5 Plugins til skyrocket din e-mail-liste

E-mail-marketing er død. Ikke! Uanset hvilken niche, du er i lige nu, hvis der er en ting, du har brug for at fokusere mest på, er at opbygge din e-mail-liste.


Hvis du ønsker, at din online forretning skal have succes, er det den rette vej at opbygge din e-mail-liste, fordi e-mail-marketing er en af ​​de bedste og praktiske måder at engagere sig med dine kunder og øge dine konverteringer.

Hvis du har en engagerende e-mail-liste, kan det let være mere rentabelt end de resultater, du får fra sociale mediekanaler som Facebook eller Twitter. Bare gør abonnementet super let for dine læsere.

Du kan tilføje optin-formularer på dit websteds vigtigste placeringer, f.eks. Sidebjælken og under indholdsområdet. Nogle plugins kan hjælpe dig med at gøre dette i en leg.

1. Elementor Pro pop-ups

Du kan designe usædvanligt smukke og opmærksomme gripende popups med en af ​​de mest populære sidebygger plugins Elementor og dens Popup Builder-funktion.

Fang dine kundeemner og øg din konverteringsfrekvens ved at designe smarte popups, der tiltrækker dine læsere til at opt-in. Elementor Popups bruger den samme grænseflade som Elementor, så du kan anvende de samme stylingindstillinger på dine popups.

Du kan også vælge mellem mere end hundrede smukke skabeloner. Du kan oprette specifik optin på en bestemt WordPress-side.

Andre fantastiske funktioner bortset fra blyfangst:

  • Integrer nemt dine formularer i din e-mail-marketingtjenesteudbyder for at udvide din abonnentliste.
  • Opret popup-intention-popup for at opmuntre dine læsere til at blive på dit websted eller købe dit produkt lige når de er ved at forlade.
  • Opret smukke loginformularer til dine brugere.
  • Åbn dit premiumindhold kun for de brugere, der har tilmeldt sig.
  • Opret en velkomstmatte-popup for at byde dine brugere velkommen, i det øjeblik de lander på dit websted.
  • Kør din forfremmelse og salg i en salgsbanner-popup.

Elementor Popups har dog ikke A / B-test og indbygget analyse. Og det er kun tilgængeligt, når du er i Elementor Pro.

Elementor Pro starter ved $ 49 pr. År for et enkelt sted.

Besøg Elementor

2. Konverter Pro

Convert Pro er et populært e-mail-optin og leadgenerations plugin oprettet af Brainstorm Force, skaberne af Astra Theme og Schema Pro plugin. Med dens træk-og-slip-funktionalitet kan du nemt og hurtigt oprette mobilvenlige og højkonverterende optin-formularer.

Du kan indstille adfærdsudløsere til at målrette dine besøgende med den rigtige meddelelse og det rigtige tidspunkt. Dette betyder at øge din konverteringsfrekvens og opbygge en stærkt segmenteret e-mail-liste.

Du kan også integrere plugin med store udbydere af e-mail-marketingtjenester, såsom ActiveCampaign, MailChimp, AWeber, SendinBlue, ConvertKit, GetResponse og mange flere.

En anden stor funktion ved Convert Pro er, at du kan oprette dine formularer, der kun er målrettet mod bestemte lande, eller ikke-EU-lande eller alle EU-lande. Du kan også konfigurere dine formularer til kun at vises på specifikke enheder.

Én ting, som jeg synes mangler med Convert Pro, er dets begrænsede udvalg af skabeloner til nogle af typen optinform. Men hey, du kan altid bygge fra bunden ved hjælp af træk og slip-editoren. Du kan endda udføre kraftig tilpasning med de eksisterende skabeloner.

Konverter Pro-prisplan starter ved $ 99 pr. År eller $ 399 for et livstidsabonnement.

Besøg Konverter Pro

3. OptinMonster

Hvis du er en ikke-WordPress-bruger, er OptinMonster et godt værktøj til at øge dine kundeemner og øge din indtægt.

Hvordan virker det?

Vælg blot fra en forudbygget skabelon, som den tilbyder og tilpasser så længe du vil med det let at bruge træk og slip-builder. Konfigurer adfærdsudløsere med dens kraftige målretnings- og segmenteringsfunktion. Og derefter, få alle de detaljer, du har brug for for at forbedre din leadgenerationsstrategi.

OptinMonster har også delt testfunktionalitet til at bestemme, hvilken metode der fungerer bedst til at øge dine konverteringer. Du kan teste forskellige overskrifter, layout og indhold for at se, hvilken optin-form der har den højeste konverteringsfrekvens.

Du kan også forhindre dine besøgende i at opgive din side ved at tilføje en popup lige før de lukker din side. Du kan tilbyde dem en downloadbar blymagnet eller tilbyde en rabat eller invitere dem til at chatte med teknisk support og enhver anden ting, der hjælper med at udvide din e-mail-liste. Gå ikke glip af vores OptinMonster 2-videoanmeldelse og gang.

OptinMonster spænder mellem $ 9 per måned og $ 49 per måned, hvilket er væsentligt dyrere end alle alternativer.

Besøg OptinMonster

4. WPFusion

Hvis du leder efter en måde at tilføje medlemskabsfunktionalitet og udnytte dine besøgende på webstedet og CRM-data, kan WPFusion muligvis være den for dig.

WPFusion bruger tags og integrerer snesevis af WordPress-plugins til din CRM. Mens din CRM leverer klikengagement fra links i dine e-mails, giver WPFusion klikengagement fra links på dit websted.

Dette betyder, at du kan starte automatiserede triggere til dine e-mail-kampagner baseret på brugeraktiviteten på webstedets niveau. WPFusion giver dig mulighed for at tagge folk intelligent.

WPFusion har en funktionalitet i et medlemskab plugin, hvor du kan kontrollere, hvilket indhold der ses af en bestemt bruger, baseret på tags i din CRM. Så hvis du ønsker, at din downloadbare blymagnet kun skal ses af en bestemt kundetype, kan du gøre det.

WPFusion har en gratis version. Men pro-versionen starter ved $ 247 pr. År.

Besøg WPFusion

5. ConvertKit

Hvis du er en blogger, en podcaster eller andre virksomheder, der bygger målgrupper, er ConvertKit den e-mail-tjenesteudbyder, du har brug for.

Gør dig afslappede læsere til abonnenter ved at designe og indlejre formularer på dit websted for at begynde at vokse din e-mail-liste. Du kan nemt organisere dine abonnenter ved at mærke dem baseret på aktivitet, interesser og mere.

Med disse tags kan du segmentere dit publikum og derefter sende dem den rigtige besked til det rigtige tidspunkt. Det betyder, at de sendes en mere personlig e-mail, der fanger din læseres følelse og til sidst omdanner dem til din kunde.

En anden cool funktion ved ConvertKit er, at du kan sende din udsendte e-mail igen til de mennesker, der ikke åbnede den første gang du sendte den. Du kan ændre din emnelinje, hvis du foretrækker det.

ConvertKit har dog begrænset sæt triggere og handlinger til avanceret automatisering. Og du kan kun opdele testemne linjer og ikke indhold, automatisering og leveringstid. Det tilbyder også e-mail-skabeloner, men du skal have HTML / CSS-viden. Så hvis du er en ikke-techie, er dette noget, du skal overveje.

Generelt er ConvertKit en kraftfuld e-mail marketing software designet specifikt til indholdsskabere og bloggere.

ConvertKits prisplan starter ved $ 24 pr. Måned for 0 – 1.000 abonnenter. Når du vokser dine abonnenter, bliver du nødt til at opgradere din plan.

Besøg ConvertKit

Konklusion

Hvis du vil opbygge og udvide din e-mail-liste med succes, skal du vide, hvilke plugins der er bedst til dine forretningsbehov. De, jeg har nævnt ovenfor, er blandt de bedste værktøjer til skyrocketing af din e-mail-liste.

Du har brug for en e-mail-tjenesteudbyder. Du har brug for et værktøj til at fange dine kundeemner. Du har brug for et marketingautomatiseringsværktøj.

Opbygning af din e-mail-liste behøver ikke at være kedelig. Med de rigtige værktøjer kan du begynde at opbygge din abonnentliste som en vilde ild.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector