Shopify – Кралят на електронната търговия

Ако изобщо знаете нещо за електронната търговия, тогава знаете, че Shopify е едно от най-добрите решения за стартиране и работа на вашия магазин. Което според мен е важен аспект на електронната търговия като цяло.


Какъв е смисълът вече да продаваш нещата лично? Ако трябва да имам човешки контакти, за да купя нещо, може просто да не си струва. Външният свят е страшен.

Почти 94% от всички продажби на дребно все още се извършват в магазини за тухли и хоросани. Това може да дойде като изненада, но цялото нарастване се поддава на онлайн пазаруване, побеждавайки продажбите на дребно в определен момент от не толкова далечното бъдеще.

Тук идва Shopify. Като фактически лидер в пространството на платформата за електронна търговия те са обхванали, когато става дума за изграждане и отглеждане на вашата новоизградена империя за електронна търговия..

Бързото ни вземане

Ако всеки един човек на планетата, който искаше онлайн магазин, ме попита коя платформа за електронна търговия трябва да използва, аз бих казал на 95% от тях да използват Shopify.

Той има най-добрите възможности, функционалност, функции и приложения, претеглени колко лесно е да се използва. Да, можете да имате нещо с повече функционалност и да, можете да имате нещо, което е по-лесно за използване. Не, можете’няма да се комбинират и двете, освен ако не използвате Shopify.

Останалите 5% ще бъдат хора, които ценят простотата спрямо всичко останало, хора, които имат много опит в разработването на уебсайтове, хора, които ценят SEO над всичко останало, и хора, които имат луди пари, които да хвърлят в уеб разработчиците.

Освен това, ако искате да продавате на Amazon, Etsy или други пазари на трети страни, можете да направите това с Shopify.Това е може би най-голямата точка на продажба на техния софтуер.

Ако попадате в някоя от тези категории, има по-добри възможности. Доста рядко е някой да отговаря на тези критерии. Повечето от вас просто трябва да отидете с Shopify.

Как работи

Добре, да кажем, че сте решили да използвате Shopify. Сега какво?

Страхотен въпрос. Първата стъпка е да влезете.

Прескачането в задния край на Shopify може да е малко прекомерно за хора с нулев опит в разработването на уебсайтове. За щастие – не е трудно, след като сте прекарали малко време там.

По-долу можете да видите как изглежда таблото за управление. Както можете да видите, има много места, на които очите ви могат да се фиксират. Нека разбием какво се случва тук.

шопирай дашборад

В лявата част на екрана е мястото, където ще се случи много магия, така че нека оставим това за по-нататък.

От дясната страна на таблото за управление можете да преминете през различните канали за продажби. До каналите за продажба имате възможност да промените периода на продажбите, които се илюстрират. Под него също са показани общите продажби по канал.

В средата на екрана Shopify ще ви покаже какво точно се случва в деня, в който го проверявате. Под това ще се появи куп различни полезни неща. Първо, всичко в магазина ви, което се нуждае от внимание, ще има предупреждение в жълто.

Shopify показва и други полезни неща – като най-гледаните от вас продукти.

Тази област също ще ви актуализира за различни статистически данни за вашия уебсайт. Може да има над 20 различни вида статистики. Един пример е по-долу.

От лявата страна на екрана в таблото за управление имате всичко останало. По-подробен изглед на магазин с повече канали за продажба е по-долу.

Тук ще проверите всичко в магазина си. Всеки раздел е сравнително самостоятелен. Кликването върху секцията на онлайн магазина ви позволява да редактирате действителния си магазин. Начинът за редактиране на магазина ви ще бъде подробно описан в раздела по-долу.

Иконата на зъбното колело за настройки също показва, че отваря голяма площ, където се намират всяка малка настройка, която може да се мисли.

Shopify Характеристики обяснено

Всички функции на Shopify са създадени с цел електронна търговия. Ще разгледаме всяка част и ще сравним функциите, безплатните средства и инструментите, които ще получите с всеки пакет.

Управление на инвентара

От само себе си се разбира, че управлението на запасите е един от най-важните аспекти на платформата за електронна търговия. Когато добавяте продукт в Shopify, можете да ги организирате в колекции, което улеснява проследяването на всичко.

изображение на магазина за приложения на shopify

Ето различните аспекти на създаването на продукт в Shopify стъпка по стъпка:

 1. Заглавие и описание – Това е сравнително ясно, но полето за описание предлага доста малко функционалност. Видеоклипове и изображения могат да бъдат добавени в описанието. Тук бихте добавили нещо, свързано с вашия продукт, но не е само показването на вашия продукт.
 2. Наличност на продукта – Ако имате няколко канала за продажба, тук можете да решите дали продуктът се предлага в конкретен. Можете също да планирате кога тези продукти ще бъдат публикувани. Това улеснява свръхкриването на издание на продукта и автоматизира публикуването на продукта.
 3. Снимки – Можете или да плъзнете изображения в областта на изображението, да използвате URL адрес или да добавите изображения ръчно от вашите файлове.
 4. организация – Както бе споменато по-горе, колекциите играят важна роля в управлението на запасите. Тук определяте типа на продукта, към коя колекция принадлежи и добавяте всички необходими тагове. Друг аспект на този раздел е, ако имате различни доставчици, тук можете да определите от кой доставчик е продуктът.
 5. Складова наличност – Един от най-важните аспекти на организирането на вашия продуктов каталог. Тук ще добавите SKU, баркод, протокол за проследяване и количество. Има и опция да се позволи на клиентите да купуват продукта, когато той няма на склад.
 6. Доставка – Shopify има някои функции за доставка, за да определи теглото на вашия продукт и страна на произход. Повечето настройки за доставка ще бъдат направени другаде на платформата. Ако имате продукти, изпълнени от трета страна, това ще бъде посочено тук.
 7. варианти – Добавете варианти, ако продуктът се предлага в множество версии. Тук ще добавите размери и цветове, ако имате магазин за дрехи.
 8. Преглед на списъка с търсачки – SEO е толкова важно за магазин за електронна търговия. Повечето собственици на магазини просто хвърлят продукт на своя уебсайт и се надяват хората да го видят. Прегледът на SEO, предлаган от Shopify, ще ви покаже как точно се показва вашият продукт в Google и други търсачки.

Доклади

Отчетите, предлагани на началната страница на задния панел, са хубави. Можете обаче да отидете по-дълбоко!

Има раздел с отчети, в който можете да променяте различни променливи като продажби, проценти на конверсия, посещения, стойност на поръчката, повторен клиентски курс и поръчки като цяло. Всичко това може да се манипулира от различни времеви периоди.

Това също ще ви каже откъде хората посещават вашия сайт. Това е безценно от маркетингова гледна точка.

Няколко канала (най-добрата част)

48% от хората започват да търсят продукт на пазара. Това означава, че половината от хората там се обръщат към Amazon, eBay или Etsy за продукти.

Страхотното нещо за Shopify, въпреки че е платформа за уебсайт за електронна търговия, също така ви помага да продавате на Amazon, eBay, Etsy и други места. Продажбата в социалните медии става много по-лесна, след като можете да я интегрирате със своя магазин.

Мобилна оптимизация

Вероятно е седем от 10 ваши клиенти да прегледат вашия магазин за електронна търговия с мобилно устройство.

Ето две забавни статистически данни за уебсайта на електронната търговия за вас:

 • Самият лош мобилен дизайн е достатъчен за 57% от интернет потребителите да не препоръчват бизнеса ви на своите връстници.
 • Почти 80% от потребителите ще спрат да се занимават с вашия уебсайт, ако мобилният уебсайт се показва неудобно.

Всички теми на Shopify са оптимизирани за мобилни устройства. Това означава, че няма да ви се налага да създавате две версии на уебсайта си, за да останете технологично напреднали.

Shopify App Store

шопирайте магазин за приложенияShopify наистина се опитва да предложи решение за всеки проблем с електронната търговия, който се представя. За съжаление, прекалено много функции на всеки софтуер намалява използваемостта му и прави UI развалина. Страхотното е – те имат магазин за приложения.

Всяко решение за електронна търговия Shopify не’не искам да се занимавам с или не’не можете да се справите с обикновено може да се намери в магазина за приложения – безплатно или на цена.

Има приложения, които постигат почти всичко – някои по-добри от други. Ако имате нужда от помощ в социалните медии, има приложения за това. Ако искате да дропшип, има приложения за това. Ако искате да направите масивно меню, което плаши посетителите на вашия уебсайт, има приложения за това. Ако искате да засилите играта за поддръжка на клиенти, има приложения за това.

Разглеждането през списъка с приложения е някак забавно – интересно е само да видите проблемите, които хората са срещнали, които изискват решение. Много от тях имат месечни повтарящи се такси, така че това е друга възможност, която може да бъде по-добра, след като направите няколко продажби.

мащабиране

Какво се случва, когато магазинът ви действително се справи добре? Какво се случва, когато стане наистина добре? Да се ​​надяваме, че се случват много неща. Единственото нещо, което правиш’не искам да се случи, е вашият растеж да бъде възпрепятстван от платформата за електронна търговия, която сте избрали да използвате.

По мое скромно мнение, Шофирайте везните по-добре от всяка друга опция на пазара. Shopify може да расте с вас. С по-високото ниво на ценообразуване получавате помощта, до която в миналото са имали достъп само предприятия на ниво предприятия.

Shopify Themes (w / 100 безплатни теми)

Shopify работи сравнително подобно на начина WordPress работи по отношение на действително изграждането на вашия уебсайт.

Процесът е прост – всичко, което трябва да направите, е да изберете тема. Всяка тема ще има интерфейс за плъзгане и пускане, който ще ви позволи да персонализирате естетиката. Качването на снимки и други носители също е лесно. Може да се направи точно в интерфейса за плъзгане и пускане.

Shopify предлага безплатни и платени теми. Можете също да купите тема от разработчик на теми от трети страни, ако някоя от темите на Shopify не е такава’т какво ти’търся.

Безплатните са минималистични и прости. Любимият ни безплатен, който използваме, е Бруклин, тъй като изглежда, че е подходящ за всякакъв тип магазини, но се предлага на пазара като тема за среден размер на дрехи. Казва се, че всяка тема е специализирана за определен тип магазин, но всяка от тях е толкова минимална, че те’ще работя за всякакъв тип магазини.

bklyn

Тъй като безплатните теми са сравнително основни и не’не предлагам голяма част от персонализацията – не е така’не е лоша идея да си купите такава. Очевидно Shopify вече струва добра част от промяната. Рационализирането на харченето на повече пари за дадена тема може да бъде трудно. Добра идея е да започнете с безплатна тема. След като се направят шепа продажби, можете да вземете част от печалбата и да инвестирате отново в премиум тема.

Освен големия брой теми, достъпни за закупуване в Shopify, има цял куп разработчици на трети страни, които създават теми.

Тези разработчици създават теми за хостинг услуги като Shopify, WordPress и BigCommerce. Най-добрите идват с страхотни бази от знания и самите големи общности, които да ви помогнат в проектите.

Shopify Поддръжка на клиенти

Най-добрата част за поддръжката в Shopify е същото, с което WordPress е известен – и няма нищо общо с компанията.

Обществото е масово в Shopify а форумите винаги са активни. Ако имате някакъв въпрос, отговорът обикновено е бързо търсене. Ако не е’t – всичко, което трябва да направите, е да публикувате нещо във форумите. В този момент би било трудно да възникне въпрос, който не е така’все още не съм получил отговор.

въпреки това!

Ако има, и вие не’нямам време да публикувам нещо на форум, Shopify’s поддръжката на клиенти е фантастична. Shopify предлага поддръжка по телефона – което е смяна на игри, когато се нуждаете от бърза помощ. Точно като излизането навън, разговорът с хората е ужасяващ.

За щастие, има и Shopify поддръжка за чат и поддръжка по имейл. Агентите там са също толкова полезни, колкото и агентите по телефона.

Shopify има база знания, пълна с полезна информация в текстова форма. Има и видеоклипове, обхващащи всичко, което ще ви научи на всичко, което искате да знаете за Shopify. Те също така провеждат уебинари, ако искате да зададете някакви въпроси там.

Пояснете ценообразуване

Shopify наистина е доста скъп. Чували ли сте някога старата фраза, трябва да харчите пари, за да печелите пари?

Разходът на 30 долара на месец за напълно оформен магазин за електронна търговия изглежда ми струва, ако всъщност търсите да изградите истински бизнес. Ако вашият магазин за електронна търговия е по-скоро хоби, тогава има смисъл да търсите по-евтин вариант.

Един от най-добрите аспекти на Shopify е, че е кантарът с вас, можете да печелите над милион долара приходи и все още да плащате 29 долара на месец. Не препоръчваме да го правите, тъй като по-високата степен на ценообразуване предлага цял куп ползи за голям бизнес.

Всяко ниво на ценообразуване включва неограничени продукти, 24/7 поддръжка, възможност за продажба в други канали за продажба, ръчно създаване на поръчки, кодове за отстъпки, SSL сертификат, изоставено възстановяване на колички, Shopify плащания с анализ на измами, POS приложение, физически хардуер и здрав избор на приложение.

Shopify цениОсновни ShopifyShopifyРазширено Shopify
Месечна цена$ 29$ 79$ 299
ХарактеристикаДва акаунта на персонала и дисконтирана доставкаПет акаунта на персонала, по-добра отстъпка за доставка, карти за подаръци, професионални отчети, USPS Priority Mail Cubic цени и по-ниски такси за плащанеПетнадесет сметки за персонал, по-добра отстъпка за доставка, карти за подаръци, професионални отчети, разширен съставител на отчети, изчислени тарифи за доставка на трети страни, USPS приоритетна цена за кубични поща и по-ниски такси за плащане

ЧЗВ

Коя платформа за електронна търговия е най-добра за малкия бизнес?

Shopify е най-добрата платформа за електронна търговия. То’е предназначен за собственици на бизнес, които искат всичко под ръка с процъфтяваща онлайн общност. Ако търсите повече за вашето стартиране, разгледайте нашите най-добрият хостинг за малък бизнес статия.

По-добре ли е Shopify или BigCommerce?

Опишете оценките по-добре в повечето категории. BigCommerce е полезен в няколко ситуации, но като цяло Shopify е по-добър.

Каква рамка е най-добра за уебсайтовете за електронна търговия?

Най-добрата рамка е Shopify. Софтуерът разполага с всичко, което ви позволява да развиете уебсайт за електронна търговия до възможно най-високите височини, както и просто да стартирате малък бутиков магазин.

Не бих препоръчал да използвате безплатен уебсайт ако се отнасяте сериозно към новото си начинание.

Кой е най-добрият уебсайт за електронна търговия?

Най-лесният създател на уебсайт за електронна търговия, който всъщност създава уебсайт, е Squarespace. Въпреки това, с тази първоначална лекота идват дългосрочни жертви с функцията за електронна търговия. Най-добрата комбинация от лекота и функционалност е Shopify.

Блогът на Shopify е добро??

Блогът на Shopify е основен, но работи също толкова добре, колкото и други платформи за изграждане на уебсайтове. Единствената огромна стъпка ще бъде хостинг на вашия магазин за електронна търговия на WordPress. За да научите повече за WP, прочетете нашето ръководство за най-добрите домакини на WordPress.

Колко струва да се продава на Shopify?

Плановете за Shopify започват от $ 29 на месец.

Пазарувайте в ядка

Shopify е създаден, за да обслужва надеждите за електронна търговия. Основателите се опитаха да създадат онлайн магазин още през деня и откриха, че е супер трудно да се направи това.

Бързо напред и сега е лесно да се види, че визията им за създаване на лесна за използване платформа за електронна търговия, която всъщност предлага всичко, което предприемач би искал, е напълно реализиран.

Определено си струва да проверите други опции там в пространството за електронна търговия, за да видите дали някой от тях говори с вас. Ако искате доказан метод за изграждане и отглеждане на онлайн магазин, тогава просто използвайте Shopify.

Ако все още търсите още хостинг решения, проверете нашето ръководство за най-добър австралийски уеб хостинг. Благодаря момчета!

Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условия за ползване.


Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map