6 beste WordPress-popup-plugins for listebygging (eller annet)

Pop-ups ble beryktede da nettreklame var i sin spede begynnelse. Dets dårlige rykte holder seg frem til i dag, men du kan fortsatt dra nytte av å bruke popups uten å bli rynket av nettpublikummet. Få det beste ut av popups for å utvide e-postlisten din, markedsføre tilbudene dine og mye mer.


I tilfelle du ikke har behandlet en, er en pop-up en liten boks som plutselig vises på siden, avhengig av hva du klikket. Det er litt irriterende for noen brukere, men hvis det gjøres riktig, kan det være en god annonseringsstrategi for produktet ditt eller samle kontaktinformasjonen til potensielle kunder som ennå ikke er klare til å kjøpe det du tilbyr. Du kan lære mer om utvide e-postlisten din ved hjelp av WordPress-plugins her.

For å lage effektive annonser gjennom popups, trenger du riktige WordPress popup-plugins.

Jeg har listet ned 6 WordPress-popup-plugins, gratis og betalt, for å hjelpe deg med å bestemme hvilken som passer for nettstedet ditt.

1. Trives leder

Thrive Leads er en ledningsgenerasjonsplugin for WordPress der den har alle opt-in formtyper som du automatisk kan vise på nettstedet ditt.

Det er en listebyggeløsning som er laget av et team av mennesker som er besatt av konverteringsoptimalisering, ettersom denne plugin hovedsakelig fokuserer på konverteringer.

Den gir også funksjoner som A / B Testing Engine og handlingskraftig rapportering og innsikt der du kan ha en oversikt over de mest verdifulle beregningene. Denne pluginen ønsker å tilby sine brukere de nøyaktige konverteringsfrekvensene som vil gjøre deres opt-ins bedre.

Designgrensesnitt

Har du prøvd Thrive Architect-sidebyggeren?

I så fall vil det være enklere å bruke Thrive Leads for deg, ettersom de har mange likheter. Thrive leads tilbyr forhåndslagde popup-designmaler som du kan velge eller du kan lage din egen design.

Målrettings- og utløsningsregler

For utløsere kan du bruke:

 • På side last
 • Etter en tid
 • Bla dybde, enten i prosent eller når en besøkende når et bestemt element
 • Ved trykk
 • Avslutt intensjon

For målrettingsregler kan du bruke følgende alternativer:

 • Typer innhold (for eksempel forsiden, alle sider, bloggindeks og andre)
 • Innlegg eller sider
 • kategorier
 • Innleggstyper

Du kan også målrette mot enheter og om en bruker er logget på WordPress eller ikke.

Priser

Du kan få det for $ 67 for en enkelt lisens. Men hvis du vil, kan du også kjøpe et Thrive-medlemskap for $ 19 per måned, som inkluderer alle plugins og temaer som Thrive har.

Besøk Thrive Leads

2. Elementor Popup Builder (Elementor Pro)

Elementor er en av de mest populære sidebyggerne for WordPress. Hvis du bruker Elementor Pro, som er en premiumversjon, kan du bruke Elementor Popup Builder til å bygge og administrere popups.

Hvis du vil ha full kontroll over popup-designen din, kan du gå til Elementor. Du kan enkelt tilpasse popup-vinduet ditt, angi dine egne målrettingsregler, og lar deg koble popup-vinduene via nettstedskoblinger og kontaktskjemaer.

Men i motsetning til andre plugins med A / B-testfunksjonalitet og innebygd konverteringssporing, har Elementor ikke dem. Popup Builder er fremdeles ny i markedet, slik at de kan utvikle disse funksjonene i de neste versjonene.

Designgrensesnitt

Elementor Popup Builder tilbyr et bredt utvalg av designmaler som du kanskje vil bruke til å lage en rask og vakker popup.

Det tilbyr også en gjennomsiktig bakgrunn eller lerret slik at du kan designe din egen og tilpasse popups der du har full kontroll over layout- og stylingsalternativene.

Siden du kan bruke alle vanlige Elementor- og Elementor Pro-widgetene, kan du bruke skjema-widgeten til å legge til både vanlige skjemaer og melde deg på e-postskjemaer.

Du kan koble disse skjemaene til mange populære tilbydere av e-postmarkedsføringstjenester og Zapier webhooks.

Du kan også bruke andre widgeter som CTA-er, nedtellingstimere, påloggingsskjemaer og sosiale delingsknapper.

Målrettings- og utløsningsregler

Når du var ferdig med å opprette din egen popup, ville det neste trinnet være å velge målretting og utløse alternativer.

Du kan målrette mot spesifikt innhold, formuleringer og kategorier, så vel som brukerpåloggingsstatus, brukerroller, enheter og henvisninger.

For triggerregler kan du velge mellom tid på side, på rulle, på klikk, hviletid og før du forlater siden.

Priser

Du kan ha tilgang til Elementor Popup Builder når du kjøper Elementor Pro som starter på $ 49 for en enkelt lisens. Hvis du vil bruke det til ubegrensede nettsteder, er det $ 199 per år.

Besøk Elementor Popup Builder

3. Konverter Pro

Convert Pro er et annet populært listebygningsverktøy med en lett dra-og-slipp-popup-byggmester for deg å designe din egen popup.

Den tilbyr innebygd A / B-testing funksjonalitet slik at du kan optimalisere popup-vinduene. Det har også analyse av dashbord og muligheten til å koble popups til et bredt utvalg av populære e-postmarkedsføringstjenester.

Designgrensesnitt

Convert Pro er ikke så fleksibel som Elementor Popup Builder eller Thrive Leads, men det gir deg fortsatt kontroll over popups.

Du kan velge å tilpasse en av de ferdige maler eller lage din egen design ved å dra og slippe funksjonaliteten.

Målrettings- og utløsningsregler

Convert Pro har flere målrettings- og triggeralternativer sammenlignet med andre WordPress popup-plugins. En plugin jeg kan tenke på som har nesten de samme funksjonene vil være OptinMonster, som jeg vil diskutere om en stund.

Convert Pro gir deg flere alternativer for å vise popups:

 • Tid på side
 • Avslutt intensjon
 • Rull
 • inaktivitet
 • Kjeks
 • Bruk av annonseblokkering
 • Nyheter vs tilbakevendende besøkende
 • referent
 • Rute
 • Klikker

Du kan også lage forskjellige regelsett med kombinasjonen av disse reglene.

Du kan bruke følgende alternativer for å målrette popups:

 • Spesifikt innhold (for eksempel spesifikk side, innleggstype, kategorier, forfatter osv.)
 • geolocation
 • Kjeks
 • Enhet
 • Innlogget status
 • Klikk

Priser

Du kan bruke Convert Pro for $ 99 per år eller $ 399 for tilgang til livet.

Besøk Convert Pro

4. WP Subscribe Pro

Hvis du vil ha en mye enkel popup-plugin for WordPress-nettstedet ditt, vil jeg anbefale WP Subscribe Pro.

Det er imidlertid ikke så fleksibelt som de andre pluginene, og det har ingen dra-og-slipp-funksjonalitet. Men du kan fremdeles tilpasse popups med forhåndsbygde maler ved å bruke back-end-grensesnittet for å endre tekst og farger.

Funksjonene for trigger og målretting er ikke så detaljerte som de andre programtilleggene, men den har de fleste av de viktige. I tillegg lar den deg også integrere popups med de mest populære e-postmarkedsføringstjenestene.

Designgrensesnitt

WP Subscribe Pro er ikke like fleksibel som de andre programtilleggene, men du kan tilpasse eksisterende maler basert på dine egne preferanser..

Ved hjelp av back-end-grensesnittet kan du redigere tekst og farger på den valgte malen. Men ikke forvent å få full kontroll over designet.

Målrettings- og utløsningsregler

Målrettsreglene på WP Subscribe fokuserer bare på det spesifikke WordPress-innholdet, som spesifikke linjer, forsiden og arkivsider.

Triggerregler for pop-up-en din ved hjelp av denne WP Subscribe Pro er litt bredere. Du kan stille regler umiddelbart, forsinke tid, rulle og avslutte intensjonen.

Priser

Du kan få WP Subscribe Pro for en enkeltlisens på 19 dollar med ett års støtte og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk WP Subscribe Pro

5. OptinMonster

OptinMonster er ikke helt en WordPress popup-plugin fordi det er en programvare som en tjeneste (SaaS), noe som betyr at det er en frittstående programvare som støtter online plattformer. Men med en dedikert WordPress-plugin kan du enkelt integrere OptinMonster med WordPress. Du kan for eksempel gjøre det kombiner den med SendinBlue.

Når det gjelder målretting og utløsing av regler, har OptinMonster en av de mer detaljerte funksjonene. I tillegg har den nyeste versjonen en dra-og-slipp-funksjonalitet som lar deg tilpasse popups.

Det inkluderer også analyser av dashbord og A / B-testing.

Designgrensesnitt

OptinMonster er en fleksibel programvare for å lage din pop-up. Det lar deg designe din egen popup, eller du kan bruke en av dens forhåndsbygde maler og forbedre den ved hjelp av dra-og-slipp-byggherren.

Den tilbyr også widgeter som du kan bruke for å gjøre popup-filene dine mer attraktive.

Målrettings- og utløsningsregler

OptinMonster, på lik linje med ConvertPro, har flere målrettings- og utløsningsregler sammenlignet med andre WordPress-plugins.

På utløsningsregler kan du velge mellom:

 • Tid på side
 • Tid på stedet
 • Avslutt intensjon
 • Rull
 • inaktivitet
 • Klikk
 • Dato tid

Målrettingsalternativer inkluderer:

 • Spesifikke sider / URL-stier
 • Enhet
 • geolocation
 • Kjeks
 • referent
 • Nye kontra returnerende besøkende
 • Bruk av annonseblokker

Jeg tror en ting som OptinMonster ikke har, er enkle målregler for WordPress-spesifikt innhold. Det er ikke noe alternativ å målrette mot spesifikke innleggskategorier og brukerpålogget status.

Vel, du kan gjøre dette ved å målrette URL-stier eller informasjonskapsler. Og hvis du er en ikke-tekniker, kan du synes dette er forvirrende fordi det ikke er så enkelt som andre WordPress-spesifikke løsninger eller plugins.

Priser

OptinMonster-planen starter på $ 108 per år. Hvis du trenger tilgang til mer avanserte funksjoner, kan du kjøpe en høyere plan.

Besøk OptinMonster

6. Popup Maker

Så, venter du på at jeg skal legge til en gratis WordPress popup-plugin på listen?

Vel, her går du – Popup Maker. Det er en gratis plugin som lar deg lage popups for WordPress-nettstedet ditt. Du kan imidlertid kjøpe en premiumplan, som tilbyr en rekke pop-up-maler, opt-ins og mange flere.

Popup Maker er et godt valg, spesielt for tekniske brukere. Så hvis du er en ikke-tekniker, er det kanskje ikke det beste valget for deg. Men hvis du har grunnleggende kunnskap med HTML / CSS, kan du overleve med Popup Maker.

Designgrensesnitt

Popup Maker-designgrensesnittet er noe likt det klassiske WordPress-redigeringsprogrammet.

Selv om det ikke er så fleksibelt i forhold til de andre pluginene, kan du fremdeles bruke de eksisterende tilbudene deres for å gjøre popup-vinduene dine merkbare. Den tilbyr mange funksjoner som for eksempel popup-vinduer med lysbildefremvisning, bannerstreker, flytende klebrig popups, popup-varsler, popup-vinduer for opt-in form og mange flere.

Målrettings- og utløsningsregler

Hvis du installerer gratisversjonen av denne plugin, kan du stille utløsningsreglene dine ved å klikke og klokkeslett. Du kan utløse en popup ved å klikke på et menyelement, sidefelt, knapper, bilder og alt annet innhold på nettstedet ditt.

Den har også Auto Open Triggers som lar deg konfigurere en tidsforsinkelse; så vises popup-vinduet basert på dine preferanser.

Når det gjelder målretting, lar Popup Maker deg angi en betingelse for å målrette nøyaktig hvem som vil og ikke vil se popupene dine, samt målrette mot noe WordPress-innhold som innlegg, sider, kategorier, tagger, innleggstyper og mer.

Hvis du vil forbedre popup-vinduene dine, kan du få premiumutvidelser for Popup Maker, for eksempel popup-popups, avansert temautvikler, MailChimp-integrasjon, avanserte målrettingsbetingelser og moduler for aldersbekreftelse..

Priser

Popup Maker-plugin er helt gratis. Men hvis du vil ha flere funksjoner, kan du kjøpe premiumutvidelser hver for seg eller av pakken for $ 192.

Besøk Popup Maker

Konklusjon

Etter å ha presentert popup-løsningene, kan du nå finne den beste WordPress-popup-pluginen for deg?

Fra utseendet til det, gjør Thrive Leads alt ganske bra, fra dra-og-slipp-funksjonalitet til solide målretting og utløsningsregler, til A / B-testfunksjonalitet, til rimelige priser.

Når det gjelder fleksibilitet i å tilpasse popups, får Elementor Pro klart trofeet.

Hvis du vil ha en mer detaljert målretting og utløse regler, kan du gå med enten Convert Pro eller OptinMonster.

Hvis du vil ha en plugin som er enkel å bruke, velger du WP Subscribe Pro. Eller, hvis du vil ha en gratis, så gå til Popup Maker.

Gå videre med valget som passer dine største listebygging og markedsføring på nettet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map