este mai jos.

În partea stângă a ecranului din tabloul de bord, aveți orice altceva. Mai jos este o vedere mai atentă a unui magazin cu mai multe canale de vânzare.

Aici veți verifica totul pe magazin. Fiecare secțiune este relativ explicabilă. Făcând clic pe secțiunea magazin online, vă puteți edita magazinul real. Modul de a edita vitrina dvs. va fi detaliat în secțiunea tematică mai jos.

Pictograma angrenajului de setări arată de asemenea deschide o zonă mare în care se găsește fiecare setare mică care poate fi gândită.

Caracteristicile Shopify explicate

Toate funcțiile de pe Shopify au fost create având în vedere e-commerce. Vom arunca o privire asupra fiecărei părți și vom compara funcțiile, freebies-urile și instrumentele pe care le veți obține cu fiecare pachet.

Managementul inventarului

Este de la sine înțeles că gestionarea stocurilor este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei platforme de comerț electronic. Când adăugați un produs pe Shopify, le puteți organiza în cadrul colecțiilor, ceea ce face ușor să urmăriți totul.

imaginea magazinului de aplicații shopify

Iată diferitele aspecte ale creării unui produs pe Shopify pas cu pas:

 1. Titlu și descriere – Acest lucru este relativ autoexplicativ, dar caseta de descriere oferă o funcționalitate destul de mare. În descriere se pot adăuga videoclipuri și imagini. Aici adăugați ceva care are legătură cu produsul dvs., dar nu vă arată doar produsul.
 2. Disponibilitatea produsului – Dacă aveți mai multe canale de vânzare, puteți decide dacă produsul este disponibil într-unul specific. Puteți programa, de asemenea, când aceste produse vor fi publicate. Acest lucru face ușor să hype up o versiune de produs și automatizarea publicării produsului.
 3. Imagini – Puteți trage imagini în zona imaginii, utiliza o adresă URL sau puteți adăuga imagini manual din fișierele dvs..
 4. Organizare – După cum am menționat anterior, colecțiile joacă un rol important în gestionarea stocurilor. Aici specificați tipul de produs, din ce colecție aparține și adăugați toate etichetele necesare. Un alt aspect al acestei secțiuni este dacă aveți diverși furnizori, de aici puteți specifica de la ce furnizor este produsul.
 5. Inventar – Unul dintre cele mai importante aspecte ale organizării catalogului de produse. Aici adăugați un SKU, un cod de bare, un protocol de urmărire și o cantitate. Există, de asemenea, o opțiune pentru a permite clienților să achiziționeze produsul atunci când acesta este în afara stocului.
 6. livrare – Shopify are anumite funcționalități de transport pentru a specifica greutatea produsului și țara de origine. Majoritatea setărilor de expediere se vor face în altă parte pe platformă. Dacă aveți produse îndeplinite de o terță parte, acest lucru va fi specificat aici.
 7. variante – Adăugați variante dacă produsul vine în mai multe versiuni. Aici adăugați dimensiuni și culori dacă aveți un magazin de îmbrăcăminte.
 8. Previzualizare listare motoare de căutare – SEO este atât de important pentru un magazin de comerț electronic. Majoritatea proprietarilor de magazine aruncă doar un produs pe site-ul lor și sper că oamenii îl văd. Previzualizarea SEO oferită de Shopify vă va arăta exact cum apare produsul dvs. pe Google și pe alte motoare de căutare.

rapoarte

Rapoartele oferite pe pagina de pornire a tabloului de bord-back-end sunt frumoase. Puteți merge tot mai adânc!

Există o secțiune de rapoarte în care puteți modifica diverse variabile, cum ar fi vânzările, ratele de conversie, vizitele, valoarea comenzilor, rata repetată a clienților și comenzile în general. Toate acestea pot fi manipulate de diferite perioade de timp.

Acest lucru vă va spune, de asemenea, de unde oamenii vizitează site-ul dvs. Acest lucru este de neprețuit din perspectiva marketingului.

Mai multe canale (partea cea mai bună)

48% dintre oameni încep să caute un produs pe piețe. Asta înseamnă că jumătate dintre oamenii de acolo apelează la Amazon, eBay sau Etsy pentru produse.

Mare lucru despre Shopify, chiar dacă este o platformă de site web de comerț electronic, de asemenea, vă ajută să vindeți pe Amazon, eBay, Etsy și alte locuri. Vânzarea pe rețelele de socializare devine mult mai ușoară odată ce o puteți integra în magazinul dvs..

Optimizare mobilă

Este probabil ca șapte din 10 dintre clienți să vă vadă magazinul de e-commerce folosind un dispozitiv mobil.

Iată două statistici amuzante ale site-ului de comerț electronic pentru dvs.:

 • Singurul design mobil slab este suficient pentru 57% dintre utilizatorii de internet să nu recomande afacerea colegilor lor.
 • Aproape 80% dintre consumatori vor înceta să se angajeze cu site-ul dvs. web, dacă site-ul mobil se afișează inconvenient.

Temele de pe Shopify sunt optimizate pentru mobil. Aceasta înseamnă că nu va trebui să creați două versiuni ale site-ului dvs. web pentru a rămâne avansat tehnologic.

Magazin de aplicații Shopify

magazin magazin de aplicațiiShopify încearcă într-adevăr să ofere o soluție pentru fiecare problemă de comerț electronic care se prezintă. Din păcate, faptul că are prea multe funcții pe orice software blochează capacitatea de utilizare a acestuia și face din UI o eroare. Marele lucru este – au un magazin de aplicații.

Orice soluție de comerț electronic Shopify nu face acest lucru’Nu vreau să mă ocup sau cu refuzul’Înțelesul de a face față poate fi găsit de obicei în magazinul de aplicații – gratuit sau pentru un preț.

Există aplicații pentru a realiza aproape orice – unele mai bune decât altele. Dacă aveți nevoie de ajutor cu social media, există aplicații pentru asta. Dacă doriți să vă expediați, există aplicații pentru asta. Dacă doriți să faceți un meniu masiv care sperie vizitatorii site-ului dvs., există aplicații pentru asta. Dacă doriți să vă îmbunătățiți jocul de asistență pentru clienți, există aplicații pentru asta.

Permițarea listei de aplicații este un fel de distractiv – este foarte interesant să vezi problemele pe care oamenii le-au confruntat cu necesitatea unei soluții. Mulți dintre ei au taxe lunare recurente, așa că este o altă opțiune care ar putea fi mai bună odată ce faceți câteva vânzări.

scalarea

Ce se întâmplă când magazinul tău merge de fapt? Ce se întâmplă când se descurcă foarte bine? Sper să se întâmple multe lucruri. Singurul lucru pe care nu-l dai’Nu vreau să se întâmple este ca creșterea ta să fie împiedicată de platforma de comerț electronic pe care ai ales să o folosești.

În umila mea părere, Bilanțe Shopify mai bune decât oricare altă opțiune de pe piață. Shopify poate crește cu tine. Cu o cotă mai mare de prețuri, primiți ajutorul la care au avut acces doar întreprinderile la nivel de întreprindere în trecut.

Teme Shopify (cu 100 de teme gratuite)

Shopify operează relativ similar modului WordPress funcționează în termeni de construire a site-ului dvs. web.

Procesul este simplu – tot ce trebuie să faci este să selectezi o temă. Fiecare temă va avea o interfață drag-and-drop care vă va permite să personalizați estetica. Încărcarea de imagini și alte suporturi media este de asemenea simplă. Se poate face chiar în interfața drag-and-drop.

Shopify oferă teme gratuite și plătite. Puteți, de asemenea, să cumpărați o temă de la un dezvoltator de teme terță parte dacă nu există o temă Shopify’ceea ce tu’caut.

Cele libere sunt minimaliste și simple. Unul nostru gratuit preferat de utilizat este Brooklyn, deoarece pare să se potrivească oricărui tip de magazin, dar este comercializat ca temă pentru magazinul de îmbrăcăminte de dimensiuni medii. Se spune că fiecare temă este specializată pentru un anumit tip de magazin, dar fiecare este atât de minim încât ele’d lucra pentru orice tip de magazin.

bklyn

Deoarece temele gratuite sunt relativ de bază și don’nu oferim o mulțime de personalizare – nu este’nu este o idee proastă să cumperi una. Evident, Shopify costă deja o schimbare bună. Raționalizarea cheltuirii mai multor bani pe o temă poate fi dificilă. O idee bună este să începeți cu o temă liberă. Odată ce o mână de vânzări sunt făcute, puteți apoi să luați o parte din profituri și să reinvestiți într-o temă premium.

Pe lângă numărul mare de teme disponibile pentru a fi achiziționate de pe Shopify, există o mulțime de dezvoltatori terți care creează teme.

Acești dezvoltatori creează teme pentru serviciile de găzduire precum Shopify, WordPress și BigCommerce. Cei mai buni vin cu bazele de cunoștințe excelente și cu comunități mari în sine pentru a vă ajuta în continuare pe proiectele dvs..

Shopify Asistență pentru clienți

Cea mai bună parte a asistenței de la Shopify este același lucru pentru care este cunoscut WordPress – și nu are nicio legătură cu compania.

Comunitatea este masivă la Shopify iar forumurile sunt întotdeauna active. Dacă aveți întrebări, răspunsul este de obicei o căutare rapidă. Dacă nu este’t – tot ce trebuie să faci este să postezi ceva pe forumuri. În acest moment, ar fi greu să aveți o întrebare care nu a fost’încă nu mi-a fost răspuns.

in orice caz!

Dacă există, și tu nu’nu am timp să postezi ceva pe un forum, Shopify’asistența clienților este fantastică. Shopify oferă asistență telefonică – care este un schimbător de jocuri atunci când ai nevoie de ajutor rapid. La fel ca ieși afară, vorbind cu oamenii este îngrozitor.

Din fericire, Shopify are și el suport pentru chat și asistență prin e-mail. Agenții de acolo sunt la fel de ajutați ca agenții de la telefon.

Shopify are o bază de cunoștințe plină de informații utile sub formă de text. Există, de asemenea, videoclipuri care acoperă tot ceea ce vă va învăța orice doriți să știți despre Shopify. De asemenea, găzduiesc webinarii dacă doriți să puneți întrebări acolo.

Prețurile magazinelor explicate

Shopify este, într-adevăr, un preț scump. Ați auzit vreodată fraza veche, trebuie să cheltuiți bani pentru a câștiga bani?

A cheltui 30 de dolari pe lună pentru a avea un magazin de comerț electronic complet format mi se pare că merită dacă de fapt căutați să construiți o afacere reală. Dacă magazinul dvs. de comerț electronic este mai mult un hobby, atunci are sens să căutați o opțiune mai ieftină.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale Shopify este că, la scară cu tine, poți să câștigi venituri de peste un milion de dolari și să mai plătești 29 de dolari pe lună. Nu vă recomandăm să faceți acest lucru, deoarece prețurile la nivel mai mare oferă o mulțime de beneficii pentru o afacere mare.

Fiecare nivel de preț include produse nelimitate, suport 24/7, capacitatea de a vinde în alte canale de vânzare, crearea comenzilor manuale, coduri de reducere, certificat SSL, recuperare a coșului abandonat, plăți Shopify cu analiză fraudă, aplicație POS, hardware fizic și robust selectarea aplicațiilor.

Prețuri pentru magazinShopify de bazăShopifyMagazin avansat
Preț lunar$ de 29$ 79$ 299 alineatul
CaracteristiciDouă conturi de personal și transport cu reducereCinci conturi de personal, transport cu reduceri mai bune, carduri cadou, rapoarte profesionale, prețuri cubice prin prioritate USPS și taxe de plată mai miciCincisprezece conturi de personal, transport cu reducere mai bun, carduri cadou, rapoarte profesionale, constructor de rapoarte avansate, rate de expediere calculate de terți, prețuri cubice USPS Mail și taxe de plată mai mici

FAQ

Care platformă de comerț electronic este cea mai potrivită pentru întreprinderile mici?

Shopify este cea mai bună platformă pentru comerț electronic. Aceasta’Sunt concepute pentru proprietarii de afaceri care doresc totul la îndemâna lor cu o comunitate online înfloritoare. Dacă sunteți în căutarea de mai multe pentru pornirea dvs., consultați nostru cel mai bun hosting pentru afaceri mici articol.

Este mai bun Shopify sau BigCommerce?

Cumpărați notele mai bune în majoritatea categoriilor. BigCommerce este util în câteva situații, dar, în general, Shopify este mai bun.

Ce Cadru este cel mai potrivit pentru site-urile de comerț electronic?

Cel mai bun cadru este Shopify. Software-ul are tot ceea ce vă permite să creșteți un site web de comerț electronic la cele mai mari înălțimi posibile, precum și să derulați doar un mic magazin boutique.

Nu aș recomanda utilizarea unui constructor web gratuit dacă sunteți serios în legătură cu noua dvs. aventură.

Care este cel mai bun producător de site-uri de comerț electronic?

Cel mai simplu constructor de site-uri online de comerț electronic pentru a construi un site web este Squarespace. Cu toate acestea, cu această ușurință inițială vin sacrificii pe termen lung, cu funcționalitatea comerțului electronic. Cea mai bună combinație de ușurință și funcționalitate este Shopify.

Este blog pe Shopify Orice bun?

Blogging-ul pe Shopify este de bază, dar funcționează la fel ca și alte platforme de construire de site-uri web. Singurul pas uriaș ar fi găzduirea magazinului dvs. de comerț electronic pe WordPress. Pentru a afla mai multe despre WP, citiți ghidul nostru pentru cele mai bune gazde WordPress.

Cât costă vânzarea pe Shopify?

Planurile de la Shopify încep de la 29 USD pe lună.

Cumpărați în nuci

Shopify a fost construit pentru a servi speranțelor comerțului online. Fondatorii au încercat să creeze un magazin online în acea zi și au aflat că a fost foarte dificil să facă acest lucru.

Înaintați repede până acum și este ușor de observat că viziunea lor de a crea o platformă de comerț electronic ușor de utilizat, care oferă de fapt tot ce și-ar putea dori un antreprenor, este pe deplin realizată.

Cu siguranță merită să consultați alte opțiuni acolo în spațiul comerțului electronic pentru a vedea dacă vreunul dintre ei vă vorbește. Dacă doriți o metodă dovedită pentru construirea și creșterea unui magazin online, utilizați doar Shopify.

Dacă sunteți în continuare în căutarea mai multor soluții de găzduire, consultați ghidul nostru pentru cele mai bune găzduiri web australiene. Multumesc baieti!

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.


Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector