SendinBlue-gennemgang: E-mail-marketingtjeneste på et budget

De fleste startups er ikke klar over værdien af ​​en e-mail-marketingtjeneste. Men inden for et blankt område, vil enhver e-handelsekspert være enig i, at det er en veloljet maskine til at forbinde med kundeemner og samle kundeemner. Det giver dig en platform til at tale direkte med dine klienter gennem deres indbakke. Det betyder ikke noget, om de er potentielle, nuværende eller endda med tidligere kunder, værdien af ​​e-mail-marketing hænger sammen med at opbygge relationer, når som helst det er praktisk for dem.


Uden tvivl tjener e-mail-marketingtjeneste som en af ​​de mest effektive måder at nå ud til dine nye kunder og eksisterende købere. Brug af e-mails er også den billigste måde at annoncere din profil og produkter på.

Som nybegynder ønsker du en overkommelig e-mail-marketingtjeneste eller endda gratis, hvis muligt, rigtigt?

Har du nogensinde hørt om SendinBlue? Hvis ikke, vil jeg gennemgå dens funktioner, priser og support for at vide, om de måske hjælper dig med at skabe en unik e-mail-marketingstrategi i en overkommelig tilgang.

Hvad er SendinBlue?

SendinBlue er et populært værktøj, der tilbyder e-mail-marketingtjenester. Det er specielt bygget til små og mellemstore virksomheder, hvor det giver nyttige funktioner til begyndere.

SendinBlue er designet til at hjælpe iværksættere med at skabe en enkel, men effektiv måde at kommunikere mellem sælgeren og klienterne ved hjælp af e-mail.

Det tilbyder en gratis plan, som er perfekt for begyndere at fokusere på deres forretning og gemme deres investeringer på nogle mere vigtige ting for at forbedre deres profil.

SendinBlue tilbyder også SMS-kampagner til levering af sælgers meddelelse til deres kunder uden udløbsdato.

SendinBlue Bedste funktioner

1. Træk og slip e-mail-designer

Med dette værktøj behøver du ikke bekymre dig om at oprette et unikt e-mail-design. Det er et meget brugervenligt værktøj, hvor du kan oprette dine e-mail-kampagner uden at bekymre dig om tekniske kompleksiteter.

Ved hjælp af dens træk-og-slip-værktøj kan du med et par klik personalisere dine e-mail-kampagner afhængigt af dit valgte layout. Det har også en rig teksteditor, og du kan bruge dine HTML-koder som dine præferencer.

Det giver dig også mulighed for at vælge mellem dets foruddesignede e-mail-layout. Ved hjælp af træk og slip-editor kan du omarrangere farverne, de tekster, du vil inkludere, tilføje fotos, logoer med dit personlige touch.

SendinBlue har en masse forskellige skabeloner, som du kan vælge imellem for at forbedre din e-mail-marketingstrategi og gøre det iørefaldende for dine målmodtagere.

2. Marketing automatisering

Marketing Automation-funktionen er også tilgængelig, selv på en gratis abonnementskonto. Denne funktion giver dig mulighed for at sende opdateringer til dine nye produkter, kampagner og købte genstande enhver anden række meddelelser til din tilpassede kontaktliste.

Dette værktøj giver dig også mulighed for at spore besøgende på din side og målrette mod en bestemt e-mail og direkte sende den til dine sidevisere.

SendinBlue giver dig mulighed for at vælge fra dens eksisterende forudindstillede marketingautomation, eller du kan oprette din e-mail-strategi afhængigt af dine behov. Oprettelse af marketingautomation er også et brugervenligt værktøj, som SendinBlue har at tilbyde. Det leverer en trin for trin-proces til sine brugere for hurtigt at gøre sig bekendt med at opbygge deres marketingautomation.

At lære og bruge disse marketingautomatiseringsværktøjer giver dig mulighed for at holde kontakten med dine kunder og holde dem opdateret om dit nye produkt, og det kommer også sælgeren til gode ved at spore seerne på deres profil og automatisk sendt en e-mail til dem.

3. Transaktions e-mail-funktioner

SendinBlue transaktions e-mail-funktion er meget praktisk både for sælgeren og køberen. Det er til fordel for begge parter, da sælgeren automatisk kan indstille en e-mail-marketingtjeneste for hvert køb af deres køber.

Det kan også bruges til sporing af forsendelsesstatus, hvor køberen kan sende en e-mail-bekræftelse for ordersporing. Praktisk for dine købere, ikke? De kan spore alle deres transaktioner i din online butik.

Det har også kontaktadministrationsfunktioner, A / B-test, kontaktsegmentering og mange flere, der også kan tilbydes gratis!

Prisfastsættelse

Du kan benytte SendinBlue gratis, og du kan også nyde og maksimere din e-mail-marketingstrategi med dens gratis funktioner. Det giver dig mulighed for at gemme ubegrænsede kontakter, men du kan kun sende maksimalt 300 e-mails om dagen, hvilket ikke er dårligt for begyndere.

SendinBlue tilbyder 5 forskellige planer, som du kan vælge mellem $ 0 / måned til $ 66 / måned!

Det har gratis, Lite, Essential, Premium og Enterprise planer om at tilbyde. Hvis du vil sende en daglig ubegrænset e-mail, er den allerede tilgængelig i dens Lite-plan, som ikke koster meget for nye virksomhedsejere.

Hvis du vil have adgang til dominerende funktioner i SendinBlue, kan du benytte dens Premium- eller Enterprise-plan, hvor den har en ubegrænset automatiseringsarbejdsgang, landingssidebygger og sende tidsoptimeringsfunktioner.

SendinBlue-abonnementer giver dig mulighed for at opgradere øjeblikkeligt afhængigt af dine behov og ikke mangler dig på en bestemt plan. Du kan nedjustere din plan, hvis du vil, når som helst.

Support

SendinBlue tilbyder et udvidet supportsystem til sine brugere. Hvis du benytter sig af sin Enterprise-plan, kan du have din supportkontoadministrator, der kan hjælpe dig med at oprette unik e-mail-reklame og strategier for at fange flere kunder, kampagnemetriker og mange flere.

For hver konto tilbyder det support med alle planer, du benytter. For de gratis kan du få 60 dages telefon- og chat-support i 60 dage såvel som med Lite-planbrugere. Ubegrænset telefon- og chat support kan benyttes sammen med de andre tre nævnte planer.

Det har også websider, hvor du kan besøge tutorials og blogs, der kan hjælpe dig med at skabe dine visuals.

OptinMonster + SendinBlue

Som sælger ønsker du at udvide din e-mail-liste så let som muligt, ikke? Hvis ja, kan du overveje at prøve at bruge OptinMonster og SendinBlue sammen.

Ved hjælp af OptinMonster kan du oprette dine unikke popups. Det tilbyder også en masse popup-skabeloner, som du kan bruge, afhængigt af dine behov.

OptinMonster designet specifikke skabeloner, der er nyttige til kassetter, kuponer, rabatter, feriekampagner og mange flere. Du kan også oprette din specialdesignede popup og have fuld kontrol over dit design.

SendinBlue tilbyder imidlertid en popup-formular, hvor du dog også kan designe dine popups. Men med hjælp fra OptinMonster kan du forbedre dine popups og udvide din e-mail-liste.

En stor funktion ved OptinMonster er, at den har en exit-intention-pop-up, hvor dine sidebesøgere kunne komme tilbage på dit websted. Pop-ups med udgangsformål er gode til at spore dine besøgende, da de var ved at forlade dit websted og sende dem en målrettet popup på det nøjagtige tidspunkt.

Konklusion

SendinBlue er et fremragende værktøj til e-mail-marketing, især for små og mellemstore virksomhedsejere. Det tilbyder fremragende funktioner gratis, og du behøver ikke at bekymre dig om overforbrug til at forbedre dine kampagner for at annoncere din virksomhed.

SendinBlue giver dig mulighed for at fokusere på væksten i din virksomhed ved at give de bedste funktioner til deres brugere. Du kan nemt opgradere din konto for at få adgang til andre fantastiske funktioner, når din virksomhed er klar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map