Shopify – Kongen av e-handel

Hvis du i det hele tatt vet noe om e-handel, vet du at Shopify er en av de beste løsningene for å få butikken din i gang. Som jeg tror er et viktig aspekt av e-handel generelt.


Hva er til og med poenget med å selge ting personlig? Hvis jeg må ha menneskelig kontakt for å kjøpe noe, er det kanskje ikke verdt det. Omverdenen er skummel.

Nesten 94% av alt detaljhandel skjer fortsatt i mur- og mørtelbutikker. Det kan komme som en overraskelse, men all veksten egner seg til online shopping som slår ut detaljhandelssalget på et tidspunkt i ikke så fjern fremtid.

Det er her Shopify kommer inn. Som de facto-leder innen eCommerce-plattformområdet har de deg dekket når det gjelder å bygge og utvide det nye e-handelsimperiet.

Vår raske take

Hvis hver eneste person på planeten som ønsket en nettbutikk spurte meg hvilken e-handelsplattform de skulle bruke, ville jeg fortalt 95% av dem å bruke Shopify.

Den har de beste funksjonene, funksjonaliteten, funksjonene og appene som veies mot hvor enkelt det er å bruke. Ja, du kan ha noe med mer funksjonalitet, og ja, du kan ha noe som er lettere å bruke. Nei, det kan du’Jeg har begge kombinert med mindre du bruker Shopify.

De andre 5% ville være personer som verdsetter enkelhet over alt annet, mennesker som har mye nettstedutviklingserfaring, mennesker som verdsetter SEO over alt annet, og folk som har vanvittige penger å kaste inn webutviklere..

Hvis du ønsker å selge på Amazon, Etsy eller andre tredjeparts markedsplasser, kan du gjøre det med Shopify.Dette er sannsynligvis det største salgsargumentet for programvaren deres.

Hvis du faller i noen av disse kategoriene er det bedre alternativer. Det er ganske sjelden at noen tilfredsstiller disse kriteriene. De fleste av dere burde bare gå med Shopify.

Hvordan det fungerer

Ok, la oss si at du bestemte deg for å bruke Shopify. Hva nå?

Flott spørsmål. Det første trinnet er å logge inn.

Å hoppe inn i butikken til Shopify kan være litt overveldende for folk med null opplevelse av nettstedutvikling. Heldigvis – det er ikke vanskelig etter at du har brukt litt tid der inne.

Nedenfor kan du se hvordan dashbordet ser ut. Som du ser er det mange steder øynene dine kan fikses på. La oss bryte ned det som skjer her.

shopify dashborad

På venstre side av skjermen kommer mye av magien til å skje så la oss forlate det lenger nede.

På høyre side av dashbordet kan du sykle gjennom de forskjellige salgskanalene. Ved siden av salgskanalene har du muligheten til å endre tidsperioden for salg blir illustrert. Under viser det også totalt salg per kanal.

Midt på skjermen vil Shopify vise deg nøyaktig hva som skjer den dagen du sjekker det. Under det vil en haug med forskjellige nyttige ting vises. For det første vil alt i butikken som trenger oppmerksomhet varsle gult.

Shopify viser også andre nyttige ting – som de mest viste produktene.

Dette området vil også oppdatere deg på forskjellige statistikker om nettstedet ditt. Det kan vises over 20 forskjellige typer statistikk. Ett eksempel er nedenfor.

På venstre side av skjermen i dashbordet har du alt annet. Nedenfor ser du en butikk med flere salgskanaler.

Det er her du vil sjekke alt i butikken din. Hver seksjon er relativt selvforklarende. Ved å klikke på nettbutikkdelen kan du redigere din faktiske butikk. Måten å redigere butikken din på vil bli detaljert i temaseksjonen lenger ned.

Innstillingsgirikonet viser også et stort område der alle små innstillinger som kan tenkes på finnes.

Shopify funksjoner forklart

Alle funksjonene på Shopify ble opprettet med e-handel i tankene. Vi skal ta en titt på hver del og sammenligne funksjonene, freebies og verktøyene du får med hver pakke.

Lagerstyring

Det sier seg selv at lagerstyring er en av de viktigste aspektene ved en e-handelsplattform. Når du legger til et produkt på Shopify, kan du organisere dem i samlinger, noe som gjør det enkelt å holde rede på alt.

bilde av shopify app store

Her er de forskjellige aspektene ved å lage et produkt på Shopify trinn for trinn:

 1. Tittel og beskrivelse – Dette er relativt selvforklarende, men beskrivelsesfeltet tilbyr ganske mye funksjonalitet. Videoer og bilder kan legges til i beskrivelsen. Det er her du vil legge til noe som har med produktet å gjøre, men ikke bare viser produktet.
 2. Produkt tilgjengelighet – Hvis du har flere salgskanaler, kan du bestemme om produktet er tilgjengelig i en bestemt kanal. Du kan også planlegge når disse produktene skal publiseres. Dette gjør det enkelt å legge opp en produktutgivelse og automatisere publiseringen av produktet.
 3. Bilder – Du kan enten dra bilder til bildeområdet, bruke en URL eller legge til bilder manuelt fra filene dine.
 4. Organisasjon – Som nevnt tidligere spiller samlinger en viktig rolle i lagerstyring. Det er her du spesifiserer produkttypen, hvilken samling den tilhører, og legger til eventuelle koder som er nødvendige. Et annet aspekt ved denne delen er hvis du har forskjellige leverandører, det er her du kan spesifisere hvilken leverandør produktet kommer fra.
 5. Inventar – En av de viktigste aspektene ved organisering av produktkatalogen. Det er her du vil legge til en SKU, strekkode, sporingsprotokoll og antall. Det er også et alternativ å la kundene kjøpe produktet når det er utsolgt.
 6. Shipping – Shopify har en viss fraktfunksjonalitet for å spesifisere vekten på produktet og opprinnelseslandet. De fleste leveringsinnstillinger vil bli gjort andre steder på plattformen. Hvis du har produkter som er oppfylt av en tredjepart, vil dette bli spesifisert her.
 7. varianter – Legg til varianter hvis produktet kommer i flere versjoner. Det er her du vil legge til størrelser og farger hvis du har en klesbutikk.
 8. Forhåndsvisning av søkemotorlisting – SEO er så viktig for en e-handelsbutikk. De fleste butikkeiere bare kaster et produkt opp på hjemmesiden sin, og håper folk ser det. SEO-forhåndsvisningen som tilbys av Shopify vil vise deg nøyaktig hvordan produktet ditt ser ut på Google og andre søkemotorer.

rapporter

Rapportene som tilbys på hjemmesiden til baksiden-dashbordet er fine. Du kan gå dypere!

Det er en rapporteringsdel der du kan endre forskjellige variabler som salg, konverteringsfrekvens, besøk, ordreverdi, gjenta kundefrekvens og ordrer generelt. Alt dette kan manipuleres av forskjellige tidsperioder.

Dette vil også fortelle deg hvor folk besøker nettstedet ditt fra. Dette er uvurderlig fra et markedsføringsperspektiv.

Flere kanaler (den beste delen)

48% av folk begynner å søke etter et produkt på markedsplasser. Det betyr at halve menneskene der ute henvender seg til Amazon, eBay eller Etsy for produkter.

Det flotte med Shopify, selv om det er en e-handelsplattform, det hjelper deg også å selge på Amazon, eBay, Etsy og andre steder. Det blir mye enklere å selge på sosiale medier når du kan integrere det med butikken din.

Mobiloptimalisering

Det er sannsynlig at syv av ti av kundene dine vil se e-handelsbutikken din ved hjelp av en mobil enhet.

Her er to morsomme e-handelsstatistikker for deg:

 • Dårlig mobildesign alene er nok for 57% av internettbrukere å ikke anbefale bedriften din til sine jevnaldrende.
 • Nesten 80% av forbrukerne vil slutte å engasjere seg på nettstedet ditt hvis mobilnettstedet vises upraktisk.

Temaene på Shopify er alle mobiloptimaliserte. Dette betyr at du ikke trenger å opprette to versjoner av nettstedet ditt for å være teknologisk avansert.

Shopify App Store

shopify app storeShopify prøver virkelig å tilby en løsning for hvert e-handelsproblem som presenterer seg. Dessverre, å ha for mange funksjoner på programvare, ødelegger brukervennligheten til den og gjør brukergrensesnittet til et vrak. Det flotte er – de har en app store.

Enhver e-handelsløsning som Shopify ikke gjør’Jeg vil ikke takle eller har det’Jeg har vanligvis ikke noe å gjøre med å finne i app-butikken – enten gratis eller for en pris.

Det er apper for å oppnå nesten hva som helst – noen bedre enn andre. Hvis du trenger hjelp med sosiale medier, er det apper for det. Hvis du vil ha dropship, er det apper for det. Hvis du vil lage en massiv meny som skremmer besøkende på nettstedet, er det apper for det. Hvis du vil øke kundesupport-spillet ditt, er det apper for det.

Å lese gjennom applisten er litt morsom – det er interessant å se problemene folk har kjørt inn i som krevde en løsning. Mange av dem har månedlige tilbakevendende avgifter, så det er et annet alternativ som kan være bedre når du har solgt noen få.

skalering

Hva skjer når butikken din faktisk gjør det bra? Hva skjer når det går veldig bra? Forhåpentligvis skjer det mye. Den ene tingen du ikke’t vil skje for at veksten din skal bli hemmet av eCommerce-plattformen du har valgt å bruke.

I min ydmyke mening, Shopify skalerer bedre enn noe annet alternativ på markedet. Shopify kan vokse med deg. Med høyere prisnivå får du hjelpen som bare bedriftsnivåer hadde tilgang til tidligere.

Shopify-temaer (w / 100 gratis temaer)

Shopify fungerer relativt likt måten WordPress fungerer i form av å faktisk bygge nettstedet ditt.

Prosessen er enkel – alt du trenger å gjøre er å velge et tema. Hvert tema vil ha et dra-og-slipp-grensesnitt som lar deg tilpasse estetikken. Det er også enkelt å laste opp bilder og andre medier. Det kan gjøres rett i dra-og-slipp-grensesnittet.

Shopify tilbyr gratis og betalte temaer. Du kan også kjøpe et tema fra en tredjeparts temautvikler hvis noen av Shopify-temaene er’t hva du’re leter etter.

De gratis er minimalistiske og enkle. Vår favoritt gratis å bruke er Brooklyn, da det ser ut til å passe til enhver type butikk, men det markedsføres som et mellomstort tema for klærbutikker. Hvert tema sies å spesialisere seg for en bestemt type butikk, men hver og en er så minimal at de’d jobbe for alle typer butikker.

bklyn

Siden gratis temaer er relativt grunnleggende og ikke’t tilbyr en hel masse tilpasning – det er ikke’Det er en dårlig idé å kjøpe en. Selvfølgelig koster Shopify allerede en god del av endringen. Det kan være vanskelig å rasjonalisere å bruke mer penger på et tema. En god ide er å starte med et gratis tema. Når en håndfull salg er gjort, kan du ta noe av fortjenesten og reinvestere i et premiumtema.

Foruten det store antallet temaer som er tilgjengelige å kjøpe på Shopify, er det en hel haug med tredjepartsutviklere som lager temaer.

Disse utviklerne lager temaer for hostingtjenester som Shopify, WordPress og BigCommerce. De beste har store kunnskapsbaser og store samfunn selv for å hjelpe deg med designene dine.

Shopify kundesupport

Den beste delen om støtten hos Shopify er det samme som WordPress er kjent for – og det har ingenting med selskapet å gjøre.

Samfunnet er massivt hos Shopify og forumene er alltid aktive. Hvis du har noen spørsmål, er svaret vanligvis et raskt søk unna. Hvis det ikke er’t – alt du trenger å gjøre er å legge ut noe på forumene. På dette tidspunktet ville det være tøft å ha et spørsmål som ikke har’Jeg har ikke fått svar.

derimot!

Hvis det er, og du ikke’Jeg har tid til å legge ut noe på et forum, Shopify’kundesupport er fantastisk. Shopify tilbyr telefonstøtte – som er en spillveksler når du trenger hjelp raskt. Akkurat som å gå ut, er det skremmende å snakke med folk.

Heldigvis har Shopify også det chat support og e-post support. Agentene der er like nyttige som agenter over telefonen.

Shopify har en kunnskapsbase full av nyttig informasjon i tekstform. Det er også videoer som dekker alt som vil lære deg hva du vil vite om Shopify. De er også vertskap for webinarer hvis du vil stille spørsmål der.

Shopify Prising Explained

Shopify er riktignok en smule kostbar. Har du noen gang hørt den gamle frasen, må du bruke penger for å tjene penger?

Å bruke 30 dollar i måneden for å ha en fullt dannet e-handelsbutikk virker verdt det for meg hvis du faktisk ønsker å bygge en ekte virksomhet. Hvis e-handelsbutikken din er mer en hobby, er det fornuftig å se etter et billigere alternativ.

Et av de beste aspektene ved Shopify er at det er skalaer med deg, du kan tjene over en million dollar i inntekter og fremdeles betale $ 29 per måned. Vi anbefaler ikke å gjøre det, ettersom prisfastsettelsen med høyere nivå gir en hel haug fordeler for en stor bedrift.

Hver prisnivå inkluderer ubegrensede produkter, 24/7 support, muligheten til å selge i andre salgskanaler, manuell ordreoppretting, rabattkoder, SSL-sertifikat, gjenopprettet vogngjenoppretting, Shopify-betalinger med svindelanalyse, POS-app, fysisk maskinvare og robust appvalg.

Shopify PriserGrunnleggende ShopifyShopifyAvansert Shopify
Månedlig pris$ 29$ 79$ 299
FunksjonerTo personalkontoer og rabattert fraktFem personalkontoer, bedre rabattert frakt, gavekort, profesjonelle rapporter, USPS Priority Mail Cubic prising, og lavere betalingsgebyrFemten personalkontoer, bedre rabattert frakt, gavekort, profesjonelle rapporter, avansert rapportbygger, beregnede fraktpriser fra tredjepart, USPS Priority Mail kubiske priser og lavere betalingsgebyr

FAQ

Hvilken e-handelsplattform er best for små bedrifter?

Shopify er den beste plattformen for e-handel. Den’er designet for bedriftseiere som vil ha alt ved hånden med et blomstrende online fellesskap. Hvis du leter etter mer til oppstarten, sjekk ut vår beste hosting for små bedrifter artikkel.

Er Shopify eller BigCommerce Better?

Shopify karakterer bedre i de fleste kategorier. BigCommerce er nyttig i noen få situasjoner, men generelt er Shopify bedre.

Hvilket rammeverk er best for e-handelsnettsteder?

Den beste rammen er Shopify. Programvaren har alt som gjør at du kan utvide et e-handelsnettsted til størst mulig høyder, samt bare drive en liten butikk.

Jeg vil ikke anbefale å bruke en gratis nettsted byggherre hvis du er seriøs med den nye satsingen din heller.

Hvilken er den beste e-handelsnettbyggeren?

Den enkleste eCommerce-nettstedbyggeren å faktisk bygge et nettsted på er Squarespace. Men med den første lettheten kommer langsiktige ofre med e-handelsfunksjonalitet. Shopify er den beste blandingen av letthet og funksjonalitet.

Blogger på Shopify noe bra?

Blogging på Shopify er grunnleggende, men det fungerer like bra som andre nettsteder for å bygge plattformer. Det eneste store steget oppe ville være å være vert for e-handelsbutikken din på WordPress. For å lære mer om WP, les vår guide til beste WordPress verter.

Hvor mye koster det å selge på Shopify?

Planer på Shopify starter på $ 29 per måned.

Handle i et nøtteskall

Shopify ble bygget for å tjene håpefulle e-handel. Gründerne prøvde å opprette en nettbutikk på dagen og fant ut at det var super vanskelig å gjøre det.

Spol frem til nå, og det er lett å se at deres visjon om å lage en brukervennlig e-handelsplattform som faktisk tilbyr alt en gründer kan ønske, blir fullstendig realisert.

Det er absolutt verdt å sjekke ut andre alternativer der ute på e-handelsområdet for å se om noen av dem snakker til deg. Hvis du vil ha en velprøvd metode for å bygge og dyrke en nettbutikk, er det bare å bruke Shopify.

Hvis du fremdeles leter etter flere hostingløsninger, sjekk guiden vår for beste australske webhotell. Takk folkens!

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.


Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map