Shopify – Kongen af ​​e-handel

Hvis du overhovedet ved noget om e-handel, ved du, at Shopify er en af ​​de bedste løsninger til at få din butik i gang. Hvilket jeg synes er et vigtigt aspekt af e-handel generelt.


Hvad er endda poenget med at sælge ting personligt mere? Hvis jeg skal have menneskelig kontakt for at købe noget, kan det bare ikke være det værd. Omverdenen er skræmmende.

Næsten 94% af alt detailsalg sker stadig i mursten og mørtelbutikker. Det kan komme som en overraskelse, men al vækst egner sig til at online shopping slår detailsalg på et tidspunkt i den ikke så fjerne fremtid.

Det er her Shopify kommer ind. Som de facto-leder inden for eCommerce-platformen har de dig dækket, når det kommer til at opbygge og udvide dit nye e-handelsimperium.

Vores hurtige tag

Hvis hver eneste person på planeten, der ville have en online butik, spurgte mig, hvilken eCommerce-platform de skulle bruge, ville jeg bede 95% af dem om at bruge Shopify.

Det har de bedste muligheder, funktionalitet, funktioner og apps, der vejes imod, hvor let det er at bruge. Ja, du kan have noget med mere funktionalitet, og ja, du kan have noget, der er lettere at bruge. Nej, det kan du’Jeg har begge kombineret, medmindre du bruger Shopify.

De andre 5% ville være mennesker, der værdsætter enkelhed i forhold til alt andet, mennesker, der har en masse webstedsudviklingserfaring, folk, der værdsætter SEO over alt andet, og folk, der har vanvittige penge at smide i en webudvikler..

Hvis du ønsker at sælge på Amazon, Etsy eller andre tredjeparts markedspladser, kan du også gøre det med Shopify.Dette er sandsynligvis det største salgsargument for deres software.

Hvis du falder inden for en af ​​disse kategorier er der bedre muligheder. Det er temmelig sjældent, at nogen passer til disse kriterier. De fleste af jer skal bare gå med Shopify.

Hvordan det virker

Okay, lad os sige, at du besluttede at bruge Shopify. Hvad nu?

Fantastisk spørgsmål. Det første trin er at logge ind.

At springe ind i bagenden af ​​Shopify kan være lidt overvældende for mennesker med nul oplevelse af webstedsudvikling. Heldigvis – det er ikke svært, efter at du har brugt lidt tid derinde.

Nedenfor kan du se, hvordan instrumentpanelet ser ud. Som du kan se, er der en masse steder, dine øjne kan blive fikset på. Lad os nedbryde, hvad der sker her.

shopify dashborad

På venstre side af skærmen er der meget af magien, der skal ske, så lad os lade det være længere nede.

På højre side af instrumentbrættet kan du cykle gennem dine forskellige salgskanaler. Ved siden af ​​salgskanalerne har du muligheden for at ændre den periode, hvor salget illustreres. Nedenfor vises også det samlede salg efter kanal.

Midt på skærmen viser Shopify dig nøjagtigt, hvad der sker den dag, du kontrollerer det. Nedenfor vises en masse forskellige nyttige ting. Først vil alt i din butik, der har brug for opmærksomhed, have en advarsel i gult.

Shopify viser også andre nyttige ting – som dine mest viste produkter.

Dette område opdaterer dig også med forskellige statistikker om dit websted. Der kan vises over 20 forskellige typer statistikker. Et eksempel er nedenfor.

På venstre side af skærmen i instrumentbrættet har du alt andet. Et nærmere billede af en butik med flere salgskanaler er nedenfor.

Det er her du vil tjekke alt på din butik. Hvert afsnit er relativt selvforklarende. Hvis du klikker på onlinebutiksektionen, kan du redigere din faktiske butik. Vejen til redigering af din butik vil blive detaljeret i temasektionen længere nede.

Ikonet for indstillingsgear viser også et stort område, hvor alle små indstillinger, der kan tænkes på, findes.

Shopify-funktioner forklaret

Alle funktioner på Shopify blev oprettet med e-handel i tankerne. Vi vil se på hver del og sammenligne de funktioner, freebies og værktøjer, du får med hver pakke.

Lagerstyring

Det siger sig selv, at lagerstyring er et af de vigtigste aspekter af en eCommerce-platform. Når du tilføjer et produkt på Shopify, kan du organisere dem inden for samlinger, hvilket gør det nemt at holde styr på alt.

billede af shopify app store

Her er de forskellige aspekter ved at oprette et produkt på Shopify trin for trin:

 1. Titel og beskrivelse – Dette er relativt selvforklarende, men beskrivelsesfeltet tilbyder ganske lidt funktionalitet. Videoer og billeder kan tilføjes i beskrivelsen. Det er her du vil tilføje noget, der har at gøre med dit produkt, men ikke bare viser dit produkt.
 2. Produkttilgængelighed – Hvis du har flere salgskanaler, er det her du kan bestemme, om produktet er tilgængeligt i en bestemt kanal. Du kan også planlægge, hvornår disse produkter skal offentliggøres. Dette gør det nemt at hype en produktudgivelse og automatisere udgivelsen af ​​produktet.
 3. Billeder – Du kan enten trække billeder til billedområdet, bruge en URL eller tilføje billeder manuelt fra dine filer.
 4. Organisation – Som nævnt tidligere spiller samlinger en vigtig rolle i lagerstyring. Det er her du specificerer produkttypen, hvilken samling den hører til og tilføjer de nødvendige mærker. Et andet aspekt af dette afsnit er, hvis du har forskellige leverandører, det er her du kan specificere, hvilken leverandør produktet kommer fra.
 5. Beholdning – Et af de vigtigste aspekter ved organisering af dit produktkatalog. Det er her du tilføjer en SKU, stregkode, sporingsprotokol og antal. Der er også en mulighed for at give kunderne mulighed for at købe produktet, når det er udsolgt.
 6. Forsendelse – Shopify har en vis forsendelsesfunktionalitet til at specificere vægten af ​​dit produkt og oprindelsesland. De fleste forsendelsesindstillinger udføres andre steder på platformen. Hvis du har produkter, der er opfyldt af en tredjepart, vil dette blive specificeret her.
 7. Varianter – Tilføj varianter, hvis produktet findes i flere versioner. Det er her du vil tilføje størrelser og farver, hvis du har en tøjbutik.
 8. Eksempel på liste over søgemaskiner – SEO er så vigtig for en eCommerce-butik. De fleste butikkejere kaster bare et produkt op på deres hjemmeside og håber, at folk ser det. Shopify, der tilbydes af Shopify, viser dig nøjagtigt, hvordan dit produkt ser ud på Google og andre søgemaskiner.

Rapporter

Rapporterne, der tilbydes på startsiden på dit back-end betjeningspanel er dejlige. Du kan dog gå dybere!

Der er en rapporteringsafdeling, hvor du kan ændre forskellige variabler såsom salg, konverteringsfrekvens, besøg, ordreværdi, gentag kundefrekvens og ordrer generelt. Alt dette kan manipuleres af forskellige tidsperioder.

Dette fortæller dig også, hvor folk besøger dit websted fra. Dette er uvurderligt set fra et marketingperspektiv.

Flere kanaler (den bedste del)

48% af mennesker begynder at søge efter et produkt på markedspladser. Det betyder, at halvdelen af ​​folkene derude vender sig til Amazon, eBay eller Etsy for produkter.

Den fantastiske ting ved Shopify, selvom det er en e-handelswebplatform, det hjælper dig også med at sælge på Amazon, eBay, Etsy og andre steder. At sælge på sociale medier bliver meget lettere, når du kan integrere det i din butik.

Mobiloptimering

Det er sandsynligt, at syv ud af 10 af dine kunder vil se din e-handelsbutik ved hjælp af en mobilenhed.

Her er to sjove e-handelswebstatistikker til dig:

 • Dårligt mobildesign alene er nok for 57% af internetbrugere at ikke anbefale din virksomhed til deres jævnaldrende.
 • Næsten 80% af forbrugerne vil stoppe med at samarbejde med dit websted, hvis mobilwebstedet vises ubelejligt.

Temaerne på Shopify er alle mobile optimeret. Det betyder, at du ikke behøver at oprette to versioner af dit websted for at forblive teknologisk avanceret.

Shopify App Store

shopify app storeShopify prøver virkelig at tilbyde en rettelse for hvert e-handelsproblem, der præsenterer sig selv. Desværre er det at have for mange funktioner på enhver software og ødelægger anvendeligheden af ​​det og gør UI’en til et vrag. Den store ting er – de har en app-butik.

Enhver e-handelsløsning, Shopify gør ikke’t vil håndtere eller har ikke’Jeg har normalt ikke fundet noget i at handle med – enten gratis eller til en pris.

Der er apps, der kan udføre næsten alt – nogle bedre end andre. Hvis du har brug for hjælp til sociale medier, er der apps til det. Hvis du ønsker dropship, er der apps til det. Hvis du vil oprette en massiv menu, der skræmmer dine besøgende på webstedet, er der apps til det. Hvis du vil øge dit kundesupport-spil, er der apps til det.

At gennemgå app-listen er lidt sjovt – bare det er interessant at se de problemer, folk har løbet ind i, der kræver en løsning. Mange af dem har månedlige tilbagevendende gebyrer, så det er en anden mulighed, der kan være bedre, når du har foretaget et par salg.

Skalering

Hvad sker der, når din butik faktisk klarer sig godt? Hvad sker der, når det går rigtig godt? Forhåbentlig sker der en masse ting. Den ene ting du ikke gør’Jeg vil gerne have, at din vækst hæmmes af den eCommerce-platform, du har valgt at bruge.

Efter min ydmyge mening, Shopify skalaer bedre end nogen anden mulighed på markedet. Shopify kan vokse med dig. Med højere niveauer af priser modtager du den hjælp, som kun virksomheder på virksomhedsniveau havde adgang til tidligere.

Shopify-temaer (w / 100 gratis temaer)

Shopify fungerer relativt lig den måde WordPress fungerer med hensyn til faktisk at oprette dit websted.

Processen er enkel – alt hvad du skal gøre er at vælge et tema. Hvert tema har en træk-og-slip-grænseflade, der giver dig mulighed for at tilpasse æstetikken. Upload af billeder og andre medier er også enkelt. Det kan gøres lige i træk-og-slip-interface.

Shopify tilbyder gratis og betalte temaer. Du kan også købe et tema fra en tredjeparts temaudvikler, hvis nogen af ​​Shopify-temaerne er’t hvad du’er på udkig efter.

De gratis er minimalistiske og enkle. Vores favorit gratis at bruge er Brooklyn, da det ser ud til at passe til enhver type butik, men det markedsføres som et mellemstort tøjbutikstema. Det siges, at hvert tema er specialiseret i en bestemt type butik, men hver enkelt er så minimal, at de’d arbejde for enhver type butik.

bklyn

Da de gratis temaer er relativt grundlæggende og ikke’t tilbyder en hel masse tilpasning – det er ikke’t en dårlig idé at købe en. Selvfølgelig koster Shopify allerede en god del af forandring. Det kan være vanskeligt at rationalisere at bruge flere penge på et tema. En god ide er at starte med et gratis tema. Når en håndfuld salg er foretaget, kan du derefter tage noget af overskuddet og geninvestere i et premium-tema.

Ud over det store antal temaer, der kan købes hos Shopify, er der en hel masse tredjepartsudviklere, der opretter temaer.

Disse udviklere opretter temaer til hostingtjenester som Shopify, WordPress og BigCommerce. De bedste kommer med store videnbaser og store samfund selv for at hjælpe dig med dit design.

Shopify kundesupport

Den bedste del om support hos Shopify er den samme ting, som WordPress er kendt for – og det har intet at gøre med virksomheden.

Samfundet er massivt hos Shopify og fora er altid aktive. Hvis du har spørgsmål, er svaret som regel en hurtig søgning væk. Hvis det ikke er’t – alt hvad du skal gøre er at sende noget til foraene. På dette tidspunkt ville det være svært at have et spørgsmål, der ikke har’Jeg er endnu ikke besvaret.

Imidlertid!

Hvis der er, og du ikke’t har tid til at sende noget på et forum, Shopify’s kundesupport er fantastisk. Shopify tilbyder telefonstøtte – hvilket er en spiludskiftning, når du hurtigt har brug for hjælp. Ligesom at gå ud, er det skræmmende at tale med folk.

Heldigvis har Shopify også det chat support og e-mail support. Agenterne derinde er lige så nyttige som agenter over telefonen.

Shopify har en videnbase fuld af nyttige oplysninger i tekstform. Der er også videoer, der dækker alt, hvad du vil lære dig, hvad du vil vide om Shopify. De er også vært for webinarer, hvis du vil stille spørgsmål der.

Shopify-priser forklaret

Shopify er ganske vist en smule dyr. Har du nogensinde hørt den gamle sætning, er du nødt til at bruge penge for at tjene penge?

At bruge 30 dollars om måneden for at have en fuldt ud dannet e-handelsbutik synes det er værd for mig, hvis du faktisk ønsker at opbygge en rigtig forretning. Hvis din eCommerce-butik mere er en hobby, er det fornuftigt at se efter en billigere mulighed.

Et af de bedste aspekter ved Shopify er, at det er skalaer med dig, du kan tjene over en million dollars i indtægter og stadig betale $ 29 pr. Måned. Vi anbefaler ikke at gøre det, da prisfastsættelsen med højere niveauer giver en hel masse fordele for en stor virksomhed.

Hver prisfastsættelse inkluderer ubegrænsede produkter, 24/7 support, muligheden for at sælge i andre salgskanaler, manuel ordreoprettelse, rabatkoder, SSL-certifikat, gendannet vogninddrivelse, Shopify-betalinger med sviganalyse, POS-app, fysisk hardware og robust app valg.

Shopify priserGrundlæggende ShopifyShopifyAvanceret Shopify
Månedlig pris$ 29$ 79$ 299
FunktionerTo personalkonti og nedsat leveringFem personalkonti, bedre rabatforsendelse, gavekort, professionelle rapporter, USPS Prioritetspost Cubic prissætning og lavere betalingsgebyrerFemten personalkonti, bedre rabatforsendelse, gavekort, professionelle rapporter, avanceret rapportbygger, tredjepartsberegnede forsendelsespriser, USPS Priority Mail kubisk prisfastsættelse og lavere betalingsgebyrer

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken e-handelsplatform er bedst til små virksomheder?

Shopify er den bedste platform for e-handel. Det’er designet til virksomhedsejere, der vil have alt ved hånden med et blomstrende online-community. Hvis du leder efter mere til din opstart, så tjek vores bedste hosting til små virksomheder genstand.

Er Shopify eller BigCommerce bedre?

Shopify karakterer bedre ud i de fleste kategorier. BigCommerce er nyttigt i nogle få situationer, men generelt er Shopify bedre.

Hvilken ramme er bedst til e-handelswebsteder?

Den bedste ramme er Shopify. Softwaren har alt, der giver dig mulighed for at vokse et e-handelswebsted til størst mulige højder samt bare køre en lille butik.

Jeg vil ikke anbefale at bruge en gratis webstedsbygger hvis du er seriøs overfor din nye virksomhed heller.

Hvilken er den bedste eCommerce Website Builder?

Den nemmeste eCommerce-webstedsbygger til faktisk at bygge et websted på er Squarespace. Men med den indledende lethed kommer langsigtede ofre med e-handelsfunktionalitet. Shopify er den bedste blanding af lethed og funktionalitet.

Blogger på Shopify noget godt?

Blogging på Shopify er grundlæggende, men det fungerer lige så godt som andre platforme til websidebygning. Det eneste enorme trin op ville være at være vært for din eCommerce-butik på WordPress. Hvis du vil lære mere om WP, skal du læse vores vejledning til bedste WordPress vært.

Hvor meget koster det at sælge hos Shopify?

Planer på Shopify starter ved $ 29 pr. Måned.

Shopify i et nøddeskal

Shopify blev bygget til at tjene håbefulde e-handel. Grundlæggerne forsøgte at oprette en online butik allerede i dag og fandt ud af, at det var super svært at gøre det.

Spol frem til nu, og det er let at se, at deres vision om at skabe en brugervenlig eCommerce-platform, der faktisk tilbyder alt, hvad en iværksætter kunne ønske, er fuldt ud realiseret.

Det er bestemt værd at tjekke andre muligheder derude i e-handelsrummet for at se, om nogen af ​​dem taler til dig. Hvis du vil have en gennemprøvet metode til at opbygge og dyrke en online butik, skal du bare bruge Shopify.

Hvis du stadig leder efter flere hostingløsninger, kan du tjekke vores guide for bedste australske webhosting. Tak gutter!

Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv offentliggør ikke. Tak!

Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepteret Betingelser for brug.


Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map