SendinBlue-gjennomgang: E-postmarkedsføringstjeneste på et budsjett

De fleste startups innser ikke verdien av en e-postmarkedsføringstjeneste. Men på et blankt område, vil enhver e-handelsekspert være enig i at det er en godt oljet maskin å koble til potensielle kunder og samle potensielle kunder. Det gir deg en plattform for å snakke direkte med kundene dine, gjennom innboksen. Det har ikke noe å si om de er potensielle, nåværende eller til og med tidligere kunder, verdien av e-postmarkedsføring henger sammen med å bygge relasjoner, når som helst som er praktisk for dem.


Ingen tvil om at e-postmarkedsføringstjeneste fungerer som en av de mest effektive måtene å nå ut til dine nye kunder og eksisterende kjøpere. Å bruke e-post er også den billigste måten å annonsere profilen og produktene dine på.

Som nybegynner ønsker du en rimelig e-postmarkedsføringstjeneste eller til og med gratis, hvis mulig, riktig?

Har du noen gang hørt om SendinBlue? Hvis ikke, vil jeg gå gjennom funksjoner, priser og støtte for å vite om de kan hjelpe deg med å lage en unik e-postmarkedsføringsstrategi i en rimelig tilnærming.

Hva er SendinBlue?

SendinBlue er et populært verktøy som tilbyr e-postmarkedsføringstjenester. Det er spesielt bygget for små og mellomstore bedrifter der det gir nyttige funksjoner for nybegynnere.

SendinBlue er designet for å hjelpe gründere til å skape en enkel, men effektiv måte å kommunisere mellom selger og klienter gjennom bruk av e-post.

Den tilbyr en gratis plan, som er perfekt for nybegynnere å fokusere på virksomheten sin og spare investeringene sine til noen viktigere ting for å forbedre profilen deres.

SendinBlue tilbyr også SMS-kampanjer for å levere meldingen fra selgeren til kundene uten utløpsdato.

SendinBlue beste funksjoner

1. Dra og slipp Email Designer

Med dette verktøyet trenger du ikke å bekymre deg for å lage et unikt e-postdesign. Det er et veldig brukervennlig verktøy der du kan opprette e-postkampanjer, uten å bekymre deg for tekniske kompleksiteter.

Ved hjelp av dra- og slippverktøyet kan du med noen få klikk tilpasse e-postkampanjene dine, avhengig av valgt layout. Den har også en rik tekstredigerer, og du kan bruke HTML-kodene dine som dine preferanser.

Den lar deg også velge fra de forhåndsdesignede e-postlayoutene. Ved hjelp av dra og slipp-redigereren kan du omorganisere fargene, tekstene du vil inkludere, legge til bilder, logoer med ditt personlige preg..

SendinBlue har mange forskjellige maler som du kan velge mellom for å forbedre markedsføringsstrategien for e-post og gjøre den fengende for målmottakerne..

2. Markedsføringsautomasjon

Marketing Automation-funksjonen er også tilgjengelig selv i en gratis abonnementskonto. Denne funksjonen lar deg sende oppdateringer til dine nye produkter, kampanjer og kjøpte varer alle andre serier med meldinger til din tilpassede kontaktliste.

Dette verktøyet lar deg også spore besøkende på siden din og målrette mot en spesifikk e-post og sende den direkte til sideviserne.

SendinBlue lar deg velge fra den eksisterende ferdiglagde markedsføringsautomasjonen, eller du kan lage din e-poststrategi avhengig av dine behov. Å lage automatisering av markedsføring er også et brukervennlig verktøy som SendinBlue har å tilby. Det gir brukerne en trinnvis prosess for å raskt bli kjent med å bygge markedsføringsautomatisering.

Læring og bruk av disse markedsføringsautomatiseringsverktøyene lar deg holde kontakten med kundene dine og holde dem oppdatert om det nye produktet ditt, og det kommer også selgeren til gode ved å spore seerne på profilen deres og automatisk sendt en e-post til dem.

3. Transaksjonelle e-postfunksjoner

SendinBlue transaksjonell e-postfunksjon er veldig praktisk både for selger og kjøper. Det kommer begge parter til gode, ettersom selgeren automatisk kan angi en e-postmarkedsføringstjeneste for hvert kjøp av kjøperen.

Det kan også brukes til å spore forsendelsesstatusen der kjøperen kan sende en e-postbekreftelse for ordresporing. Praktisk for kjøperne dine, ikke sant? De kan spore opp alle transaksjoner i nettbutikken din.

Den har også kontaktadministrasjonsfunksjoner, A / B-testing, kontaktsegmentering og mange flere som også kan tilbys gratis!

Priser

Du kan benytte deg av SendinBlue gratis, og du kan glede deg over og maksimere markedsføringsstrategien for e-post med sine gratis funksjoner. Det lar deg lagre ubegrensede kontakter, men du kan bare sende maksimalt 300 e-poster per dag, noe som ikke er dårlig for nybegynnere.

SendinBlue tilbyr 5 forskjellige planer du kan velge mellom fra $ 0 / måned til $ 66 / måned!

Det har gratis, Lite, Essential, Premium og Enterprise planer om å tilby. Hvis du vil sende en daglig ubegrenset e-post, er den allerede tilgjengelig for Lite-planen, som ikke koster mye for nye bedriftseiere.

Hvis du vil ha tilgang til dominerende funksjoner i SendinBlue, kan du benytte Premium- eller Enterprise-planen der den har en ubegrenset automatiseringsarbeidsflyt, landingssidebygger og sende tidsoptimaliseringsfunksjoner.

SendinBlue-abonnementer lar deg oppgradere umiddelbart avhengig av dine behov og ikke mangler deg på en bestemt plan. Du kan nedgradere planen din, hvis du vil, når som helst.

Brukerstøtte

SendinBlue tilbyr et utvidet støttesystem for sine brukere. Hvis du benytter deg av Enterprise-planen, kan du ha supportkontokontrolløren din som kan hjelpe deg med å lage unik e-postannonsering og strategier for å få flere kunder, kampanjemetrikker og mange flere.

For hver konto tilbyr den støtte med alle planer du benytter. For de gratis kan du få 60 dager telefon- og chatstøtte i 60 dager, så vel som med Lite-planbrukere. Ubegrenset telefon- og chatstøtte kan benyttes med de tre andre nevnte planene.

Den har også websider hvor du kan besøke opplæringsprogrammer og blogger som kan hjelpe deg med å lage dine visuelle.

OptinMonster + SendinBlue

Som selger ønsker du å utvide e-postlisten din så enkel som mulig, ikke sant? Hvis ja, kan du vurdere å prøve å bruke OptinMonster og SendinBlue sammen.

Ved hjelp av OptinMonster kan du lage dine unike popup-vinduer. Den tilbyr også mange popup-maler som du kan bruke, avhengig av dine behov.

OptinMonster designet spesifikke maler som er nyttige for kassa, kuponger, rabatter, kampanjer og mange flere. Du kan også opprette din tilpassede popup og ha full kontroll over designet.

SendinBlue tilbyr imidlertid en popup-skjermbygger der du også kan designe popups. Men med hjelp fra OptinMonster, kan du forbedre popups og utvide e-postlisten.

Et flott trekk ved OptinMonster er at den har en exit-intention-pop-up der sidebesøkende kan komme tilbake på nettstedet ditt. Popup-popup-popuper er gode når det gjelder å spore besøkende når de var i ferd med å forlate nettstedet ditt og sende dem en målrettet popup på det nøyaktige tidspunktet.

Konklusjon

SendinBlue er et utmerket verktøy for e-postmarkedsføring, spesielt for små og mellomstore bedriftseiere. Det tilbyr utmerkede funksjoner gratis, og du trenger ikke å bekymre deg for å bruke for mye på å forbedre kampanjene dine for å annonsere for virksomheten din.

SendinBlue lar deg fokusere på veksten i virksomheten din ved å gi de beste funksjonene til brukerne. Du kan enkelt oppgradere kontoen din for å få tilgang til andre fantastiske funksjoner når bedriften er klar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map