Paras sähköpostimarkkinointipalvelut 2020

sähköpostimarkkinointiSe’Tosiasia: sähköpostimarkkinointi on paras tapa tavoittaa yleisösi ja pitää heidät kiinnostuneina tuotteestasi tai palvelustasi. Se sattuu olemaan myös yksi kustannustehokkaimmista tavoista tavoittaa laaja joukko ihmisiä, ja se’s helppo asentaa. Siellä on monia sähköpostimarkkinointipalveluita, mutta me’pyöristät viisi parasta, jotta voit leikata jahdaamiseen ja päättää, mikä sinulle sopii, selaamatta paljon tarpeetonta tietoa.


Liikenteen ohjaaminen verkkosivustollesi voi olla vaikeaa. Ennen arvioihin tutustumista halusimme kertoa sinulle neljästä seikasta, jotka on otettava huomioon valittaessa tarpeitasi vastaava sähköpostimarkkinointipalvelu:

 • Kuinka paljon sinun täytyy kuluttaa sähköpostimarkkinointiin? jokainen’budjetti on erilainen. Se’se maksaa sinulle noin 20 dollaria kuukaudessa aloittaaksesi useimpien suunnitelmien kanssa.
 • Onko sinulla aikaa oppia käyttämään uutta ohjelmistoa? jokainen’s aika on rajoitettu. Ehkä joku voi olla vastuussa sähköpostisi markkinointikampanjoistasi.
 • Mitä ominaisuuksia tarvitset / haluat? Sinun on voitava lähettää sähköpostia, päivityksiä ja järjestää yhteystietoja. A / B-testaus on optimaalinen.

Onko käytettävissä tukitiimiä, joiden avulla pääset ulos tukoksesta? Sinä’Haluan voida keskustella jonkun kanssa, jos sinulla on kysyttävää. Puhelintuki on optimaalinen.

Totta totta, kaikki tämän listan sähköpostimarkkinointipalvelut ovat mahtavia, mutta haluamme näyttää sinulle, mikä tekee niistä niin hienoja, ja ehkä muutamia asioita, jotka sinun tulisi tietää ennen sitoutumista mihin tahansa sähköpostimarkkinointipalveluun..

Plussat
 • Paljon ominaisuuksia
 • 60 päivän ilmainen kokeilu
 • Edullinen ja skaalautuva yrityksesi kanssa
 • Paras vähittäiskaupan ja verkkokaupan yrityksille
Haittoja
 • Ei välttämättä sovi kaikille toimialoille
 • Hänellä on vähän oppimiskäyrää
 • Meillä ei ole A / B-testausta, joten et voi nähdä, mitkä kampanjat toimivat paremmin kuin muut

  2. Toinen sija – Mailchimp.com

  mailchimp-logo

  Mikä on erinomaista MailChimp on, että se tarjoaa ilmaisen version, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ilmainen kokeilu päättyy ja sitten jäädä kiinni palvelusta, josta et ehkä pidä. Monet ihmiset pitävät Mailchimpistä tästä syystä. Verkossa on monia resursseja, joiden avulla ihmiset voivat tutustua MailChimpiin, ja sitä pidetään yksi käytettävissä olevista palveluista.

  Erinomainen kokemattomille käyttäjille ��

  Ilmainen suunnitelma tarjoaa jopa 12 000 sähköpostia kuukaudessa lähetettäväksi.  Tehdään pieni matematiikka nähdäksesi, onko hyvä asia: Jos sinulla olisi 2000 tilaajaa (mikä on maksuttoman suunnitelman enimmäismäärä), voit lähettää heille sähköpostia viikossa ylittämättä enimmäismäärääsi. Tämä on melko standardi sähköpostimarkkinoinnissa, joten se on loistava vaihtoehto aloittelijoille ja ihmisille, jotka haluavat kastele jalat märkäksi sähköpostimarkkinoinnilla kuluttamatta rahaa.

  sähköpostieditori

  Myös heidän maksetut paketit ovat melko mahtavia, mutta hinta riippuu tilaajien lukumäärästä. Mailchimpillä on muutama haittapuoli, mukaan lukien se, että ilmainen vaihtoehto ei salli automaattista vastaamista sähköposteihin, jotka voivat vaikuttaa tuotantoaikaasi. Toinen ominaisuus, joka puuttuu vapaasta valinnasta, on segmentointi, joka on elintärkeää kohdistaa avainasiakkaisiin.

  Heillä on chat- ja sähköpostituki tilaajilleen, mutta he eivät tarjoa puhelutukea. Muuten Mailchimp on melko vankka, jopa ilmaisella vaihtoehdolla, ja luulemme, että pidät siitä, kuinka helppoa sitä on käyttää.

  Plussat
  • Ilmainen versio ilmaisen kokeilun sijasta
  • Jopa 2000 tilaajaa
  • Lähetä jopa 12 000 sähköpostia kuukaudessa!
  • Helppokäyttöinen
  • Upea kojelauta
  Haittoja
  • Ei segmentointia ilmaisella suunnitelmalla
  • Ei automaattivastaajaa ilmaisella suunnitelmalla
  • Ei puhelutukea

  3. Aweber.com

  Hyvä arvo / alempi toiminnallisuus

  aweber-logo

  Saat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi, kun kirjaudut sisään Aweber.com. Heillä on täyden palvelun asiakastukiohjelma puhelintuella seitsemänä päivänä viikossa tiettyinä aikoina, ja he tarjoavat chat- ja sähköpostitukipalveluja kiireellisiin tiedusteluihin. Verkossa on joitain resursseja, joiden avulla voit tutustua Aweberiin paremmin, ja niiden hinnoittelu on suunnilleen sama kuin ConstantContact.com.

  aweber sähköpostien rakentaja

  Maksat noin 19 dollaria kuukaudessa enintään 500 tilaajalta ja maksat enemmän, kun saat lisää tilaajia. Yksi asia, josta emme pidä, on tarjottava hintatarjous, jos sinulla on yli 25 000 tilaajaa. Se voi viedä aikaa, ja monet ihmiset eivät halua odottaa yritysten vastausta. Aweber soveltuu kuitenkin suurille yrityksille ja voi skaalata helpommin kuin jotkut muut sähköpostimarkkinointipalvelut siellä.

  Saat reagoivia malleja ��

  Siinä on A / B-testaus auttaa sinua määritä kampanjasi tehokkuus, ja se tarjoaa reagoivat sähköpostimallit, jotta tilaajat voivat tarkastella niitä mobiililaitteillaan. Sillä on helppokäyttöinen kojelauta, mutta jos olet hätkähdyttävä perustaessasi sähköpostimarkkinointikampanjasi, on paljon tietoa, jonka avulla voit selvittää sen, ja yritys järjestää usein webinaareja, jotka tukevat tilaajia.

  Ainoa tämän tuotteen kaatuminen on, että se maksaa enemmän kuin jotkut muut sähköpostimarkkinointipalvelut ja edellyttää, että otat heihin yhteyttä suuremmille yleisöille. Kaiken kaikkiaan pidämme siitä, että siinä on paljon ominaisuuksia, jotka voivat kasvaa yrityksesi mukana, ja resurssit ovat erittäin hyödyllisiä.

  Plussat
  • Yhden kuukauden ilmainen kokeilu
  • Onko A / B-testaus kampanjoiden tehokkuuden määrittämiseksi
  • Kattava asiakastuki seitsemänä päivänä viikossa
  • Paljon Internet-resursseja, joiden avulla pääset alkuun
  Haittoja
  • Tarjous saada tarjous yli 25 000 tilaajalle on aikaa vievää
  • Maksaa enemmän kuin jotkut muut sähköpostimarkkinointipalvelut

  4. GetResponse.com

  Hanki vastauslogo

  Saat ilmaisen kokeilujakson kanssa GetResponse.com sama kuin Aweber.com, mutta GetResponse.com -yrityksen hintapiste on hiukan parempi kuin Aweber.com. Se maksaa noin 15 dollaria kuukaudessa 1000 tilaajalle, ja hinta nousee riippuen tilaajamäärästä, joka sinulla on ajan myötä.

  Yhtiö tarjoaa kattavan asiakaspalvelu sähköpostitse, chatissa ja puhelimitse. GetResponse.com tunnetaan nimellä yksi helpommista sähköpostimarkkinointipalveluista verkossa, ja jos et ole varma, miten jatkaa, verkossa on joitain opetusohjelmia ja resursseja, jotka auttavat sinua aloittamaan sähköpostimarkkinoinnin.

  Hanki vastausviestinrakentaja

  Voit tietää parhaan ajan sähköpostin lähettämiseen ⏲️

  Yksi GetResponse.com-sivuston parhaista ominaisuuksista on se sillä on ajoitusominaisuus, joka kertoo sinulle, milloin paras kellonaika sähköpostien lähettämiselle on, mikä säästää paljon menetettyä työaikaa ja vaivaa kohdistaa ihmisiä väärään aikaan. Siellä on myös A / B-testausominaisuuksia, joiden avulla voit testata jopa viisi kampanjan toistoa ennen sitoutumista yhteen. Pidämme tästä ominaisuudesta, koska se tarjoaa välitöntä palautetta yrityksen omistajalle, joka yrittää lisätä myyntiä ja sitoutumista.

  Yksi ainoista GetResponse.com-sivuston haitoista on, että siinä ei ole tapahtumien hallintatyökaluja, joten tarvitset erillisen ohjelmiston kyseiselle kappaleelle. Muuten tämä on erinomainen asia joukko työkaluja kaikille toimialoille, ja siinä on helposti luettava kojelauta, joka ei ole pelottava uutta käyttäjää.

  Plussat
  • Ilmainen yhden kuukauden kokeilu
  • A / B-testi kampanjan tehokkuudesta
  • Kattava asiakastuki
  • Paljon merkittäviä resursseja verkossa, jotta voit oppia köydet
  • Ajastintoiminto lisää tilaajien sitoutumista
  Haittoja
  • Ei tapahtumien hallintatyökaluja
  • Voi alkaa maksaa enemmän, kun yrityksesi kasvaa

  5. ActiveCampaign.com

  aktiivisen kampanjan logo

  ActiveCampaign.com-sivustolla on yksi lyhyemmistä ilmaisista kokeilujaksoista, joiden pitäisi mielestämme olla pidempi. Ilmainen kokeilu on vain 14 päivää, mikä ei tunnu riittävältä ajalta kiireisille yritysomistajille, jotka eivät välttämättä pääse istumaan ja leikkimään kojelautaan vähintään viikon ajan.

  Suuri yksitellen tuki ☎️

  Mitä teemme tässä sähköpostimarkkinointipalvelu on, että näyttää erittäin räätälöity ihmisille, jotka etsivät yksitellen tukea ja neuvoja liiketoiminnan kasvattamiseen. He eivät tarjoa puhelintukea, mutta jos haluat puhua sähköpostimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa, voit maksaa noin 65 dollaria saadaksesi 30 minuutin istunnon jonkin Active Campaignin markkinoinnin asiantuntijan kanssa ja saadaksesi kaikkiin kysymyksiisi vastauksen. Jos olet valinnut korkealaatuisempia tilauspaketteja, 65 dollarin maksusta ei peritä.

  Me teemme niin palvelu tulee kohtuulliseen hintaan: noin 9 dollaria kuukaudessa 500 tilaajalle. Hinta nousee jokaisen uuden hankkimasi tilaajatason kanssa. Aktiivisen kampanjan räätälöidyn tuen avulla se näyttää oikealta paikalta useimmille aloittelijoille.

  Voit jopa pitää henkilökohtaisen tapaamisen heidän asiantuntijoidensa kanssa, jos olet Chicagon alueella. Sillä ei ole kyselytyökalua, mutta se voidaan integroida Survey Apina. Sinun on kuitenkin maksettava yli 250 sähköpostitilauksesta, joten pidä tämä mielessä. Aktiivisen kampanjan tyylikäs ominaisuus on, että voit lähettää päiväyspohjaisia ​​sähköposteja, jotta voit lähettää myynti-ilmoituksia tai toivottaa asiakkaillesi hyvää syntymäpäivää.

  Plussat
  • Alhainen hintakohta
  • Hyvä palvelu
  • Kyky tavata tai puhua sähköpostimarkkinoinnin asiantuntijoiden kanssa henkilökohtaisesti tai puhelimitse
  • Päivämääräiset kampanjat
  • A / B-testaus
  Haittoja
  • Lyhyt ilmainen kokeilujakso
  • Ei kyselyohjelmistoa
  • Heidän on maksettava yli 250 sähköpostitilauksesta tilaajien tutkimiseksi

  Viimeiset ajatuksemme sähköpostimarkkinointisuunnitelmista

  Sähköpostimarkkinointi on kulunut vuosien varrella, ja jokaiselle yritykselle on tapana käyttää sähköpostimarkkinointia jollain tavalla. Jotkut ihmiset keräävät vain sähköposteja myyntitietojen lähettämistä varten, ja toiset käyttävät niitä ajamaan koko yritystä 365 päivää vuodessa

  Olet todennäköisesti saanut useita sähköposteja suuresta laatikkomyymälästä yhdessä päivässä – johtuu siitä, että suuret kaverit tietävät, kuinka usein ihmiset tarkistavat puhelimiaan ja sähköpostiosoitteitaan. Näin sinä tavoita yleisösi näinä päivinä. Toki näiden kampanjoiden asettaminen vie aikaa, mutta ne ovat niin vakuuttavia, että ne ovat vaivan arvoinen ja vie aikaa.

  Olkaamme rehellisiä: sähköpostimarkkinointi on melko edullista. Tämän luettelon kallein aloituspaketti on 20 dollaria kuukaudessa. Jokainen yritys sillä on varaa siihen, ja sen pitäisi varata budjetissaan siihen. Huomaat, että yksi myynti kuukaudessa maksaa sähköpostimarkkinointikampanjoidesi kustannukset helposti.

  Voit selvittää yrityksellesi parhaan sähköpostimarkkinointijärjestelmän hyödyntämällä näiden palveluiden tarjoamia ilmaisia ​​kokeilujaksoja. Lue lähteet ja tee kotitehtäväsi. Jos et tiedä kuinka käyttää ohjelmistoa lyhyessä ajassa, siirry eteenpäin. Siellä on helpommin saatavissa olevia palveluita.

  Olemme koonneet etuja ja haittoja kaikille viidelle luettelossa olevalle viidelle sähköpostimarkkinointipalvelulle, mutta harkitse kuinka nämä hyödyt ja miinukset painottavat yritystäsi. Se, mikä mielestämme on huijaus, voi olla juuri sitä, mitä yrityksesi tarvitsee tai jota ei tarvita, joten menestykseen ei ole merkitystä.

  Tärkeintä on, että älä lykätä vauhtia siitä, mitä sähköpostimarkkinointi voi tehdä yrityksellesi, äläkä lykätä sähköpostimarkkinointikampanjan aloittamista. Voit asettaa minkä tahansa näistä sähköpostimarkkinointipalveluista tänään käyttöön ja aloittaa sähköpostien keräämisen muutamassa tunnissa. Joten älä viivytä.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Adblock
   detector