6 bästa WordPress-popup-plugin-program för listuppbyggnad (eller annat)

Pop-ups blev ökända när webbannonsering var i sin barndom. Dess dåliga rykte kvarstår till denna dag, men du kan fortfarande dra nytta av att använda popup-fönster utan att bli rynkad av din webbpublik. Få ut det bästa av popups för att växa din e-postlista, marknadsföra dina erbjudanden och mycket mer.


Om du inte har behandlat en, är en pop-up en liten ruta som plötsligt visas på sidan beroende på vad du klickade på. Det är lite irriterande för vissa användare, men om det görs rätt kan det vara en bra annonsstrategi för din produkt eller samla in kontaktinformationen för kunder som ännu inte är redo att köpa det du erbjuder. Du kan lära dig mer om utöka din e-postlista med WordPress-plugins här.

För att kunna göra effektiva annonser genom popups behöver du rätt WordPress-popup-plugins.

Jag har listat ned 6 WordPress-popup-plugins, gratis och betalda, för att hjälpa dig bestämma vilken som är rätt för din webbplats.

1. Trivas leder

Thrive Leads är en ledningsgenerationsplugin för WordPress där den har alla opt-in formtyper som du automatiskt kan visa på din webbplats.

Det är en lista byggnadslösning som skapas av ett team av människor som är besatta av konverteringsoptimering eftersom detta plugin huvudsakligen fokuserar på konverteringar.

Det tillhandahåller också funktioner som A / B Testing Engine och användbar rapportering och insikter där du kan ha en översikt över de mest värdefulla statistiken. Denna plugin vill erbjuda sina användare de exakta omvandlingsfrekvenserna som gör deras opt-ins bättre.

Designgränssnitt

Har du provat Thrive Architect-sidbyggaren?

Om så är fallet blir det lättare att använda Thrive Leads eftersom de har många likheter. Thrive Lead erbjuder pre-made popup-designmallar som du kan välja eller så kan du bygga din egen design.

Mål- och utlösningsregler

För triggers kan du använda:

 • På sidbelastning
 • Efter en tid
 • Rulldjup, antingen i procent eller när en besökare når ett visst element
 • Klicka på
 • Avsluta avsikt

För inriktningsregler kan du använda följande alternativ:

 • Typer av innehåll (till exempel framsida, alla sidor, bloggindex och andra)
 • Inlägg eller sidor
 • kategorier
 • Inläggstyper

Du kan också rikta in dig på enheter och om en användare är inloggad på WordPress eller inte.

Prissättning

Du kan få det för $ 67 för en enda licens. Men om du vill kan du också köpa ett Thrive-medlemskap för $ 19 per månad, som inkluderar alla plugins och teman som Thrive har.

Besök Thrive Leads

2. Elementor Popup Builder (Elementor Pro)

Elementor är en av de mest populära sidbyggarna för WordPress. Om du använder Elementor Pro, som är en premiumversion, kan du använda Elementor Popup Builder för att bygga och hantera dina popups.

Om du vill ha full kontroll över din popup-design, gå till Elementor. Du kan enkelt anpassa ditt popup-fönster, ställa in dina egna inriktningsregler och låta dig ansluta dina popup-fönster via webbplatslänkar och kontaktformulär.

Men till skillnad från andra plugins med A / B-testfunktioner och inbyggd konverteringsspårning, har Elementor inte dem. Popup Builder är fortfarande ny på marknaden så att de kan utveckla dessa funktioner i nästa versioner.

Designgränssnitt

Elementor Popup Builder erbjuder en mängd olika designmallar som du kanske vill använda för att skapa en snabb och vacker popup.

Det erbjuder också en transparent bakgrund eller duk för att låta dig designa din egen och anpassa dina popup-fönster där du har full kontroll över layout- och stylingsalternativ.

Eftersom du kan använda alla vanliga Elementor- och Elementor Pro-widgetar, kan du använda Form-widgeten för att lägga till både vanliga formulär och anmäla e-postformulär.

Du kan ansluta dessa formulär till många populära leverantörer av e-postmarknadsföringstjänster och Zapier-webbhooks.

Du kan också använda andra widgetar som CTA: er, nedräkningstimrar, inloggningsformulär och sociala delningsknappar.

Mål- och utlösningsregler

När du är klar med att skapa din egen popup, skulle nästa steg vara att välja dina inriktnings- och utlösningsalternativ.

Du kan rikta in dig på specifikt innehåll, formuleringar och kategorier samt användarinloggningsstatus, användarroller, enheter och referenser.

För triggerregler kan du välja mellan tid på sida, bläddra, klicka, vilotid och innan du lämnar sidan.

Prissättning

Du kan få tillgång till Elementor Popup Builder när du köper Elementor Pro som börjar på $ 49 för en enda licens. Om du vill använda det för obegränsade webbplatser är det 199 $ per år.

Besök Elementor Popup Builder

3. Konvertera Pro

Convert Pro är ett annat populärt listbyggnadsverktyg med en lätt drag-and-drop-popup-byggare för dig att designa din egen popup.

Det erbjuder inbyggd A / B-testfunktion så att du kan optimera dina popup-fönster. Det har också analyspanel från instrumentpanelen och möjligheten att ansluta dina popup-fönster till ett brett utbud av populära e-postmarknadsföringstjänster.

Designgränssnitt

Convert Pro är inte så flexibel som Elementor Popup Builder eller Thrive Leads, men det ger dig fortfarande tillräcklig kontroll över dina popup-fönster.

Du kan välja att anpassa en av dess färdiga mallar eller bygga din egen design med dra-och-släpp-funktionaliteten.

Mål- och utlösningsregler

Convert Pro har fler inriktnings- och triggeralternativ jämfört med andra WordPress popup-plugins. En plugin jag kan tänka på som har nästan samma funktioner skulle vara OptinMonster, som jag kommer att diskutera på ett tag.

Convert Pro ger dig flera alternativ för att visa dina popup-fönster:

 • Tid på sidan
 • Avsluta avsikt
 • Skrolla
 • Inaktivitet
 • Kaka
 • Användning av annonsblock
 • Nyheter kontra återkommande besökare
 • Värv
 • Schema
 • klick

Du kan också skapa olika regeluppsättningar med kombinationen av dessa regler.

Du kan använda följande alternativ för att rikta in dina popup-fönster:

 • Specifikt innehåll (som specifik sida, inläggstyp, kategorier, författare etc.)
 • Geolocation
 • Kaka
 • Enhet
 • Inloggad status
 • Klick

Prissättning

Du kan använda Convert Pro för $ 99 per år eller $ 399 för livstidsåtkomst.

Besök Convert Pro

4. WP Subscribe Pro

Om du vill ha en mycket enkel popup-plugin för din WordPress-webbplats, rekommenderar jag WP Subscribe Pro.

Den är dock inte lika flexibel som de andra pluginsna och den har ingen dra-och-släpp-funktionalitet. Men du kan fortfarande anpassa dina popup-fönster med dess förbyggda mallar med back-end-gränssnittet för att ändra text och färger.

Dess trigger- och inriktningsfunktioner är inte lika detaljerade som de andra pluginsna, men det har de flesta av de viktiga. Dessutom låter du dig integrera dina popup-fönster med de mest populära e-postmarknadsföringstjänsterna.

Designgränssnitt

WP Subscribe Pro är inte lika flexibel som de andra pluginsna, men du kan anpassa befintliga mallar baserat på dina egna preferenser..

Med back-end-gränssnittet kan du redigera text och färger på den valda mallen. Men förvänta dig inte att få full kontroll över designen.

Mål- och utlösningsregler

Inriktningsreglerna på WP Subscribe fokuserar endast på det specifika WordPress-innehållet, som specifika linjer, förstasida och arkivsidor.

Triggerregler för din pop-up med denna WP Subscribe Pro är lite bredare. Du kan ställa in regler omedelbart, försena tiden, rulla och avsluta avsikten.

Prissättning

Du kan få WP Subscribe Pro för en licens på $ 19 med ett års support och 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök WP Subscribe Pro

5. OptinMonster

OptinMonster är inte helt ett WordPress-popup-plugin eftersom det är en programvara som en tjänst (SaaS), vilket innebär att det är en fristående programvara som stöder onlineplattformar. Men med ett dedikerat WordPress-plugin kan du enkelt integrera OptinMonster med WordPress. Till exempel kan du göra det kombinera det med SendinBlue.

När det gäller inriktning och utlösning av regler har OptinMonster en av de mer detaljerade funktionerna. Dessutom har den senaste versionen en dra-och-släpp-funktion som låter dig anpassa dina popup-fönster.

Det inkluderar även instrumentpanelanalys och A / B-testfunktioner.

Designgränssnitt

OptinMonster är en flexibel mjukvara för att skapa din pop-up. Det låter dig utforma din egen popup eller så kan du använda en av dess förbyggda mallar och förbättra den med dra-och-släpp-byggaren.

Det erbjuder också widgetar som du kan använda för att göra dina popup-filer mer tilltalande.

Mål- och utlösningsregler

OptinMonster, liknande ConvertPro, har mer riktade och utlösande regler jämfört med andra WordPress-plugins.

På utlösningsregler kan du välja mellan:

 • Tid på sidan
 • Tid på plats
 • Avsluta avsikt
 • Skrolla
 • Inaktivitet
 • Klick
 • Datum Tid

Inriktningsalternativ inkluderar:

 • Specifika sidor / URL-sökvägar
 • Enhet
 • Geolocation
 • Kaka
 • Värv
 • Nya kontra återkommande besökare
 • Användning av annonsblockerare

Jag tror att en sak som OptinMonster inte har är enkla målregler för WordPress-specifikt innehåll. Det finns inget alternativ att rikta in sig på specifika postkategorier och användarinloggad status.

Du kan göra det genom att rikta in URL-sökvägar eller kakor. Och om du är en icke-teknik kan du tycka att detta är förvirrande eftersom det inte är så enkelt som andra WordPress-specifika lösningar eller plugins.

Prissättning

OptinMonster-planen börjar på $ 108 per år. Om du behöver tillgång till mer avancerade funktioner kan du köpa en högre plan.

Besök OptinMonster

6. Popup Maker

Så väntar du på att jag ska lägga till ett gratis WordPress-popup-plugin i listan?

Tja, här går du – Popup Maker. Det är ett gratis plugin som låter dig skapa popups för din WordPress-webbplats. Du kan dock köpa en premiumplan som erbjuder en mängd pop-up-mallar, opt-ins och många fler.

Popup Maker är ett bra val, särskilt för tekniska användare. Så om du är en icke-teknik kanske det inte är det bästa valet för dig. Men om du har grundläggande kunskaper med HTML / CSS, kan du överleva med Popup Maker.

Designgränssnitt

Popup Maker-designgränssnittet liknar den klassiska WordPress-redigeraren.

Även om det inte är så flexibelt jämfört med de andra pluginsna, kan du fortfarande använda deras befintliga erbjudanden för att göra dina popup-fönster märkbara. Det erbjuder många funktioner som popup-popup-filer, bannerstänger, flytande klibbiga popup-fönster, popup-popup-meddelanden, popup-popup-fönster för opt-in och många fler.

Mål- och utlösningsregler

Om du installerar den kostnadsfria versionen av detta plugin, kan du ställa in dina utlösningsregler genom klick och tid. Du kan utlösa en popup på klick på ett menyalternativ, sidofält, knappar, bilder och allt annat innehåll på din webbplats.

Den har också Auto Open Triggers som låter dig konfigurera en tidsfördröjning; så visas popup-baserat på dina önskemål.

När det gäller inriktning låter Popup Maker dig ställa in ett villkor för att rikta in sig exakt på vem som kommer och inte kommer att se dina popup-fönster, samt rikta in sig på WordPress-innehåll som inlägg, sidor, kategorier, taggar, inläggstyper och mer.

Om du vill förbättra dina popup-fönster kan du få premiumförlängningar för Popup Maker, till exempel popup-popup-avsnitt med avseende, avancerad temabyggare, MailChimp-integration, avancerade inriktningsvillkor och åldersverifieringsmodeller.

Prissättning

Popup Maker-plugin är helt gratis. Men om du vill ha ytterligare funktioner kan du köpa sina premiumförlängningar individuellt eller av paketet för $ 192.

Besök Popup Maker

Slutsats

Efter att ha presenterat popup-lösningarna, kan du nu fastställa det bästa WordPress-popup-pluginet för dig?

Från utseendet gör Thrive Leads allt ganska bra, från dess drag-and-drop-funktionalitet till solida inriktning och utlösande regler, till A / B-testfunktioner, till överkomliga priser.

När det gäller flexibilitet när det gäller att anpassa dina popup-fönster får Elementor Pro tydligt trofén.

Om du vill ha en mer detaljerad inriktning och utlösande regler kan du gå med antingen Convert Pro eller OptinMonster.

Om du vill ha ett plugin som är lätt att använda väljer du WP Subscribe Pro. Eller, om du vill ha en gratis, gå sedan till Popup Maker.

Gå framåt med det val som passar dina största listbyggande och webbmarknadsföringsbehov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map