5 laajennusta Skyrocket-sähköpostiluetteloosi

Sähköpostimarkkinointi on kuollut. Ei! Riippumatta siitä, missä kapealla olet tällä hetkellä, jos on yksi asia, johon sinun on keskityttävä eniten, on sähköpostiluettelosi luominen.


Jos haluat online-liiketoimintasi menestyvän, sinun on käytettävä sähköpostiluettelosi rakentamista, koska sähköpostimarkkinointi on yksi parhaista ja käytännöllisimmistä tavoista olla tekemisissä asiakkaidesi kanssa ja lisätä tuloksia.

Jos sinulla on houkutteleva sähköpostiluettelo, se voi olla helposti kannattavampi kuin sosiaalisen median kanavista, kuten Facebook tai Twitter, saatavat tulokset. Tee tilaus vain helpoksi lukijoillesi.

Voit lisätä optiinilomakkeita verkkosivustosi tärkeimpiin sijainteihin, kuten sivupalkkiin ja sisältöalueen alapuolelle. Jotkut liitännäiset voivat auttaa sinua tekemään tämän helppoa.

1. Elementor Pro-ponnahdusikkunat

Voit suunnitella poikkeuksellisen kauniita ja huomion herättäviä ponnahdusikkunoita yhdellä suosituimmista sivunmuodostaja-laajennuksista Elementor ja sen ponnahdusikkunoiden ominaisuudesta.

Ota kiinni viittauksistasi ja lisää tulosprosentiasi suunnittelemalla älykkäitä ponnahdusikkunoita, jotka houkuttelevat lukijoita valitsemaan. Elementor ponnahdusikkunat käyttävät samaa käyttöliittymää kuin Elementor, joten voit käyttää samoja muotoiluvaihtoehtoja ponnahdusikkunoihin.

Voit myös valita yli sadasta kauniista mallista. Voit luoda tietyn optiinin tietylle WordPress-sivulle.

Muita hämmästyttäviä ominaisuuksia, lukuun ottamatta lyijyn talteenottoa:

 • Integroi lomakkeesi helposti sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajaasi kasvattaaksesi tilaajaluetteloa.
 • Luo poistumistarkoituksen ponnahdusikkuna kannustaaksesi lukijoita pysymään verkkosivustollasi tai ostamaan tuotteesi heti lähtemään.
 • Luo kauniita kirjautumislomakkeita käyttäjillesi.
 • Paljasta premium-sisältö vain käyttäjille, jotka ovat valinneet sen.
 • Luo tervetuliaismatto-ponnahdusikkuna tervetulleeksi käyttäjiäsi heti, kun he laskeutuvat verkkosivuillesi.
 • Suorita mainoskampanjasi ja myynti myynnin bannerin ponnahdusikkunassa.

Elementorin ponnahdusikkunoilla ei kuitenkaan ole A / B-testausta ja sisäänrakennettua analytiikkaa. Ja se on saatavana vain, kun olet Elementor Prossa.

Elementor Pro alkaa 49 dollarilla vuodessa yhdessä sivustossa.

Käy Elementorissa

2. Muunna Pro

Convert Pro on suosittu sähköpostioptiikan ja lyijyn luomisen laajennus, jonka on luonut Brainstorm Force, Astra Theme- ja Schema Pro -laajennuksen luojat. Vedä ja pudota -ominaisuuden avulla voit helposti ja nopeasti luoda mobiiliystävällisiä ja tehokkaasti konvertoivia optiinimuotoja.

Voit asettaa käyttäytymisen laukaisemat kohdistamaan kävijät oikeaan viestiin ja oikeaan aikaan. Tämä tarkoittaa muuntoprosentin nostamista ja erittäin segmentoidun sähköpostiluettelon luomista.

Voit myös integroida laajennuksen tärkeimpiin sähköpostimarkkinointipalveluiden tarjoajiin, kuten ActiveCampaign, MailChimp, AWeber, SendinBlue, ConvertKit, GetResponse ja moniin muihin..

Toinen erinomainen ominaisuus Convert Prossa on, että voit luoda lomakkeita, jotka on tarkoitettu vain tietyille maille tai EU: n ulkopuolisille maille tai kaikille EU-maille. Voit myös määrittää lomakkeesi näkymään vain tietyissä laitteissa.

Yksi asia, josta mielestäni puuttuu Convert Pron käytöstä, on rajoitettu mallivalikoima joillekin optiinimuotoille. Mutta hei, voit aina rakentaa tyhjästä vedä ja pudota -editorin avulla. Voit jopa tehdä suuria mukautuksia olemassa olevilla malleilla.

Convert Pro -hinnasuunnitelma alkaa 99 dollaria vuodessa tai 399 dollaria elinaikana tilaamalla.

Käy Muunna Prossa

3. OptinMonster

Jos et ole WordPress-käyttäjä, OptinMonster on loistava työkalu liidien lisäämiseen ja tulojen kasvattamiseen.

Kuinka se toimii?

Valitse vain sen tarjoamista valmiista malleista ja mukauta niin kauan kuin haluat helposti käytettävällä vetämällä ja pudottamalla -sovelluksella. Määritä käyttäytymisen laukaisevat tehokas kohdistus- ja segmentointiominaisuus. Ja sitten hanki kaikki yksityiskohdat, joita tarvitset parantamaan lyijyn sukupolven strategiaasi.

OptinMonsterillä on myös jaettu testaustoiminto määrittääksesi mikä menetelmä parhaiten parantaa tuloksia. Voit testata erilaisia ​​otsikoita, asetteluita ja sisältöä nähdäksesi, minkä optin muodon muunnosprosentti on korkein.

Voit myös estää kävijöitä luopumasta sivusi lisäämällä ponnahdusikkunan ennen kuin he sulkevat sivusi. Voit tarjota heille ladattavan lyijymagneetin, tai tarjota alennuksen, tai kutsua heitä keskustelemaan teknisen tuen kanssa ja muilla asioilla, jotka auttavat kasvattamaan sähköpostiluetteloasi. Älä missaa OptinMonster 2 -videokatselumme ja katsomuksia.

OptinMonster on 9–49 dollaria kuukaudessa, mikä on huomattavasti kalliimpaa kuin kaikki vaihtoehdot.

Käy OptinMonsterissa

4. WPFusion

Jos etsit tapaa lisätä jäsentoimintoja ja hyödyntää sivustosi kävijöitä ja CRM-tietoja, WPFusion saattaa olla sinulle sopiva.

WPFusion käyttää tunnisteita ja integroi kymmeniä WordPress-laajennuksia CRM: ään. Vaikka CRM tarjoaa napsautussitoutumisen sähköpostiesi linkkien kautta, WPFusion tarjoaa napsautussitoutumisen verkkosivustosi linkkeistä.

Tämä tarkoittaa, että voit käynnistää automatisoidut liipaisimet sähköpostikampanjoillesi käyttäjän aktiivisuuden perusteella verkkosivustotasolla. WPFusion antaa sinun merkitä ihmiset älykkäästi.

WPFusionilla on jäsenlisäosien toiminnallisuus, jossa voit hallita CRM: n tunnisteiden perusteella, mitä sisältöä tietty käyttäjä näkee. Joten, jos haluat, että ladattava lyijymagneetti näkyy vain tietylle asiakastyypille, voit tehdä niin.

WPFusionilla on ilmainen versio. Mutta pro-versio alkaa 247 dollarista vuodessa.

Käy WPFusionissa

5. ConvertKit

Jos olet bloggaaja, podcasteri tai muu yritys, joka rakentaa yleisöä, niin ConvertKit on tarvitsemasi sähköpostipalveluntarjoaja.

Muuta satunnaislukijasi tilaajiksi suunnittelemalla ja upottamalla lomakkeita verkkosivustollesi alkaaksesi kasvattaa sähköpostilistasi. Voit helposti järjestää tilaajat merkitsemällä heidät toiminnan, kiinnostuksen kohteiden ja muun perusteella.

Näiden tunnisteiden avulla voit segmentoida yleisösi ja lähettää heille oikean viestin oikeaan aikaan. Tämä tarkoittaa, että heille lähetetään yksilöllisempi sähköposti, joka kaappaa lukijan tunteet ja lopulta muuntaa heidät asiakkaaksesi.

Toinen ConvertKitin hieno ominaisuus on, että voit lähettää lähettämäsi sähköpostiviestin uudelleen ihmisille, jotka eivät avanneet sitä ensimmäisen kerran, kun lähetit sen. Voit muuttaa aiherivin, jos haluat.

ConvertKitillä on kuitenkin rajoitettu joukko liipaisimia ja toimia edistyneelle automatisoinnille. Ja voit jakaa vain testialueet, ei sisältöä, automaatiota ja toimitusaikaa. Lisäksi se tarjoaa sähköpostimallit, mutta sinulla on oltava HTML / CSS-tietämys. Joten, jos et ole teknikko, tämä on jotain, joka sinun on otettava huomioon.

Kaiken kaikkiaan ConvertKit on tehokas sähköpostimarkkinointiohjelmisto, joka on suunniteltu erityisesti sisällöntuottajille ja bloggaajille.

ConvertKitin hinnasuunnitelma alkaa 24 dollarista kuukaudessa 0–1 000 tilaajalle. Kasvaessasi tilaajia, sinun on päivitettävä suunnitelmasi.

Käy ConvertKitissä

johtopäätös

Jos haluat luoda ja kasvattaa sähköpostiluetteloasi onnistuneesti, sinun on tiedettävä, mitkä liitännäiset sopivat parhaiten yrityksesi tarpeisiin. Edellä luetellut ovat parhaita työkaluja sähköpostiluettelosi nousevaan nousuun.

Tarvitset sähköpostipalveluntarjoajan. Tarvitset työkalun johtojen kaappaamiseen. Tarvitset markkinoinnin automaatiotyökalun.

Sähköpostiluettelosi luomisen ei tarvitse olla tylsiä. Oikeilla työkaluilla voit aloittaa tilaajaluettelosi rakentamisen kuten palon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map