Shopify: el rei del comerç electrònic

Si coneixeu alguna cosa sobre comerç electrònic, ja sabreu que Shopify és una de les millors solucions perquè el vostre magatzem funcioni i funcioni. Cosa que crec que és un aspecte important del comerç electrònic en general.


Quin és fins i tot el punt de vendre les coses en persona? Si he de tenir contacte humà per comprar alguna cosa, potser no val la pena. El món exterior fa por.

Gairebé el 94% de les vendes al detall encara es produeixen en botigues de maons i morters. Pot ser una sorpresa, però tot el creixement es presta a comprar en línia superant les vendes al detall en algun moment en un futur no tan llunyà.

Aquí és on entra Shopify. Com a líder de facto de l’espai de la plataforma de comerç electrònic, us han cobert a l’hora de construir i fer créixer el vostre futur imperi de comerç electrònic..

La nostra presa ràpida

Si totes les persones del planeta que volguessin una botiga en línia em preguntessin quina plataforma de comerç electrònic han d’utilitzar, els diria que el 95% d’utilitzar Shopify.

Té les millors funcions, funcionalitats, funcions i aplicacions que pesaven sobre la facilitat d’ús. Sí, pots tenir alguna cosa amb més funcionalitat i sí que pots tenir alguna cosa més fàcil d’utilitzar. No, pots’No he combinat tots dos tret que utilitzeu Shopify.

L’altre 5% serien persones que valoren la simplicitat per la resta, persones que tenen molta experiència de desenvolupament de llocs web, persones que valoren el SEO per damunt de la resta i persones que tenen diners bojos per llançar-se a desenvolupadors web..

A més, si voleu vendre a Amazon, Etsy o altres mercats de tercers, podeu fer-ho amb Shopify.Probablement sigui el punt de venda més gran del seu programari.

Si formeu part d’aquestes categories, hi ha millors opcions. És estrany que algú s’ajusti a aquests criteris. La majoria de vosaltres només heu d’anar amb Shopify.

Com funciona

Diguem que vau decidir que utilitzeu Shopify. Ara que?

Una gran pregunta. El primer pas és iniciar la sessió.

Saltar al suport de Shopify pot resultar una mica aclaparador per a persones amb experiència zero en el desenvolupament de llocs web. Per sort, no és difícil després d’haver-hi passat una estona.

A continuació, podeu veure com és el tauler de control. Com veieu, hi ha molts llocs on es poden fixar els ulls. Anem a desglossar el que passa aquí.

shopify dashborad

El costat esquerre de la pantalla és on passarà molta màgia, així que deixem-ho més lluny.

A la part dreta del tauler, podeu circular pels vostres diferents canals de vendes. Al costat dels canals de vendes, es mostra la possibilitat de canviar el període de temps. A continuació també es mostren les vendes totals per canal.

A la meitat de la pantalla, Shopify us mostrarà exactament el que passa el dia que ho esteu comprovant. A continuació, apareixeran un munt de coses útils diferents. Primer, qualsevol cosa de la vostra botiga que necessiti atenció tindrà una alerta de color groc.

Shopify també mostra altres coses útils, com ara els productes més vistos.

Aquesta àrea també us actualitzarà en diverses estadístiques sobre el vostre lloc web. Es poden mostrar més de 20 tipus d’estadístiques diferents. A continuació, hi ha un exemple.

A la part esquerra de la pantalla del tauler de control, teniu tota la resta. A continuació, es mostra una visió més propera a una botiga amb més canals de vendes.

Aquí és on ho comprovaràs tot a la teva botiga. Cada secció és relativament autoexplicativa. Feu clic a la secció de botiga en línia us permet editar la vostra botiga real. La manera d’editar la vostra aparador es detallarà a la secció de temes més avall.

La icona de l’engranatge de configuració també mostra obre una àrea gran on es troba cada petita configuració que es pot pensar.

Funcions del Shopify explicades

Totes les funcions de Shopify es van crear tenint en compte el comerç electrònic. Anem a fer una ullada a cada part i comparem les funcions, els freebies i les eines que obtindreu amb cada paquet.

Gestió d’inventari

Val a dir que la gestió d’inventaris és un dels aspectes més importants d’una plataforma de comerç electrònic. Quan afegiu un producte a Shopify, podeu organitzar-los dins de col·leccions, fent més fàcil fer un seguiment de tot.

imatge de la botiga d'aplicacions shopify

Aquests són els diferents aspectes de la creació d’un producte a Shopify pas a pas:

 1. Títol i descripció – Això és relativament explicatiu, però el quadre de descripcions ofereix una mica de funcionalitat. Es poden afegir vídeos i imatges a la descripció. Aquí és on afegiríeu alguna cosa que tingui a veure amb el producte, però no només mostreu el producte.
 2. Disponibilitat del producte – Si teniu diversos canals de vendes, podeu decidir si el producte està disponible en un producte específic. També podeu programar quan es publicaran aquests productes. D’aquesta manera es facilita la difusió d’un llançament de producte i l’automatització de la publicació del producte.
 3. Imatges – Podeu arrossegar imatges a la zona d’imatges, utilitzar una URL o afegir imatges manualment des dels fitxers.
 4. Organització – Com s’ha comentat abans, les col·leccions tenen un paper important en la gestió d’inventaris. Aquí és on especifiqueu el tipus de producte, a quina col·lecció pertany i afegiu les etiquetes que siguin necessàries. Un altre aspecte d’aquesta secció és si teniu diversos venedors, és aquí on podeu especificar de quin proveïdor és el producte.
 5. Inventari – Un dels aspectes més importants de l’organització del vostre catàleg de productes. Aquí és on afegiria un SKU, un codi de barres, un protocol de seguiment i una quantitat. També hi ha una opció per permetre als clients comprar el producte quan aquest estigui fora d’estoc.
 6. Enviament – Shopify té algunes funcions d’enviament per especificar el pes del producte i el país d’origen. La majoria de les configuracions d’enviament es realitzaran en altres llocs de la plataforma. Si teniu productes complits per un tercer, això s’especifica aquí.
 7. Variants – Afegiu variants si el producte ve en diverses versions. Aquí és on afegiries mides i colors si tens una botiga de roba.
 8. Vista prèvia de la llista de motors de cerca – El SEO és tan important per a una botiga de comerç electrònic. La majoria dels propietaris de botigues només llencen un producte al seu lloc web i esperen que la gent el vegi. La vista prèvia de SEO que ofereix Shopify us mostrarà exactament com apareix el vostre producte a Google i altres motors de cerca.

Informes

Els informes que s’ofereixen a la pàgina principal del tauler de fons de fons són agradables. Pots aprofundir però!

Hi ha una secció d’informes on podeu canviar diverses variables com ara vendes, taxes de conversió, visites, valor de la comanda, taxa de repetició de clients i comandes en general. Tot això es pot manipular en diferents períodes de temps.

Això també us dirà d’on venen les persones que visiten el vostre lloc. Això és inestimable des de la perspectiva de màrqueting.

Canals múltiples (La millor part)

El 48% de la gent comença a buscar un producte als mercats. Això vol dir que la meitat de la gent que hi ha a fora es dirigeix ​​a Amazon, eBay o Etsy per obtenir productes.

La gran cosa de Shopify, tot i que es tracta d’una plataforma web de comerç electrònic, també us ajuda a vendre a Amazon, eBay, Etsy i altres llocs. La venda a les xarxes socials és molt més fàcil un cop la podeu integrar a la vostra botiga.

Optimització mòbil

És probable que set de cada 10 dels vostres clients vegin la vostra botiga de comerç electrònic mitjançant un dispositiu mòbil.

A continuació, es mostren dues divertides estadístiques del lloc web de comerç electrònic:

 • El 57% dels usuaris d’Internet no recomanen el vostre negoci als seus companys com a únic.
 • Gairebé el 80% dels consumidors deixaran d’interessar-se amb el vostre lloc web si el lloc web mòbil es mostra incòmode.

Els temes de Shopify són tots optimitzats per a mòbils. Això significa que no haureu de crear dues versions del vostre lloc web per mantenir-vos avançades tecnològicament.

Botiga d’aplicacions Shopify

botiga d'aplicacions shopifyShopify realment intenta oferir una solució per a tots els problemes de comerç electrònic que es presenten. Malauradament, el fet de tenir massa funcions en qualsevol programari disminueix la seva utilitat i fa que la interfície d’usuari sigui un ruixat. La gran cosa és – tenen una botiga d’aplicacions.

Qualsevol solució de comerç electrònic Shopify doesn’No vull tractar o refugi’Els problemes que es poden tractar normalment es poden trobar a la botiga d’aplicacions, ja sigui de franc o per un preu.

Hi ha aplicacions per realitzar gairebé qualsevol cosa, algunes millors que altres. Si necessiteu ajuda amb les xarxes socials, hi ha aplicacions per això. Si voleu lliurament, hi ha aplicacions per això. Si voleu fer un menú massiu que espanti els visitants del vostre lloc web, hi ha aplicacions per això. Si voleu augmentar el joc d’assistència al client, hi ha aplicacions per això.

Permet conèixer la llista d’aplicacions és divertit; només és interessant veure els problemes que la gent s’ha trobat amb el problema que necessita una solució. Molts tenen tarifes recurrents mensuals, de manera que és una altra opció que podria ser millor un cop realitzades unes quantes vendes.

Escala

Què passa quan la vostra botiga realment funciona bé? Què passa quan ho fa realment bé? Tant de bo passin moltes coses. L’única cosa que feu’El que vull passar és que la vostra plataforma de comerç electrònic que heu utilitzat sigui obstaculitzada pel vostre creixement.

En la meva humil opinió, Escales de botiga millor que qualsevol altra opció del mercat. Shopify pot créixer amb tu. Amb la major cotització de preus, rebeu l’ajuda a la qual només havien tingut accés antigament empreses de nivell empresarial.

Temes de compra (amb 100 temes gratuïts)

Shopify funciona relativament a la manera WordPress funciona en termes de construcció real del vostre lloc web.

El procés és senzill: només cal seleccionar un tema. Cada tema tindrà una interfície arrossegar i deixar anar, que us permetrà personalitzar l’estètica. Carregar imatges i altres suports també és senzill. Es pot fer directament a la interfície arrossegar i deixar anar.

Shopify ofereix temes gratuïts i de pagament. També podeu comprar un tema d’un desenvolupador de temes de tercers si no hi ha algun tema de Shopify’No, què?’estic buscant.

Les gratuïtes són minimalistes i senzilles. El nostre gratuït preferit a utilitzar és Brooklyn, ja que sembla que s’adapta a qualsevol tipus de botiga, però es comercialitza com a tema de botiga de roba de mida mitjana. Es diu que cada tema s’especialitza per a un tipus específic de botiga, però cadascun és tan mínim que ells’treballaria per a qualsevol tipus de botiga.

bklyn

Ja que els temes gratuïts són relativament bàsics i don’no oferiu moltes personalitzacions, no ho és’No és mala idea comprar-ne una. Evidentment, Shopify ja costa una bona part del canvi. La racionalització de gastar més diners en un tema pot ser difícil. Una bona idea és començar amb un tema lliure. Un cop realitzat un bon grapat de vendes, podeu obtenir alguns dels beneficis i reinvertir en un tema primordial.

A més del gran nombre de temes disponibles per comprar a Shopify, hi ha un munt de desenvolupadors de tercers que creen temes.

Aquests desenvolupadors creen temes per a serveis d’allotjament com Shopify, WordPress i BigCommerce. Els millors ofereixen grans bases de coneixement i grans comunitats per ajudar-vos en els vostres dissenys.

Atenció al client de Shopify

La millor part sobre el suport a Shopify és el mateix que és conegut per WordPress, i no té res a veure amb l’empresa.

La comunitat és massiva a Shopify i els fòrums sempre estan actius. Si teniu alguna pregunta, la resposta sol ser una cerca ràpida. Si no ho és’t: tot el que heu de fer és publicar alguna cosa als fòrums. Arribats a aquest punt, seria difícil que hi hagués una pregunta’encara no he respost.

malgrat això!

Si n’hi ha, i no’No tinc temps de publicar alguna cosa en un fòrum, Shopify’L’assistència al client és fantàstic. Shopify ofereix assistència telefònica, que és un canvi de joc quan necessiteu ajuda ràpida. Igual que sortir a l’exterior, parlar amb la gent és terrorífic.

Per sort, Shopify també en té assistència de xat i suport de correu electrònic. Els agents allà mateix són tan útils com els agents per telèfon.

Shopify té una base de coneixement plena d’informació útil en forma de text. També hi ha vídeos que inclouen tot allò que us ensenyarà tot el que vulgueu saber sobre Shopify. També acullen webinars si voleu fer-hi qualsevol pregunta.

Explicació de preus de Shopify

Shopify és, per descomptat, una mica car. Alguna vegada heu sentit la vella frase, heu de gastar diners per guanyar diners?

Gastar 30 dòlars al mes per tenir una botiga de comerç electrònic completament formada em sembla que si busques construir un negoci real. Si la vostra botiga de comerç electrònic és més un passatemps, té sentit buscar una opció més barata.

Un dels millors aspectes de Shopify és que, amb la vostra escala, podeu guanyar més d’un milió de dòlars en ingressos i encara pagueu 29 dòlars al mes. No recomanem fer-ho, ja que els preus de major nivell ofereixen molts avantatges per a una empresa gran.

Cada nivell de preus inclou productes il·limitats, suport 24 hores al dia, la possibilitat de vendre en altres canals de venda, creació de comandes manuals, codis de descompte, certificat SSL, recuperació del carretó abandonat, pagaments amb Shopify amb anàlisi de fraus, aplicació POS, maquinari físic i robust. selecció d’aplicacions.

Preu de compraShopify bàsicShopifyShopify avançat
Preu mensual29 dòlars79 $299 dòlars
CaracterístiquesDos comptes de personal i enviaments amb descompteCinc comptes de personal, enviaments amb descompte millor, targetes de regal, informes professionals, preus cúbics de correu prioritari USPS i tarifes de pagament més baixesQuinze comptes de personal, enviaments amb descompte millor, targetes de regal, informes professionals, creador d’informes avançats, taxes d’enviament calculades per tercers, tarifa cúbica de l’USPS Priority Mail i tarifes de pagament més baixes

FAQ

Quina plataforma de comerç electrònic és la més adequada per a petites empreses?

Shopify és la millor plataforma de comerç electrònic. Ell’S’ha dissenyat per a propietaris d’empreses que vulguin tot al seu abast amb una pròspera comunitat en línia. Si voleu obtenir més informació per començar, consulteu la nostra millor allotjament per a petites empreses article.

És millor Shopify o BigCommerce?

La classificació de les compres és millor a la majoria de categories. BigCommerce és útil en poques situacions, però en general, Shopify és millor.

Quin Marc és el millor per als llocs web de comerç electrònic?

El millor marc és Shopify. El programari disposa de tot el que us permet fer créixer un lloc web de comerç electrònic a la màxima alçada possible i, a més, dirigir una petita botiga..

No recomanaria utilitzar un creador de llocs web gratuït si us preocupa el vostre nou projecte.

Quin és el millor creador de llocs web de comerç electrònic?

El creador de llocs web de comerç electrònic més fàcil per crear realment un lloc web és Squarespace. Tanmateix, amb aquesta facilitat inicial s’ofereixen sacrificis a llarg termini amb la funcionalitat de comerç electrònic. Shopify és la millor barreja de facilitat i funcionalitat.

Els blogs són a Shopify?

Els blogs a Shopify són bàsics, però funcionen igual que altres plataformes de creació de llocs web. L’únic gran avenç seria l’allotjament de la vostra botiga de comerç electrònic a WordPress. Per obtenir més informació sobre el WP, llegiu la nostra guia sobre la web millors amfitrions de WordPress.

Quant costa vendre a Shopify?

Els plans de Shopify comencen a partir de 29 dòlars mensuals.

Compreu en poques paraules

Shopify es va crear per atendre els comerços electrònics esperançats. Els fundadors van intentar crear una botiga en línia en aquell dia i van saber que era molt difícil fer-ho.

Avancem fins ara i és fàcil veure que la seva visió de crear una plataforma de comerç electrònic fàcil d’utilitzar que ofereix realment tot allò que un empresari podria desitjar es realitza plenament.

Sens dubte val la pena consultar altres opcions que hi ha a l’espai de comerç electrònic per veure si alguna d’elles en parla. Si voleu un mètode provat per crear i fer créixer una botiga en línia, només cal que utilitzeu Shopify.

Si encara busqueu més solucions d’allotjament, consulteu la nostra guia sobre els millors allotjaments web australians. Gràcies nois!

Fem tot el possible per investigar productes de manera independent per ajudar millor els nostres lectors a prendre decisions. Dit això, també volem escoltar les vostres opinions. Acceptem ressenyes individuals que siguin informatives i no promocionals. Ompliu el formulari següent i publicarem la vostra ressenya. Les revisions promocionals de les empreses mateixes no es publicaran. Gràcies!

En fer clic al botó següent, reconec que he llegit i accepto la Condicions d’ús.


Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map