Shopify – Mbreti i Tregtisë Tregtare

Nëse dini gjithçka në lidhje me tregtinë elektronike, atëherë e dini që Shopify është një nga zgjidhjet më të mira për ngritjen dhe funksionimin e dyqanit tuaj. E cila mendoj se është një aspekt i rëndësishëm i tregtisë elektronike në përgjithësi.


Cila është edhe pika e shitjes së sendeve personalisht më? Nëse duhet të kem kontakte njerëzore për të blerë diçka, thjesht nuk mund të jetë e vlefshme. Bota e jashtme është e frikshme.

Pothuajse 94% e të gjitha shitjeve me pakicë ende ndodhin në dyqanet me tulla dhe llaç. Kjo mund të vijë si befasi, por e gjithë rritja i jep vetes blerjeve në internet duke mposhtur shitjet me pakicë në një moment në të ardhmen jo aq të largët.

Kjo është ajo ku hyn Shopify. Si udhëheqësi de-fakto në hapësirën e platformës eCommerce, ata ju keni mbuluar kur bëhet fjalë për ndërtimin dhe rritjen e perandorisë suaj të re të tregtisë.

Marrja jonë e shpejtë

Nëse çdo person i vetëm në planet që dëshironte një dyqan në internet të më pyeste se cila platformë eCommerce duhet të përdorin, unë do t’u thoja 95% të tyre që të përdorin Shopify.

Ajo ka aftësitë, funksionalitetin, veçoritë dhe aplikacionet më të mira të peshuara ndaj sa e lehtë është të përdoret. Po, mund të keni diçka me më shumë funksionalitet dhe po ju mund të keni diçka që është më e lehtë për t’u përdorur. Jo, mundeni’i keni kombinuar të dy nëse nuk përdorni Shopify.

5% e tjerë do të ishin njerëz që vlerësojnë thjeshtësinë mbi gjithçka tjetër, njerëz që kanë shumë përvojë në zhvillimin e faqeve në internet, njerëz që vlerësojnë SEO mbi gjithçka tjetër dhe njerëz që kanë para të çmendura për të hedhur në një fytyrë zhvilluesve të internetit.

Për më tepër nëse kërkoni të shisni në Amazon, Etsy ose vende të tjera të palëve të treta, mund ta bëni atë me Shopify.Kjo është ndoshta pika më e madhe e shitjes së softverit të tyre.

Nëse bini në ndonjë prej atyre kategorive ka mundësi më të mira. Prettyshtë shumë e rrallë që dikush t’i përshtatet atyre kritereve. Shumica prej jush thjesht duhet të shkoni me Shopify.

Si punon

Në rregull, le të themi që keni vendosur të përdorni Shopify. Tani Cfare?

Pyetje e shkëlqyeshme Hapi i parë është hyrja.

Hedhja në sfondin e Shopify mund të jetë pak dërrmuese për njerëzit me përvojë zero të zhvillimit të faqes në internet. Për fat të mirë – nuk është e vështirë pasi kaluat pak kohë atje.

Më poshtë mund të shihni se si duket pulti. Siç mund ta shihni ka shumë vende që sytë tuaj mund të fiksohen. Le të zbërthejmë atë që po ndodh këtu.

blerje dashborad

Ana e majtë e ekranit është ajo ku shumë magji do të ndodhin, kështu që le ta lëmë atë për më larg.

Në anën e djathtë të pult, ju mund të ciklit nëpër kanalet tuaja të ndryshme të shitjes. Pas kanaleve të shitjeve ju keni mundësinë të ndryshoni periudhën e shitjes janë ilustruar. Më poshtë tregon edhe shitjet totale përmes kanalit.

Në mes të ekranit, Shopify do t’ju tregojë saktësisht se çfarë po ndodh ditën kur po e kontrolloni. Më poshtë, do të shfaqen një bandë e gjërave të ndryshme të dobishme. Së pari, çdo gjë në dyqanin tuaj që ka nevojë për vëmendje do të ketë një alarm në të verdhë.

Shopify tregon edhe gjëra të tjera të dobishme – si produktet tuaja më të shikuara.

Kjo zonë gjithashtu do t’ju azhurnojë në statistika të ndryshme rreth faqes tuaj të internetit. Mund të shfaqen mbi 20 lloje të ndryshme të statistikave të paraqitura. Një shembull është më poshtë.

Në anën e majtë të ekranit në pult, ju keni gjithçka tjetër. Një pamje më e afërt e një dyqani me më shumë kanale shitjeje është më poshtë.

Kjo është ajo ku ju do të kontrolloni gjithçka në dyqanin tuaj. Do seksion është relativisht vetë-shpjegues. Klikimi në seksionin e dyqaneve online ju lejon të modifikoni dyqanin tuaj aktual. Mënyra për të redaktuar pararremin tuaj do të detajohet në seksionin e temave më poshtë.

Ikona e veglave të cilësimeve tregon gjithashtu hap një zonë të madhe ku gjendet çdo ambient i vogël që mund të mendohet.

Karakteristikat e Shopifikuara të Shpjeguara

Të gjitha tiparet në Shopify u krijuan me eCommerce në mendje. Do të hedhim një vështrim në secilën pjesë dhe do të krahasojmë veçoritë, freebies dhe mjetet që do të merrni me secilën paketë.

Menaxhimit të inventarit

Do të thotë që menaxhimi i inventarit është një nga aspektet më të rëndësishme të një platforme eCommerce. Kur shtoni një produkt në Shopify, ju mund t’i organizoni ato brenda koleksioneve, duke e bërë më të lehtë ndjekjen e gjithçkaje.

imazhin e dyqanit të dyqaneve të aplikacioneve

Këtu janë aspektet e ndryshme të krijimit të një produkti në Shopify hap pas hapi:

 1. Titulli dhe përshkrimi – Kjo është relativisht e vetë-shpjegueshme, por kutia e përshkrimit ofron mjaft pak funksionalitet. Videot dhe imazhet mund të shtohen në përshkrim. Kjo është ajo ku ju do të shtoni diçka që ka të bëjë me produktin tuaj, por nuk është thjesht duke treguar produktin tuaj.
 2. Disponueshmëria e produktit – Nëse keni kanale të shumta shitjesh, këtu mund të vendosni nëse produkti është në dispozicion në një specifik. Ju gjithashtu mund të planifikoni kur këto produkte do të botohen. Kjo e bën të lehtë për të dhënë një lëshim të produktit dhe të automatizoni botimin e produktit.
 3. images – Mund të tërhiqni imazhe në zonën e figurës, të përdorni një URL ose të shtoni imazhe manualisht nga skedarët tuaj.
 4. organizatë – Siç u përmend më lart, koleksionet luajnë një rol të rëndësishëm në menaxhimin e inventarit. Kjo është ajo ku ju specifikoni llojin e produktit, cilit koleksion i përket, dhe shtoni çdo etiketë që është e nevojshme. Një aspekt tjetër i kësaj pjese është nëse keni shitës të ndryshëm, këtu mund të specifikoni se nga cili shitës është produkti.
 5. inventar – Një nga aspektet më të rëndësishme të organizimit të katalogut të produkteve tuaja. Kjo është ajo ku ju mund të shtoni një SKU, barkod, protokoll ndjekjeje dhe sasi. Ekziston gjithashtu një mundësi për të lejuar klientët të blejnë produktin kur ai është në dispozicion.
 6. Shipping – Shopify ka disa funksione transporti për të specifikuar peshën e produktit tuaj dhe vendit të origjinës. Shumica e cilësimeve të transportit do të bëhen diku tjetër në platformë. Nëse keni produkte të plotësuara nga një palë e tretë, kjo do të specifikohet këtu.
 7. Variantet – Shtoni variante nëse produkti vjen në versione të shumta. Këtu mund të shtoni madhësi dhe ngjyra nëse keni një dyqan veshjesh.
 8. Paraprakisht e Listimit të Motorit të Kërkimit – SEO është kaq e rëndësishme për një dyqan eCommerce. Shumica e pronarëve të dyqaneve thjesht hedhin një produkt në faqen e tyre të internetit dhe shpresojnë që njerëzit ta shohin atë. Paraprakisht SEO e ofruar nga Shopify do t’ju tregojë saktësisht se si shfaqet produkti juaj në Google dhe motorët e tjerë të kërkimit.

raportet

Raportet e ofruara në faqen kryesore të panelit tuaj të pasme janë të këndshme. Mund të shkoni edhe më thellë!

Ekziston një seksion raportesh ku mund të ndryshoni ndryshore të ndryshme siç janë shitjet, normat e konvertimit, vizitat, vlera e porosisë, përsëritja e nivelit të klientit dhe porositë në përgjithësi. Të gjitha këto mund të manipulohen nga periudha të ndryshme kohore.

Kjo gjithashtu do t’ju tregojë se nga vijnë njerëzit në faqen tuaj. Kjo është e paçmueshme nga këndvështrimi i marketingut.

Kanale të shumta (Pjesa më e mirë)

48% e njerëzve fillojnë të kërkojnë një produkt në vendet e tregut. Kjo do të thotë që gjysma e njerëzve atje janë kthyer në Amazon, eBay ose Etsy për produktet.

Gjë e shkëlqyeshme në lidhje me Shopify, edhe pse është një platformë në faqen e internetit eCommerce, gjithashtu ju ndihmon të shisni në Amazon, eBay, Etsy dhe vende të tjera. Shitja në mediat sociale bëhet shumë më e lehtë pasi të mund ta integrosh atë me dyqanin tënd.

Optimizimi i celularit

Ka të ngjarë që shtatë nga 10 klientët tuaj do të shohin dyqanin tuaj të e-commerce duke përdorur një pajisje celulare.

Këtu janë dy statistika argëtuese të e-commerce në internet për ju:

 • Vetëm hartimi i dobët i celularëve është i mjaftueshëm për 57% të përdoruesve të internetit që të mos e rekomandojnë biznesin tuaj me bashkëmoshatarët e tyre.
 • Pothuajse 80% e konsumatorëve do të ndalojnë së angazhuari me uebfaqen tuaj nëse faqja e internetit e lëvizshme shfaq pa mëdyshje.

Temat në Shopify janë optimizuar të gjitha me celular. Kjo do të thotë që nuk do të duhet të krijoni dy versione të faqes tuaj për të qëndruar përparuar teknologjikisht.

Shopify App Store

shopify dyqan aplikacioniShopify me të vërtetë përpiqet të ofrojë një rregullim për çdo problem në eCommerce që paraqet veten. Mjerisht, të kesh shumë karakteristika në ndonjë program kompjuterik gabon përdorshmërinë e tij dhe e bën UI një prishje. Gjëja e madhe është – ata kanë një dyqan aplikacioni.

Anydo zgjidhje eCommerce Shopify nuk’dëshironi të merreni ose nuk keni hash’Nëse merreni me të, zakonisht mund të gjenden në dyqanin e aplikacioneve – falas ose me një çmim.

Ka aplikacione për të realizuar pothuajse gjithçka – disa më mirë se të tjerët. Nëse keni nevojë për ndihmë me mediat sociale, ka aplikacione për këtë. Nëse dëshironi të lëshoni një rrugë, ka aplikacione për këtë. Nëse dëshironi të bëni një menu masive që tremb vizitorët tuaj të internetit, ka aplikacione për këtë. Nëse doni të rritni lojën tuaj të mbështetjes së klientit, ka aplikacione për këtë.

Shfrytëzimi i listës së aplikacioneve është një lloj argëtimi – thjesht të shihni çështjet që njerëzit kanë të bëjnë me atë që kërkohet një zgjidhje është interesante. Shumë prej tyre kanë tarifa mujore të përsëritura, kështu që është një mundësi tjetër që mund të jetë më mirë pasi të bëni disa shitje.

madhesise

Happensfarë ndodh kur dyqani juaj në të vërtetë bën mirë? Happensfarë ndodh kur bën vërtet mirë? Shpresojmë që të ndodhin shumë gjëra. Një gjë që ju dhuroni’Dëshironi të ndodhë është që rritja juaj të jetë në kontroll nga platforma eCommerce që keni zgjedhur të përdorni.

Sipas mendimit tim modest, Blerje peshore më të mirë se çdo mundësi tjetër në treg. Shopify mund të rritet me ju. Me çmimet më të larta, ju merrni ndihmën që vetëm bizneset e nivelit të ndërmarrjeve kishin qasje në të kaluarën.

Temat e Shopifikimit (w / 100 Temat Falas)

Shopify punon relativisht e ngjashme me mënyrën WordPress punon në drejtim të ndërtimit të faqes suaj të internetit.

Procesi është i thjeshtë – gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni një temë. Secila temë do të ketë një ndërfaqe zvarritëse që do t’ju lejojë të përshtatni estetikën. Ngarkimi i fotografive dhe mediave të tjera është gjithashtu i thjeshtë. Mund të bëhet menjëherë në ndërfaqen zvarritës dhe rënie.

Shopify ofron tema falas dhe të paguara. Ju gjithashtu mund të blini një temë nga një zhvillues i temave të palëve të treta nëse ndonjë prej temave të Shopify nuk është’cfare ti’po kerkoj.

Ato falas janë minimaliste dhe të thjeshta. Një i preferuari ynë i lirë për t’u përdorur është Brooklyn pasi duket se i përshtatet çdo lloj dyqani por tregtohet si një temë e dyqanit të veshjeve të mesme. Eachdo temë thuhet se është e specializuar për një lloj specifik dyqani por secila prej tyre është aq minimale sa ato’d punoni për çdo lloj dyqani.

bklyn

Meqenëse temat e lira janë relativisht themelore dhe don’t ofroni një tërësi shumë personalizimi – nuk është’një ide e keqe për të blerë një. Natyrisht, Shopify tashmë kushton një pjesë të mirë ndryshimesh. Racionalizimi i shpenzimit të më shumë parave për një temë mund të jetë i vështirë. Një ide e mirë është të filloni me një temë falas. Pasi të bëhen një pjesë të vogël të shitjeve, atëherë mund të merrni disa nga fitimet dhe të ri-investoni në një temë premium.

Përveç numrit të madh të temave të mundshme për të blerë në Shopify, ekzistojnë një bandë e tërë e zhvilluesve të palëve të treta që krijojnë tema.

Këta zhvillues krijojnë tema për shërbimet e pritjes si Shopify, WordPress dhe BigCommerce. Ato më të mirat vijnë me baza të mëdha njohurish dhe vetë komunitete të mëdha për t’ju ndihmuar në hartimet tuaja.

Shopify Ndihma për Klientin

Pjesa më e mirë në lidhje me mbështetjen në Shopify është e njëjta gjë për të cilën WordPress njihet – dhe nuk ka asnjë lidhje me kompaninë.

Komuniteti është masiv në Shopify dhe forume janë gjithmonë aktive. Nëse keni ndonjë pyetje, përgjigjja zakonisht është një kërkim i shpejtë larg. Nëse nuk është’t – gjithçka që duhet të bëni është të postoni diçka në forume. Në këtë pikë, do të ishte e vështirë të kesh një pyetje që e shtrëngon’t prgjigjen akoma.

megjithatë!

Nëse ka, dhe ju don’keni kohë për të postuar diçka në një forum, Shopify’Mbështetja e klientit është fantastike. Shopify ofron një mbështetje telefonike – e cila është një ndërruese lojë, kur të keni nevojë për ndihmë të shpejtë. Ashtu si të dalësh jashtë, të flasësh me njerëzit është e tmerrshme.

Për fat të mirë, Shopify gjithashtu ka mbështetje chat dhe mbështetje email. Agjentët atje janë po aq të dobishëm sa agjentët përmes telefonit.

Shopify ka një bazë të njohurive plot me informacione të dobishme në formën e tekstit. Ka edhe video që mbulojnë gjithçka që do t’ju mësojë gjithçka që dëshironi të dini rreth Shopify. Ata gjithashtu presin webinare nëse dëshironi të bëni ndonjë pyetje atje.

Blerja e ifymimeve të Shpjeguara

Shopify është padyshim një kosto e vogël. A keni dëgjuar ndonjëherë frazën e vjetër, duhet të shpenzoni para për të fituar para?

Shpenzimi i 30 dollarëve në muaj për të pasur një dyqan të formuar plotësisht në tregti, duket se ia vlen për mua nëse në të vërtetë po kërkoni të ndërtoni një biznes të vërtetë. Nëse dyqani juaj eCommerce është më shumë një hobi, atëherë ka kuptim të kërkoni një mundësi më të lirë.

Një nga aspektet më të mira të Shopify është që është peshore me ju, ju mund të fitoni mbi një milion dollarë të ardhura dhe ende paguani 29 dollarë në muaj. Ne nuk ju rekomandojmë ta bëni atë, pasi çmimet më të larta ofrojnë një mori përfitimesh për një biznes të madh.

Eachdo niveli i çmimeve përfshin produkte të pakufizuar, mbështetje 24/7, aftësinë për të shitur në kanale të tjera të shitjeve, krijimin manual të porosisë, kodet e zbritjes, certifikatën SSL, rikuperimin e braktisur të karrocave, blerjet e blerjeve me analiza mashtrimi, aplikacionin POS, pajisjen fizike dhe të fuqishëm zgjedhja e aplikacionit.

Ifymimi i ShopifyBlerje themeloreShopifyBlerje e përparuar
Mimi mujor$ 29$ 79$ 299
FeaturesDy llogari të stafit dhe transporti me zbritjePesë llogari të stafit, transporti me zbritje më të mirë, kartat e dhuratave, raportet profesionale, prmimet kubike të përparësisë USPS, dhe tarifat e ulëta të pagesësPesëmbëdhjetë llogari të stafit, transporti më të zbritur, kartat e dhuratave, raportet profesionale, ndërtuesi i avancuar i raporteve, tarifat e llogaritura të palëve të treta, çmimet e Kubit me përparësi USPS, dhe tarifat më të ulëta të pagesës

FAQ

Cila platformë eCommerce është më e mira për biznesin e vogël?

Shopify është platforma më e mirë për tregtinë elektronike. ajo’Të dizajnuara për pronarët e bizneseve që duan gjithçka në majë të gishtave me një komunitet të lulëzuar në internet. Nëse jeni duke kërkuar më shumë për fillimin tuaj, shikoni tonë pritja më e mirë për biznesin e vogël artikull.

Shopshtë më mirë Shopify ose BigCommerce?

Bleni nota më të mira në shumicën e kategorive. BigCommerce është i dobishëm në disa situata por në përgjithësi, Shopify është më i mirë.

Frfarë kornizë është më e mira për faqet e internetit të e-commerce?

Kuadri më i mirë është Shopify. Softueri ka gjithçka që ju mundëson të rritni një faqe në internet eCommerce në lartësitë më të mëdha të mundshme, si dhe thjesht të drejtoni një dyqan të vogël Boutique.

Unë nuk do të rekomandojë përdorimin e një ndërtues falas në internet nëse jeni serioz në lidhje me sipërmarrjen tuaj të re.

Cili është Ndërtuesi më i mirë i E-commerce në Internet?

Ndërtuesi më i lehtë i faqes elektronike eCommerce për të ndërtuar një faqe në internet është Squarespace. Sidoqoftë, me atë lehtësi fillestare vijnë sakrifica afatgjata me funksionalitetin e e-commerce. Përzierja më e mirë e lehtësisë dhe funksionalitetit është Shopify.

A është Blogimi në Shopify Gooddo Mirë?

Blogimi në Shopify është themelor, por funksionon ashtu si dhe platformat e tjera të ndërtimit të faqes në internet. Hapi i vetëm i madh do të ishte mbajtja e dyqanit tuaj të eCommerce në WordPress. Për të mësuar më shumë rreth WP, lexoni udhëzuesin tonë për nikoqirët më të mirë të WordPress.

Sa kushton të shitet në Shopify?

Planet në Shopify fillojnë me 29 dollarë në muaj.

Bleni një shportë

Shopify u ndërtua për të shërbyer shpresat e tregtisë elektronike. Themeluesit u përpoq për të krijuar një dyqan përsëri online në ditën e kuptova se ajo ishte super e vështirë për ta bërë këtë.

Shpejt përpara për tani dhe është e lehtë të shihet se vizioni i tyre për krijimin e një platforme të lehtë për t’u përdorur eCommerce që në të vërtetë ofron gjithçka që një sipërmarrës mund të dëshironte është realizuar plotësisht.

Padyshim që ia vlen të kontrolloni opsionet e tjera atje në hapësirën e e-commerce për të parë nëse ndonjë prej tyre flet me ju. Nëse doni një metodë e provuar për ndërtimin dhe në rritje të një dyqan online atëherë vetëm përdorni Shopify.

Nëse jeni akoma në kërkim të më shumë zgjidhjeve të pritjes, kontrolloni udhëzuesin tonë për më të mirët në web të Australisë. Faleminderit djema!

Ne bëjmë çmos që të kërkojmë në mënyrë të pavarur produktet për t’i ndihmuar lexuesit tanë të marrin vendime. Duke u thënë kështu, ne gjithashtu duam të dëgjojmë mendimet tuaja. Ne pranojmë rishikime individuale që janë informuese dhe jo promovuese. Ju lutemi plotësoni formularin më poshtë dhe ne do të botojmë vlerësimin tuaj. Shqyrtimet promovuese nga vetë kompanitë nuk do të publikohen. Faleminderit!

Duke klikuar butonin më poshtë, pranoj që kam lexuar dhe pranuar Kushtet e përdorimit.


Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map