SendinBlue Review: E-postmarknadsföringstjänst på en budget

De flesta nystartade företag inser inte värdet av en e-postmarknadsföringstjänst. Men när det gäller obegränsad räckvidd kommer alla e-handelsexperter att hålla med om att det är en väl oljad maskin att ansluta till prospekter och samla in leads. Det ger dig en plattform att tala direkt med dina kunder via deras inkorg. Det spelar ingen roll om de är potentiella, nuvarande eller till och med tidigare kunder, värdet av e-postmarknadsföring hänger på att bygga relationer, när som helst som är bekvämt för dem.


Utan tvekan fungerar e-postmarknadsföringstjänst som ett av de mest effektiva sätten att nå ut till dina nya kunder och befintliga köpare. Att använda e-post är också det billigaste sättet att marknadsföra din profil och produkter.

Som nybörjare vill du ha en prisvärd e-postmarknadsföringstjänst eller till och med gratis om möjligt, rätt?

Har du någonsin hört talas om SendinBlue? Om inte, kommer jag att gå igenom dess funktioner, priser och support för att veta om de kan hjälpa dig att skapa en unik e-postmarknadsföringsstrategi i en överkomlig strategi.

Vad är SendinBlue?

SendinBlue är ett populärt verktyg som erbjuder marknadsföringstjänster via e-post. Det är specifikt byggt för små och medelstora företag där det ger användbara funktioner för nybörjare.

SendinBlue är utformat för att hjälpa företagare att skapa ett enkelt men effektivt sätt att kommunicera mellan säljaren och kunderna genom att använda e-post.

Det erbjuder en gratis plan, som är perfekt för nybörjare att fokusera på sin verksamhet och spara sina investeringar på några viktigare saker för att förbättra deras profil.

SendinBlue erbjuder också SMS-kampanjer för att leverera säljarens meddelande till sina kunder utan utgångsdatum.

SendinBlue bästa funktioner

1. Dra och släpp E-postdesigner

Med det här verktyget behöver du inte oroa dig för att skapa en unik e-postdesign. Det är ett mycket användarvänligt verktyg där du kan skapa dina e-postkampanjer utan att oroa dig för tekniska komplexitet.

Med hjälp av dra-och-släpp-verktyget kan du anpassa dina e-postkampanjer med några klick beroende på vilken layout du har valt. Den har också en rik textredigerare, och du kan använda dina HTML-koder som du föredrar.

Det låter dig också välja mellan dess fördesignade e-postlayouter. Med hjälp av dra och släpp-redigeraren kan du ordna om färgerna, texterna som du vill inkludera, lägga till foton, logotyper med din personliga touch.

SendinBlue har många olika mallar som du kan välja mellan för att förbättra din e-postmarknadsföringsstrategi och göra den fängslande för dina målmottagare.

2. Marketing Automation

Marketing Automation-funktionen är också tillgänglig även i ett gratis abonnemangskonto. Med den här funktionen kan du skicka uppdateringar till dina nya produkter, kampanjer och köpta objekt till andra serier av meddelanden till din anpassade kontaktlista.

Detta verktyg låter dig också spåra besökarna på din sida och rikta in sig på ett specifikt e-postmeddelande och skicka det direkt till dina sidvisare.

Med SendinBlue kan du välja från dess befintliga förproducerade marknadsföringsautomation, eller så kan du skapa din e-poststrategi beroende på dina behov. Skapa marknadsföringsautomation är också ett användarvänligt verktyg som SendinBlue har att erbjuda. Det tillhandahåller en steg för steg-process för sina användare att snabbt bekanta sig med att bygga sin marknadsföringsautomation.

Genom att lära dig och använda dessa marknadsföringsautomationsverktyg kan du hålla kontakten med dina kunder och hålla dem uppdaterade om din nya produkt och det gynnar också säljaren när du spårar tittarna på deras profil och skickade ett e-postmeddelande automatiskt till dem.

3. Transaktionella e-postfunktioner

SendinBlue transaktions e-postfunktion är mycket bekväm för både säljaren och köparen. Det gynnar båda parter eftersom säljaren automatiskt kan ställa in en e-postmarknadsföringstjänst för varje köp av deras köpare.

Det kan också användas för att spåra leveransstatus där köparen kan skicka en e-postbekräftelse för orderspårningen. Praktiskt för dina köpare också, eller hur? De kan spåra alla sina transaktioner i din onlinebutik.

Det har också funktioner för kontakthantering, A / B-testning, kontaktsegmentering och många fler som också kan erbjudas gratis!

Prissättning

Du kan använda SendinBlue gratis och du kan också njuta av och maximera din e-postmarknadsföringsstrategi med dess fria funktioner. Det låter dig spara obegränsade kontakter, men du kan bara skicka maximalt 300 e-postmeddelanden per dag, vilket inte är dåligt för nybörjare.

SendinBlue erbjuder 5 olika planer för dig att välja mellan som sträcker sig från $ 0 / månad till $ 66 / månad!

Det har gratis, Lite, Essential, Premium och Enterprise planer att erbjuda. Om du vill skicka ett dagligt obegränsat e-postmeddelande, är det redan tillgängligt för dess Lite-plan som inte kostar mycket för nya företagare.

Om du vill ha tillgång till dominerande funktioner i SendinBlue kan du använda sin Premium- eller Enterprise-plan där det har ett obegränsat automatiseringsflöde, landingssidebyggare och skicka optimeringsfunktioner.

Med SendinBlue-prenumerationer kan du uppgradera omedelbart beroende på dina behov och inte saknar dig en viss plan. Du kan nedgradera din plan, om du vill, när som helst.

Stöd

SendinBlue erbjuder ett utökat supportsystem för sina användare. Om du använder sin Enterprise plan kan du ha din supportkontohanterare som kan hjälpa dig att skapa unik e-postannonsering och strategier för att fånga fler kunder, kampanjmätningar och många fler.

För varje konto erbjuder det support med alla planer du använder. För de gratis kan du få 60 dagars telefon- och chattsupport i 60 dagar såväl som med Lite-plananvändarna. Obegränsad telefon- och chattsupport kan utnyttjas med de tre andra nämnda planerna.

Den har också webbsidor där du kan besöka tutorials och bloggar som kan hjälpa dig att skapa dina bilder.

OptinMonster + SendinBlue

Som säljare vill du växa din e-postlista så lätt som möjligt, eller hur? Om ja, kan du överväga att försöka använda OptinMonster och SendinBlue tillsammans.

Med hjälp av OptinMonster kan du skapa dina unika popups. Det erbjuder också många popup-mallar som du kan använda, beroende på dina behov.

OptinMonster designade specifika mallar som är användbara för utcheckningar, kuponger, rabatter, semesterkampanjer och många fler. Du kan också skapa din skräddarsydda popup och ha full kontroll över din design.

SendinBlue erbjuder dock en popupformulärare där du också kan designa dina popups. Men med hjälp av OptinMonster kan du förbättra dina popup-fönster och utöka din e-postlista.

En fantastisk funktion hos OptinMonster är att den har en exit-intention-pop-up där dina sidbesökare kan komma tillbaka på din webbplats. Pop-ups med avsiktliga avsikter är bra när du spårar dina besökare när de skulle lämna din webbplats och skicka en riktad popup vid exakt tidpunkt..

Slutsats

SendinBlue är ett utmärkt verktyg för e-postmarknadsföring, särskilt för små och medelstora företagare. Det erbjuder utmärkta funktioner gratis, och du behöver inte oroa dig för överutgifter för att förbättra dina kampanjer för att marknadsföra ditt företag.

Med SendinBlue kan du fokusera på tillväxten av ditt företag genom att ge de bästa funktionerna till sina användare. Du kan enkelt uppgradera ditt konto för att få tillgång till andra fantastiska funktioner när ditt företag är redo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map