Skapa affärs-e-postkonton: enkla steg till din egen @ Domain.com-e-post

När du har köpt ditt domännamn bör du skaffa dig en e-postadress som är kopplad till ditt domännamn. Och att använda en e-postadress med samma namn som din domän delegerar ett starkt intryck som en professionell. Det krävs inte ett geni att räkna ut att du i affärer inte bör ha att göra med någon som har[Email protected]“som deras e-postadress.


Det som är ännu mer sensationellt är att du kan skapa ett e-postmeddelande för teammedlemmar för att visa företagsnamnet! Spara för det faktum att ditt e-postmeddelande via domain.com är ett attraktivt tips för marknadsföring för ditt varumärke också.

Det rekommenderas starkt för affärsanvändare att skapa ett e-postmeddelande som är relaterat till ditt domännamn snarare än Gmail, vilket gör det mer till personlig användning.

Se exemplet nedan med ett e-postmeddelande med ditt domännamn:

Domännamn: www.closet.com

Din email: [Email protected]

För att uppnå detta är vi på ditt skick och vägleder dig genom hela in- och utprocessen.

1. Registrera ett domännamn och webbhotell

För att köpa ett domännamn kan du kontrollera alla domänregistratorer för att få din domän (t.ex.., GoDaddy är en stor domänregistrator som också erbjuder värd). Dessa registratorer kommer också att föreslå lämpliga domännamn för ditt företag som du kan välja mellan, särskilt när du aldrig kan äga Amazon.com eller eBay.com längre!

Därefter måste du ansluta ditt domännamn till ditt valda webbhotellkonto för att fortsätta med att skapa e-postkonton för ditt företag. Jag rekommenderar att du använder SiteGround för att vara värd för din webbplats.

När du har anslutit både registrar och värd, logga in på ditt webbhotellkonto för att börja skapa e-postmeddelanden.

Besök SiteGround

2. Logga in på din cPanel och skapa dina e-postkonton

Om du använder SiteGround som din webbhotell kan du logga in på cPanel-instrumentpanelen så ser du avsnittet “Mail”. Klicka på e-postkonton.

Fyll i följande fält:

 • E-post
 • Lösenord
 • Bekräfta lösenord

Om du vill lägga till en mailbox-kvot kan du göra det. Som standard är kvoten inställd på 250 MB, vilket inte är dåligt. Kom ihåg att du kan minska och öka postgränserna, beroende på din webbhotellplan.

Klicka på knappen “Skapa konto” för att slutföra processen. Du kan skapa flera e-postkonton för ditt domännamn genom att upprepa stegen ovan. Det är allt!

3. Öppna ditt e-postkonto

När du har skapat dina e-postkonton kan du nu komma åt det genom att klicka på Webmail.

För att få åtkomst till din e-post, klicka på Logga in på webmail.

Välj ett standardprogram för webbmail och därifrån kan du se din brevlåda.

Du kan börja skicka och ta emot e-post via webbmail-applikationen.

Du kan ansluta din e-postmeddelande på olika enheter genom att ställa in konfigurationsskript på din önskade applikation eller enhet.

Ställ in ditt e-postkonto med G Suite

När du har skapat dina e-postkonton kan du ansluta dem till G Suite av Google Cloud. Det är lättare att använda än att använda en webbmailapplikation. Webmail erbjuder inte några andra appar förutom att bara skicka och ta emot e-postmeddelanden. G Suite tillhandahåller dock alla populära Google-appar som Gmail, Google Photos, Docs, Drive osv.

Du kan bara ha G Suite-plan för $ 5 per användare / månad och du kan komma åt alla dess erbjudna appar och funktioner.

Hur du registrerar ditt e-postkonto i G Suite

Gå till G-svit webbplats och välj den plan du valt.

När du har valt din plan anger du nödvändiga detaljer för ditt företag för att fortsätta.

Efter det kommer de att fråga om du redan har köpt en domän. Sedan du har gjort det tidigare väljer du alternativet “Jag har en domän” och du kan klicka på “Nästa”.

Ange ditt företagsnamn eller ditt domännamn. När du är klar klickar du på “Nästa”.

Ange ditt användarnamn och lösenord. Det här användarnamnet kommer att vara kontonamnet för din e-post och det kommer att bifogas ditt domännamn.

När du har slutfört dessa steg kommer ett “framgångsrikt” meddelande att dyka upp.

Klicka på knappen “Gå till installationen” för att slutföra installationsprocessen.

På skärmen Inställning börjar du lägga till dina teammedlemmar för att skapa fler konton. Markera alternativet “Jag har lagt till alla användar-e-postadresser som för närvarande använder [denna domän]” och klicka på “Nästa” -knappen.

Verifiera äganderätten till din domän genom att kopiera metataggen eller ladda upp en HTML-fil till ditt värdkonto för verifiering. Använd endast en av dessa metoder för att verifiera domänägare.

Logga in på din webbplats och installera Sätt i plug-ins för sidhuvud och sidfot.

När du är installerad går du till Inställningar och sedan “Infoga sidhuvud och sidfot” och ange metataggen i textområdet ‘Skript i sidhuvud’. Klicka på Spara-knappen.

Efter alla inställningar behöver du MX-poster för ditt domännamn för att G Suite ska fungera för dina e-postkonton.

Hur man skapar MX-poster:

Gå till din cPanel och besök postavsnittet. Klicka på MX Entry. Observera att vissa villkor eller avsnitt skiljer sig från andra webbhotellleverantörer. Jag använder SiteGround. Du måste bara ta reda på vad som motsvarar eller liknar det.

Välj ditt domännamn och klicka på Ställ in Google MX.

För andra värdleverantörer kan du behöva gå tillbaka till G Suite’s webbplats och kontrollera alternativet “Jag har öppnat kontrollpanelen för min domän”. Se MX-poster som du kan kopiera från Google till din cPanel. Gå tillbaka till ditt värdkonto och ange MX-poster. Klicka på “Lägg till post”

Gå till webbplatsen G Suite och markera alternativet “Jag skapade de nya MX-posterna”. Ta bort alla befintliga MX-poster som pekar på ditt domännamn. När du har tagit bort alla MX-poster, spara MX-poster manuellt och kontrollera alternativet “Jag har sparat MX-poster”. Klicka på “Verifiera domän och konfigurera e-post” -knappen så är processen klar.

Du kan nu logga in på ditt Gmail- eller G Suite-konto som administratör, och du kan enkelt använda detta genom olika enheter.

Slutsats

Om du har ett märkesvarande e-postkonto ser det ut som legitimt och professionellt. Din förtroendefaktor till dina potentiella och befintliga kunder kommer att förstoras eftersom det är ett bra sätt att kommunicera affärsrelaterade frågor när du vet att du inte har att göra med en fly-by-night-enhet.

Att få ett domännamn och e-postmeddelanden är billigt, och alla företag som i princip inte kan göra det borde inte garantera någons förtroende. När dina kontakter växer kan du göra det Använd plugins för att skapa e-postlistor eller förstärka e-postmarknadsföring med programvara för att främja din affärssyn.

Börja nu och skapa ditt företags e-postmeddelande för att sköta kundrelationer med en sträng trovärdighet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map