6 legjobb WordPress felbukkanó bővítmény a listaépítéshez (vagy bármi egyébhoz)

A felbukkanó ablakok hírhedtté váltak, amikor a webes hirdetések még gyerekcipőben voltak. Rossz hírneve továbbra is fennmarad a mai napig, de továbbra is kihasználhatja a felbukkanó ablakok használatát anélkül, hogy a webes közönség ráncolná a szemöldökét. Hozza ki a legtöbbet a felbukkanó ablakokból, hogy bővítse e-mail listáját, reklámozza ajánlatait és még sok minden mást.


Ha még nem foglalkozott ezzel, akkor egy felugró ablak egy kis doboz, amely hirtelen megjelenik az oldalon attól függően, hogy mit kattintottál. Néhány felhasználó számára kissé bosszantó, de ha helyesen hajtják végre, akkor jó reklámstratégiát jelenthet a termékére, vagy összegyűjtheti azon potenciális ügyfelek elérhetőségeit, akik még nem állnak készen arra, hogy megvásárolják azt, amit kínál. Tudhat meg többet a következőkről: az e-mail lista kibővítése a WordPress plugins segítségével itt.

A pop-upon keresztül történő hatékony hirdetésekhez a megfelelő WordPress felbukkanó pluginekre lesz szüksége.

Felsoroltam 6 WordPress felbukkanó plugint, ingyenes és fizetős, hogy segítsen eldönteni, melyik az Ön webhelyére.

1. Virágos vezetések

A Thrive Leads egy vezető generációs plugin a WordPress számára, ahol minden olyan opt-in űrlaptípust megtalál, amelyet automatikusan megjeleníthet a webhelyén.

Ez egy listaépítő megoldás, amelyet egy olyan csapat hozott létre, aki megszállottja a konverzió optimalizálásáról, mivel ez a plugin főként a konverziókra koncentrál.

Ezenkívül olyan funkciókat is kínál, mint az A / B tesztelő motor, valamint a jelentések és betekintések, ahol áttekintést kaphat a legértékesebb mutatókról. Ez a bővítmény a felhasználók számára pontos pontos átváltási arányokat kíván ajánlani, amelyek jobb választási lehetőségeket tesznek lehetővé.

Tervezési felület

Próbálta már a Thrive Architect oldal készítőjét?

Ha igen, akkor a Thrive Leads használata könnyebb lesz számodra, mivel sok hasonlóságuk van. A Thrive lead előre elkészített felbukkanó tervezősablonokat kínál, amelyeket választhat, vagy elkészítheti saját terveit.

Célzási és kiváltási szabályok

A triggerekhez a következőket használhatja:

 • Az oldal betöltése
 • Egy idő után
 • A görgetési mélység, akár százalékban, akár amikor a látogató elér egy adott elemet
 • Kattintásra
 • Kilépési szándék

A célzási szabályokhoz a következő lehetőségeket használhatja:

 • A tartalom típusai (például a kezdőlap, az összes oldal, a blog indexe és egyebek)
 • Bejegyzések vagy oldalak
 • Kategóriák
 • Post típusok

Célozhat eszközöket is, és meghatározhatja, hogy a felhasználó be van-e jelentkezve a WordPressbe.

Árazás

Egyszerû licencért 67 dollárért kaphatja meg. De ha akarod, havi 19 dollárért vásárolhatsz egy Thrive tagságot, amely magában foglalja a Thrive összes pluginját és témáját..

Látogasson el a Thrive Leads oldalra

2. Elementor Popup Builder (Elementor Pro)

Az Elementor a WordPress egyik legnépszerűbb oldalkészítője. Ha az Elementor Pro-t használja, amely egy prémium verzió, akkor az Elementor Popup Builder segítségével felbukkanhat és kezelheti a felbukkanó ablakokat..

Ha teljes ellenőrzést szeretne a felbukkanó dizájn felett, akkor keresse meg az Elementor alkalmazást. Könnyedén testreszabhatja a felbukkanó ablakot, beállíthatja a saját célzási szabályait, és lehetővé teszi a felbukkanó ablakok összekapcsolását webhely linkeken és kapcsolattartási űrlapokon keresztül.

De az A / B tesztelési funkciókkal és beépített konverziókövetéssel rendelkező többi pluginnel ellentétben az Elementornak nincsenek ezek. A Popup Builder még mindig új a piacon, hogy ezeket a funkciókat a következő verziókban fejlesszék.

Tervezési felület

Az Elementor Popup Builder a tervezési sablonok széles skáláját kínálja, amelyeket érdemes használni a gyors és gyönyörű felbukkanó felépítéshez..

Átlátszó háttérrel vagy vászonnal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a saját tervezését és a felbukkanó képernyők testreszabását, ahol az elrendezési és stílusbeállítási lehetőségek teljes ellenőrzése alatt áll..

Mivel az összes szokásos Elementor és Elementor Pro eszközprimitítet használhatja, az Űrlap widget segítségével hozzáadhat mind normál űrlapokat, mind az opt-in e-mail űrlapokat..

Ezeket az űrlapokat számos népszerű e-mail marketing szolgáltatóhoz és a Zapier webhookhoz csatlakoztathatja.

Használhat más kütyüket, például CTA-kat, visszaszámláló-időzítőket, bejelentkezési űrlapokat és társadalmi megosztási gombokat.

Célzási és kiváltási szabályok

Miután befejezte a saját felbukkanó létrehozását, a következő lépés a célzási és indítási lehetőségek kiválasztása.

Célzhat bizonyos tartalmat, megfogalmazásokat és kategóriákat, valamint a felhasználói bejelentkezési állapotot, a felhasználói szerepeket, az eszközöket és az utalókat.

A triggerszabályokhoz választhat az időből az oldalon, a görgetésben, a kattintásban, a tétlen időben és az oldal elhagyása előtt.

Árazás

Az Elementor Popup Builderhez akkor férhet hozzá, amikor az Elementor Pro vásárlása 49 dollárral kezdődik, egyetlen licencért. Ha korlátlan webhelyekre szeretné használni, évi 199 dollárba kerül.

Látogasson el az Elementor Popup Builder webhelyre

3. Konvertálás Pro

A Konvertálás Pro egy másik népszerű listaépítő eszköz, amelynek könnyű drag-and-drop-up-építője lehet saját felbukkanójának tervezéséhez.

Beépített A / B tesztelési funkciókat kínál, így optimalizálhatja a felbukkanó ablakokat. Ezenkívül műszerfal-elemzéssel és azzal a képességgel is csatlakoztathatja a felbukkanó ablakokat a népszerű e-mail marketing szolgáltatások széles skálájához.

Tervezési felület

A Convert Pro nem olyan rugalmas, mint az Elementor Popup Builder vagy a Thrive Leads, de mégis elegendő ellenőrzést biztosít a felbukkanó ablakok felett..

Dönthet úgy, hogy testreszabja az egyik előre elkészített sablont, vagy elkészítheti saját tervezését a drag-and-drop funkcióval.

Célzási és kiváltási szabályok

A Convert Pro több célzási és trigger-beállítással rendelkezik, mint a többi WordPress felbukkanó bővítmény. Az egyik plugin, amelyről azt hiszem, hogy majdnem ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, az OptinMonster lenne, amelyet később megvitatok.

A Convert Pro számos lehetőséget kínál a felbukkanó ablakok megjelenítésére:

 • Idő az oldalon
 • Kilépési szándék
 • Tekercs
 • Tétlenség
 • Aprósütemény
 • Hirdetésblokk-használat
 • Hírek vs visszatérő látogatók
 • Hivatkozó
 • Menetrend
 • csattanó

E szabályok kombinációjával különféle szabálykészleteket is létrehozhat.

A felbukkanó ablakok célzására az alábbi lehetőségeket használhatja:

 • Konkrét tartalom (például egy adott oldal, üzenet típusa, kategóriák, szerző stb.)
 • Geolocation
 • Aprósütemény
 • Eszköz
 • Bejelentkezett állapot
 • kettyenés

Árazás

Használhatja a Konvertálás Pro eszközt évente 99 dollárért vagy 399 dollárért az életen át tartó hozzáféréshez.

Látogasson el a Convert Pro oldalra

4. WP Subscribe Pro

Ha sokkal egyértelműbb felugró plugint szeretne a WordPress webhelyéhez, akkor a WP Subscribe Pro alkalmazást ajánlom.

Ez azonban nem olyan rugalmas, mint a többi plugin, és nem rendelkezik drag and drop funkcióval. Ennek ellenére a felbukkanó ablakokat az előre elkészített sablonokkal testreszabhatja a háttér-felület használatával a szöveg és a színek megváltoztatásához.

Indító- és célzási funkciói nem olyan részletesek, mint a többi plugin, de a legtöbb legfontosabb. Ezenkívül lehetővé teszi a felbukkanó ablakok integrálását a legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatásokkal.

Tervezési felület

A WP Subscribe Pro nem olyan rugalmas, mint a többi plugin, de a meglévő sablonokat testreszabhatja saját preferenciái alapján..

A háttér-felület segítségével szerkesztheti a kiválasztott sablon szövegét és színeit. De ne várja el, hogy teljes ellenőrzést kap a tervezés felett.

Célzási és kiváltási szabályok

A WP Subscribe célzási szabályai csak az adott WordPress tartalomra összpontosítanak, például meghatározott sorokra, kezdőlapra és archívumoldalakra..

A WP Subscribe Pro használatával megjelenő előugró szabályok kicsit szélesebb körűek. A szabályokat azonnal beállíthatja, késleltetheti az időt, görgethet és kiléphet a szándékból.

Árazás

Egyéves támogatással és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával 19 W-os előfizetési licencet szerezhet.

Látogasson el a WP Subscribe Pro oldalra

5. OptinMonster

Az OptinMonster nem teljes egészében a WordPress felbukkanó bővítmény, mivel egy szoftver mint szolgáltatás (SaaS), vagyis önálló szoftver, amely támogatja az online platformokat. De egy külön WordPress-bővítménnyel könnyedén integrálható az OptinMonster és a WordPress. Például, megteheted kombinálja a SendinBlue-rel.

A célzás és a szabályok aktiválásakor az OptinMonster az egyik részletesebb funkcióval rendelkezik. Plusz, hogy a legújabb verziója drag and drop funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felbukkanók testreszabását.

Ez magában foglalja a műszerfal elemzését és az A / B tesztelési funkciókat is.

Tervezési felület

Az OptinMonster egy rugalmas szoftver a felbukkanó ablak létrehozásához. Ez lehetővé teszi saját felugró elemének megtervezését, vagy felhasználhatja az előzetesen elkészített sablonokat, és továbbfejlesztheti azokat a drag-and-drop építő segítségével.

Ezenkívül olyan kütyüket is kínál, amelyek segítségével a felbukkanó ablakok vonzóbbá válhatnak.

Célzási és kiváltási szabályok

Az OptinMonster, hasonlóan a ConvertPro-hoz, több célzási és kiváltási szabályt tartalmaz, mint a többi WordPress beépülő modul..

Az aktiválási szabályok közül választhat:

 • Idő az oldalon
 • Idő a helyszínen
 • Kilépési szándék
 • Tekercs
 • Tétlenség
 • kettyenés
 • Dátum idő

A célzási lehetőségek a következők:

 • Konkrét oldalak / URL útvonalak
 • Eszköz
 • Geolocation
 • Aprósütemény
 • Hivatkozó
 • Új és visszatérő látogatók
 • Hirdetés-blokkoló használata

Úgy gondolom, hogy az OptinMonster nem rendelkezik a WordPress-specifikus tartalmakra vonatkozó egyszerű célszabályokkal. Nincs lehetőség arra, hogy meghatározott postai kategóriákat és a felhasználó bejelentkezett állapotát célozza meg.

Nos, ezt megteheti URL-útvonalak vagy sütik megcélzásával. És ha Ön nem technikus, akkor ez zavaró lehet, mert nem olyan egyszerű, mint más WordPress-specifikus megoldások vagy bővítmények.

Árazás

Az OptinMonster terv évi 108 dollárral kezdődik. Ha hozzáférés kell a fejlettebb szolgáltatásokhoz, akkor magasabb csomagot is megvásárolhat.

Látogasson el az OptinMonster oldalra

6. Popup Maker

Szóval arra vár, hogy felvehessek egy ingyenes WordPress felbukkanó plugint a listára?

Nos, itt van – Popup Maker. Ez egy ingyenes bővítmény, amely lehetővé teszi előugró ablakok létrehozását a WordPress webhelyén. Megvásárolhat prémium csomagot, amely különféle felbukkanó sablonokat, bejelentkezési lehetőségeket és még sok másat kínál.

A Popup Maker jó választás, különösen a műszaki felhasználók számára. Tehát, ha nem technikus vagy, akkor lehet, hogy nem a legjobb választás az Ön számára. De ha alapvető ismerete van a HTML / CSS-ről, akkor túlélheti a Popup Maker alkalmazást.

Tervezési felület

A Popup Maker tervezési felülete kissé hasonló a klasszikus WordPress szerkesztőhöz.

Bár ez nem olyan rugalmas, mint a többi plugin, mégis felhasználhatja meglévő ajánlataikat, hogy észrevegye a felbukkanó ablakokat. Számos olyan funkciót kínál, mint például csúsztatható előugró ablakok, szalaghirdetések, úszó ragacsos felbukkanó ablakok, értesítési felbukkanó ablakok, opt-in formában felbukkanó pop-upok és még sok más.

Célzási és kiváltási szabályok

Ha telepíti a plugin ingyenes verzióját, kattintással és idővel beállíthatja a kiváltási szabályokat. Felbukkanhat egy kattintással egy menüelemre, oldalsávokra, gombokra, képekre és a webhely bármely más tartalmára.

Ezenkívül rendelkezik automatikus nyitóindítókkal is, amelyek lehetővé teszik az idő késleltetés konfigurálását; akkor az előugró ablak jelenik meg az Ön preferenciája alapján.

A célzásról a Popup Maker lehetővé teszi, hogy olyan feltételt állítson be, hogy pontosan megcélozza, ki fogja látni és nem fogja látni az előugró ablakokat, valamint megcélozhat bármilyen WordPress tartalmat, például hozzászólásokat, oldalakat, kategóriákat, címkéket, postai típusokat és egyebeket..

Ha javítani szeretné a felbukkanó ablakokat, akkor megkaphatja a Felbukkanó Maker prémium kiterjesztéseit, például kilépési szándékkal felbukkanó pop-upokat, fejlett témakészítőt, MailChimp-integrációt, speciális célzási feltételeket és életkor-ellenőrzési módokat..

Árazás

A Popup Maker plugin teljesen ingyenes. De ha további funkciókat szeretne, akkor prémium bővítményeit külön-külön vagy a csomagban 192 dollárért megvásárolhatja.

Látogasson el a Popup Maker oldalra

Következtetés

A felbukkanó megoldások bemutatása után meg tudja határozni az Ön számára a legjobb WordPress felbukkanó bővítményt?

A kinézetétől kezdve a Thrive Leads mindent meglehetősen jól csinál, a drag-and-drop funkcióktól a szilárd célzási és kiváltási szabályokig, az A / B tesztelési funkcionalitástól a megfizethető árképzésig.

A rugalmas ablakok testreszabásakor az Elementor Pro egyértelműen megkapja a trófeát.

Ha részletesebb célzási és kiváltási szabályokat szeretne, akkor lépjen a Convert Pro vagy az OptinMonster eszközzel.

Ha olyan bővítményt szeretne, amely könnyen használható, válassza a WP Subscribe Pro lehetőséget. Vagy ha ingyeneset szeretne, akkor keresse meg a Popup Maker alkalmazást.

Haladjon tovább azzal a választással, amely megfelel a legfontosabb listaépítési és internetes marketing igényeknek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector