Opprette e-postkontoer for bedrifter: enkle trinn til din egen e-post på Domain.com

Etter å ha kjøpt domenenavnet ditt, bør du oppgi en e-postadresse tilknyttet domenenavnet ditt. Og bruker en e-postadresse med samme navn som domenet ditt delegerer et sterkt inntrykk som en profesjonell. Det krever ikke et geni å finne ut at du i virksomheten ikke burde ha å gjøre med noen som har[Email protected]som deres e-postadresse.


Det som er enda mer oppsiktsvekkende er at du kan opprette en e-post for teammedlemmer som skal vise firmanavnet! Spar for det faktum at det å ha din domain.com-e-post er et attraktivt tips for markedsføring også for merkevaren din.

Det anbefales på det sterkeste for forretningsbrukere å opprette en e-post som er relatert til domenenavnet ditt i stedet for Gmail, noe som gjør det mer til personlig bruk.

Se eksemplet nedenfor ved å bruke en e-postadresse med domenenavnet ditt:

Domenenavn: www.closet.com

Din epost: [Email protected]

For å oppnå dette, er vi opptatt av å lede deg gjennom hele innsiden og ut prosessen.

1. Registrer et domenenavn og webhotell

For å kjøpe et domenenavn, kan du sjekke hvilken som helst domeneregistrator for å få domenet ditt (f.eks., GoDaddy er en stor domeneregistrator som tilbyr hosting også). Disse registrarene vil også foreslå passende domenenavn for bedriften din som du kan velge mellom, spesielt når du aldri kan eie Amazon.com eller eBay.com lenger!

Deretter må du koble domenenavnet ditt med den valgte webhotellkontoen for å fortsette med å opprette e-postkontoer for bedriften din. Jeg anbefaler at du bruker SiteGround for å være vert for nettstedet ditt.

Når du har både registrar og vert tilkoblet, logg deg på webhotellkontoen din for å begynne å opprette e-postmeldinger.

Besøk SiteGround

2. Logg inn på cPanel og lag dine e-postkontoer

Hvis du bruker SiteGround som hostingleverandør, logger du deg på cPanel-oversikten, og du vil se en “E-post” -del. Klikk på e-postkontoer.

Fyll ut følgende felt:

 • e-post
 • Passord
 • bekreft passord

Hvis du vil legge til en postkassekvote, kan du gjøre det. Som standard er kvoten satt til 250 MB, noe som ikke er dårlig. Husk at du kan redusere og øke postgrensene, avhengig av hostingplanen din.

Klikk på knappen “Opprett konto” for å fullføre prosessen. Du kan lage flere e-postkontoer for domenenavnet ditt ved å gjenta trinnene ovenfor. Det er det!

3. Åpne e-postkontoen din

Etter å ha opprettet e-postkontoer, kan du nå få tilgang til det ved å klikke på Webmail.

For å få tilgang til e-posten din, klikk Logg på Webmail.

Velg en standard webmail-applikasjon, og derfra kan du se postkassen.

Du kan begynne å sende og motta e-post via webmail-applikasjonen.

Du kan koble e-posten din på forskjellige enheter ved å sette opp konfigurasjonsskriptene på den foretrukne applikasjonen eller enheten din.

Konfigurer e-postkontoen din med G Suite

Etter å ha opprettet e-postkontoer, kan du koble dem til G Suite av Google Cloud. Det er enklere å bruke enn å bruke en webmail-applikasjon. Webmail tilbyr ikke andre apper, bortsett fra å sende og motta e-postmeldinger. Imidlertid gir G Suite alle de populære Google-appene som Gmail, Google Photos, Docs, Drive osv.

Du kan bare ha G Suite-plan for $ 5 per bruker / måned, og du kan få tilgang til alle tilbudte apper og funksjoner.

Hvordan registrere e-postkontoen din i G Suite

Gå til G Suite nettsted og velg planen du ønsker.

Når du har valgt planen din, oppgir du de nødvendige detaljene for virksomheten din for å fortsette.

Etter det vil de spørre om du allerede har kjøpt et domene. Siden du har gjort det tidligere, velger du alternativet “Jeg har et domene”, og du kan klikke på “Neste.”

Skriv inn bedriftsnavnet eller domenenavnet ditt. Når du er ferdig, klikker du på “Neste.”

Skriv inn brukernavnet og passordet. Dette brukernavnet vil være kontonavnet for e-posten din, og det vil være knyttet til domenenavnet ditt.

Når du er ferdig med disse trinnene, vises en ‘vellykket’ melding.

Klikk på “Gå til oppsett” -knappen for å fullføre installasjonsprosessen.

På skjermbildet Oppsett begynner du å legge sammen teammedlemmene dine for å opprette flere kontoer. Merk av for “Jeg la til alle brukerens e-postadresser som bruker [dette domenet]” for øyeblikket, og klikk på “Neste” -knappen.

Bekreft eierforholdet til domenet ditt ved å kopiere metakoden, eller last opp en HTML-fil, til vertskontoen din for bekreftelse. Bruk bare en av disse metodene for å bekrefte domeneeierskap.

Logg deg på nettstedet ditt og installer Sett inn plugin for topp- og bunntekst.

Når du er installert, går du til Innstillinger, deretter “Sett inn topptekster og bunntekst” og skriver inn metakoden i tekstområdet ‘Skript i topptekst’. Klikk på Lagre-knappen.

Etter alle oppsettene trenger du MX-poster for domenenavnet ditt for å gjøre G Suite funksjonell for e-postkontoer..

Slik lager du MX-poster:

Gå til cPanel og besøk postseksjonen. Klikk på MX Entry. Merk at noen vilkår eller seksjoner er forskjellige fra andre hostingleverandører. Jeg bruker SiteGround. Du må bare finne ut hva som tilsvarer eller ligner på det.

Velg domenenavnet ditt og klikk Angi Google MX.

For andre vertsleverandører kan det hende du må gå tilbake til G Suite hjemmeside og sjekke alternativet “Jeg har åpnet kontrollpanelet for mitt domene”. Se MX-poster som du kan kopiere fra Google til cPanel. Gå tilbake til hostingkontoen din og skriv inn MX-poster. Klikk på “Legg til post”

Gå til G Suite-nettstedet og merk av for alternativet ‘Jeg opprettet den nye MX-postene’. Slett eksisterende MX-poster som peker på domenenavnet ditt. Når du har slettet alle MX-postene, lagrer du MX-postene manuelt og sjekk alternativet ‘Jeg lagret MX-postene’. Klikk på “Bekreft domene og konfigurer e-post” -knappen, og prosessen er fullført.

Du kan nå logge deg på Gmail- eller G Suite-kontoen din som administrator, og du kan enkelt bruke dette gjennom forskjellige enheter.

Konklusjon

Hvis du har en merket e-postkonto, ser den legitim og profesjonell ut. Din tillitsfaktor til potensielle og eksisterende kunder vil bli forstørret, da det er en flott måte å kommunisere forretningsrelaterte saker når du vet at du ikke har å gjøre med en fly-by-night-enhet.

Det er billig å anskaffe et domenenavn og e-postadresse, og enhver virksomhet som i utgangspunktet ikke kan gjøre det, bør ikke garantere noens tillit. Når kontaktene dine vokser, kan du det bruk plugins for å lage e-postlister eller forsterke e-postmarkedsføring med programvare for å fremme din forretningsvisjon.

Begynn nå, og lag din forretnings-e-post for å pleie kundeforhold med en smule troverdighet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map