Oprettelse af forretnings-e-mail-konti: enkle trin til din egen @ Domain.com-e-mail

Når du har købt dit domænenavn, skal du skaffe en e-mail-adresse, der er knyttet til dit domænenavn. Og ved hjælp af en e-mail-adresse med samme navn som dit domæne delegerer et stærkt indtryk som en professionel. Det kræver ikke et geni at finde ud af, at du i erhvervslivet ikke burde have at gøre med nogen, der har[Email protected]‘som deres e-mail-adresse.


Hvad der er endnu mere sensationelt er, at du kan oprette en e-mail for teammedlemmer til at vise virksomhedsnavnet! Spar til det faktum, at det at have din domain.com-e-mail også er et attraktivt marketingtips for dit brand.

Det anbefales stærkt for forretningsbrugere at oprette en e-mail, der er relateret til dit domænenavn i stedet for Gmail, hvilket gør det mere til personlig brug.

Se nedenstående eksempel ved hjælp af en e-mail med dit domænenavn:

Domænenavn: www.closet.com

Din email: [Email protected]

For at opnå dette er vi ved dit håb og opfordrer til at guide dig gennem hele indersiden og ud-processen.

1. Registrer et domænenavn og webhosting

Hvis du vil købe et domænenavn, kan du kontrollere enhver domæneregistrator for at hente dit domæne (f.eks., GoDaddy er en stor domæneregistrator, der også tilbyder hosting). Disse registratorer foreslår også passende domænenavne til din virksomhed, som du kan vælge imellem, især når du aldrig mere kan eje Amazon.com eller eBay.com!

Derefter skal du forbinde dit domænenavn med din valgte webhostingkonto for at fortsætte med at oprette e-mail-konti til din virksomhed. Jeg anbefaler at bruge SiteGround til at være vært for dit websted.

Når du har både registrator og vært tilsluttet, skal du logge ind på din webhostekonto for at begynde at oprette e-mails.

Besøg SiteGround

2. Log ind på din cPanel, og opret dine e-mail-konti

Hvis du bruger SiteGround som din hosting-udbyder, skal du logge ind på dit cPanel-betjeningspanel, og du vil se et afsnit “Mail”. Klik på e-mail-konti.

Udfyld følgende felter:

  • E-mail
  • Adgangskode
  • Bekræft kodeord

Hvis du vil tilføje et postkassekvote, kan du gøre det. Som standard er kvoten indstillet til 250MB, hvilket ikke er dårligt. Husk, at du kan mindske og øge postgrænser, afhængigt af din hostingplan.

Klik på knappen ‘Opret konto’ for at afslutte processen. Du kan oprette flere e-mail-konti til dit domænenavn ved at gentage ovenstående trin. Det er det!

3. Åbn din e-mail-konto

Når du har oprettet dine e-mail-konti, kan du nu få adgang til det ved at klikke på Webmail.

For at få adgang til din e-mail skal du klikke på Log ind på webmail.

Vælg en standard webmail-applikation, og derfra kan du se din postkasse.

Du kan begynde at sende og modtage e-mails via webmail-applikationen.

Du kan forbinde din e-mail på forskellige enheder ved at konfigurere konfigurationsskripts på din foretrukne applikation eller enhed.

Konfigurer din e-mail-konto med G Suite

Når du har oprettet dine e-mail-konti, kan du forbinde dem med G Suite af Google Cloud. Det er lettere at bruge end at bruge en webmail-applikation. Webmail tilbyder heller ikke andre apps undtagen kun til at sende og modtage e-mails. Dog giver G Suite alle de populære Google-apps som Gmail, Google Fotos, Dokumenter, Drev osv.

Du kan kun have G Suite-plan for $ 5 pr. Bruger / måned, og du kan få adgang til alle dens tilbudte apps og funktioner.

Sådan registreres din e-mail-konto i G Suite

Gå til G-suite websted og vælg den valgte plan.

Når du har valgt din plan, skal du indtaste de nødvendige oplysninger om din virksomhed for at fortsætte.

Derefter vil de spørge, om du allerede har købt et domæne. Da du har gjort det tidligere, skal du vælge indstillingen “Jeg har et domæne” og du kan klikke på “Næste.”

Indtast dit virksomhedsnavn eller dit domænenavn. Når det er gjort, skal du klikke på “Næste.”

Indtast dit brugernavn og din adgangskode. Dette brugernavn vil være kontonavnet for din e-mail, og det vil blive knyttet til dit domænenavn.

Når du er færdig med disse trin, vises en ‘vellykket’ meddelelse.

Klik på knappen “Gå til opsætning” for at afslutte installationsprocessen.

På skærmen Opsætning skal du begynde at tilføje dine teammedlemmer for at oprette flere konti. Marker “Jeg tilføjede alle bruger-e-mail-adresser, der i øjeblikket bruger [dette domæne]”, og klik på knappen “Næste”.

Bekræft ejerskabet af dit domæne ved at kopiere metatagget, eller uploade en HTML-fil, til din hosting-konto til verifikation. Brug kun en af ​​disse metoder til at verificere domæneejerskab.

Log på din hjemmeside, og installer Indsæt plug-in for overskrifter og sidefødder.

Når det er installeret, skal du gå til Indstillinger, derefter “Indsæt overskrifter og sidefod” og indtaste metatagget i tekstområdet ‘Scripts in Header’. Klik på Gem-knappen.

Efter alle opsætninger har du brug for MX-poster til dit domænenavn for at gøre G Suite funktionel for dine e-mail-konti.

Sådan opretter du MX-poster:

Gå til din cPanel, og besøg e-mailsektionen. Klik på MX-indtastning. Bemærk, at nogle vilkår eller sektioner er forskellige fra andre hostingudbydere. Jeg bruger SiteGround. Du skal bare finde ud af, hvad der svarer til eller ligner det.

Vælg dit domænenavn, og klik på Angiv Google MX.

For andre hostingudbydere skal du muligvis gå tilbage til G Suite’s websted og markere “Jeg har åbnet kontrolpanelet for mit domæne”. Se MX-poster, som du kan kopiere fra Google til din cPanel. Gå tilbage til din hosting-konto, og indtast MX-posterne. Klik på “Tilføj post”

Gå til G Suite-webstedet, og marker afkrydsningsfeltet “‘Jeg oprettede den nye MX-poster”. Slet alle eksisterende MX-poster, der peger på dit domænenavn. Når alle MX-poster er slettet, skal du gemme MX-poster manuelt og kontrollere indstillingen ‘Jeg gemte MX-poster’. Klik på knappen “Bekræft domæne og konfigurer e-mail”, og processen er afsluttet.

Du kan nu logge ind på din Gmail- eller G Suite-konto som administrator, og du kan nemt bruge dette gennem forskellige enheder.

Konklusion

Hvis du har en e-mail-konto, der er mærket, ser den legitim ud og professionel. Din tillidsfaktor til dine potentielle og eksisterende kunder vil blive forstørret, da det er en fantastisk måde at kommunikere forretningsrelaterede spørgsmål, når du ved, at du ikke har at gøre med en fly-by-night-enhed.

Det er billigt at anskaffe et domænenavn og virksomheds-e-mail, og enhver virksomhed, der i bund og grund ikke kan gøre det, bør ikke berettige noens tillid. Når dine kontakter vokser, kan du det Brug plugins til at oprette e-mail-lister eller forstærke e-mail-marketing med software for at fremme din forretningsvision.

Start nu, og opret din forretnings-e-mail for at pleje kundeforhold med en smule troværdighed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector